PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا کمک کنید می خوام حذف پزشکی کنم ولی 8 ترمه می شم !

F_1984
12-01-2011, 12:30
شرمنده تاپیکی پیدا نکردم که مربوط باشه برای همین یه جدید زدم

من کاردانی عمران کارهای عمومی هستم الان ترم 7 یعنی یه ترم تعلیق خوردم معدلم هم 13.50 هست

حالا فردا 2 تا امنحان دارم کلا 5 واحد که می خوام حذف پزشکی کنم ولی 8 ترمه می شم می خوام ببینم

نکنه اخراج بشم یا مدرک ندن یا مدرک معادل بدن ! بدبخت شم :41:

راستی اگه مدرک معادل بدن می شه مثل بقیه کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری داد یا نه ؟

F_1984
12-01-2011, 20:21
یه با مرام نبود جواب بده ما رو از دلهره در بیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Alijo0on
14-01-2011, 23:22
یعنی آموزش محل تحصیلتون انقدر بز تشریف دارن که نمیتونن تو اینجور مسائل دانشجو ها رو راهنمایی و مشاوره کنن ؟!!!
ای خدا!
دوست من ، در مورد جواب سوالت مطمئن نبودم پس چیزی نمیگم اما آموزشو پیگیر باش !

F_1984
16-01-2011, 01:04
یعنی آموزش محل تحصیلتون انقدر بز تشریف دارن که نمیتونن تو اینجور مسائل دانشجو ها رو راهنمایی و مشاوره کنن ؟!!!
ای خدا!
دوست من ، در مورد جواب سوالت مطمئن نبودم پس چیزی نمیگم اما آموزشو پیگیر باش !

دمت گرم جواب دادی

یکیش امتحان دادم یه 2 واحدی حذف کردم فقط موند یه 2 واحدی مکانیک خاک :41:

بز ! چی گفتی بز !!!! داداش من درست صحبت کن این چه طرز حرف زدن ..... شما چه طور می تونی به صاحت

مقدس بز توهین کنید واقعا بز 100 هزار بار شرف داره به اینها

ولی واقعا دارم به این نتیجه می رسم که دانشگاه آزاد خیلی بهتره حداقل تو برخورد یا کار راه انداختن نمی دونم

شاید من بلد نیستم با این اداره آموزش کنار بیام نتیجشم دعوا ودرگیری بوده که تو دو تا ترم دو تا صفر دارم

یاذ یه رفیقی افتادم که کارشناسی آزاد فومن قبول شد رفته بود ثبت نام دیده بود هرکی می ره برگیه انتخاب

واحدشو بر میداره می نویسه خودش می زاره رو میز مدیر آموزش می گه آقای فلانی اینم برگیه من خداحافظ

اون وقت این رفیق ما که ماشالا هیکلیم داره رفته خیلی با ادب ا حترام گفته ببخشید جناب فلانی شما هستید

مزاحم شدم باید چی کار بکنم برای ثبت نام یارو برگشته گفتم عزیز شما از غیر انتفاعی اومدی میگه از کجا

فهمیدی میگه از اونجا که یه ده دقیقه وایستادی تا نوبتت شه الانم این طوری لفظ قلم اتو کشیده حرف می زنی

(تازه با اینهمه برنامه یه جواب سلام درست حسابی نمی دن ) :2: