مشاهده نسخه کامل
: خلاص شدن از دست تبلیغات
سلام..راهی هست که بشه از دست اسمس های تبلیغاتی خلاص شد..؟؟ روزی 3-4 تا اسمس تبلیغاتی میاد.....سیمکارت همراه اول..
گوشيتون چي هست؟ سامسونگ جت
noisymind
16-01-2011, 00:05
به گوشی ربطی نداره. باید برید مراکز مخابراتی و فرمی پر کنید مبنی بر اینکه sms تبلیغاتی نمیخواین. که در این صورت هم فقط sms هایی که به شماره های مخابراتی مثلا 3000...X که قبلا بودن دیگه نمیان. ولی باز هم میبینیم که مثلا از ایرانسل با شماره شخصی هم هر کی میتونه sms تبلیغاتی بزنه!
لازم نيست جايي بري
يك زنگ به 09990 بزن و بگو ميخوام برام تبليغات ارسال نشه.
مشتركاني كه نميخواهند پيامكهاي تبليغاتي براي آنها ارسال شود، ميتوانند با شماره 09990 تماس گرفته و خواستار قطع ارسال پيامهاي کوتاه تبليغي به تلفن همراه خود شوند.
داوود زارعيان - مدير كل روابط عمومي شرکت مخابرات ايران - در گفتوگو با ايسنا با تاكيد بر اينكه هيچيک از مشترکان تلفن همراه، به اجبار پيامك تبليغاتي دريافت نميکنند، اظهار كرد: همه پيامكها از شبكه عبور ميكنند، بنابراين فرقي نميكند صاحب آگهي دولتي يا خصوصي باشد و در صورت درخواست مشترك مبني بر عدم دريافت اين نوع پيامكها، هيچ پيام تبليغاتي براي او ارسال نخواهد شد.
وي با بيان اين كه صاحب آگهي تعيين ميكند كه پيامكها براي چه كساني ارسال شود گفت: صاحب آگهي يا متقاضي كه ميخواهد پيامهايي را براي برخي شمارهها بفرستد، ميتواند شمارههاي انتخابي خود را اعلام كرده و يا محدوده مورد نظر خود را براي ارسال پيام عنوان كند و پس از آن اين امكان برايش فراهم ميشود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه ايرانسل هم ميشه اين كارو كرد؟
alil1369
16-01-2011, 14:00
09990 مشکل رو حل میکنه
Mohammad_666
17-01-2011, 10:03
واسه ايرانسل هم ميشه اين كارو كرد؟
برای ایرانسل خیر همچین کاری نمیشه کرد.
برای ایرانسل خیر همچین کاری نمیشه کرد.
البته ميشه شماره سرور شو تو بلك ليست قرار داد
09990 کدام قسمت رو بگیرم؟. پاسخگوی خودکاره .خستم کرده از بس sms تبلیغی میده. تازه 3 ماه هم خاموش کرده بودم.
ایرانسل که ادمو بیشتر دیوونه میکنه تبلیغات+کدهای اهنگ ها ی پیشواز!
من براشون پیغام گذاشتم. چون کسی جواب نمی داد. ببینم چی میشه
Dr Hannibal
16-03-2011, 10:52
لازم نيست جايي بري
يك زنگ به 09990 بزن و بگو ميخوام برام تبليغات ارسال نشه.
من خیلی وقته این کارو کردم اما هنوز که هنوزه sms میاد ! خیلی کمتر شده ولی بازم هست !
من خیلی وقته این کارو کردم اما هنوز که هنوزه sms میاد ! خیلی کمتر شده ولی بازم هست !
با کی باید صحبت کنم؟ من فقط پیغام گذاشتم. ولی باز میدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.