ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : واسه خونه جوهرافشان بخرم یا لیزری؟

oghyanoos
12-01-2011, 20:07
سلام دوستان
میخام یه پرینتر واسه خونه بخرم. به نظر شما جوهر افشان تا 70، 80 تومن بخرم که اسکنر هم داره یا لیزری مثله 1660 سامسونگ بخرم تا 120 تومن؟ مصرفم زیاد نیست.
نظرتون چیه؟

nikaien
12-01-2011, 23:03
كاملاً معلومه كه بايد ليزري بخريد.
اول بخاطر اينكه اختلاف قيمت آنچناني ندارند.
دوم اينكه چونكه مصرف زيادي نداري كاتريج جوهر افشان بعد از يه مدت خشك و غير قابل استفاده ميشه. ولي ليزري شامل مرور زمان نميشه.
سوم اينكه سرعت و كيفيت ليزري خيلي بهتر از جوهر افشان هستش.
تلنولوژي جوهر افشان نسبت به ليزري ساده تره

oghyanoos
13-01-2011, 17:21
كاملاً معلومه كه بايد ليزري بخريد.
اول بخاطر اينكه اختلاف قيمت آنچناني ندارند.
دوم اينكه چونكه مصرف زيادي نداري كاتريج جوهر افشان بعد از يه مدت خشك و غير قابل استفاده ميشه. ولي ليزري شامل مرور زمان نميشه.
سوم اينكه سرعت و كيفيت ليزري خيلي بهتر از جوهر افشان هستش.
تلنولوژي جوهر افشان نسبت به ليزري ساده تره

سرعت پرینت اصلا واسم مهم نیست چون مصرف بالایی ندارم
یکی میگفت جوهر افشان hp یه چیزی داره که اجازه خشک شدن جوهر نمیده
البته چیزی که واسه من مهمه وجود اسکنر با پرینتر جوهر افشان هست
تصمیم داشتم samsung 1660 با 120 تومن بخرم اما به شک افتادم!!!
حالا میگید چکار کنم؟؟

mohammad.t
13-01-2011, 23:38
سرعت پرینت اصلا واسم مهم نیست چون مصرف بالایی ندارم
یکی میگفت جوهر افشان hp یه چیزی داره که اجازه خشک شدن جوهر نمیده
البته چیزی که واسه من مهمه وجود اسکنر با پرینتر جوهر افشان هست
تصمیم داشتم samsung 1660 با 120 تومن بخرم اما به شک افتادم!!!
حالا میگید چکار کنم؟؟

ببين دوست عزيز جوهر افشان تو مصرف كم مثلا هفته اي 10-15 تا جواب ميده برات.
جوهر افشان ها در صورت نگه داري صحيح هيچ مشكلي نخواهند داشت و شما با پول كمتر صاحب دستگاه رنگي و چند كاره ميشيد.
اما هيچ دستگاه جوهر افشاني از قضيه خشك شدن جوهر در امان نيست .
عموما بايد در هفته يك چاپ هر چند در حد چند نقطه رنگي باشد چاپ كنيد .
هرچند بعضا پيش مياد كه با گذشت يك ماه از چاپ قبلي باز هم دستگاه به خوبي كار مي كند.

دستگاه hp به جهت هزينه نگه داري و شارژ كمتر و كيفيت ساخت بهتر توصيه مي شود.
البته در مورد ليزري هم توصيه نميشه سامسونگ بخريد پيشنهاد ميشه از برندهاي مطمئن تر مثل hp يا brother استفاده كنيد.

oghyanoos
14-01-2011, 17:32
ببين دوست عزيز جوهر افشان تو مصرف كم مثلا هفته اي 10-15 تا جواب ميده برات.
جوهر افشان ها در صورت نگه داري صحيح هيچ مشكلي نخواهند داشت و شما با پول كمتر صاحب دستگاه رنگي و چند كاره ميشيد.
اما هيچ دستگاه جوهر افشاني از قضيه خشك شدن جوهر در امان نيست .
عموما بايد در هفته يك چاپ هر چند در حد چند نقطه رنگي باشد چاپ كنيد .
هرچند بعضا پيش مياد كه با گذشت يك ماه از چاپ قبلي باز هم دستگاه به خوبي كار مي كند.

دستگاه hp به جهت هزينه نگه داري و شارژ كمتر و كيفيت ساخت بهتر توصيه مي شود.
البته در مورد ليزري هم توصيه نميشه سامسونگ بخريد پيشنهاد ميشه از برندهاي مطمئن تر مثل hp يا brother استفاده كنيد.

پس اگر همون hp رو بگیرم و هفته ای 2، 3 عکس باهاش بگیرم مشکلی پیش نمیاد و خشک نمیشه؟

mohammad.t
14-01-2011, 18:33
پس اگر همون hp رو بگیرم و هفته ای 2، 3 عکس باهاش بگیرم مشکلی پیش نمیاد و خشک نمیشه؟

نه دوست عزيز
مشكلي پيش نمياد

oghyanoos
15-01-2011, 13:38
نه دوست عزيز
مشكلي پيش نمياد

میشه یه توضیح مختصر از اجزا پرینتر جوهرافشان بدین!

mohammad.t
15-01-2011, 15:07
میشه یه توضیح مختصر از اجزا پرینتر جوهرافشان بدین!

ميشه!
ما در جوهر افشان رنگ به صورت مايع داريم.
اين رنگ درون يك يك محفظه رنگ قرار داره و عموما براي اينكه به سرعت خارج نشه يك اسفنج درون محفظه يا كارتريج هست.
يك خودكار رو در نظر بگيريد پايين مخزن رنگش يك قسمتي داره كه وظيفه كنترل خارج شدن رنگ رو داره.
پرينتر هم دقيقا به همين صورت هست ولي نه به اين سادگي.
قسمتي وجود داره كه رنگ ابتدا به اون قسمت هدايت ميشه و اون وظيفه داره رنگ مورد نياز رو تركيب و روي كاغذ چاپ كنه كه بهش هد مي گوئيم!
هد ها دهها سوراخ ريز يا نازل دارند كه رنگ وارد شده از مخزن رو كنترل و چاپ مي كنند.
در اين زمينه 2 نمونه دستگاه داريم دستگاه هايي كه هد درون دستگاه ثابت است و فقط مخزن هاي رنگ خريداري و نصب مي شوند.
و نمونه هايي كه مخزن رنگ و هد يكجا تحت عنوان كارتريج هستند كه البته طبيعي است كه قيمت بيشتري دارند.
حسن نمونه اول در سرعت چاپ بهتر و حسن نمونه دوم اينست كه در صورت خشك شدن جوهر در سوراخ هاي هد(نوك خودكار) هد در دسترس تر بوده و راحت تر سرويس ميشود و احيانا در صورت نياز با تعويض كارتريج ها هد نيز تعويض ميشود(برخلاف مدلهاي ديگر كه معمولا هزينه تعويض هد با هزينه دستگاه برابري ميكند)

oghyanoos
15-01-2011, 15:58
ميشه!
ما در جوهر افشان رنگ به صورت مايع داريم.
اين رنگ درون يك يك محفظه رنگ قرار داره و عموما براي اينكه به سرعت خارج نشه يك اسفنج درون محفظه يا كارتريج هست.
يك خودكار رو در نظر بگيريد پايين مخزن رنگش يك قسمتي داره كه وظيفه كنترل خارج شدن رنگ رو داره.
پرينتر هم دقيقا به همين صورت هست ولي نه به اين سادگي.
قسمتي وجود داره كه رنگ ابتدا به اون قسمت هدايت ميشه و اون وظيفه داره رنگ مورد نياز رو تركيب و روي كاغذ چاپ كنه كه بهش هد مي گوئيم!
هد ها دهها سوراخ ريز يا نازل دارند كه رنگ وارد شده از مخزن رو كنترل و چاپ مي كنند.
در اين زمينه 2 نمونه دستگاه داريم دستگاه هايي كه هد درون دستگاه ثابت است و فقط مخزن هاي رنگ خريداري و نصب مي شوند.
و نمونه هايي كه مخزن رنگ و هد يكجا تحت عنوان كارتريج هستند كه البته طبيعي است كه قيمت بيشتري دارند.
حسن نمونه اول در سرعت چاپ بهتر و حسن نمونه دوم اينست كه در صورت خشك شدن جوهر در سوراخ هاي هد(نوك خودكار) هد در دسترس تر بوده و راحت تر سرويس ميشود و احيانا در صورت نياز با تعويض كارتريج ها هد نيز تعويض ميشود(برخلاف مدلهاي ديگر كه معمولا هزينه تعويض هد با هزينه دستگاه برابري ميكند)
مرسی
پس با این حساب من از نوع دوم بگیرم که کارتریج قابل تعویضه و هد ثابت نیست.؟

mohammad.t
15-01-2011, 16:17
مرسی
پس با این حساب من از نوع دوم بگیرم که کارتریج قابل تعویضه و هد ثابت نیست.؟

كارتريج همشون قابل تعويضه!!!
بله براي خونه كاملا مناسبه.
اكثر دستگاه هاي hp و مدلهايي از كانن به اينصورت هستند و اپسون ها عموما از نوع ديگر هستند.
اگه سه كاره خواستي c4683 از hp مناسبه.

oghyanoos
15-01-2011, 21:42
كارتريج همشون قابل تعويضه!!!
بله براي خونه كاملا مناسبه.
اكثر دستگاه هاي hp و مدلهايي از كانن به اينصورت هستند و اپسون ها عموما از نوع ديگر هستند.
اگه سه كاره خواستي c4683 از hp مناسبه.

c4683 از hp چند قیمته؟

mohammad.t
15-01-2011, 21:59
c4683 از hp چند قیمته؟

90-100 تومن.

oghyanoos
15-01-2011, 22:31
90-100 تومن.

ممنون . اطلاعات خوبی راجع به پرینتر ها دادی:20:
همین مدل hp که گفتی رو میخرم:31:

mehdi_08
15-01-2011, 23:58
سلام دوستان
میخام یه پرینتر واسه خونه بخرم. به نظر شما جوهر افشان تا 70، 80 تومن بخرم که اسکنر هم داره یا لیزری مثله 1660 سامسونگ بخرم تا 120 تومن؟ مصرفم زیاد نیست.
نظرتون چیه؟

سلام
منم مثله تو دو سال پیش در پی جاب این سوال بودم تا اینکه جوهر افشان کانن خریدم
اگه مصرفت کمه که حتما کمه حتما لیزری بگیر دردسر نگه داریش خیلی کمه
حتما می گی جوهر افشان می گیرم کلی عکس روی کاغذ گلاسه چاپ میکنم خوب البته تا چند ماه اول که جوهر اصلی تموم نشده خوب برای خودت چاپ می کنی اما بعد از اولین شارز کردن دردسر ها شروع می شه کیفیت چاپ به مرور میاد پایین با هر بار شارز کردن دستگاه اون کارایی خودشو از دست می ده
فقط یه بار حواست نباشه تا یه ماه پرینت نگیری کارت تمومه از اون به بعد چون استعداد خشک شدنش میره بالاتر باید هر هفته یه پرینت بگیری
خلاصه یه لیزری بگیر راحت باش

oghyanoos
16-01-2011, 14:20
سلام
منم مثله تو دو سال پیش در پی جاب این سوال بودم تا اینکه جوهر افشان کانن خریدم
اگه مصرفت کمه که حتما کمه حتما لیزری بگیر دردسر نگه داریش خیلی کمه
حتما می گی جوهر افشان می گیرم کلی عکس روی کاغذ گلاسه چاپ میکنم خوب البته تا چند ماه اول که جوهر اصلی تموم نشده خوب برای خودت چاپ می کنی اما بعد از اولین شارز کردن دردسر ها شروع می شه کیفیت چاپ به مرور میاد پایین با هر بار شارز کردن دستگاه اون کارایی خودشو از دست می ده
فقط یه بار حواست نباشه تا یه ماه پرینت نگیری کارت تمومه از اون به بعد چون استعداد خشک شدنش میره بالاتر باید هر هفته یه پرینت بگیری
خلاصه یه لیزری بگیر راحت باش

باز منو به شک انداختین چی بگیرم!