مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپتاپ
soft2fire
14-01-2011, 20:57
سلام و خسته نباشید به همه دوتان
من یه لپ تاپ می خواستم او رنج قیمتی تا سقف 1300
ترجیحا MSI باشه
در مورد مارک های دیگه زیاد اطلاعاتی ندارم
اما خودم HP با مشخصات زیر رو در نظر دارم
HP DV6 3190
Microprocessor I7 - 1.6 to 2.8 - 720Q
FSB 1333MHz
Microprocessor Cache 6 MB Level 3 cache
Memory 6 GB DDR3
Video Graphics ATI 5650
Video Memory 1024 MB dedicated
Hard Drive 640 GB (5400 rpm)
Multimedia Drive Blu-ray
Display 15.6" LED Bright iew 1366*768
Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless Connectivity 802.11 a/ b/g/n -
Sound High Definition Audio
Features WebCam - Memory Reader - USB2.0 * 3 - VGA Por-HDMI
Operating System WINDOWS 7 HOME
Weight 2.5 kg
Country Chin
و همچنین می خواستم نظرتون رو دز باره ی کارت گرافیکیش و خوب یا بد بودنش بپرسم
ATI 5650
درود
msi توی این رنج قیمتی دو مدل داره.
fx603
core i5 460 - 4gig- 640gb- dual vga g425 + intel - led fhd - sound by DUNAUDIO & THX - HD Webcam - usb3
قیمت 1325
ge600
core i5 460 - 4gig- 640gb- dual vga ati 5730 + intel - led hd
قیمت 1285
این مدل hp هم که نوشتید کانفیگ بالایی داره اما بازده کلیشو باید مقایسه کنید.
soft2fire
15-01-2011, 00:22
خب نظر شما چیه؟
شما میگی msi یا hp?
و همچنین یه سوال ام اس ای که ماله چینه آیا hp برای یه کشور دیگست که چین میزنه یا واسه خوده چینه؟
منظورم مثل دل که واسه کرست و چین میزنه
soft2fire
15-01-2011, 14:06
چرا سوال من رو تایید نمیکنید تا جوابم رو بگیرم؟
amirkalak6
15-01-2011, 16:51
به نظره من hp نخر خیلی داغ میکنه پشیمون میشی
pooriya_hp
15-01-2011, 17:08
من یه لپ تاپ می خواستم او رنج قیمتی تا سقف 1300شما می تونید با کسری بودجه 3150 بردارید .....
و با اضافه کردن بودجه 3190 ....
ترجیحا MSI باشهمن خودم شخصا msi رو پیشنهاد نمی کنم ....
اما خودم HP با مشخصات زیر رو در نظر دارمکانفیگ عالی داره و قطعا یه لپ تاپ خوب هست ....
البته قاعدتا باید بالای 1.300 باشه
و همچنین می خواستم نظرتون رو دز باره ی کارت گرافیکیش و خوب یا بد بودنش بپرسمکارت گرافیکش عالی هست
شما میگی msi یا hp?من شخصا hp رو ترجیح میدم ...
و همچنین یه سوال ام اس ای که ماله چینه آیا hp برای یه کشور دیگست که چین میزنه یا واسه خوده چینه؟hp برای امریکا هست که در چین تولید میشه ....
به نظره من hp نکن (( نخر )) خیلی داغ میکنه پشیمون میشی من نمیدونم شما چه مشکلی با hp دارید که هر جا می رسید بد تعریف می کنید ؟؟؟؟
موفق باشید
hasansoft
15-01-2011, 17:37
ام ای آی اصلا نگیر بخاری است این همه مارک خوب و با اصالت است
اچ پی بالاترین رکورد فروش در آمریکا رو داشته
خب نظر شما چیه؟
شما میگی msi یا hp?
و همچنین یه سوال ام اس ای که ماله چینه آیا hp برای یه کشور دیگست که چین میزنه یا واسه خوده چینه؟
msi مونتاژ چینه تمامی قطعاتش ساخت تایوان هست. ولی بقیه برند ها قطعات + مونتاژ برای چینه.
ام ای آی اصلا نگیر بخاری است این همه مارک خوب و با اصالت است
اچ پی بالاترین رکورد فروش در آمریکا رو داشته
هم چین برندی نداریم! اما اگر منظورت ام اس آی هست. یه سرچی درباره تکنولوژی Super pipe و Cooler BOOST بکن (بهترین تکنولوژی خنک کننده در دنیا با بیش از 95% انتقال حرارت نسبت به برند های دیگر) این تکنولوژی انحصاری msi هست. و در سری G به طور کاملا آشکار کاملا لمسه که با گرافیک 5870 اصلا سیستم داغ نمیشه.
pooriya_hp
15-01-2011, 20:17
تمامی قطعاتش ساخت تایوان هست
کدوم قطعاتش ساخت تایوان هست .... ؟؟؟
کجای دستگاه نوشته تایوان ؟؟
لطفا برند قطعات ذکر شود .....
soft2fire
16-01-2011, 15:28
دست گل همتون واقعا درد نکنه
خیلی متشکرم
پس دوستان 3190HP رو تایید میکنید؟
من می خوای همه کار باهاش بکنم از جمله بازی و رندر گرفتن بازی هایی که می سازم(یونیتی انجین)
به نظر دوستان این لپ تاپ مناست کارهای من هست؟
دوستان لطف کنند اگه میتونن قیمت اصلی 3190 رو به صورت نقد بهم بدن و همچنین مشخصات 3150 و قیمتش
باز هم از همه ممنونم
soft2fire
16-01-2011, 15:52
دست گل همتون واقعا درد نکنه
خیلی متشکرم
من می خوای همه کار باهاش بکنم از جمله بازی و رندر گرفتن بازی ها(یونیتی انجین)
دوستان لطف کنند اگه میتونن قیمت اصلی 3190 رو به صورت نقد بهم بدن و همچنین مشخصات 3150 و قیمتش
باز هم از همه ممنونم
رراستی دوستان داشتم 3190 رو چک میکردم دیدم نوشته FINGER PRINT
میشه بگید یعنی چی؟
و این multi touch pad هم یعنی همون تاچ پد پایینش مولتی تاچه دیگه؟
یه سوال دیگه یکی از دوستان من این حرف رو میزنه می خاستم نظر شمارو بدونم در بارش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pooriya_hp
16-01-2011, 17:13
من خودم شخصا تایید می کنم
من می خوای همه کار باهاش بکنم از جمله بازی و رندر گرفتن بازی ها(یونیتی انجین)
این لپ تاپ با توجه به کانفیگش برای هر کاری مناسبه .... اما در نظر داشته باش که لپ تاپ طراحی شده برای افرادی که قصد
حمل کامپیوترشون رو دارند.
3190 : 1.500
3150 : 1.150
رراستی دوستان داشتم 3190 رو چک میکردم دیدم نوشته FINGER PRINT
میشه بگید یعنی چی؟
قطعه ی هست که اثر انگشت شخص رو اسکن میکنه و به عنوان یه وسیله امنیتی کاربرد داره ...
و این multi touch pad هم یعنی همون تاچ پد پایینش مولتی تاچه دیگه؟
حساسیتش بیشتر از تاچ پد های قدیمی هست .....
یه سوال دیگه یکی از دوستان من این حرف رو میزنه می خاستم نظر شمارو بدونم در بارش
این متن رو کاملا رد می کنم .... لپ تاپ خود من الان 2.5 الی 3 ساعت شارژ نگه میداره .... (( بیشتر از 1.5 ساله دارمش ))
اگه از باتری درست استفاده کنید هیچ ایرادی پیدا نمی کنه ....
موفق باشید
soft2fire
16-01-2011, 17:24
من هم خودم فکر میکردم اینطور نباشه
خیلی خیلی ازت ممنونم
کرات خیلی درسته تشکر هم کردم
خب نظر شما چیه؟
شما میگی msi یا hp?
MSI مال چین نیست . مال تایوانه و در حال حاضر تایوان در ساخت بورد های کامپیوتری حرف اول رودر دنیا می زنه . در مقام مقایسه MSI با HP می شه تا حدودی اینطور در نظر گرفت که MSI یک سازندس در حالیکه HP یک منتاژ کاره . البته هیچ برندی رو پیدا نمی کنید که از دم (با فتح دال) تا دم (با ضم دال) لپ تاپ رو خودش بسازه . مثلا می دونید که فقط دو برند Intel و AMD پردازنده مرکزی کامپیوتر می سازن یا فقط Intel و AMD و NVIDIA پردازنده گرافیکی کامپیوتر می سازن و تمام برند های سازنده کامپیوتر یا لپ تاپ باید از پردازنده های اون ها استفاده کنن .
این موضوع که یک برند قسمت های بیشتری از لپ تاپ روخودش می سازه ، معیاری برای سنجش کیفیت نیست . این رو از این جهت گفتم که این قدر به دیده تحقیر آمیز به برند MSI به دیده تحقیر نگاه نکنید .
ضمن اینکه تقریبا تمام شرکت های بزرگ سخت افزاری در کشور چین کارخونه دارن تا هزینه های تولیدشون با توجه به مزیت های اونجا پایین بیاد ولی مطمئن باشید یک شرکت معتبر اونقدر روی تولیدش در هر جای دنیا نظارت داره که برندی رو که با سالها خون دل خوردن جا انداخته ، بد نام نشه .
soft2fire
16-01-2011, 17:44
داداش من از یه سایت که سایت شرکن پارسیان بود قیمت گرفتم گفتن 1380 که حالا می خوام بدونم کانفیگی که اونا به من دادن با اونی که در پست اول دادم یکی هست یا خیر
این هم کانفیک ساین مهتاب لپ تاپ
لپ تاپ اچ پی HP DV6 3190
-------------------------------------------------------------------
پردازنده : 1.6ghz core i7 up to 2.8-6m cache
رم : 6GB DDR3 1066MHz
هارد دیسک : 640G 7200 RPM
کارت گرافیک : 1G DDR3 dedicated ATI Mobility Radeon HD 5650 UP TO3.7TOTAL GRAPHIC
مانیتور : LCD 15.6" diagonal High-Definition LED HP BrightView Display (1366*768)
مشخصات جانبی: LAN.WIFI.RAM Reader , multi touch pad , USB (2.0)*4 , ESATA , WEB CAM , BLUTOOTH , FINGER PRINT
درایو : blueray rom
سیستم عامل : Windows 7 Home Premium 64-bit
قیمت : 1,380,000 تومان
بدنه این لپ تاپ از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده است که در کم کردن وزن لپ تاپ و افزایش استحکام بدنه حائز اهمیت است .
این دستگاه دارای یکسال گارانتی شرکت مهتاب می باشد که در ماه اول در صورت خرابی " لپ تاپ بی قید و شرط تعویض خواهد شد و در 11 ماه باقیمانده هزینه تعمیرات به عهده مجموعه مهتاب می باشد
در مقام مقایسه MSI با HP می شه تا حدودی اینطور در نظر گرفت که MSI یک سازندس در حالیکه HP یک منتاژ کاره
دقیقا
شرکتی که مادربورد هاشو خودش میزنه قدرت مانور بالایی روی کیفیت و ظاهر محصولاتش داره.
pooriya_hp
16-01-2011, 21:50
ببخشید کدوم برند مادربودش رو خودش میزنه ؟؟؟
ببخشید کدوم برند مادربودش رو خودش میزنه ؟؟؟
msi
asus
gigabyte
pooriya_hp
18-01-2011, 15:58
گیگابایت که اصلا توی دنیای لپ تاپ جای نداره .....
اما این رو در نظر بگیر که 90% برندها خودشون قطعاتشون رو تولید نمی کنند ....
چون یه کمپانی نمی تونه توی تمام عرصه ها تخصص داشته باشه ....
موفق باشید
گیگابایت که اصلا توی دنیای لپ تاپ جای نداره .....
اما این رو در نظر بگیر که 90% برندها خودشون قطعاتشون رو تولید نمی کنند ....
چون یه کمپانی نمی تونه توی تمام عرصه ها تخصص داشته باشه ....
موفق باشید
عزیز جان چرا به بیراهه میری.
خوب زدن CPU و VGA در تخصص 2 شرمته و برای بقیه نمیصرفه.
اما شرکتی که خودش مادربوردو میزنه کلی قدرت مانور و بهینه سازی داره. تا اون طور که میخواد قطعاتو سوار کنه و شکل لپ تابو تغییر بده.
اما بقیه که مونتاژ کننده هستن این قدرت مانور رو دارن؟ برای همین ASUS و MSI از لحاظ کیفیت کاری بالا هستند. شما یک نگاهی به کانفیگ های مشابه در برند های مختلف بکن و عملکردشونو ببین.
بعدشم شما که جای داشتن یا نداشتن یک برند رو تعداد فروش اون می دونید دارید اشتباه می کنید.
شاید گیگابایت فروشش پایین باشه ولی کیفیتش عالیه
اگر نظر شما درست باشه پس لامبورگینی که تولیدش بسیار محدوده اصلا در بازار خودرو جایی نداره. در حالی که کلاس کاریش بسیار بالاست.
pooriya_hp
18-01-2011, 19:38
به هر حال کمپانی های ساخت لپ تاپ تخصصشون دیزاین و مونتاژ قطعات هست ....
کاری هم با مادربورد و قدرت مانورشون ندارم .... شرکت تولید کننده مادربورد میاد به سفارش برند مادربورد میزنه
در نهایت نمیشه اینجور موضوع ها رو برد زیر سوال چون هر برندی سیاست های خاص خودش رو داره ...
موفق باشید
اگر نظر شما درست باشه پس لامبورگینی که تولیدش بسیار محدوده اصلا در بازار خودرو جایی نداره. در حالی که کلاس کاریش بسیار بالاست.
اینو خوب اومدی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.