ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا این ویروس یا کیلاگر هست یا خیر؟

ali_koochooloo
13-01-2011, 13:24
سلام دوستان کامپیوترم کند شده 2 تا فایله مشکوک هست نگاه کنید خودتون(winlogin.exe و csrss.exe که describtion ندارند) به نظرتون کیلاگر نیست؟
در ضمن آنتی ویروس کسپر اسکی اورجینال روش نصبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dark Shine
13-01-2011, 14:02
فایل winlogon.exe هم یکی از فایلهای سیستمی سیستم عامل هستش که توی پوشه system32 هستش .
و هم اگر سیستم شما الوده به یک کرم باشه فایلی به این نام توی سیستم شما ایجاد می کنه .
حالا توی سیستمتون این فایل ساخته شده ؟

ali_koochooloo
14-01-2011, 12:35
فایل winlogon.exe هم یکی از فایلهای سیستمی سیستم عامل هستش که توی پوشه system32 هستش .
و هم اگر سیستم شما الوده به یک کرم باشه فایلی به این نام توی سیستم شما ایجاد می کنه .
حالا توی سیستمتون این فایل ساخته شده ؟

منظور من از این فایل فایله توی task manager هستش

skyline00
14-01-2011, 22:27
منظور من از این فایل فایله توی task manager هستش

Winlogon.exe یکی از پیش نیاز های ویندوز هست و Usage مصرفی اش در یک سیستم سالم و بدون ویروس زیر 500 k هست ، حالا خود ببین این پروسه ای که میگین از این بیشتر مصرف میکنه یا کمتر ، اگر تفاوت زیاد بود ، با برنامه Proccess Master پروسه ها رو چک کنید و ببینید ریشه اشون در کجا هستن ، بعد میتونید نظر قطعی بدین

ali_koochooloo
16-01-2011, 20:40
Winlogon.exe یکی از پیش نیاز های ویندوز هست و Usage مصرفی اش در یک سیستم سالم و بدون ویروس زیر 500 k هست ، حالا خود ببین این پروسه ای که میگین از این بیشتر مصرف میکنه یا کمتر ، اگر تفاوت زیاد بود ، با برنامه Proccess Master پروسه ها رو چک کنید و ببینید ریشه اشون در کجا هستن ، بعد میتونید نظر قطعی بدین

من احتمال زیاد می دم که کیلاگر باشه چون این 2 فایل و 1 فایله دیگه یکهو ظاهر شدن! من موندم این آنتی اورجینال چیکار می کنه پس؟:41:
تو شکل هم که خودتون می بینید که حدوده 3 مگ هست
حالا چه جوری بکشمش?
در ضمن وقتی open file location رو می زنم بر خلاف بقیه فایل ها چیزی باز نمیشه(یعنی فقط برای این 3 فایل.اون یکیش هم atieclXX.exe هست)
خواهشا کمک کنید

skyline00
17-01-2011, 00:06
من احتمال زیاد می دم که کیلاگر باشه چون این 2 فایل و 1 فایله دیگه یکهو ظاهر شدن! من موندم این آنتی اورجینال چیکار می کنه پس؟
تو شکل هم که خودتون می بینید که حدوده 3 مگ هست
حالا چه جوری بکشمش?
در ضمن وقتی open file location رو می زنم بر خلاف بقیه فایل ها چیزی باز نمیشه(یعنی فقط برای این 3 فایل.اون یکیش هم atieclXX.exe هست)
خواهشا کمک کنید

ای بابا ، من عکس نمیبینم چرا ؟؟

دوست عزیز ، اگر شما توی Task Manager نگاه میکنین ، ممکنه به خاطر نوع سورت شدن پروسه ها ، بالا و پایین برن و شما فکر کنید یهو ظاهر میشن

اگر شما از این پروسه ها ، 2 تا یا بیشتر دارین ، ویروس هستن ، در ضمن ، ویندوزتون چیه ؟؟ نگفتین

آنتی ویروس آپدیت + اسکن

اول مطمئن بشیم ویروسه ، بعد بریم پله بعدی

ali_koochooloo
17-01-2011, 12:03

اسکن هم کردم ولی بازم هستند این 3 فایل! ویندوز7 +آنتی کسپر آپدیت شده

reb
17-01-2011, 12:07
برادر هیچکدوم ار فایلهایی که اسم بردی و خصلتشون رو نوشتی و ایضا توی عکس هست ویروس نیستند اگه سیستمت کند شده دلیلش حتما نباید ویروس باشه ولی باز اگه شک داری فایلها رو آپلود کن اینجا ببین چی میگه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید