مشاهده نسخه کامل
: نقاشی و ارتباط اون با انیمیشن
سلام به همه دوستان
انیمیشن چقدر با توانایی طراحی و نقاشی ارتباط داره؟
مفید و مختصر من که طراحیم خوب نیست می تونم در انیمیشن موفق باشم؟
برای شروع باید از چه برنامه ای استفاده کنم؟
ممنون
SevenART
14-01-2011, 18:50
انیمیشن !
دوتا انیمیشن داریم... انیمیشن دو بعدی همون کارتونهایی که تلویزیون نشون میده که اصلا نقاشیه و پایه و اساسش نقاشیه !
یکی انیمیشن سه بعدی ... که بازم پایه و اساس کلیش روی طراحیه ولی چون با کامپیوتره نیاز نیست بلد باشی ولی اگر بلد باشی می تونی با مداد و قلم نوری کار کنی ...
توی اینجا با انیمیشن سه بعدی سرو کار داریم
Noori Bayram
14-01-2011, 19:46
سلام
انيميشن دو بعدي داريم و سه بعدي براي انيميشن دوبعدي صد درصد طراحي و نقاشي بلد باشي بطور حرفه اي.
اما در انيميشن سه بعدي نميخواد طراح يا نقاش حرفه اي باشي فقط كافيه يه مقدار بلد باشي كه طرح اوليت را روي كاغذ پياده كني.
انرا هم بگم كه به طراحي ونقاشي بلد باشي دركار سه بعدي خيلي كمك ميكند.
Wolf of aria
15-01-2011, 07:34
سلام
من که در نقاشی یا طراحی حرفه نیستم ، اما اینه فهمیدم که نقاشی بلد باشی توی کار انیمیشن چه سه بعدی و چه دوبعدی خیلی
کمک میکنه ، انیمیشن دوبعدی که پایه اساسش نقاشیه اما در سه بعدی هم خیلی کمک میکنه بطورمثال
شما میخواهین یه محیط طراحی کنید منظورم توی نرم افزار سه بعدی هستش خوب اول روی کاغذ محیط موردنظر خود را
طراحی میکنید بعد این طرح تون درساخت سه بعدیش خیلی کمک تون میکنه..
payman1423
25-01-2011, 00:09
سلام .ضمن تائید بخشی از صحبت های دوستان باید بگم سوال شما قدری کلی بیان شده . به نظر من ارتباط نقاشی با کلمه انیمیشن چندان درست نیست. اگر دقت کنی انیمیشن حالا دیگه به عنوان هنر هشتم گلچینی از همه هنرهاست . ادبیات ، رقص ، موسیقی ، تئاتر ، سینما ، مجسمه سازی و نقاشی . حالا بستگی به شما داره که کدوم قسمت از این شاخه های مرتبط رو دست بگیری تا بتونی تو یه تیم تولیدی انیمیشن فعالیت کنی . اگر بخواهی برای یه انیمیشن سه بعدی کار مدلسازی و یا اسکالپتینگ رو انجام بدی باید حتما یه هنرمند در عرصه هنرهای تجسمی با یه دنیا خلاقیت باشی ، تا بتونی کارهای فوق العاده عرضه کنی . اما اگر به موسیقی علاقه داری و یا نویسنده خوبی هستی میتونی تو کار اهنگ سازی و یا فیلمنامه نویسی فعالیت کنی . موفق باشی .
ehsan_wwe
26-01-2011, 10:29
عزیز من یه نقاش میتونه یه انیمیشن ساز موفق باشه ، کسی که انیمیشن رو پیش میگیره کم کم یه به فنون نقاشی پی میبره که موفق میشه پس چه بهتر با دانسته های مربوط به نقاشی وارد دنیایی انیمیشن بشید
برای مدل ساختن و تکسچرین نقاشی لازمه برای ساختن لند اسکیپ ها نقاشی لازمه ( اگه بلد نباشید مجبورید که کل لند اسکیپ رو سه بعدی بسازید که شاید 3 4 ماه تول بکشه )
برای بدست اوردن خروجی طبعی لازمه که به علم نور پردازی و ترکیب رنگ ها اشنایی داشته باشی
و...
Mandana3
17-02-2011, 23:31
سلام به همه دوستان
میخاستم از seven Art تشکر کنم
در کل جوابهای خوب و کاملی میدی:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.