ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اتصال به سایتهای SSL

Arash4484
11-01-2011, 20:49
سلام

دوستان مشکل خاصی که سیستم به آن دچار شده عدم اتصال به هیچ یک از سایتهای (SSL([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هستش، وهمچنین عدم اتصال به دسته ای از سایتهای عادی دیگر.

باچندنوع کانکشن چک کردم.پس قاعدتن از ISP نیست.

ضمنن مساله مهم اینه که با پ.روکسی کانکت به صورت کاملن درست و با تمام سایتها صورت میگیره.

سیستم avast آپ شده وچند نوع تروجان ریمور فعال(مثل MBAM) هم داره و با AVبوتهای مختلف تست کردم، بعیده ویروس در بین باشه.

فایروال سیستم Online Armor بود، که از حوالی شروع این موضوع کرش کرد و بنکل جلوی IPv6 ها روبست.بعد از پاک کردن OA این مشکل رو بسختی با CMDهای مختلف و ری کانفیگ شبکه برطرف کردم.

دو موضوع دیگه هم یکی سند غیرعادی به اینترنت بود که بدون اکتیو بودن هیچ برنامه ای یکمرتبه رخ داد(حدود30مگ)؛
و دیگری هم اینکه گاهی مسنجر بدون پ.روکسی ایراد Duo کانکشن میگیره(اتصال از دوجا) وگاهی کرش میکنه و ایراد معروف Key Port رومیگیره...

سپاس از راهنماییهای شما:11:

skyline00
12-01-2011, 03:34
من چند سال پیش با یک سیستم ام هر وقت از التـــرا سرف استفاده میکردم بعد از یه مدت اینجوری میشد و کلا اینترنت بی اینترنت، احتملاشما هم مشکلت همینا است ، من اون موقع هی Restor میکردم سیستم رو

جالبه که اون مشکل توی همون سیستم بود و با سیستم های دیگه ، با همون ویندوز این مشکلو نداشتم، کوکی های سیستم و رد پای پــراکسی ها رو پاک کن ببین درست میشه ؟

Arash4484
12-01-2011, 14:49
من چند سال پیش با یک سیستم ام هر وقت از التـــرا سرف استفاده میکردم بعد از یه مدت اینجوری میشد و کلا اینترنت بی اینترنت، احتملاشما هم مشکلت همینا است ، من اون موقع هی Restor میکردم سیستم رو

جالبه که اون مشکل توی همون سیستم بود و با سیستم های دیگه ، با همون ویندوز این مشکلو نداشتم، کوکی های سیستم و رد پای پــراکسی ها رو پاک کن ببین درست میشه ؟

ممنون دوست من؛ آره احتمالش خیلی هست که از برنامه های تنظیم پ.روکسی باشه.من احتمال میدم پوف بهمش زده باشه نه اولترا یا .... ممکنه با فایروال تداخل داشتند و سیستم بهم ریخته
ولی نه تنها کل کوکی‏ها/هیستوری/کش رو دستی و اتو پاک کردم . بلکه چندین بار تنظیمات رو ریست دیفالت کردم و حتا IE9 ریمو کردم و 8 نصب کردم.
همونطور که گفتم کل تنظیمات شبکه رو هم release/renew کردم...

skyline00
13-01-2011, 03:24
یه بار Restore کن شاید مشکل حل بشه دوست عزیز

Arash4484
05-02-2011, 16:19
دوستان کماکان مشکل بصورت کجدار و مریض پابرجاست...
اما مشکل جالب و جدید دیگر عدم کار کردن پ/روکسی در اینترنت اکسپلرور است.
جالب است که مرورگرهای با سیستم پر/وکسی گیری مستقل از ویندوز (مثل اپرا یا فایر فاکس) این مشکل را ندارند!(اما مثلن کروم که با ------ و تنظیمات نِت IE کار میکند این مشکل را دارد)

ضمنن مساله ای که در پست اول فراموش کردم مطرح کنم این است که IE9بتا مدتی روی سیستم نصب بود که بدلیل عدم سازگاری نشخه بتا با یکی از نرم افزارها به ورژن 8 داونگرید شد.