ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با هارد وسترن سری گرین ( هرکی می تونه کمک کنه )

POROMA2008
14-01-2011, 23:41
با سلام
من 3تا هارد دیسک دارم
250 مکستور
1ترا مکستور
1ترا وسترن سری گرین (جدید اضافه کردم )
ویندوزم 7
============================================
من هارد وسترن را بصورت تک پارتیشن فرمت کامل و البته Align هم کردم و حدود 900 گیگ اطلاعات داخلش ریختم بدون هیچ مشکلی
بعد چون میخواستم هارد یک ترا مکستور فرمت کنم و اشنباهی پیش نیاد سیستم خاموش کردم کابل ساتا
هارد وسترن جدا کردم
با cd ویندوز xp هارد مکستور فرمت کردم یک مشکل کوچیک در بوت پیش امد مجبور شدم وندوز 7 ریپیر کنم
بعد سیتم خاموش کردم کابل ساتا هارد وسترن وصل کردم در کمال ناباوری هیج چیز نیومد
البته هارد در دیواز منیجر بود بصورت پرایمری پارتیشن بود در مای کامپیتور هیج چیز نبود (میگه 931 فضا 931 فضای خالی)

حالا چکار کنم
در ضمن من بعد این اتفاق یک کار دیگه هم انجام دادم جامپری برای Align کردن به هارد وصل کرده بود در اورم
اینم عکسش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
15-01-2011, 07:55
مشکل هاردت بهم خوردن جدول پارتیشن هست (از بس كه انگولك ميكني) یعنی پارتیشنت به حالت raw دراومده در ستون file system نوشته .در اينجور مواقع 3 تا راه حل هست
1. بايد تو همون disk management روی همون راست کلیک کنید و فرمتش کنین كه اطلاعاتت ميپره
2. نرم افزارديگه اي هم هست که كارش تعمیر همین جدول پارتیشن هست اسمش Partition Table Doctor 3.5 هست
لينك

پیشنهادم اینه که روی پارتیشن مربوطه کلیک کن تا انتخاب بشه بعد طبق عکس زیر عمل کن یعنی از منوی operation و سپس rebuild partition کلیک کن البته شاید rebuild mbr نمیدونم دقیقا کدومو باید بزنی!!!

3. در نهايت اگر نشد بايد بازيابي كني اطلاعاتت و در نهايت فرمت كني براي بازيابي اطلاعات از نرم افزار زير استفاده شود

ashkan1360
15-01-2011, 10:44
Partition Table Doctor 3.5 جواب نمیده من تست کردم

ata.royalfalcon
15-01-2011, 10:49
Partition Table Doctor 3.5 جواب نمیده من تست کردم

يه بار امتحان كنن ضرر نداره
چون براي يكي جواب داده بود تونست فقط يكي از پارتيشنها درست كنه اين پست

یه نرم افزار دیگه رو هم معرفی میکنم Active Partition Recovery

اون بالا كه نوشته recover select partition رو بزن

POROMA2008
15-01-2011, 15:02
با تشکر از تمام دوستان

من برتامه Partition Table Doctor 3.5 یک دفعه برای یک هارد دیگه تست کردم اما جواب ندادا با این حال بازهم تست می کنم

من یک مشکل دیگه هم دارم ParetoLogic Data Recovery برای ریکاور ی استفاده می کنم و اقعا برنامه خوبی است اما مشکل اینجاست در بخش volume که دوتا زیر شاخه داره

mounted volume
unmounted volume

اصلا هارد من و جود نداره اصولا باید در بخش unmounted volume باشه اما اثری ازش نیست

POROMA2008
15-01-2011, 15:19
مشکل جدید برنامه برای روی 7 32bit اجرا نمیشه و ارور حتی کاپالیتی را روی xp گذاشتم ولی اجرانشد

ata.royalfalcon
15-01-2011, 15:37
مشکل جدید برنامه برای روی 7 32bit اجرا نمیشه و ارور حتی کاپالیتی را روی xp گذاشتم ولی اجرانشد

براي من كه اجرا ميشد!!!
شما يه بار روي آيكون راست كليك كنيد و سپس RUN AS ADMINISTRATOR بزنين ضمنا اون کاپالیتی غير فعال كنين يعني روي همون ويندوز خودتون باشه

artoor32
15-01-2011, 19:48
با Partition Table Doctor یکبار fix boot بزن.اگه درست نشد با برنامه EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1 ریکاوری کن.برنامه فوق العاده قوی هست.منم هاردم وسترن هست و چند روز پیش همین مشکل رو داشتم که همه ی اطلاعاتم رو حدود 500 گیگ عینا مثل روز اول برگردوند.