PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیازبه راهنمای )Mental Ray (

Wolf of aria
14-01-2011, 16:23
سلام بر اساتید منتال ری
نمی دونم چرا همیشه این جوریه یه موتر رندر انتخاب که میکنیم بعد میبینیم که با یه بخش برنامه پشتی بانی
یا ساپرت نمیکنه .
قبلاً با رندر من خیلی خوشش کردم که Shave and hair cut را رندر بگیرم و همچنان ان پارتیکل مایا البته در مایا2009 .
خوب حالا که اومدیم منتال ری رو در مایا 2011 انتخاب کریم که اساسی یاد بگیریم میبینم که با paint Effect مایا
ساپرت نمیکنه .:41:

حالا این پست باز کردم تا استادان منتال ری راهنمایم کنند.

آیا میشه با منتال ری paint Effect مایا که بخش ضروری نرم افزار هستش رندر گرفت؟
لطفاً راهنمایم کنید....:11::11:

N O V A L I S
14-01-2011, 22:23
من مایا کار نمی کنم ولی خیلی روی Paint Effects اش حساب می کنم و فکر نمی کنم این طور باشه، تو صحنه ی زیر از Paint Effects و برای رندر هم از Mental Ray استفاده شده.
ظاهرا راه حلش اینه که به Polygon تبدیلش کنی و یا بری سراغ کامپوزیت :

Modify\convert\paint Effects To Polygon
Remember to set number of plygon limit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا هر موتور رندری محدودیت های خودش رو داره و فقط باید درست تصمیم گرفت و کوتاه هم نیومد! :46:

Wolf of aria
15-01-2011, 07:14
اول از همه ممنون ......
یعنی بجز اینکه به پولوگان تبدیل کنیم دیگه تظیماتی نداره؟
من تبدیلش کردم اما وقتی که رندر میگیری خیلی کیفیتش پاینه .
فقط میمونه طریقه کمپوزیت کردن که تابه حال به فرکش هم نبودم.....:41:

یعنی دیگه هیچ راه بجز همین دوراه نیست؟

Noori Bayram
15-01-2011, 08:09
سلام
دوستمون راست گفت برای رندر گرفتن از پیت افک مایا با منتال ری دو راه داره اول تبدلش کن به چند ضلعی دو کمپوزیت کن.:27:

دوست عزیز شما که با رندر من کارمیکردین چرا سراغ منتالری اومدین حالا من نمیگم که منتال ری ور یاد نگیر برای این که
shave and hair cut را رندر نگرفته ولش کردی . دیدی که منتال ری هم با بعضی چیزا ساپرت نمیکنه . :13:

renderman for maya این پلاگین را ساپرت نمیکنه اما renderman studio ساپرت میکنه.:21:
من خودم رندرمن استدیو روی مایا 2008 نصب دارم .و مدل سازی که میکنم توی مایا 2011 انجامش میدم
وبعد به فرمت obj اکسپورتش میکنم توی مایا 2008 رندر را با رندرمن میگیرم.:31:

باید به همین منوال کار کنیم تا که رندر من استدیوی برای ورژنهای جدید کرک بشه .:27: