PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بلوتوث dell inspiron n5010

qasem20101
12-01-2011, 16:26
سلام من چندی پیش یک لب تاپ dell n5010 خریداری کردم که درایورها روش نبود همه دراایورا رو دانلود کردهام
اما بلوتوثش کار نمیکند یعنی تلفن آنرا بصورت dell wireless 365 bloutooth module می آورد اما کانکت نمی شود
خواهشمندم راهنماییم کنید که آیا با این لب تاب نمیشود با بلوتوث چیزی ارسال کرد یا بلوتوث ندارد ویا فقط وایرلس دارد
ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی سرگردانم بازم ممنون از سایت قشنگتان جواب فوری میخام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H@mid-Vista
13-01-2011, 16:58
دوست عزیز
مشكل شما با این راه حل میشه:

اولا" برنامه دل كوییك ست حتما باید نصب باشه
دوما" درایور بلوتوث 365 دل رو بگیر
سوما" موقعی كه نصب میكنی باید روی علامت بلوتوث رایت كلیك كنی و گزینه discoverable رو تیك بزنی تا بلوتوث از حالت مخفی در بیاد و تو سرچ دیده بشه

سایت دل:
Dell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

irzax
06-02-2011, 02:11
دوست عزیز

سوما" موقعی كه نصب میكنی باید روی علامت بلوتوث رایت كلیك كنی و گزینه discoverable رو تیك بزنی تا بلوتوث از حالت مخفی در بیاد و تو سرچ دیده بشه

سایت دل:
Dell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fsupport%2Fdownloads%2Findex.aspx)
تو رو خدا به منم کمک کنید
من لپ تاپ دل مدل n5010 /i3 /cpu2.53 گرفتم !آوردم تو خونه بلوتوثشو روشن کردم و یه خورده که با گوشی با هاش ارتباط برقرار کردم یه دفه دیدم دیگه نمیشناسه گوشیو ! بعد رفتم تو دیوایس منیجر دیدم درایو bluetooth peripheral device رو نمیشناسه!!!چی کار باید کنم ؟درایورشو که طرف واسم رو هارد ریخته بود هم هرچی سرچ کردم نمیشناسه چی کار کنم؟یعنی سوخته؟؟؟؟

irzax
06-02-2011, 02:12
دوست عزیز

سایت دل:
Dell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fsupport%2Fdownloads%2Findex.aspx)
من لپ تاپ دل مدل n5010 /i3 /cpu2.53 گرفتم !آوردم تو خونه بلوتوثشو روشن کردم و یه خورده که با گوشی با هاش ارتباط برقرار کردم یه دفه دیدم دیگه نمیشناسه گوشیو ! بعد رفتم تو دیوایس منیجر دیدم درایو bluetooth peripheral device رو نمیشناسه!!!چی کار باید کنم ؟درایورشو که طرف واسم رو هارد ریخته بود هم هرچی سرچ کردم نمیشناسه چی کار کنم؟یعنی سوخته؟؟؟؟

irzax
06-02-2011, 02:27
دوست عزیز

سایت دل:

H@mid-Vista
06-02-2011, 19:02
خیر نسوخته اینجا رو بخون:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ht00038
03-03-2011, 19:40
سلام
کسی اینجا هست

abedini-nafise
22-09-2013, 13:20
سلام این سایت dell اصلا باز نمیشه !
چه جوری دانلود کنم درایور بلوتوث رو؟ سایت دیگه ای میشه معرفی کنید؟ ممنون
dell n5010

majid3612
05-11-2014, 20:03
من هم این مشکل رو روی Dell N5010 دارم. همه کار هایی رو که گفتین انجام دادم. لطفا یه راه حل موثر بگین.

ممنون