ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : canon eos 550 d

kamyar_s
15-01-2011, 12:02
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز چند وقتي بود كه من در حال تحقيق براي خريد دوربين بين دوربينهاي كامپكت بودم كه در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه فقط يك slr ميتونه خواسته هامو جابگو باشه كه بالاخره به خريد يك دوربين 550d انجاميد . حالا اين تاپيكو باز كردم تا كساني كه از اين دوربين استفاده ميكنن بتونن اطلاعات شونو با هم رد و بدل كنن در ضمن از اساتيد محترم هم خواهش ميكنم اگر نكات خاصي راجب اين دوربين دارند بيان بفرمايند در اول هم از دوستان خواهش ميكنم اگر كسي راهنماي فارسي اين دوربينو داره برام بزاره ممنون .

gen2zsr
15-01-2011, 12:18
مبارک باشه
منم میخوام بخرم.
از کجا خریدی؟؟؟
چند خریدی؟؟؟
با گارانتی بود؟؟؟
راضی هستی؟؟؟
با لنز 18-55 is خریدی؟؟

toolhelp
15-01-2011, 12:31
مبارك باشه منم قصد خريد دارم. اگه با لنز 18-55 خريدي لطفا چند نمونه عكس تو بخش آخرين عكسها بذار ببينيم چطوره...

kamyar_s
15-01-2011, 12:36
من اصفهان گرفتم با گارانتي ايده ال 890000 با همون لنز فابريك 55 18 هنوز خيلي باهاش كار نكردم ولي چند تا عكس رو حالت اوتو باهاش گرفتم از كيفيتش متحير شدم عالي بود . به شدت بهت پيشنهاد ميدم بخريش .

kamyar_s
15-01-2011, 12:46
سعي ميكنم توي اين چند روز حتما از عكساش براتون بزارم اگه قصد خريد توي اين رنج قيمت رو دارين مطمئن باشيد از خريدتون پشيمون نميشيد من تا حالا دوربينهاي زيادي داشتم البته همه كامپكت بودن ام اين يه مجموعه بي نظير از تمام امكاناتيه كه من ميخواستم .

toolhelp
15-01-2011, 13:02
اگه امكان داره اين چند مورد رو تست كن نتيجشو اينجا بگو

تو حالت فيلم برداري فوكوس خودكار داره؟ زوم اپتيكال چي؟

فوكوس دستي از روي لنز انجام ميشه يا از روي بدنه؟

صداي موتور زوم و فوكوس بلنده؟ از كدوم قسمت دوربين شنيده ميشه؟ از لنز يا بدنه؟

مچكرم.

gen2zsr
15-01-2011, 15:46
.
این یکی رو خودم میدونم از روی لنز انجام میشه!!!

دوست عزیز اگه میشه رو حالت تمام اتوماتیک یه عکس عادی مثلا از حیاط خونتون بگیر واسمون بزاری اینجا؟؟؟
اگه با DialUp هم هستی Resize کن.
اگزیفتش هم باشه.
عکس های زیادی دیدم ازش ولی آخه همشون رو عکاس های حرفه ای گرفته بودن.
حالا میخوام یه عادی شو ببینم.
اگه اینکارو کنی یه دنیا ممونت میشم.
فعلا...

kamyar_s
15-01-2011, 18:10
اگه امكان داره اين چند مورد رو تست كن نتيجشو اينجا بگو

تو حالت فيلم برداري فوكوس خودكار داره؟ زوم اپتيكال چي؟

صداي موتور زوم و فوكوس بلنده؟ از كدوم قسمت دوربين شنيده ميشه؟ از لنز يا بدنه؟

مچكرم.
با سلام توي حالت فيلم برداري فوكوس خودكار انجام ميده زوم اپتيكال هم همين طور ولي زوم از روي لنز به طور دستي انجام ميشه فوكوس دستي هم از روي لنز انجام ميشه صداي موتور فوكوس نسبت به دوربينهاي كامپكت بيشتره اما ازار دهنده نيست صداش هم از لنز شنيده ميشه ولي موقع زوم هيچ صدايي شنيده نميشه.

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

این یکی رو خودم میدونم از روی لنز انجام میشه!!!

دوست عزیز اگه میشه رو حالت تمام اتوماتیک یه عکس عادی مثلا از حیاط خونتون بگیر واسمون بزاری اینجا؟؟؟
اگه با DialUp هم هستی Resize کن.
اگزیفتش هم باشه.
عکس های زیادی دیدم ازش ولی آخه همشون رو عکاس های حرفه ای گرفته بودن.
حالا میخوام یه عادی شو ببینم.
اگه اینکارو کنی یه دنیا ممونت میشم.
فعلا...
حتما توي اين يكي دو روز براتون انجام ميدم.

Amir M.ohAma.D
16-01-2011, 18:17
من یه مدتی هست این دوربینو دارم
هیچ عیبی نداره فقط با فیلمبرداریش تو محیطه بسته و محیطه کم نور حال نکردم
عکساش تو چه محیطه کم نور چه پرنور چه بی نور حرف نداره تو تاریکیه مطلقم بدونه نویزه
فیلمبرداریش تو محیطه پر نور و تو بیرون از خونه با هندی کم هیچ فرقی نداره.به جز اومدنه صدایه زدنه دکمه ها که با وصل کردنه میکروفون حل میشه
کار باهاشم سخت نیس من تقریبا همه تکنیکایه عکسبرداریش دستم اومده.TV-AV-A-DEP و...
همون لنزیم که روشه خیلی خوبه اصلا نیاز به تعویضه لنز نداره اگه زومه انچنانی نخوای

gen2zsr
16-01-2011, 18:35
عکساش تو چه محیطه کم نور چه پرنور چه بی نور حرف نداره تو تاریکیه مطلقم بدونه نویزه
فیلمبرداریش تو محیطه پر نور و تو بیرون از خونه با هندی کم هیچ فرقی نداره.به جز اومدنه صدایه زدنه دکمه ها که با وصل کردنه میکروفون حل میشه
کار باهاشم سخت نیس من تقریبا همه تکنیکایه عکسبرداریش دستم اومده.TV-AV-A-DEP و...
همون لنزیم که روشه خیلی خوبه اصلا نیاز به تعویضه لنز نداره اگه زومه انچنانی نخوای
سلام دوست عزیز میشه 2 تا عکس حالت تمام اتو واسم بذاری؟؟؟
یکی تو تاریکی کامل و یکی تو یه محیط باز؟؟؟
اگه میشه با سایز اصلی ولی اگه با DialUp هستی Resize شده هم واسم کافیه.
خیلی ممنون میشم این کارو بکنی چون میخوام کیفیتشو ببینم.
ممنون

kamyar_s
16-01-2011, 18:36
تائيد ميشه از عكسهايي كه خودتون گرفتيد شگفت زده ميشيد

gen2zsr
16-01-2011, 19:08
آقا دهنم آب افتاد.
یکی تون یکی از عکساتونو بزارید...:19:

Amir M.ohAma.D
16-01-2011, 20:11
این دوتارو قبلا گذاشته بودم.پسته 3904

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا هم شب اپ میکنم میزارم

gen2zsr
16-01-2011, 20:24

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا هم شب اپ میکنم میزارم
اونارو دیدم ولی به دو دلیل یکم مشکل دارم باهاش.
اول که resize شده و نمیشه فهمید که درصد نویز یا شارپنس تصویر چجوریه!!
دومم خوب اینکه قسمت بیشتر اون عکس سیاهه و منظره ای نیست(آخه من عکاس طبیعتم باید تو فضای باز تست بشه)
ولی بازم یه دنیا ممنونمو خیلی زحمت کشیدی

AliSub
16-01-2011, 20:25

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا هم شب اپ میکنم میزارم
دستت درد نکنه.
خیلی کیفیتش بالاست. اصلا نویزی هم دیده نمیشه.
چه حالی میده یه پول از بالای آسمون بیفته تو جیب ما ما بریم یدنه 550D و یه لنز 18-200 بگیریم!!!! :دی

Amir M.ohAma.D
16-01-2011, 21:21
اونارو دیدم ولی به دو دلیل یکم مشکل دارم باهاش.
اول که resize شده و نمیشه فهمید که درصد نویز یا شارپنس تصویر چجوریه!!
دومم خوب اینکه قسمت بیشتر اون عکس سیاهه و منظره ای نیست(آخه من عکاس طبیعتم باید تو فضای باز تست بشه)
ولی بازم یه دنیا ممنونمو خیلی زحمت کشیدی
تو سایزه اصلیم همینطوریه کیفیتش.بهتر نباشه بدتر نیست
حق با شماست از یه منظره عکس میگیرم میزارم

Amir M.ohAma.D
16-01-2011, 22:46
اینم چند تا عکس تو محیطه تاریکیه مطلقه خونه(برقا رفته بود)
زوم شده ی قسمتی از 2-3 تا عکسو جدا کردمو گذاشتم زیره عکسه کلیش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

gen2zsr
17-01-2011, 15:19
خیلی ممنونم دوست عزیز.
زحمت کشیدی.
واقعا که عالیه. حتما میرم میخرم.
یه دنیا ممنون.
فعلا...

toolhelp
17-01-2011, 15:35
پيشاپيش مبارك باشه واسه هر كي ميخواد يا ميتونه بخره :46:

بودجه من كه فعلا در حد G12 هست مجبورم بازم صبر كنم .....

gen2zsr
17-01-2011, 16:43
toolhelp عزیز جالبه هااااا.
منم مثله خودتم ولی از G12 حدود 30 هزار تومان بودجم بیشتره.
ولی دیگه نمیتونم صبر کنم دارم هر کاری میکنم جور شه و به امید خدا میشه.
شما هم امیدت به خدا باشه.
خدا گفته از تو حرکت از من برکت.
یا علی...

Amir M.ohAma.D
17-01-2011, 19:44
دوستان عکسایه این نسبت به SX20 چطوره؟اخه یه بنده خدایی SX20 داره میگه عکسایه من قشنگتره ولی من عکساشو ندیدم

toolhelp
17-01-2011, 19:50
دوستان عکسایه این نسبت به SX20 چطوره؟اخه یه بنده خدایی SX20 داره میگه عکسایه من قشنگتره ولی من عکساشو ندیدم

ايني كه شما گفتي جك بود؟!

مقايسه يك دوربين حرفه اي جديد با نيمه حرفه اي قديمي كار عاقلانه اي نيست !
در كيفيت و زيبايي عكس تا حد خيلي زيادي خود عكاس نقش داره نه دوربين

550D يك دوربين حرفه اي با قيمت مناسبه كه خيال استفاده كننده رو از وجود نويز در عكسها راحت ميكنه ولي اگه همين دوربين درست تنظيم نشه عكسهاش خيلي بدتر از يك دوربين معمولي در مياد. (از نظر تنظيم نور و رنگ و فوكوس و...)

kamyar_s
18-01-2011, 19:46
ايني كه شما گفتي جك بود؟!

مقايسه يك دوربين حرفه اي جديد با نيمه حرفه اي قديمي كار عاقلانه اي نيست !
در كيفيت و زيبايي عكس تا حد خيلي زيادي خود عكاس نقش داره نه دوربين

550D يك دوربين حرفه اي با قيمت مناسبه كه خيال استفاده كننده رو از وجود نويز در عكسها راحت ميكنه ولي اگه همين دوربين درست تنظيم نشه عكسهاش خيلي بدتر از يك دوربين معمولي در مياد. (از نظر تنظيم نور و رنگ و فوكوس و...)
با سلام به نظر من عكسهاي sx20 رو حتي نميشه با دوربينهاي كامپكت سنسور بزرگ مثل g12 و غيره مقايسه كرد چه برسه به يه دوربين حرفه اي مثل 550 در ضمن يه نكته رو اضافه كنم موقع فيلم برداري با 550 فوكوس بايد دستي واز روي لنز انجام بشه.

starpars
18-01-2011, 22:38
يه نكته رو اضافه كنم موقع فيلم برداري با 550 فوكوس بايد دستي واز روي لنز انجام بشه.
و اين يه مقدار رو اعصابه من 500D دارم موقع فيلم برداري از مضوعات نزديك و دور هي بايد لنزو چپ و راست كني تا تصوير واضح بشه.
يه مورد ديگه هم موقعيه كه از توي lcd ميخواي منظره رو ببيني اون موقع ديگه فكوس اتوماتيك كار نميكنه فقط توي چشمي فكوس اتوماتيكه 550D هم اينطوريه؟

kamyar_s
19-01-2011, 10:12
و اين يه مقدار رو اعصابه من 500D دارم موقع فيلم برداري از مضوعات نزديك و دور هي بايد لنزو چپ و راست كني تا تصوير واضح بشه.
يه مورد ديگه هم موقعيه كه از توي lcd ميخواي منظره رو ببيني اون موقع ديگه فكوس اتوماتيك كار نميكنه فقط توي چشمي فكوس اتوماتيكه 550D هم اينطوريه؟
نه دوست عزيز 550 اين حالت و نداره وتوي حالت لايو ويو هم فكوس اتوماتيك كاملا انجام ميشه

ELSIN
19-01-2011, 18:51
اولین دوربین SLR که تو فیلم فوکوس ممتد داره D3100 مثل A55 و A33 سونی

همین

tirdad_60
19-01-2011, 22:18
نه دوست عزيز 550 اين حالت و نداره وتوي حالت لايو ويو هم فكوس اتوماتيك كاملا انجام ميشه

500D هم همینطوره

sss13
20-01-2011, 11:22
آیا میشه برای این که صدای خوبی موقع فیلم برداری ازش بگیریم بهش میکروفن وصل کنیم ؟
لعنی ورودی میکروفن داره ؟
هم 550 و هم 500

kamyar_s
20-01-2011, 11:38
آیا میشه برای این که صدای خوبی موقع فیلم برداری ازش بگیریم بهش میکروفن وصل کنیم ؟
هم 550 و هم 500
با سلام 500 رو نميدونم ولي 550 اين امكان و داره

sss13
20-01-2011, 11:41
kamyar_s عزیز سلام
شما این دوربین رو دارید و مطمئن هستید ؟ چون من توی هر سایتی نگاه کردم برای ورودی هیچ چیزی ننوشته بود و حتی مشکل صدای کلید ها رو هم مطرح کرده بود و این موضوع برای من خیلی مهمه
ممنون

Amir M.ohAma.D
20-01-2011, 13:04
بله داره .تو دفترچشم ذکر شده.
صدایه کلیداش اونقدم اذیت نمیکنه

starpars
20-01-2011, 13:31
500D هم همینطوره

نه 500D توي Live view فكوس اتوماتيك نميكنه

هم 550 و هم 500
500D ميكروفن اكسترنال نميخوره اما قدرت ظبت صداش خوبه و با ميزان zoom كم و زياد ميشه

tirdad_60
20-01-2011, 15:01
چرا فکوس میکند من خودم انجام دادم در بازار هم همه اینطور میگفتند یکبار برای یکی از مغازه ها انجام دادم
گفت آقا من چند تا مشتری بخاطر همین از دست دادم

Amir M.ohAma.D
20-01-2011, 15:06
550D با 500D خیلی تفاوت داره .واقعا میرزه 200 تومن بیشتر بزاری روش 550 رو بخری
اگه اینکارو نکنین بعدا پشیمون میشین
این دوتا به جز اسمشونو قیافشون به نظره من هیچ ربطی به هم ندارن

kamyar_s
20-01-2011, 17:12
kamyar_s عزیز سلام
شما این دوربین رو دارید و مطمئن هستید ؟ چون من توی هر سایتی نگاه کردم برای ورودی هیچ چیزی ننوشته بود و حتی مشکل صدای کلید ها رو هم مطرح کرده بود و این موضوع برای من خیلی مهمه
ممنون
بله عزيزم مطمئن هستم حتي توي منوش يه گزينه هست كه ميتوني ضبط صدا توسط خود دوربينو خاموش كني وفقط از طريق ميكروفون خارجي صدا رو ظبط كني تا صداي كار با دوربين توي فيلم ضبط نشه.البته من تا حالا با ميكرفون اكسترنال فيلم نگرفتم .

starpars
20-01-2011, 23:56
چرا فکوس میکند من خودم انجام دادم در بازار هم همه اینطور میگفتند یکبار برای یکی از مغازه ها انجام دادم
گفت آقا من چند تا مشتری بخاطر همین از دست دادم
چطوري ؟ من الان 500d جلومه ولي فقط وقتي از چشمي استفاده كني فكوس اتوماتيك داره يادمه توي دفترچه راهنماش هم همينو گفته بود . شايد مربوط به فريمورش باشه چون توي سايتش فريمور جديد هست البته چيزي اشاره نكرده بود.نميدوني واسه شما ورژن فريمورش چند بود؟

mokhtari58
31-01-2011, 21:18
با سلام می خواستم یه دوربین عکاسی بخرم . اگه امکان داره راهنماییم کنید .
عکاسی رو دوست دارم و می خوام اگه بشه به صورت حرفه ای ولی برای علاقه شخصی عکاسی کنم . هم عکاسی از منظره رو دوست دارم و هم عکاسی پورتره . الان یه دوربین canon exus 950 i 8 mp دارم . ولی می خوام یه دوربین حرفه ای داشته باشم . تو سایتها که میدیدم canon 550d چشم رو گرفته . برای شروع کار تا رنج 1 میلیون تومن شما چی پیشنهاد می کنید و چه لنز و لوازمی ؟
و می خوام بدونم کار کردن باهاش راحته و حملش سخت نیست و میشه تو همه حال ازش استفاده کرد یا باید سه پایه هم همرات باشه .
البته یکی هم بهم گفته بود که از سری g12 ,sx310 و یا 90s بگیرم هم کارم رو راه میندازه

ممنون میشم راهنماییم کنید

kamyar_s
01-02-2011, 10:43
با سلام می خواستم یه دوربین عکاسی بخرم . اگه امکان داره راهنماییم کنید .
عکاسی رو دوست دارم و می خوام اگه بشه به صورت حرفه ای ولی برای علاقه شخصی عکاسی کنم . هم عکاسی از منظره رو دوست دارم و هم عکاسی پورتره . الان یه دوربین canon exus 950 i 8 mp دارم . ولی می خوام یه دوربین حرفه ای داشته باشم . تو سایتها که میدیدم canon 550d چشم رو گرفته . برای شروع کار تا رنج 1 میلیون تومن شما چی پیشنهاد می کنید و چه لنز و لوازمی ؟
و می خوام بدونم کار کردن باهاش راحته و حملش سخت نیست و میشه تو همه حال ازش استفاده کرد یا باید سه پایه هم همرات باشه .
البته یکی هم بهم گفته بود که از سری g12 ,sx310 و یا 90s بگیرم هم کارم رو راه میندازه

ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزيز به نظر من شما بايد اول تصميم بگيري كه قصد خريد يك دوربين slr رو داري يا كامپكت اگر قصد ادامه عكاسي به صورت حرفه اي رو داشته باشي قطعا يك slr ميتونه تمام نيازهاتو برطرف كنه اما اگه براي استفاده معمول قصد خريد دوربين رو داري يه كامپكت خوب مثل g12 هم كاملا ميتونه شمارو راضي كنه اما در مورد حمل و نقلش كه ديگه خودتون بايد تصميم بگيريد براي من كه تا حالا زياد مشكل ساز نبوده ودر مورد كاركردش مسلما راحتي كار با كامپكت بهتره و slr پيچيدگيهاي خاص خودشو داره ولي روي حالت اوتو راحته كه در اون حالت هم كيفيت خروجي شما با يه كامپكت خوب مثل g12 زياد فرقي نميكنه شايد حتي تو يه سطح باشه در صورت خريد 550 فكر ميكنم همون لنز كيت خودش كادتون رو راه بندازه و تو اين رنج قيمت براي slr قطعا بهترين انتخاب 550 خواهد بود

mokhtari58
01-02-2011, 11:12
سلام دوست عزيز به نظر من شما بايد اول تصميم بگيري كه قصد خريد يك دوربين slr رو داري يا كامپكت اگر قصد ادامه عكاسي به صورت حرفه اي رو داشته باشي قطعا يك slr ميتونه تمام نيازهاتو برطرف كنه اما اگه براي استفاده معمول قصد خريد دوربين رو داري يه كامپكت خوب مثل g12 هم كاملا ميتونه شمارو راضي كنه اما در مورد حمل و نقلش كه ديگه خودتون بايد تصميم بگيريد براي من كه تا حالا زياد مشكل ساز نبوده ودر مورد كاركردش مسلما راحتي كار با كامپكت بهتره و slr پيچيدگيهاي خاص خودشو داره ولي روي حالت اوتو راحته كه در اون حالت هم كيفيت خروجي شما با يه كامپكت خوب مثل g12 زياد فرقي نميكنه شايد حتي تو يه سطح باشه در صورت خريد 550 فكر ميكنم همون لنز كيت خودش كادتون رو راه بندازه و تو اين رنج قيمت براي slr قطعا بهترين انتخاب 550 خواهد بود

ممنون از راهنمایتون ولی masoud glx نظر زیر رو داده ، نظر شما تو این زمینه چیه ؟

((با بودجه ای که دارید در صورت انتخاب 550 دی کنن ، عکاسی پرتره رو به دلیل نداشتن لنز مناسب پرتره ( کوتاه بودن 55 برای پرتره گرافی ) و عکاسی منظره رو برای نداشتن واید کافی از دست خواهید داد ... دوست من به اینها هم فکر کردید ؟ و آیا بودجه ای برای خرید لنزهای مناسب علاقه تون هم کنار گذاشتید ؟

در همچین مواردی معمولا یک SLR Like بسیار جوابگوست . مثلا HS10 که واید 24 مم عالی و تله بسیار بلندی دارد . هزینه هم که کلن زیر 500 . ))
متشکرم .

kamyar_s
01-02-2011, 11:47
ممنون از راهنمایتون ولی masoud glx نظر زیر رو داده ، نظر شما تو این زمینه چیه ؟

((با بودجه ای که دارید در صورت انتخاب 550 دی کنن ، عکاسی پرتره رو به دلیل نداشتن لنز مناسب پرتره ( کوتاه بودن 55 برای پرتره گرافی ) و عکاسی منظره رو برای نداشتن واید کافی از دست خواهید داد ... دوست من به اینها هم فکر کردید ؟ و آیا بودجه ای برای خرید لنزهای مناسب علاقه تون هم کنار گذاشتید ؟

در همچین مواردی معمولا یک SLR Like بسیار جوابگوست . مثلا HS10 که واید 24 مم عالی و تله بسیار بلندی دارد . هزینه هم که کلن زیر 500 . ))
متشکرم .
قبلا هم گفتم اگه قصد دامه عكاسي به صورت حرفه اي رو داري SLR رو بايد بگيري من خودم از 550 استفاده ميكنم به همراه لنز كيتش و تا حالا برا ي عكاسي پر تره و منظره زياد مشكلي نداشتم ولي خوب مطمئنا با ارتقا دادن لنز مسلما ميشه عكسهاي بهتري تو موارد بالا گرفت ولي اين رو هم شما در نظر داشته باش كه درصورتيكه كاركرد با يه دوربين SLR خوب مثل 550 رو خوب ياد بگيري اونوقت كيفيت عكسهات قابله مقايسه با دوربينهاي كامپكت نخواهد بود

naamre
01-02-2011, 14:56
روي حالت اوتو راحته كه در اون حالت هم كيفيت خروجي شما با يه كامپكت خوب مثل g12 زياد فرقي نميكنه شايد حتي تو يه سطح باشه در صورت خريد 550 فكر ميكنم همون لنز كيت خودش كادتون رو راه بندازه و تو اين رنج قيمت براي slr قطعا بهترين انتخاب 550 خواهد بود

شما عکسهای G12 رو با 550D نباید مقایسه کنید تعجب می کنم از این حرفتون توی ایزوی 100 و پایین شاید شباهتهایی توی عکسای دو دوربین باشه ولی تو ایزوهای بالا اصلا شباهتی به هم ندارن و 550D کاملا برتره علتش هم سایز چیپ تصویر بزرگترشه که حدودا 9.5 برابر G12 میشه. اهمیت این موضوع به ویژه موقع عکاسی داخل اتاق و نور کم مشخص میشه لینک مقایسه

بعد از اینکه دوربن مورد نظر رو انتخاب کردید بر روی عکسهای ایزو 1600 کلیک کنید و دو بار مجدد کلیک کنید تا عکسها رو با سایز واقعی ببینید.

اینم لینک مقایسه چیپ های تصویر

لینک مقایسه دوربینها پهلو به پهلو

به نکاتی مثل برد فلاش سرعت عکاسی پی در پی رزلوشن LCD و دقتش البته عمر باتری رو ننوشته ولی 550D حدود 550 عکسه و... دقت کنید:

kamyar_s
01-02-2011, 16:55
شما عکسهای G12 رو با 550D نباید مقایسه کنید تعجب می کنم از این حرفتون توی ایزوی 100 و پایین شاید شباهتهایی توی عکسای دو دوربین باشه ولی تو ایزوهای بالا اصلا شباهتی به هم ندارن و 550D کاملا برتره علتش هم سایز چیپ تصویر بزرگترشه که حدودا 9.5 برابر G12 میشه. اهمیت این موضوع به ویژه موقع عکاسی داخل اتاق و نور کم مشخص میشه لینک مقایسه

بعد از اینکه دوربن مورد نظر رو انتخاب کردید بر روی عکسهای ایزو 1600 کلیک کنید و دو بار مجدد کلیک کنید تا عکسها رو با سایز واقعی ببینید.

اینم لینک مقایسه چیپ های تصویر

لینک مقایسه دوربینها پهلو به پهلو

به نکاتی مثل برد فلاش سرعت عکاسی پی در پی رزلوشن LCD و دقتش البته عمر باتری رو ننوشته ولی 550D حدود 550 عکسه و... دقت کنید:

با سلام كاملا حق با شماست من هم منظورم اين بود كه در شرايط ايده ال و استفاده از حالت اوتو 550 شايد كيفيت در يك حدود باشه ولي مسلما توي نور كم اصلا با هم قابل مقايسه نيستند چون به نظر من كه هم دوربين كامپكت دارم هم 550 حالت اوتو 550 زياد قوي نيست يعني در حد يه دوربين كامپكت خوب مثل g12 البته اين نظر منه و شايد هم درست نباشه البته در كل با تمام صحبتهاي شما موافقم ممنون

mokhtari58
02-02-2011, 21:19
سلام دوستان عزیز وزن دوربین با لنز کیتش چقدره ؟ زومش چطوره ؟ اگه لنزی بخوام که مثله لنزه sx30 باشه چی پیشنهاد می کنید و قیمتش چقدره ؟
ممنون .

toolhelp
02-02-2011, 22:21
دوستاني كه 550D رو از داخل ايران خريدن ساخت كجاست؟ ژاپن يا تايوان يا مالزي؟

kamyar_s
03-02-2011, 09:52
دوستاني كه 550D رو از داخل ايران خريدن ساخت كجاست؟ ژاپن يا تايوان يا مالزي؟
با سلام بدنه و لنز هر دو ساخت ژاپن

toolhelp
03-02-2011, 15:06
با سلام بدنه و لنز هر دو ساخت ژاپن

از طريق اينترنت خريديد؟ اين دي جي كالا كه فقط kiss x4 داره...
550D ديگه از كجا ميشه خريد با گارانتي و فروش مطمئن و سريع هم برسونن به خريدار؟

kamyar_s
03-02-2011, 17:32
از طريق اينترنت خريديد؟ اين دي جي كالا كه فقط kiss x4 داره...
550D ديگه از كجا ميشه خريد با گارانتي و فروش مطمئن و سريع هم برسونن به خريدار؟
با سلام من از نمايندگي كنون اصفهان خريدم در ضمن چون فرشنده با من اشنا بود تحقيق كامل كردم از لحاظ كيفيت kisx4 و 550 هيچ فرقي با هم ندارن من هم kisx 4 خريدم

mokhtari58
03-02-2011, 20:55
سلام دوستان عزیز وزن دوربین با لنز کیتش چقدره ؟ زومش چطوره ؟ اگه لنزی بخوام که مثله لنزه sx30 باشه چی پیشنهاد می کنید و قیمتش چقدره ؟
ممنون .

خواهشا راهنماییم کنید فوریه .

toolhelp
03-02-2011, 21:17
ممنون .

وزن بدنه اين دوربين 530 گرم هست كه با لنز 18-55 كه همراش هست به 720 گرم ميرسه زومش با اين لنز حدود 3x يا 5x فكر ميكنم باشه. اگه لنز حرفه اي در حد زوم SX30 بخواي بخري بايد چند ميليون خرج كني :46:

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

با سلام من از نمايندگي كنون اصفهان خريدم در ضمن چون فرشنده با من اشنا بود تحقيق كامل كردم از لحاظ كيفيت kisx4 و 550 هيچ فرقي با هم ندارن من هم kisx 4 خريدم

راستشو بخواي امروز رفتم بخرم ولي 550D پيدا نكردم... هر كاري ميكنم با اسمش نميتونم كنار بيام با اينكه هيچ فرقي باهم ندارن !

kamyar_s
03-02-2011, 21:22
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

راستشو بخواي امروز رفتم بخرم ولي 550D پيدا نكردم... هر كاري ميكنم با اسمش نميتونم كنار بيام با اينكه هيچ فرقي باهم ندارن ![/QUOTE]
فعلا تو بازار بيشتر KISX4 هست مطمئن باش باهم فرقي ندارن اين هم اضافه كنم يكي از دوستام 550 خريد ولي لنز كيتش تايوان بود موفق باشي

mokhtari58
03-02-2011, 22:00
وزن بدنه اين دوربين 530 گرم هست كه با لنز 18-55 كه همراش هست به 720 گرم ميرسه زومش با اين لنز حدود 3x يا 5x فكر ميكنم باشه. اگه لنز حرفه اي در حد زوم SX30 بخواي بخري بايد چند ميليون خرج كني :46:

من عکاسی تو طبیعت رو و هم تو خونه و پرتره رو دوست دارم و چند وقت دیگه می خوام برم کلاس . حالا یه چیزی می خوام یکی دو سالی به کارم بیاد ، پس sx30 بگیرم که بهتره از 550d نه ؟

sss13
05-02-2011, 14:15
در حالت فيلم برداري 550 d ميشه تنظيمات iso رو به صورت دستي انجام داد
من ميخوام با كيفيت Full HD از يه مانيتور LED فيلم بگيرم
با هندي كم Full HD گرفتم توي كامپيوتر كه نگاه ميكنم يكم نويز داره
ميخوام بدونم باتنظيم شاتر ، دياف و ايزو اين دوربين ميتونم اين مشكل رو برطرف كنم ؟

sss13
06-02-2011, 22:55
من بالاخره kiss 4 خريدم
فقط توي فيلم برداري full HD در قسمت تنظيماتش 25 فريم بيشتر نداره و با ابعاد 1280*720 هم 50 فريم بيشتر نداره اين در حاليه كه من ديدم براي حالت اول تا 30 فريم و در حالت دوم 60 فريم ميشه تنظيم كرد و همچنين ISO هم 6400 بيشتر نميشه ولي توي سايتها نوشته در حالت تقويت شده 12800 هم ميشه تنظيم كرد
در ضمن در حالت فيلم برداري خودش Iso رو روي 3200 ميزاره و هنوز جايي رو پيدا نكردم كه بشه اونو بيشتر كرد
و آخرين نكته هم اينكه شارژرش چينيه و روي باطريش هم زده مال ژاپن ولي اسمبل چين
ممنون ميشم دوستاني كه از اين دوربين دارن راهنمايي كنن

behrang_shadow
07-02-2011, 00:31
من بالاخره kiss 4 خريدم
فقط توي فيلم برداري full HD در قسمت تنظيماتش 25 فريم بيشتر نداره و با ابعاد 1280*720 هم 50 فريم بيشتر نداره اين در حاليه كه من ديدم براي حالت اول تا 30 فريم و در حالت دوم 60 فريم ميشه تنظيم كرد و همچنين ISO هم 6400 بيشتر نميشه ولي توي سايتها نوشته در حالت تقويت شده 12800 هم ميشه تنظيم كرد
در ضمن در حالت فيلم برداري خودش Iso رو روي 3200 ميزاره و هنوز جايي رو پيدا نكردم كه بشه اونو بيشتر كرد
و آخرين نكته هم اينكه شارژرش چينيه و روي باطريش هم زده مال ژاپن ولي اسمبل چين
ممنون ميشم دوستاني كه از اين دوربين دارن راهنمايي كنن
سلام
باید سیستم فیلم برداری رو رو NTSC بزاری تا 30 و 60 فریم فیلم بگیره (الان روی پال هستش)
ایزوی 12800 رو باید از توی بخش CUSTOM FUNCTION (C.Fn فعال کنید.
تو فیلمبرداری در سعی کنید از کمترین مقدار ایزو استفاده کنید (ایزو 3200 و بالاتر خیلی نویز داره) برا بالاتر بردن ایزو باید در حالت غیر اتوماتیک با دکمه ایزو اون رو فعال و زیاد کنید.

behrang_shadow
07-02-2011, 00:41
من عکاسی تو طبیعت رو و هم تو خونه و پرتره رو دوست دارم و چند وقت دیگه می خوام برم کلاس . حالا یه چیزی می خوام یکی دو سالی به کارم بیاد ، پس sx30 بگیرم که بهتره از 550d نه ؟
نه بابا 550d کجا، sx30 کجا!!!
sx30 فقط یه sx 30 هستش اگه به دنبال کیفیت و آینده هستید زوم 35x و از این حرف هارو فراموش کنید، لنزهای حرفه ای ای هستن که 2.500.000 قیمت دارن و زوم ندارن (لنز فیکس (پرایم) هستند) در مقوله کیفیت و کاربرد حرفه ای اصلا زوم مطرح نیست، بسته به نیازتون باید محدوده زوم (فوکال لنت) مناسب رو بخرید، نه همه رنج های فوکال لنت رو بدون داشتن کیفیت مناسب.
انتخاب هاتون برای لنزها خیلی زیاده از ارزون حدود 200/250 شروع میشه و تا هرچقدر بخواین میره بالا. برای کار منظره نیاز به زوم نیست باید لنز واید داشته باشید (در حالت جنرال) برای شروع کار میتونید یه لنز 17-85 یا 28-135 یا 15-85 بگیرید (به ترتیب کیفیت اسم بردم) که میتونین باهاشون هم عکاسی طبیعب بکنید و هم پرتره.

sss13
07-02-2011, 06:49
behrang_shadow جان خيلي ممنون
فقط در مورد شارژر و باطري هم اگه ممكنه يه توضيح بديد ميخوام بدونم كه همه چيني هستن يا براي من عوض شدهد
بازم ممنون

behrang_shadow
07-02-2011, 16:14
بله، متعلقات کلا چینی هستند (کابل ها شارژر کاتالوگ کاغذی و ...)، فقط بدنه ژاپنیه (حتی لنز هم ممکنه همینطور باشه)