مشاهده نسخه کامل
: toshiba camileo x100
دوستان نظرتون در مورد دوربین زیر که سایت دیجی کالا برای فروش قرار داده چیه ؟
Toshiba Camileo X100
khozestaniam
15-01-2011, 22:19
من تو فیلم برداری سر رشته ندارم اما تا جایی که من شنیدم اگه مشکل بودجه نداری رو مدلهای SONY حساب کن SONY تو فیلمبرداری مثل قسم میمونه مخصوصا مدل XR550 محشره و بنظرم بهترین هندیکم هست برو مشخصاتش رو بخون میفهمی البته بازم میگم اگه مشکل بودجه نداری اصلا بگو بینیم سقف بودجت چقدر هست؟
دوست عزیز ممنون از پاسخ گویی شما
والله قبلا در نظرم بود یکی از مدل های خوب sony یا panasonic بخرم و تا 1.200.000 هم توانایی داشتم. اما به علت تعویض ماشین فعلا 500 می تونم هزینه کنم .
موارد مورد نظر من برای کاربرد خانگی است ولی حتما می خوام full hd باشد .
khozestaniam
16-01-2011, 11:37
من اگه جات بودم یا نمی خریدم یا یه چیزه میزون میخریدم این مدل SONY هم بد نیست XR350 امکاناتش مثل همون XR550 هست فقط مگاپیکسلش کمتره تو digikala هستش در ضمن به قیافه دوربینا هم نگا نکن من تو جمهوری کیفیت فیلم و لرزش گیر XR550 رو دیدم باور کن اگه ببینیش دیوونه میشی بهت پیشنهاد میکنم بری جمهوری یه نگاه بندازی در ضمن حرف فروشنده ها رو بشنو اما ملاک قرار نده چون هیچکس نمیگه ماست من ترشه بعد خودت یه جمع بندی کن در ضمن full hd داریم تا full hd هر گردی گردو نیست
مدل RX150 سونی با قیمتی پایینتر هم تو بازار هست که فکر کنم اونم دوربینه خوبیه :5:
khozestaniam
16-01-2011, 11:48
مدل RX150 سونی با قیمتی پایینتر هم تو بازار هست که فکر کنم اونم دوربینه خوبیه :5:
دوست عزیز فک کنم منظورت XR150 باشه :27: خوبه ولی 3 مگاپیکسل هست
hadipuma
16-01-2011, 21:23
اگه من بودم توشیبا رو میگرفتم.چون دوربینای سونی 1080i هستن ختی 1200000 تومنیش که بد جنسا روش قید نکردن اما توشیبا 1080p اسکن میکنه.بسیار شرکت معتبزی هست امکان نداره چیز بد بده بیرون و اگه این دوربینو 850هزار هم میداد کسی نمیتونست ایراد بگیره و قیمت پایینش نشون دهنده ی کیفیت ضعیفش نیست بلکه قیمت پایین و تیراژ بالا سیاست همیشگی توشیبایت(درست برعکس سونی).اگه بخوای بدون تعصب انتخاب کنی به نظرمن همین دوربین رو وردار مطمین باش پشیمون نمیشی.
موفق باشی دوست من.
دوستان کارت حافظه زیر قابل استفاده در چنین دوربین هایی است .( با توجه به اینکه نوعش SDHC نیست بلکه نوشته SDXC
لطفا معنی جمله آخر را هم بگید ..... dont format sdxc card in
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadipuma
17-01-2011, 00:45
تا جایی که میدونم توسعه دهنده ی این سیستم پاناسونیک هستش و دوربیناش قابلیت ساپورت این کارتها رو دارن(مثل hdc-sd90)و فکر نکنم فعلا مدلهای دیگر برندها ساپورتش کنن.
ضمنا xc مخفف eXtended capacity یعنی ظرفیت توسعه یافته هستش که واسه خوشگل شدنش بجای e ترجیح دادن حرف بعدیشو که x هست استند کنن.
لطفا دوستان دیگر هم که اطلاعاتی در مورد دوربین ذکر شده و کارت مموری دارند راهنمایی بفرمایند.
ضمنا امروز با یکی از شرکت های وارد کننده کالای خارجی تماس گرفتم که این دوربین را با قیمت 305 هزار تومان برایم از سایت آمازون خرید می کنند (قیمت آمازون 202$)
به نظر دوستان 305 تومان برای این دوربین ارزش ندارد ؟
khozestaniam
17-01-2011, 21:34
این دوربین تازه وارد شده میتونی فیلمهاشو از Youtube بگیری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.