POROMA2008
14-01-2011, 23:41
با سلام
من 3تا هارد دیسک دارم
250 مکستور
1ترا مکستور
1ترا وسترن سری گرین (جدید اضافه کردم )
ویندوزم 7
============================================
من هارد وسترن را بصورت تک پارتیشن فرمت کامل و البته Align هم کردم و حدود 900 گیگ اطلاعات داخلش ریختم بدون هیچ مشکلی
بعد چون میخواستم هارد یک ترا مکستور فرمت کنم و اشنباهی پیش نیاد سیستم خاموش کردم کابل ساتا
هارد وسترن جدا کردم
با cd ویندوز xp هارد مکستور فرمت کردم یک مشکل کوچیک در بوت پیش امد مجبور شدم وندوز 7 ریپیر کنم
بعد سیتم خاموش کردم کابل ساتا هارد وسترن وصل کردم در کمال ناباوری هیج چیز نیومد
البته هارد در دیواز منیجر بود بصورت پرایمری پارتیشن بود در مای کامپیتور هیج چیز نبود (میگه 931 فضا 931 فضای خالی)
حالا چکار کنم
در ضمن من بعد این اتفاق یک کار دیگه هم انجام دادم جامپری برای Align کردن به هارد وصل کرده بود در اورم
اینم عکسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 3تا هارد دیسک دارم
250 مکستور
1ترا مکستور
1ترا وسترن سری گرین (جدید اضافه کردم )
ویندوزم 7
============================================
من هارد وسترن را بصورت تک پارتیشن فرمت کامل و البته Align هم کردم و حدود 900 گیگ اطلاعات داخلش ریختم بدون هیچ مشکلی
بعد چون میخواستم هارد یک ترا مکستور فرمت کنم و اشنباهی پیش نیاد سیستم خاموش کردم کابل ساتا
هارد وسترن جدا کردم
با cd ویندوز xp هارد مکستور فرمت کردم یک مشکل کوچیک در بوت پیش امد مجبور شدم وندوز 7 ریپیر کنم
بعد سیتم خاموش کردم کابل ساتا هارد وسترن وصل کردم در کمال ناباوری هیج چیز نیومد
البته هارد در دیواز منیجر بود بصورت پرایمری پارتیشن بود در مای کامپیتور هیج چیز نبود (میگه 931 فضا 931 فضای خالی)
حالا چکار کنم
در ضمن من بعد این اتفاق یک کار دیگه هم انجام دادم جامپری برای Align کردن به هارد وصل کرده بود در اورم
اینم عکسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید