ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید اسپیکر

mehdi_47
13-01-2011, 23:45
سلام
من مدتی هست که دارم تو اینترنت سرچ میکنم و در همین فروم هم یه تاپیک زده بودم منتها به نتیجه نرسیدم.
الان من بین دو برند Edifier و Logitech موندم که کدوم بهتره و کیفیت صدا و بیس بهتری داره.در ضمن گارانتی این دو برند رو نمیدونم کدوم شرکتی بر عهده گرفته و کدوم معتبره.
دوستان لطفا راهنمایی کنید و بگید که تو رنج قیمت 100 -130 تومن چه مدلی رو بگیرم.
با تشکر :11:

mehdi_47
14-01-2011, 14:05
کسی نیست که راهنمایی کنه؟

omidnejat
14-01-2011, 18:27
تا 130 تومن فقط edifier c3 با گارانتی ماتریکس

alil1369
14-01-2011, 18:38
گارانتی Edifire شرکت ماتریکس هست
گارانتی Logitech شرکت اواژنگ
من مدل بالا رو تایید میکنم و خودم هم دارم کیفیت واقعا بالایی داره !!
میتونی بری نمایندگی ماتریکس تو بازار موبایل تست بگیری قیمت روزش هم با گارانتی 140 هست

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_47
14-01-2011, 19:19
مرسی از کمکتون.من بیشتر قصدم خرید 5.1 هست.به نظرتون تو این رنج قیمت اسپیکر 5.1 خوب نداریم ؟ از همین دو تا برند

alil1369
14-01-2011, 20:21
2 این 2 برند نمیتونی مدل 5.1 قوی و مناسب پیدا کنی
این مدل هم بیشتر برای اهنگ هست و تو بازی هم میشه استفاده کرد ولی مثل 5.1 تفکیک نداره !!
2.1 برای فیلم و موزیک مناسبه
5.1 برای گیم و فیلم HD و با تفکیک 5.1

mehdi_47
14-01-2011, 21:47
2 این 2 برند نمیتونی مدل 5.1 قوی و مناسب پیدا کنی
این مدل هم بیشتر برای اهنگ هست و تو بازی هم میشه استفاده کرد ولی مثل 5.1 تفکیک نداره !!
2.1 برای فیلم و موزیک مناسبه
5.1 برای گیم و فیلم HD و با تفکیک 5.1

علی آقا میدونی مشکل در اینه که من الان یه اسپیکر 2.1 دارم البته چیز مالی نیست و از همین میکرولبهای پروبیت قدیمی هست.

میخوام بعد از چند سال یه تغییر بدم و یه اسپیکر 5.1 بگیرم.نظرت در مورد مدل Edifier M3700 چیه ؟
سابش 30 واته و 5 تا هم 10 وات و قیمتش هم حدود 117 تومنه

از مارک Logitech هم مدل Logitech X-540 رو دیدم که قیمتش حدود 130 تومنه

نظرتون چیه ؟

rgrgred
14-01-2011, 22:48
به نظر منم c3 بگیر

alil1369
14-01-2011, 22:56
هر دوی این مدل ها مدل های خوبی هستند و کیفیت بالایی دارن ولی در رده متوسط به پایین دسته بندی میشن !
یعنی نست به مدلی که خودت داری تنها بلندی صدا و 5.1 کاناله بودن اضافه میشه !
M3700 رو پیشنهاد نمیدم چون هیچ فرقی رو برات ایجاد نمیکنه ! تنها 5.1 با مقداری افزایش صدا ( کلا 64 وات )
مدل لاجیتک هم مدل بدی نیست ولی راضی کننده نیست و در حد M3700 هست !!

اول باید احتیاجت رو مشخص کنی موزیک بازی فیلم ........... و سطح نیازت رو ( اماتور ، متوسط ، حرفه ای و..... )
بعد نسبت به اون من بهتر راهنماییت کنم
مثلا مدل C3 یه مدل نیمه حرفه ای برای موزیک و بازی هست و کیفیت واقعا بالایی داره و ساب با کیفیتی که الکی نمیکوبه و باهاش موزیک گوش کردن واقعا لذت داره

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

مزیت دیگه C3 اینه که اولا کیفیتش برای همه ثابت شده هست و به همه پیشنهاد میدن ( خودم دارم )
امپلی فایر داره و کیفیتش بالاست

mehdi_47
14-01-2011, 23:07
هر دوی این مدل ها مدل های خوبی هستند و کیفیت بالایی دارن ولی در رده متوسط به پایین دسته بندی میشن !
یعنی نست به مدلی که خودت داری تنها بلندی صدا و 5.1 کاناله بودن اضافه میشه !
M3700 رو پیشنهاد نمیدم چون هیچ فرقی رو برات ایجاد نمیکنه ! تنها 5.1 با مقداری افزایش صدا ( کلا 64 وات )
مدل لاجیتک هم مدل بدی نیست ولی راضی کننده نیست و در حد M3700 هست !!

اول باید احتیاجت رو مشخص کنی موزیک بازی فیلم ........... و سطح نیازت رو ( اماتور ، متوسط ، حرفه ای و..... )
بعد نسبت به اون من بهتر راهنماییت کنم
مثلا مدل C3 یه مدل نیمه حرفه ای برای موزیک و بازی هست و کیفیت واقعا بالایی داره و ساب با کیفیتی که الکی نمیکوبه و باهاش موزیک گوش کردن واقعا لذت داره

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

مزیت دیگه C3 اینه که اولا کیفیتش برای همه ثابت شده هست و به همه پیشنهاد میدن ( خودم دارم )
امپلی فایر داره و کیفیتش بالاست

علی آقای عزیز ممنون از وقتی که برای من میزاری
من بیشتر استفاده ایی که دارم همون موزیک و بازی هست.
فیلم کم پیش میاد که ببینم.
علی آقا الان میشه با خیال راحت رفت و C3 رو خرید ؟ ( منظورم اینه که جنس خوب توی بازاره یا از این جنس ای درجه سه چینی نباشه ؟! )

alil1369
14-01-2011, 23:10
تو این رنجی که میخوی هزینه کنی مدل 5.1 خوب که راضی نگهت داره پیدا نمیکنی حداقل باید 220 هزینه کنی !!

mf.designing
14-01-2011, 23:15
من C2 دارم و کامل راضی هستم ، C3 که مصلما بهتره
اگه سوالی بود در خدمتم

alil1369
14-01-2011, 23:23
اگه تهران هستی برو بازار موبایل ط 2 فروشگاه ماتریکس اونجا بخر هم نمایندگیش هست هم میتونی تست بگیری همه ی مدل ها رو
اگه گارانتی ماتریکس باشه خیالت راحت باشه ! بیشتر از 140 هم پول نده !!
بدون واقعا از کیفیتش لذت میبری

mehdi_47
14-01-2011, 23:25
تو این رنجی که میخوی هزینه کنی مدل 5.1 خوب که راضی نگهت داره پیدا نمیکنی حداقل باید 220 هزینه کنی !!

علی آقا 220 تومن هم خیلی زیاده . شما باشی اینقدر برای اسپیکر هزینه میکنی ؟

من همونطوری که گفتم اهل بازی و موسیقی هستم و دوست ندارم از نظر سخت افزاری از غافله عقب باشم و برای سخت افزار هم هزینه کنم. علی آقا موسیقی که الان ماها گوش میدیم چند کاناله هستن ؟ توی 5.1 تغییری دیده میشه ؟ یا اصلا دو کاناله هستن ؟

در مورد بازی که خیلی دوست دارم میدونم که الان دیگه بیشتر بازیها همه 5.1 کانال رو ساپورت میکنن و این موضوع یکم اذیتم میکنه که نتونم از تمام افکتهای صوتی بازی لذت ببرم.
ولی در کل بیشتر وقتم برای موزیک گوش کردن و وبگردی میگذره.
با این اوصاف شما نظرتون چیه ؟

من C2 دارم و کامل راضی هستم ، C3 که مصلما بهتره
اگه سوالی بود در خدمتم

مرسی که شما هم برای راهنمایی من اومدین و اعلام آمادگی کردین :11: الان شما اسپیکرتون رو تا آخر ولوم میدید شکست صدا نداره ؟

همونطوری که من در بالا هم ذکر کردم بیشتر وقتم برای موزیک گوش کردن هست

alil1369
14-01-2011, 23:26
بعد که خریدی یه تماس باهام بگیر ( شمارم تو امضام هست ) یکم راهنماییت کنم تو تنظیم و نصبش ! البته کاری نداره
تو خریدش هم گیر گردی باهام تماس بگیر

موفق باشی

mehdi_47
14-01-2011, 23:31
اگه تهران هستی برو بازار موبایل ط 2 فروشگاه ماتریکس اونجا بخر هم نمایندگیش هست هم میتونی تست بگیری همه ی مدل ها رو
اگه گارانتی ماتریکس باشه خیالت راحت باشه ! بیشتر از 140 هم پول نده !!
بدون واقعا از کیفیتش لذت میبری

بله من در کرج هستم.بازار موبایل منظورتون علائدینه ؟
بعد یه سوال اینکه همه نوع مدل رو داره ؟ از هر مارکی که آدم اونارو هم تست کنه ؟

mf.designing
14-01-2011, 23:33
مرسی که شما هم برای راهنمایی من اومدین و اعلام آمادگی کردین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان شما اسپیکرتون رو تا آخر ولوم میدید شکست صدا نداره ؟

همونطوری که من در بالا هم ذکر کردم بیشتر وقتم برای موزیک گوش کردن هست
دقیقا علت انتخاب من هم همین بود ! در آخرین حد ولوم و آخرین حد bass و treb کوچکترین شکست و نیزی وجود نداره
از لحاظ bass و شفافیت صدا عالیه

alil1369
14-01-2011, 23:44
5.1 فقط برای 3D هست و تغییری توش حس نمیشه !
ولوم هم تا اخر نمیتونی ببری بالا و C3 یه قابلیت به نام EIDC داره که باعث میشه تو ولوم بالا افت کیفیت نداشته باشی و به اسپیکر اسیب نرسه !!
موزیک 2.1 میخواد !! اهنگ با کیفیت هم بهت میدم هر وقت C3 خریدی که تست بزنی !!
من اخرین نظرم C3 هست مثل بقیه !! دو دل نباش من خودم 5.1 داشتم و الان زیر تختم هست !! الان NFS Hot pursuit بازی میکنم انگار تو بازیم با بیس اسپیکرم مخصوصا موقع تصادف !!

mehdi_47
14-01-2011, 23:46
علی آقا نگفتید که منظورتون از بازار موبایل علائدینه ؟

alil1369
14-01-2011, 23:54
بله من در کرج هستم.بازار موبایل منظورتون علائدینه ؟
بعد یه سوال اینکه همه نوع مدل رو داره ؟ از هر مارکی که آدم اونارو هم تست کنه ؟

نه بازار موبایل ایران که تازه افتتاح شده !! با علایدین 5 دقیقه فاصله داره !
من فردا خودم میخوام برم اونجا اگه خواستی قرار بزار باهم بریم البته من صبح میرم تا 1 اونجا هستم !

نه فقط مدل های ادیفایر هست !!!
دو دل نباش همین C3 بگیر پشیمون نمیشی !!!
کیفیت و شفافیت هم افت نمیکنه به هیچ وجه !!!

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

اگه تونستی بیا ببین و تست بگیر ............

mehdi_47
15-01-2011, 00:01
نه بازار موبایل ایران که تازه افتتاح شده !! با علایدین 5 دقیقه فاصله داره !
من فردا خودم میخوام برم اونجا اگه خواستی قرار بزار باهم بریم البته من صبح میرم تا 1 اونجا هستم !

نه فقط مدل های ادیفایر هست !!!
دو دل نباش همین C3 بگیر پشیمون نمیشی !!!
کیفیت و شفافیت هم افت نمیکنه به هیچ وجه !!!

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

اگه تونستی بیا ببین و تست بگیر ............

این هفته نمیتونم بیام تهران علی آقا
هفته ی بعد صد در صد میام تهران و اگه مزاحمتون نباشم با شما هم یه تماس میگیرم
راستی علی آقا الان شما چند وقته که اسپیکرتون رو گرفتید ؟

mf.designing
15-01-2011, 00:04
یه مورد رو هم من در مورد 5.1 ها اضافه کنم
در کیفیت logitech و creative هیچ شکی نیست اما باید بگم برا بودجه شما انتخاب خیلی مناسبی وجود نداره !
در ضمن برا استفاده از 5.1 باید فضای کافی داشته باشی تا کاملا صحیح بچینیشون در غیر اینصورت هیچ فرقی با 2.1 نداره !
اینم اضافه کنم که برا استفاده از تمام ظرفیت و کیفیت 5.1 باید یه کارت صدای مجزا و خوب داشته باشی !

یه 2.1 انتخاب کن و شک نکن

mehdi_47
15-01-2011, 00:11
یه مورد رو هم من در مورد 5.1 ها اضافه کنم
در کیفیت logitech و creative هیچ شکی نیست اما باید بگم برا بودجه شما انتخاب خیلی مناسبی وجود نداره !
در ضمن برا استفاده از 5.1 باید فضای کافی داشته باشی تا کاملا صحیح بچینیشون در غیر اینصورت هیچ فرقی با 2.1 نداره !
اینم اضافه کنم که برا استفاده از تمام ظرفیت و کیفیت 5.1 باید یه کارت صدای مجزا و خوب داشته باشی !

یه 2.1 انتخاب کن و شک نکن

فضای کافی که هست منتها بحث بودجه و اینا که اومد دیگه نمیشه قطعی گفت 5.1 خوبه.منم برای اسپیکر نمیخوام خیلی هزینه کنم به قول شما برای یه 5.1 خوب باید یه کارت صدای خوب هم داشت البته مادربردم 8 کاناله است .
باید همین کاری که میگید رو بکنم و یه سر برم اونجایی که علی آقا میگن و یه تست بگیرم

alil1369
15-01-2011, 00:12
درسته چیدمان 5.1 باید درست باشه تا کیفیت و فرق صدا احساس بشه
در مورد بودجه هم من گفتم برای یه 5.1 متوسط و خوب حداقل 220 باید هزینه بشه !
جا گیر بودن و سیم کشی هم جای خود !!
کارت صدا هم باید باشه تا تفکیک پذیری خوبی ارایه بشه !
به C3 شک نکن
بهتر کمک خواستی فردا باهام تماس بگیر صبح بهتره و قبل از ساعت 3 ظهر تلفنی بهتر راهنماییت میکنم
من محل کار پدرم رو به روی بازار موبایل هست و بیشتر وقت ها اونجام
من الان یه 3 ماه میشه دارم

از فکر 5.1 بیا بیرون !!

اینجارو هم ببین :

انتخاب بسیار خوبی کردید ...

من خودم C2 دارم و عشق بیس و ولوم زیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا راضی کنندس ... بیس عمیق و صدای شفاف ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه برسه به C3 که از این هم قدرتمند تره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرف هاي دوستمون erfan راجع به C2 تاييد ميشه
خودم 9 ماهي هست دارمش

C3 كه جاي خود داد
فقط ميحط و سايز اتاقي كه ميخواي ازش استفاده كني رو هم در نظر بگير چون من تو همين اتاق تا حالا صداي C2 رو از 32 نشده بالاتر ببرم

در مورد قيمتش هم خيلي خيلي كمه و به زور پيدا ميشه
هم گرون شده
من اخرين قيمتي كه ازش داشتم 160 بود
همين C2 هم الان 90 تومان هست

من خودم c3 دارم
خیلی اسپیکر خوبیه
آکواریوم که هیچ خودتم میشکونه

مباركت باشه
يكي از حرفه اي ترين مدل ها از يكي از حرفه اي ترين سازنده ها رو خريدي

- یکی از بهترین برند هاست سازندش و کار تخصصیش اینه
- یکی از بهترین مدل های تولید شده هست
- امپیلیفایر داره
- بیس پر قدرت و با کیفیت داره
- طراحی زیبا و قشنگی داره و بدنش از MDF ساخته شده و ایزوله هست
- قدرت خروجی نسبتا زیادی داره برای یه کامپیوتر
- صدا شفاف و کیفیت بالایی داره ( حتی در درجه صدای بالا افت نمیکنه )
- بهتر از خیلی از اسپیکر هایی که داشتم و دیدم
- هرکی داره واقعا راضی و تعریفش رو میکنه
- بیس واقعا قوی و خوبی داره و الکی مثل بعضی مارک ها و مدل ها نمیکوبه و قابل تنظیم هم هست !!
- دیگه همین دیگه

دیگه برو بخواب و فکرشو نکن

mehdi_47
15-01-2011, 00:19
درسته چیدمان 5.1 باید درست باشه تا کیفیت و فرق صدا احساس بشه
در مورد بودجه هم من گفتم برای یه 5.1 متوسط و خوب حداقل 220 باید هزینه بشه !
جا گیر بودن و سیم کشی هم جای خود !!
کارت صدا هم باید باشه تا تفکیک پذیری خوبی ارایه بشه !
به C3 شک نکن
بهتر کمک خواستی فردا باهام تماس بگیر صبح بهتره و قبل از ساعت 3 ظهر تلفنی بهتر راهنماییت میکنم
من محل کار پدرم رو به روی بازار موبایل هست و بیشتر وقت ها اونجام
من الان یه 3 ماه میشه دارم

از فکر 5.1 بیا بیرون !!

اینجارو هم ببین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چه خوب علی آقا
بازار موبایل بعد از علائدینه دیگه ؟ بعد هم ردیف با علائدین هست یا تو اونور خیابونه که خط اتوبوسها هم هست ؟
پس من هفته ی بعد که اومدم تهران مزاحمتون میشم.بازم خیلی ممنون که راهنماییم کردین و وقتتون رو در اختیارم گذاشتید:11:.

rgrgred
15-01-2011, 06:58
از نظر کیفیت صدا ؛ باس و ... c2 خیلی پایین تره c3 هست ؟ :13:

Erfan.
15-01-2011, 09:04
منم C2 دارم و راضی هستم... اسپیکر حرفه ای با بیس عمیق+ صدای شفاف و تمیز...

اگه واقعا بازی و فیلم برات ارجحه شاید M3700 بهتر باشه (با توجه به 5.1 بودن که در گیم ها و فیلم ها مهمه) ولی به هیچ عنوان (مخصوصا توی موزیک) به قدرت این 2 (C2 , C3) شک نکن!!

البته من که عشق ولومم C2 کمی صداش برام کمه... و به نظرم C3 بهتر باشه...

alil1369
15-01-2011, 15:45
من خودم C3 دارم C2 هم تست کردم دست کمی از C3 نداره بلندی صدا مقداری کمتره ! ولی کیفیتش واقعا حرف نداره !

rgrgred
15-01-2011, 16:11
من خودم C3 دارم C2 هم تست کردم دست کمی از C3 نداره بلندی صدا مقداری کمتره ! ولی کیفیتش واقعا حرف نداره !

من c2 رو تست کردم زیاد خوشم نیومد - c3 هم تو همین مایه هاست ؟

شبیه هستن این ۲تا اسپیکر به هم ؟

----

:10:

ps3.1
18-01-2011, 02:25
عزیز من m3700 دارم تمام اون مشخصات اون دو تا رو داره به جز آمپلی فایر بیرونی و یکم باسش کیفیت کمتری داره البته خیلی محسوس نیس شاید چون بلندی صداش کمتره من اینتوری فک کردم ولی عوضش تو بازی و dvd بهت خیلی بیشتر از هر 2.1 ای تو این قیمت حال میده در ضمن یه 5.1 تو این قیمت نیازی به کارت صدا هم نداره همون onboard چن کاناله زیادم هس

wildhunter
02-02-2011, 19:34
به نظر من اگر برای بازی یا فیلم می خوای اسپیکر بگیری توی x540 شک نکن ولی برای موزیک c3 بهتره
ولی هیچ وقت یه اسپیکر 2.1 توی فیلم و بازی نمی تونه جای یه اسپیکر 5.1 رو بگیره اگه هرچقدر هم خوب باشه ولی صدای 5.1 یه چیز دیگه هست
به نظر من همون x 540 رو بگیر که هم بیس توپی داره و هم صدای عالیی.به خصوص فیلم و بازی
موفق باشی

madadnoki
03-02-2011, 11:09
سلام ! من یه اسپیکر 2/1 میخوام بخرم,,,,,,,,,کیفیت صدا برام مهمه ,,,,,,,,,قیمتش هم زیر 50 تومان باشه,,,,,,,,,,با RMS بالا ,,,,,دور و بر 200-240 وات
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مارکی بگیرم
:40::11:

wildhunter
03-02-2011, 21:17
سلام ! من یه اسپیکر 2/1 میخوام بخرم,,,,,,,,,کیفیت صدا برام مهمه ,,,,,,,,,قیمتش هم زیر 50 تومان باشه,,,,,,,,,,با RMS بالا ,,,,,دور و بر 200-240 وات
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مارکی بگیرم
:40::11:

c3 اسپیکر خوبیه امتحانش رو پس داده