ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت جرقه زدن دوشاخه لپ تاپ هنگام اتصال به پریز برق

javad026
14-01-2011, 09:33
باسلام دوستان
علت اینكه این سوال وبحث رامطرح كردم این است كه سوال اول رو 3جا مطرح كردم وكسی پاسخی نداد شاید چون تخصصی است اگركسی تخصص یا تجربه مشابهی دارد به من یا شاید دیگران كمك كنه
1-كسی میتونه بگه چرا وقتی لپ تاپ رو به برق وصل میكنم(حدود دوماه خریدم ویك ماه ونیم به این موضوع پی بردم) بین پریزبرق (یك محافظ 8000تومانی)ودوشاخه شارژر جرقه كوچكی بوجود می یادوایاجرقه میتونه صدمه ای به پاورلپ تاپ یاشارژر یا...واردبكنه(وقتی دوشاخه روبه همراه سیمش ازشارژر جدا وبه تنهایی وقتی سردیگر سیم به هیچی وصل نیست جرقه نمی زنه )والان باید چی كاركنم
2-وهمچنین اگرشارژر لپتاپ مدام (حتی وقتی لپتاپshout down)به برق وصل باشه مشكلی برای1-شارژر 2-باطری 3-خودلپتاپ (چون دراین حالت چراغ ابی كنار سیم ورودی شارژبه لپتاپ روشن می ماند) بوجود نمی اید
باتشكر

mohammadi_4u
14-01-2011, 14:41
سلام
اگه دوتا شاخه رو همزمان وارد پريز كنيد جرقه نميزنه اصلا----بعدشم اول به دوشاخه وصل كن شارژرو بعد به مدخل لبتاب تا مشكلي براي لبتاب پيش نياد دوست گلم---
اگه شارژر مدام به لبتاب باشه براي بعضي لبتابا اتومات قطع ميكنه برق رو مث 5010 اينسپايرون و ....
ولي بعضيا ديگه برق رو مدام به باطري انتقال ميدن كه باطري عمرش كم ميشه و شارژر نيز داغ ميكنه كه خودش باعث كم شدن عمر شارژر ميشه:11:

H@mid-Vista
14-01-2011, 16:32
جرقه زدن با اتصال به پریز طبیعی هست
اتفاقا به همین دلیل میگن اول بزن به پریز بعد بزن به نوت بوك كه اتصالی آسیب نزنه

javad026
19-01-2011, 17:43
جرقه زدن با اتصال به پریز طبیعی هست
اتفاقا به همین دلیل میگن اول بزن به پریز بعد بزن به نوت بوك كه اتصالی آسیب نزنه

باسلام

ازپاسختون ممنون اما بالاخره من نفهمیدم اول شارژر روبه برق بزنم بعدسردیگراون روبه سوكت لپتاپ یا اول یك سرشارژر روبه لپتاپ وصل كنم بعد سردیگر سیم شارژر روبه پریزبرق بزنم (مثل همه وسایل برقی كه یك روش طبیعی است ولی این باعث جرقه زدن بین پریز ودوشاخه تبدیل سه به دو شارژر لپ تاپ میشه)الان بیشتر مطالبی كه درسایت است روش اول رو توصیه میكنندایادراین روش باواردكردن سیم حامل جریان برق به لپتاپ شوكی به اون وارد نمی شه وایادرروش دوم جرقه اسیبی به لپتاپ نمی رسونه البته من روش طبیعی یعنی دوم فعلا انجام میدم تاببینم بالاخره بایدچی كاركنم

Pami
20-01-2011, 23:37
دوست عزیز این اتفاق طبیعی هست ، دقت کنید گاهی اوقات شارژرهای موبایل هم هنگام اتصال به پریز جرقه میزنن ، علتش هم کشیدن جریان ناگهانی بالا از پریز هست که باعث بوجود اومدن جرقه میشه ، اگر شما اول دوشاخه رو به پریز بزنین و بعد انتهای سیم رو به شارژر هم بزنین جرقه وجود داره فقط به علت کوچکتر بودن محل اتصال به شارژر کمتر دیده میشه ، به هر حال مشکل خاصی نیست .

2-وهمچنین اگرشارژر لپتاپ مدام (حتی وقتی لپتاپshout down)به برق وصل باشه مشكلی برای1-شارژر 2-باطری 3-خودلپتاپ (چون دراین حالت چراغ ابی كنار سیم ورودی شارژبه لپتاپ روشن می ماند) بوجود نمی اید

اگر شارژر شما دائما به جریان برق شهر وصل باشه مصرف داخلی جزئی داره ( به معنای قطع کامل برق نیست ) ، بهتره که برای زمانهای طولانی مثلا بیشتر از 1 روز از لپ تاپ جدا بشه .

javad026
09-02-2011, 23:28
سلام
امروزبه نمایشگاه كامپیوتر مشهدرفتم واین سوال رو ازسه غرغه دارسخت افزارپرسیدم
اولی یك میكروسكوپ روویترین گذاشته بود وزیراون یك مادربوردو.. -درجواب به من گفت جرقه بین دوشاخه وپریز كاملا عادی ونظر فرد سوم رو( كه الان میگم)رو رد كردوگفت اینكارلازم نیست
نفردوم كه یك شماره تلفن روتبلیغ میكرد وكارش امدادرایانه بودبه من گفت جرقه زدن طبیعی است ودرباره وصل بودن دایمی شارژر به برق همان مطلبی روگفت كه ناظر سایت نوشته یعنی باعث مصرف جزیی برق و..می شه وباید موقع خاموش كردن طولانی لپ تاب حتما شارژررو ازپریز بكشیم
اما نفر سوم كه یك برگه راه حل افزایش عمر باطری رو روویترین به مشتری می داد گفت با یك سیم دو یا یك سیم خوبتر 5000 تومانی كه درشركت میده وتعویض اون با سیمی كه ازشارژربه پریز میره مشكل حل می شه وعلت جرقه زدن رو تبدیل سه به دو میدونست ومی گفت سیمی رو كه میده به تبدیل نیازی نداره ومستقیمابه پریز وصل میشه
با این مطالبی كه نفراول ودوم گفتندومطالبی كه دوستان دراین سایت نوشتند به نظرمیاد جرقه بین پریز برق ودوشاخه شارژرباید یك امر طبیعی باشد

baby27784
22-02-2011, 20:06
چیزی نیست طبیعیه .مشکلی ایجاد نمیکنه از ساختار داخلیه اداپتوره

mostafa1364f6
27-02-2011, 22:35
من یک 1564 دل دارم ولی بعد یک مدت دیدم جرقه خیلی میزنه نگران بودم و به دلیل داشتن فیوز در سر راه از تبدیل استفاده میکردم تااینکه دیدم اصلا شارژر روشن نمیشه بعد از بررسی زیاد فهمیدم که تبدیل دو شاخ از داخل شکسته و فاصله ای که بین
دو شاخه اصلی تا تبدیل بوده باعث جرقه زدن میشده

_hamidpayman
09-03-2011, 13:10
ارتشو وصل کن (یعنی سیم سوم اتصال به زمین) حل میشه

mr_saman_eng
10-03-2011, 10:46
علت جرقه زدن بخاطر خاصیت سلف و خازنهای یکسوساز جریان و ولتاژ داخل آداپتوره یه بحت تخصصی رشته برقه موقعی که شما دوشاخه رو میزنیدبعلت پسماند مغناطیسی..جریان یورشی هنگام وصل...ومخالفت سلف با تغییر ناگهانی جریان داخل خودش و.......دلایل دیگه باعث جرقه میشه.این جریان یورشی در ابتدا به دوشاخه و پریز آسیب میرسونه اما به مرور میتونه روی کار خود شارژر هم تاثیر بذاره بهتره زیاد از لب تابتون استفاده نکنید حدالامکان از کامپیوتر خانگی استفاده کنین......(قطعات به نسیت ارزونتر و قابلیت تعویض قطعات و داشتن فن های قوی که اجازه کار به مدت طولانی رو به شما میده......)

a_a6599
13-03-2011, 01:13
این یک امر عادی است که جرقه بین دو شاخه و محافظ یا پریز برق ایجاد شود و آن هم به دلیل قطعات مصرف کننده ی الکترونیکی که در پاور لپ تاپ موجود است و البته اگر ارت داشتیم این مشکل بوجود نمی آمد .