ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [سوال] بهترین زبان برای ساخت صفحات وب بسته به نیاز من از دید شما

ho0rezam
13-01-2011, 20:16
سلام.سالها هست که در سطح متوسط flash کار میکردم که این اواخر بیشتر به سمت گرافیکش کشیده شد تا برنامه نویسیش.(آیکون سازی - دکمه - بنر و ...)

الان مدتیه (حدود 2 سال) با دریم ویور کار میکنم و البته تویه این مدت فقط با HTML + CSSش کار کردم.مشکلاتم رو میگم و در حال حاظر نیازی که دارم.

خب همون طور که میدونید html زبان پویایی نیست و از قبل تعیین شده هست و عملا امکان ارتباط پویا با کاربر و یا سرور نیست و css تونسته تا حدودی جذابش کنه.فرض کنید بخوایم امکان comment گذاشتن رو در سایت بخوایم قرار بدیم ، یا به طور مثال فرض کنید بخوایم قالب کلی سایت رو تغییر بدیم ، عملا باید بر روی همه ی صفحاتی که با html ساخته شده تغییرات اعمال بشه...یا فهموندنه اینکه حال در چه صفحه ای هستیم و باید به طور مثال دکمه مورد نظر غیر فعال بشه هم امکان پذیر نیست. و و و ...

تویه نت در مورد asp.net جستجو کردم و تا حدودی در مورد php که هردوشون نیاز بنده رو بر آورده میکنن.اما مشکل اینجاست که اطلاعات دقیقی در موردشون ندارم (منظورم زبان برنامه نویسیشون هست).

حالا سوال هام:
1. کدومشون بهتره برای سایت سازی؟
2. دریم ویور php و انواع asp.net vb و #asp.net C رو ساپورت میکنه...امکان ساخت سایت در دریم ویور با این زبان ها هست؟چون در هر صورت مجبورم از css برای ساخت فرم ها کمک بگیرم

با تشکر
Hoorezam

ho0rezam
17-01-2011, 01:10
معمولا عادت شده واسم که تویه p30سوال بپرسم و قبله اینکه خودم به یه نتیجه برسم کسی کمک کنه....خیلی کم پیش اومده....در هر صورت خودم جواب میدم به سوال خودم.!!!!

فعلا asp.net با امکانات خوب و جالبی که داره در قالب visual studio میتونه انتخاب خوبی باشه واسه ساخت سایت های دینامیک...مخصوصا اگه از زبان c# برای ساخت web aplicationش استفاده بشه.HTML و CSS هم جزو لاینفک صفحات هستن و همیشه باید ازشون استفاده کرد.

neopersia
17-01-2011, 11:01
خوب جواب شما برای شما میتونه بهترین جواب باشه اما برای بقیه ممکنه اشتباه باشه!

دلیل اینکه کسی جواب نمیده هم این هست که قبلاً بارها در همین انجمن در این مورد بحث شده کافی بود جستجو کنید

DaRiOuShJh
07-02-2011, 15:32
حالا مشکلتون کامل حل شده یا باز هم موردی مونده؟

ho0rezam
07-02-2011, 17:59
نه داریوش جان ، asp.net رو شروع کردم و فعلا که دارم باهاش کار میکنم و جالب به نظر میاد.
در هر صورت ممنون

Ahmad-Ra
07-02-2011, 18:39
فكر نميكنم ASP يا C# بدون دونستن SQL به درد بخوره

ho0rezam
07-02-2011, 18:53
فكر نميكنم ASP يا C# بدون دونستن SQL به درد بخوره

دقیقا...و کاملا دارم با همدیگه اینارو میرم جلو و از بانک اطلاعاتی استفاده میکنم...gridview یه امکان فوق العاده هست در asp.net