مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک چیه؟واسه بازی خوبه
hamidmaster
13-01-2011, 23:49
سلام سیستم من اینه :2:
m.b : gigabyte EP41T-UD3L
RAM:4GB DUAL APACER 1333 cl9
CPU:INTEL DUO E7500 2.9
VGA:ATI 5750 SAPPHIRE
power:tsco atx650
می خواستم بدونم اورکلاک چیه ؟به چه دردی میخوره ؟آیا بازی کردن رو روانتر می کنه؟اگه اور کنم مشکلی ندارم؟
چه جوری باید اور کنم ؟ببخشید سوالاتم داره زیاد میشه:11:
shahinsoft
07-02-2011, 11:31
بعد از اینکه فهمیدی به من هم بگو
jointoweb
09-02-2011, 17:41
سلام دوست عزیز .
به زبان ساده، باید گفت که اورکلاک پردازنده را وادار می کند تا در سرعتی بیش از حد استاندارد خود فعالیت نماید. تنظیمات اصلی که تعیین کننده سرعت پردازنده شما می باشند و همچنین بر سرعت رم شما نیز تاثیر می گذارند، به عنوان کلاک پایه شناخته می شوند. بنابر این در اورکلاک کمی افزایش سرعت برای بالانس شدن سرعت رم و پردازنده مورد نیاز است. همچنین شما نیاز دارید که سطح ولتاژ را کمی بالا تر ببرید تا پردازنده به قدرت کافی دست پیدا کند. زیرا بدون قدرت مناسب، به سرعت مناسب نیز دست نخواهید یافت. افزایش ولتاژ هم برابر است با افزایش دما؛ اگر مراقب نباشید در بهترین حالت پردازنده شما بیش از حد گرم شده و عمر مفید آن کاهش می یابد و اگر بی خیال این موضوع شوید ممکن است پردازنده را به طور کامل بسوزانید!
اگر گیمر هستید و یا به رندرینگ و کد گذاری ویدئویی و دیگر کارهایی که سخت افزار را به چالش می کشند، مشغولید، اورکلاک مناسب می تواند بسیار به شما کمک کند ولی اگر از کامپیوتر خود فقط برای وب گردی و تایپ و اکسل و ... استفاده می کنید، اصلا نیازی به اورکلاک ندارید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.