مشاهده نسخه کامل
: GPS
nicholas206
12-01-2011, 17:07
با سلام من تا حالا با جی پی اس کار نکردم اما دنبال یه دستگاهی ام که بتونه مکان یه جسمو واسم تعیین کنه
اما میخوام گرنده پیش خودم باشه، یعنی یه قطعه ای رو مثلا به یه ماشین وصل کنم و بوسیله ی دستگاه مکان اون ماشین رو شناسایی کنم. همچین دستگاهی هست؟ یا با جی پی اس میشه یه همچین کاری کرد؟
من نمیدونم اون دستگاهی که شما میخوای برای دسترس عموم هست یا نه ولی فقط میدونم که gps قابلیت ارسال نداره فقط میتونه سیگنال و از ماهواره ها بگیره و موقعیتت رو محاسبه کنه و روی نقشه نشون بده
البته :
نرم افزارهای gps موبایل این قابلیت و دارند که موقعیت رو از طریق مسیجینگ سیمکارت برای شماره ی مورد نظر شما بفرستن و گوشی ای هم که مسیج و گرفته میتونه موقعیت طرف و روی نقشه نشون بده البته به شرط اینکه هر دوتا گوشی قابلیت gps رو داشته باشند
البته :
نرم افزارهای gps موبایل این قابلیت و دارند که موقعیت رو از طریق مسیجینگ سیمکارت برای شماره ی مورد نظر شما بفرستن و گوشی ای هم که مسیج و گرفته میتونه موقعیت طرف و روی نقشه نشون بده البته به شرط اینکه هر دوتا گوشی قابلیت gps رو داشته باشند
و سايتهايي هستند كه بعد از نصب نرم افزارشون توي گوشي و دريافت يك كد وقتي وارد سايت بشي و كد را بزني اگه GPSگوشي فعال باشه مكان گوشي رو نشون ميده
اوني هم كه شما دنبالشي وجود داره ولي اينكه در دسترس همه باشه نميدونم
نمونه اش تو سيستم حمل ونقل بين شهري
kamran987456
13-01-2011, 11:24
با سلام من تا حالا با جی پی اس کار نکردم اما دنبال یه دستگاهی ام که بتونه مکان یه جسمو واسم تعیین کنه
اما میخوام گرنده پیش خودم باشه، یعنی یه قطعه ای رو مثلا به یه ماشین وصل کنم و بوسیله ی دستگاه مکان اون ماشین رو شناسایی کنم. همچین دستگاهی هست؟ یا با جی پی اس میشه یه همچین کاری کرد؟
همچین دستگاهی حتما وجود داره
چون شنیدم که به کامیون ها و تریلی ها وصل میشه و یه نفر در تمام راه ها اونا رو زیر نظر داره تا درست در مسیر حرکت کنن
ولی اینکه به افراد معمولی این دستگاه رو بدن شک دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.