ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتاب فارسی آموزشVRay ترجمه گنابادی

max_3d
14-01-2011, 19:40
درود
یکی از دوستان در یکی از تاپیک پرده از کتاب فارسی vray ترجمه محمد احسان گنابادی پرده برداشت دوستان کسی این کتاب رو گرفته؟؟؟؟؟اگر کسی این کتاب رو گرفته بیاد در مورد این کتاب نظرشو بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کتاب حاضر که شرح حالی است بر این پلاگین ، اولین منبع فارسی آموزش V-Ray می باشد که آقای محمد احسان گنابادی اقدام به ترجمه و تدوین آن نموده است که به همراه یک CD هم اکنون در کتاب فروشی های سراسر کشور در دسترس شما قرار دارد.

با جناب گنابادی صحبت کردم ایشون گفتن در تمام شهرها این کتاب موجود هست جز شیراز که ایشون قول دادن تا اوایل هفته آینده در یکی از کتابخانه های معروف شیراز هم این کتاب رو ارسال کنن ولی اگه منظورشونو گرفته باشم گفتن یه کتاب دیگه هم که خیلی جامع تر هست رو تا چند مدت دیگه آماده میکنن:40:

allah1ast
14-01-2011, 21:46
سلام من گرفتم با قیمت 8500 تومان.
مزایا:
1-مثال ها و تمرین های خوبی داره .
2-مناسب برای افراد مبتدی .
معایب:
1-جامع نیست:یعنی تمامی مطالب موجود رو توضیح نداده(از تمامی امکانات وی ری استفاده نکرده).
2-کامل نیست:یعنی مطالب رو به طور مفصل شرح نداده و فقط به اونها اشاره کوچیکی کرده.
3-برای افراد حرفه ای اصلا مناسب نیست.
در کل بد نیست اما جای کار زیاد داره!

PrimeP30Master
15-01-2011, 15:26
به نظر من کتاب های مربوط به 3Dيه مترجم و مولف،مهندس رسول نصیری از بقيه بهتر و جامع تر و كاربردي تره؟؟؟!!!
آخه هرکی که از راه رسید و یه سری مطلب رو دست و پا شکسته ترجمه کرد و یا از خودش نوشت که نمیشه بهش گفت مولف و...؟؟!!!
من کتابهای زیادی از مترجمان و مولفان در این زمینه دیدم و مطالعه کردم ولی هر کدومشون یه جاش میلنگید و فقط کتابهای مهندس نصیریه که میشه ازشون چیزی فهمید والبته کتابهای ایشون هم یه سری اشکالات جزیی مثل غلطهای املائی و...داره ولی خب کتابهاشون کاملا جامع و مفید و قابل استفاده و یادگیریه و میشه ازشون بهره برد!!!

meysam 3d
15-01-2011, 18:55
مترجم و مولف کتاب های مربوط به 3D فقط و فقط مهندس رسول نصیری و بس؟!!!بقیه رو دیگه باید...؟!!!
آخه هرکی که از راه رسید و یه سری مطلب رو دست و پا شکسته ترجمه کرد و یا از خودش نوشت که نمیشه بهش گفت نویسنده و..!
من کتابهای زیادی از مترجمان و مولفان در این زمینه دیدم و مطالعه کردم ولی هر کدومشون یه جاش میلنگید و فقط کتابهای مهندس نصیریه که میشه ازشون چیزی فهمید والبته کتابهای ایشون هم یه سری اشکالات جزیی مثل غلطهای املائی و...داره ولی خب کتابهاشون کاملا جامع و مفید و قابل استفاده و یادگیریه و میشه ازشون بهره برد!!!

اینو راست میگی ولی اکثرا کتاباش قدیمیند جدید چیزی نداره

PrimeP30Master
15-01-2011, 19:11
اینو راست میگی ولی اکثرا کتاباش قدیمیند جدید چیزی نداره

درسته الان تا جایی که میدونم جدیدا کتابی به بازار نداده وآخرین کتابش فکر کنم همون آموزش منتال ری باشه و البته قرار بود یکی دو تا کتاب دیگه هم ازش منتشر بشه که فکر کنم هنوز زیر چاپ نرفته باشن و شاید هم رفته باشن آخه تا جایی که من شنیدم فکر کنم ایشون رفتن ایتالیا و نمیدونم اومدن یا نه یا کی میان و...؟؟؟!!!

3d-meysam
15-01-2011, 21:41
....آخرین کتابش فکر کنم همون آموزش منتال ری باشه ....
آموزش منتال ری هم مگه ترجمه کرده؟؟؟؟

N O V A L I S
15-01-2011, 22:01
مترجم و مولف کتاب های مربوط به 3D فقط و فقط مهندس رسول نصیری و بس؟!!!بقیه رو دیگه باید...؟!!!
آخه هرکی که از راه رسید و یه سری مطلب رو دست و پا شکسته ترجمه کرد و یا از خودش نوشت که نمیشه بهش گفت نویسنده و..!

شما کتاب آموزش MaxScript ایشون رو مطالعه کردید؟! اگر چیزی ازش فهمیدید به ما هم اطلاع بدید! از یه جائی زدن کانال 2 ! تکلیف خواننده مشخص نیست که این آموزش گام به گام MaxScript برای یه کاربر آماتوره (در زمینه ی MaxScript) یا یه کاربر متوسط یا نیمه حرفه ای!
اگر کسی در زمینه ی نرم افزار کتابی مثل آموزش فتوشاپ ِ مسعود شباهنگ نوشت (که چند تالیف دیگه در زمینه ی نرم افزارهای دیگه هم دارن) اون وقت شاید بشه گفت "فقط و فقط"! (هر چند به نظرم هیچ وقت و تو هیچ زمینه ای ترکیب "فقط و فقط" ترکیب خوشایندی نیست!)
تالیفات ایشون (مسعود شباهنگ) نمونه ی خیلی خوبی از یه تالیف صادقانه، مسئولانه، جامع و کامل و مفیده.

PrimeP30Master
16-01-2011, 00:13
شما کتاب آموزش MaxScript ایشون رو مطالعه کردید؟! اگر چیزی ازش فهمیدید به ما هم اطلاع بدید! از یه جائی زدن کانال 2 ! تکلیف خواننده مشخص نیست که این آموزش گام به گام MaxScript برای یه کاربر آماتوره (در زمینه ی MaxScript) یا یه کاربر متوسط یا نیمه حرفه ای!
اگر کسی در زمینه ی نرم افزار کتابی مثل آموزش فتوشاپ ِ مسعود شباهنگ نوشت (که چند تالیف دیگه در زمینه ی نرم افزارهای دیگه هم دارن) اون وقت شاید بشه گفت "فقط و فقط"! (هر چند به نظرم هیچ وقت و تو هیچ زمینه ای ترکیب "فقط و فقط" ترکیب خوشایندی نیست!)
تالیفات ایشون (مسعود شباهنگ) نمونه ی خیلی خوبی از یه تالیف صادقانه، مسئولانه، جامع و کامل و مفیده.

دوست عزيز منم كتاب MaxScript ايشون رو گرفتم و يه نگاهي بهش انداختم ولي هنوز فرصت نكردم كه به طور كامل براش وقت بزارم و البته اين تصميم رو دارم!!!ولي تو نگاهي كه بهش انداختم مطالب خوبي داشت از مبتدي تا پيشرفته،
واسه همه توضيح داده بود!!!
در ضمن من كتابهاي مهندس نصيري رو در زمينه 3D گفتم و نه چيزي ديگه و به نظر من واقعا هم همينطوره و اينو از روي تعصب نسبت به مهندس نصيري نميگم بلكه از اين لحاظ ميگم كه چون كتابهاشون در اين زمينه واقعا كاربردي و سودمنده!!!
نه مثل اين جوجه مولفها كه ميان كتاب ميدن بيرون و كتابهاشون نه سرش معلومه نه تهش و آخر كتابشون هم چند پروژه رو كه تو اينترنت ديدن و فكر كردن بدرد ميخوره رو آوردن فرطي انداختنش اونجا كه بگن تمرين عملي هم داره!!!
تازه از اين بدترش هم هست كه طرف مياد 200صفحه(اغراق كردم) رو فقط صرف توضيح دادن در باره open,save,save as,exit ,... ميكنند و آخرش مثلا ميگن اين نرم افزار براي ساخت انيميشن استفاده ميشه!!!
اينايي كه ميگم رو همين جوري از رو هوا نگفتم بلكه با اين جور كتابها زياد برخورد كردم و ازشون دارم كه يه ريال هم ارزش علمي و آموزشي ندارند و دارن تو گوشه كتابخونم خاك ميخورن و فقط همون بار اولي كه خونده شدن همون بوده و همون؟؟؟!!!
باور كنيد كه نميخوام از كسي به عنوان منفي نام ببرم كه يه موقع ناراحتي پيش بياد و ما هم گناهي به گردنمون بيفته آخه از همين مولفها هم توي اين جور سايتا مثل پي سي ورلد سراغ دارم كه عضو هستند و گرنه اسمشون رو هم براتون ميگم،
البته هر چند ممكنه كه خودتون هم اين مولفهاي عزيز رو بشناسيد؟؟؟!!!
حالا اين چه بحثيه كه من و شما ميكنم؟!منم مثل شما كه قصدتون راهنماييه فقط ميخوام راهنمايي كنم فقط همين!
من كه نخواستم كسي رو مجبور كنم كه بره حتما كتابهاي مهندس نصيري رو بگيره فقط ميگم اگه كسي ميخواد كتابي بگيره،
كتابهاي ايشون نسبت به بقيه كاملتر و مفهومي تره و بعد از مطالعشون طرف يه چيزي حاليش ميشه و ياد ميگيره!!!
البته كساي ديگه اي هم مثل مهندس نصيري هستن كه كتابهاي خوبي ارائه دادن ولي خب اندكند مثلا داريوش فرسايي كه كتابهاي بدي نداره ولي بازم به رواني كتابهاي مهندس نصيري نيستند!!!
يكي از دلايلي كه باعث شده كتابهاي اين مولفان بهتر از بقيه باشه اينه كه اين اشخاص خودشون در خارج از كشور تو اين زمينه ها تحصيل و فعاليت كردن،مثلا مهندس نصيري مدرك CGش رو از دانشگاه Cavendish College انگلستان گرفته و تا جايي كه خبر دارم هم اكنون هم در خارج كشور هستش؟! و يا مثلا همين داريوش فرسايي هم كه گفتم،ايشون هم در ساخت انيميشن شرك همكاري داشته است؟!
خب بگذريم دوستان خيلي حرف زدم و سرتون رو درد آوردم،به بزرگي خودتون ببخشيد!!!
اين رو هم يادم رفت بگم كه همونطور كه دوستمون گفتن تركيب "فقط و فقط" تركيب خوبي نيست و بايد بجاش در پست بالا از تركيب "حتما حتما حتما" استفاده كرد!!!(شوخي كردم دوستان،تركيب "فقط و فقط" زياد مناسب نيست و پست بالا رو ويرايش كردم!)
موفق باشيد و سربلند%100%:46:.

mm_hadian
29-03-2011, 12:23
انتشارات یزدا
370 صفحه
:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

PrimeP30Master
29-03-2011, 12:45
مرجع کامل VRay نوشته مهندس محمد مهدی هادیان انتشارات یزدا

تبلیغ خوبی بود جناب مهندس ولی لطفی بکن ، هم عکسی از این کتاب قرار بده و هم یه گوشه ای از مباحثش رو بیان کن تا بیشتر متوجه بشیم؟!!

mm_hadian
29-03-2011, 16:18
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید