مشاهده نسخه کامل
: سرويس گفتوگوي آنلاين
دوستان همون جوري كه ميدونين ويس كال ياهو غير فعاله من دنبال يه سرويس هستم كه بتونه يه ارتباط صوتي بين دو نفر تو نت مثل تلفن برقرار كنه ميشه راهنماييم كنين
سلام..
Oovoo
و اسكايپ...
موفق باشين..
Oovoo
و اسكايپ...
كدومشون بهتره واسه ارتباط صوتي 2 نفره؟در ضمن من شنيدم اسكايپ ف---ي-ل-ت ر هست واسه ايران؟
joe_satriani
19-01-2011, 19:36
كدومشون بهتره واسه ارتباط صوتي 2 نفره؟در ضمن من شنيدم اسكايپ ف---ي-ل-ت ر هست واسه ايران؟
با سلام
به نظرم اسكايپ بهتر باشه
چون خودم استفاده ميكنم و واقعا كيفيت صدا و تصوير خوبي داره
البته ooVoo هم خوبه
----
بله همينطوره - فعلا كه فيــلتر هست
موفق باشيد.
البته ooVoo هم خوبه
اينم فيلتره؟
t2download
26-01-2011, 08:44
دوستان 2 هفته ای هست یاهو مسنجرم باز میشه ولی توی روم ها نمی تونم برم و به هر کس می خام پیام بدم پیامم دیده نمیشه و ارسال نمیشه و buzz هم کار نمیکنه و آنتی ویروسم آپدیت کردم فایده نداره کمک فوری .
cell_phone
26-01-2011, 11:19
اگه فقط می خوای صوتی بزنی nimbuzz نصب کن . واسه همه ی پلتفورم ها هم یه نسخه داره موبایل , کامپیوتر و..... توپ توپ
ولی اگه می خوای تصویری صوتی باشه فقط ooVoo بهترین هست
joe_satriani
26-01-2011, 19:55
دوستان 2 هفته ای هست یاهو مسنجرم باز میشه ولی توی روم ها نمی تونم برم و به هر کس می خام پیام بدم پیامم دیده نمیشه و ارسال نمیشه و buzz هم کار نمیکنه و آنتی ویروسم آپدیت کردم فایده نداره کمک فوری .
با سلام
دوست عزيز شما به اين لينك مراجعه كنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد.
بعد از ياهو كدوم كاربراي ايرانيش بيشتره؟
اینجا رو هم ببینید
برای من هم voice call و هم video call فعاله! اگه مسنجر میخوای با تمام امکانات که ایرانیا هم توش زیاد باشن، توصیه من Beyluxe که مدیرش هم ایرانیه.
COLOR="Silver"]
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
اینجا رو هم ببینید
من ربط این لینک رو با این تاپیک نفهمیدم، میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
برای من هم voice call و هم video call فعاله! اگه مسنجر میخوای با تمام امکانات که ایرانیا هم توش زیاد باشن، توصیه من Beyluxe که مدیرش هم ایرانیه.
COLOR="Silver"]
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
من ربط این لینک رو با این تاپیک نفهمیدم، میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
سلام
سرویس تلفن اینترنتیه
توی سایتش نتونستم پیدا کنم چنین چیزی
یادمه مجموعه سایتهای گیزمو خدمات خیلی خوبی رو بصورت رایگان ارایه میدادن ولی این سایتی که شما آدرس دادی من تونستم فقط یه چیزی توش پیدا کنم و اون هم سرویسهای نرمافزاری و سختافزاری کامپیوتری بصورت حضوری!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.