ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی پس از رهایی

keyvan20000
11-01-2011, 19:05
سلام دوستان من این سیستم با مشخصات زیر رو برای کار رندر حدود 3 ماهه که خریدم
cpu : intel i7 930
Ram : kingmaz 3 * 2GB = 6GB
VGA = ATI radeon 5800
Main board = gigabyte AUD3R
Power Supply = redmax 1010 W
HDD = Hitachi 1 TB 32MB Buffer

نمی دونم چرا اگه سیستمو تو حالت خودش رها کنیم بعد از حدود 40 دقیقه خاموش می شه و دوباره روشن میشه تا حالا ده ها بار شده یه فایل سنگین می خواستم دانلود کنم سیستم رو رها کردم و تنظیمات پاور آپشن را هم چک کردم که خاموش کردن و هایبرنیت و استند بی توش غیر فعال باشه ولی وقتی برگشتم می دیدم که سیستم خاموش شده و دوباره راه اندازی شده در ضمن دیگه نمی تونه بیاد بالا و حتماً باید repair کنم همچنین اگر هنگام دانلود باسیستم در حال کار کردن باشیم هیچوقت ریست نمیشه وقتی رها باشه اینطوری می شه
مشکل از دمای سی پی یو هم نیست چون اگه بود موقع کار هم باید ریست می شد تازه دمای سی پی یو من بعد از حدود 5 ساعت رندر سنگین رو 48بود (این سی پی و می تونه تا 80 باشه).
خواهشا کمک کنید خیلی گیرم.

pasargadd
11-01-2011, 19:17
به احتمال 99% از تنظیمات ویندوز 7 هست.
دنبال سخت افزاری نباشین.

keyvan20000
11-01-2011, 20:03
بسیار ممنون دوست عزیز
بازم خدا رو شکر به نظر شما از کجا می تونه باشه؟
بازم ممنونم خیلی لطف کردی

officer
11-01-2011, 20:12
ممکنه سیستمتون زمانی که میخواد وارد حالت هایبرنیت یا استند بای بشه ، بخاطر صفحه آبی مرگ ، ریستارت میشه .

ولی به هر حال برای تغییر تنظیمات پاور :

از کنترل پنل وارد گزینه پاور بشین و change plan setting رو از روبروی گزینه فعال انتخاب کنین ، توی پنجره ای که باز میشه میتونین

زمان لازم برای قرار گرفتن سیستم روی sleep رو تنظیم کنین .

برای تنظیمات جزیی تر میتونین روی change advance power setting کلیک کنین .

keyvan20000
11-01-2011, 20:49
با تشکر دوست عزیز
من این تنظیماتو درست کرده بودم ولی رو حالت ballance بود و حالت power save رو تنظیم نکرده بودم فکر کنم بعد از مدتی روی این حالت سوییچ می کرده به هر حال این رو هم درست کردم
راستی یه نکته جالب من برای دانلود یادم افتاد که وقتی فیلم می دیدم سیستم خاموش نمی شد
برای همین گذاشتم رو دانلود و یه فیلم هم آوردم و رفتم دیگه خاموش نشد:13:
بسیار ممنون

mmmorsaghian
26-01-2011, 16:19
حالا یه چیز من هم سیستمم اینجور میشد بعد از چند دقیقه سیستم ری استارت میکرد
من bios رو بهروز کردم و مشکلم حل شد