مشاهده نسخه کامل
: قیمت این قطعات
mb: x58 giga
hdd: 1 tra segate
vga: ati 5850
ram: 4 ta 2 gig geil
cpu:core i7
power: green 530
کسی نیست کمک کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
mb: x58 giga
hdd: 1 tra segate
vga: ati 5850
ram: 4 ta 2 gig geil
cpu:core i7
power: green 530
مدل کامل مادربرد و پردازنده را که ننبشتی.
هارد و پاور 65، رم 55 تا 60.
قیمت گرافیک را هم نمیگم چون نباید بخری! 6870 برای جایگزینیش عرضه شده و قیمتش 320 هزار تومان است.
آقا شما یه سرچ کنی x 58 giabayte عکس مادربرد رو میارخ
cpu معلوم که برای intel هست
اینطوری نمیشه، سقف بودجه و کاربر و قطعاتی که نیاز داری را بگو خودم با نام کامل مدل پیشنهاد بدم.
اینطوری نمیشه، سقف بودجه و کاربر و قطعاتی که نیاز داری را بگو خودم با نام کامل مدل پیشنهاد بدم.
آقا من این قطعات رو میخوام قیمتش رو :دی چون این ه مد نظر هست
سلام:40:CODE]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/CODE]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
اوووم آخه شرکت اینتل چندین پردازنده داره که اسمش با Core i7 شروع میشه همچنین شرکت گیگابایت مادربردهای متعددی با چیپست X58 داره.
اینا چند نمونه core i7 9XX:
و این هم X58 های گیگابایت:
alireza1411
15-01-2011, 23:28
آقا من این قطعات رو میخوام قیمتش رو :دی چون این ه مد نظر هست
lمن بودم صبر میکردم ببینم بولدوزر ای ام دی واقها پل شنی اینتل رو له میکنه یا نه. لا کردار 8 هسته ای میخواد بزنه !!!
یکی یارو هم دیروز یک حرفی زد مصل توپ توپ تو سایتا صدا کرد ... گفته بود 8 هسته ای هایی که میخواد بیاد قدرتش 1.5 برابر این پردازنده ی 980 اینتل که 6 هسته ای هستش ... آخه این 1 و خورده ای قیمتشه ... نمیدونم چه جوری تونسته همچین ادعای بزرگی کنه. اگه واقعا این طوری باشه اینتل یه مدت باید در پردازنده های گرون قیمتش رو تخته کنه.:41:
البته خبرش بیشتر شبیه جوسازی بوده تا واقعیت ... :31:
ولی اصولا الان صبر کنی به نظرم بهتره.
گفته بود 8 هسته ای هایی که میخواد بیاد قدرتش 1.5 برابر این پردازنده ی 980 اینتل که 6 هسته ای هستش ... آخه این 1 و خورده ای قیمتشه ... نمیدونم چه جوری تونسته همچین ادعای بزرگی کنه.
گفته بود 50% از I7 950 و Phenom II X6 1100T قویتره...
اگه واقعا این طوری باشه اینتل یه مدت باید در پردازنده های گرون قیمتش رو تخته کنه.
امیدواریم بسیار :21: چه کیفی میده پردازنده های قدرتمندش رو با 400-450 تومان بده (AMD)...
sh.k_5800
16-01-2011, 16:11
lمن بودم صبر میکردم ببینم بولدوزر ای ام دی واقها پل شنی اینتل رو له میکنه یا نه. لا کردار 8 هسته ای میخواد بزنه !!!
بله ! از نظر سرعت ای ام دی مثل بولدوزر میمونه در مقابل پل شنی اینتل.
ولی قدرت و کیفیت ساخت اینتل رو نباید نادیده گرفت.
بهتره به مسائل کلی تر نگاه کنیم !:31:
موفق باشید.:11:
یه سوال الان ای صحلت ها چه ربطی به قیم این قطعت داره کهمن درخواست دادم پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.