مشاهده نسخه کامل
: مشکل با کارت AceDVio
سلام
من تازه این کارت را گرفته ام . ودر ادیوس نمی توانم کپچر ویا خروجی بگیرم اصلا تصویر فیلم را ندارم ولی در برنامه دیگر می توانم کپچر کنم .....
علي طهماسبي
15-01-2011, 18:15
نرم افزاري كه روش بود چي بود
masoudtr
15-01-2011, 21:49
منم همین مشکل را دارم چیز مهمی نیست با نرم افزار های بهتری که هست خروجی بگیری بهتره:31:
نرم افزاري كه روش بود چي بود
سلام
دوست عزیز نرم افزار خاصی نبود نصب کردم به اسم کاناپوس اسید ویو اجرا ونصب شد کنترل هست این هم عکس نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارت هم ریل تایم هست مثلا یک فیلم را درست کردم (تایتل.ترزیشن....) بدون رندر ضبط ویا به سی دی .... بزنم از ریل تایم ان استفاده کنم نمی توانم
masoudtr
15-01-2011, 22:48
سلام
دوست عزیز نرم افزار خاصی نبود نصب کردم به اسم کاناپوس اسید ویو اجرا ونصب شد کنترل هست این هم عکس نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارت هم ریل تایم هست مثلا یک فیلم را درست کردم (تایتل.ترزیشن....) بدون رندر ضبط ویا به سی دی .... بزنم از ریل تایم ان استفاده کنم نمی توانم
این کارت نرم افزار نداره
من خودم همین را دارم باید از مدیا استودیو یا ویدیو استودیو استفاده کنی و اینکه ریل تایم بودنش هم چرته
در حقیقت فقط برای ورودی خوبه
سلام
دوست عزیز این کارت ریل تایم هست اگه ریل تایم نبود چرا نوشتن (قابليت استفاده بيش از سه لايه ,ويدئو بصورت
realtimeدر نرم افزار ٍ EDIUS
هدف من از این کارت همزمان کپچر و خروجی برای پروچکشن هست البته این هم اضافه کنم من mx50 دارم برای سویچ تصویر
علي طهماسبي
18-01-2011, 18:35
با سلام خدمت دوستان عزيز
يكي از دوستان اين كارت رو داره و روي اون نرم افزار لتس اديت روش بود كه نرم افزار جالبي بود محيط ساده ولي پر كابردي داشت ولي چون لايه كم ساپورت مي كرد ازش خوشم نيومد يوليد رو در نظر بگير با امكانات پريمير خروجي تصوير هم مي داد
ياحق
masoudtr
18-01-2011, 18:39
سلام
دوست عزیز این کارت ریل تایم هست اگه ریل تایم نبود چرا نوشتن (قابليت استفاده بيش از سه لايه ,ويدئو بصورت
realtimeدر نرم افزار ٍ EDIUS
هدف من از این کارت همزمان کپچر و خروجی برای پروچکشن هست البته این هم اضافه کنم من mx50 دارم برای سویچ تصویر
منم همین کارت را دارم
نگفتم ریل تایم نیست گفتم ریل تایم اش چرته
لایه های کمی را ساپورت میکنی و وقتی یک اپسیلون :21:پروژه سنگین باشه stop میخوره
علي طهماسبي
19-01-2011, 18:14
سلام مسعود جان
ببين ما كه كار مي كنيم سنگينترين پروژه رو داشته باشيم فقط تصوير كند ميشه يعني قطعه قطعه نشون ميده
سلام
علی اقا و مسعود جان شرمند
میشه با این کارت همزمان زیرنویس کارکرد؟ یک لایه هم باشه کافی هست !
فیلم باید اول کپچر بشه بعد روی تایم لاین بیاید و یا میشه همزمان کپچر و روی تایم لاین اورد ؟
ممنون میشم در این مورد کمک ام کنید
موفق باشید
masoudtr
23-01-2011, 11:51
سلام
علی اقا و مسعود جان شرمند
میشه با این کارت همزمان زیرنویس کارکرد؟ یک لایه هم باشه کافی هست !
فیلم باید اول کپچر بشه بعد روی تایم لاین بیاید و یا میشه همزمان کپچر و روی تایم لاین اورد ؟
ممنون میشم در این مورد کمک ام کنید
موفق باشید
نه شما باید اول کپچر کنی بعد ببری رو تایم لاین زیرنویس را هم جدا بنویسی بهش حرکت بدی زیر هم بگذاری play کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.