مشاهده نسخه کامل
: كمك در انتخاب برنامه ميكس و مونتاژ
silent mj
11-01-2011, 23:16
لطفا من رو در مورد انتخاب يك ويرايشگر حرفه اي كمك كنيد
دوستان من با برنامه Windows Movie Maker كار كردم و كاملا بلدم و كار با برنامه AVS Video Editor 4 رو هم تقريبا كامل بلدم
ولي اين برنامه ها نياز هاي منو براورده نميكنه و ميخوام افكت هاي بيشتري رو مورد استفاده قرار بدم چه برنامه رو پيشنهاد ميكنيد كه كار باهاش سخت هم نباشه
من با برنامه FXhome VisionLab هم كار كردم ولي از هيچيش سر در نياوردم و هيچ كاري نتونستم انجام بدم
آيا با برنامه Ulead VideoStudio ميتونم كليپ در حد حرفه اي بسازم ؟ كار باهاش راحته يا نه؟
برنامه هاي ديگه هم كه بشه ازشون به راحتي استفاده كرد و امكانات زيادي داشته باشن رو بهم معرفي كنيد
ممنون از كمكتون
Mr Andersson
12-01-2011, 04:26
درود;
سراغ یولید حتما برو اما برای ساخت کارهای حرفه ای باید سراغ نرم افزارهای حرفه ای تر بری. با یولید ادامه بدی خیلی چیزا دستت میاد.
.......
silent mj
16-01-2011, 01:47
لطف كنيد لينك دانلود بهترين ورژن يوليد استاديو رو قرار بدين
سلام
من از سال 73 تا حالا کار تدوین انجام میدم . نرم افزار حرفه ای اگر میخوای که قابل گسترش هم باشه باید بری سراغ premiere یا Edius البته نرم افزارهای حرفه ای دیگه ای هم هست ولی این دوتا راحت تر هستند اگر خواستی پریمیر شروع کنی یه چند وقت با 6.5 کار کن بعد برو سراغ ورژنهای بالاتر
سلام دوستان
من میخوام یک فیلم با کیفیت full hd و فرمت mkv و با حجم 7 گیگ رو به دو فیلم با حجم 3.5 گیگ و دقیقا با همون فرمت و کیفیت و رزولیشن و کدک و هر مشخصه دیگری که فیلم اول داره تبدیل کنم
برای این کار از چه برنامه ای باید استفاده کنم
فقط برام مهمه که هیچ مشخصه ای از فیلم تغییر نکنه
ممنون
Mr Andersson
13-03-2011, 12:55
درو;
لطف كنيد لينك دانلود بهترين ورژن يوليد استاديو رو قرار بدين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.......
در مورد سوال من کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
Mr Andersson
17-03-2011, 03:57
درود;
mkv splitter
.......
درود;
mkv splitter
.......
این برنامه رو از کجا میتونم دانلود کنم
گشتم نبود همچین اسمی
تنها جایی که گیر اوردم برنامه isky رو با این نام گذاشته بود برا دانلود(همون سایت mkv splitter)
Mr Andersson
20-03-2011, 04:47
درود;
سمت راست دکمه دانلود:
اینم پولیه ولی فکر کنم یه مدت کار کنه:
.......
manreza71
27-03-2011, 14:21
برای شروع یولید ویدیو استودیو خیلی خوبه... خیلی کار باهاش راحته ... ولی کم کم که راه افتادی پریمیر تمام نیاز هاتو براورده میکنه... البته از یولید کار کردن باهاش سخت تره ولی راه بیفتی میتونی کلیپ های خیلی حرفه ای با پریمیر درست کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.