ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک راهنمای اساسی رو میخوام

Wolf of aria
11-01-2011, 17:04
سلام دوستان
من خیلی وقته که با مایا کار میکنم اما تا حالا با mental ray کار نکردم اما با رندرمن در مایا 2009 کار کردم یعنی منظورم
رندر گرفتم .

خوب اینو میخواستم بدونم که با منتال ری هم میتونم انیمیشن رندر بگیرم یعنی بچ رندر بگیرم ؟
یعنی درآینده این موتر را میتوانم موتر رندر فاینال برای خود اینتخاب کنم ؟
یا این که این فقط برای رندر گرفتن یه فریم اونم یه عکس یا تصویری باکیفیت باشه بکارمیره؟

وقتکه رندر میگری حتا یه ساعت هم طول میکشه خوب یه انیمیشن با چیزی در حدود 120 فریم داشته باشیم باید
کامپیوترما 120 ساعت مصروف رندر گرفتن باشه ؟

یا اینکه برای انیمیشن ها یه موتر رندر دیگه استفاده میکنند؟

دوستان لطفاٌ موتری را بگوید که واقعاً برای انیمشن با شه نه برای تک فریم.

3d-meysam
11-01-2011, 17:40
فرق نمیکنه واسه عکس و انیمشن از Mental Ray یا Vray باید استفاده کرد، درسته زمان رندر میره بالا وی کارت Real تر میشه. بالاخره یکیشون رو باید واسه کارت انتخاب کنی ........

Noori Bayram
11-01-2011, 19:24
سلام
من هم منتظر رندرمن براي مايا 2011 هستم كه كرك بشه اما تاحالا هرچه توي اينترنيت سرچ ميكنم حتي براي ورژنهاي قديمي هم
وجود نداره .

ما بايد چكار كنيم ؟
درآخر بايد ماهم يه موتر رندر به قول دوستمون براي انيميشن اينتخاب كنيم ديگه .
من هم همينه ميخواستم بدونم كه آيا كسي از شما دوستان تاحالا با منتال ري انيميشني رندر گرفته يا نه ؟ كارش خوبه كه تمرين
كنيم ؟ يا ويري را اينتخاب كنيم براي رندر نهاي

3d-meysam
11-01-2011, 19:40
خوب بنظر من منتال ری رو انتخاب کنی بهتره، من خودم ازش استفاده میکنم و خیلی هم قویه، همیشه هم با پکیج خود برنامه نصب میشه و نیازی به دانلود و کرک و........ نداره.

meysam 3d
11-01-2011, 20:42
من تا حالا موتور رندری ندیدم که مختص کارای تک فریم باشه.
منتال ری هم سریع هم قدرتمنده و هم رئاله. با وی ری سریع تر به نتیجه میرسی برای همین اغلبا افراد وری رو بهتر میدونن ولی زمان رندرش خیلی بالاس ولی اگه یکم بیشتر وقت بزاری و منتال ری رو وارد وارد بشی به نظر من برای انیمیشن بهتره خیلیی هم طبیعی رندر میگیره صحنه هایی که اصلا باور نمیکنی دیگه خودت سرچ کن ببین (از همه مهمتر ایکه من نوشتنشو خیلی دوست دارم به نوشتنش کلمه «منتال ری» روی کیبرد توجه کردین:31:).ولی در کل رندر با کیفیت گرفتن مخصوصا از صحنه های شلوغ خیلی زمان بره و این مشکل بزرگیه.

حتی شرکت های بزرگ هم با سیستم های قوی شون چندین هفته تا چندین ماه وقت صرف میکنن.مثلا یه فریم از انیمیشن شرک با کامپیوتر های اونا حدود 20 دقیقه طول میکشه و همون فریم با کامپیوتر های ما 81 سال(جدی گفتم) :31::18:

Wolf of aria
12-01-2011, 07:27
یعنی چه 81 سال ..........................
من که نمی خوام فیلم ماتریکس یا اربابه حلقه ها رو بسازم که
منظورم از سوال که کرده بودم این بود که اگر خواسته باشیم کارتونی ماننده شریک بسازیم با منتال ری هم میتونیم رندر نهای بگیریم.

meysam 3d
12-01-2011, 10:44
یعنی چه 81 سال ..........................
من که نمی خوام فیلم ماتریکس یا اربابه حلقه ها رو بسازم که
منظورم از سوال که کرده بودم این بود که اگر خواسته باشیم کارتونی ماننده شریک بسازیم با منتال ری هم میتونیم رندر نهای بگیریم.

نه من اینو برا اطلاعات عمومی گفتم:31:
معلومه که شما نمیخای یه چنین رندری بگیری
کارای انیمیشنی من هرفریم حدودا 2 تا 5 دقیقه طول میکشه.که به اندازه روزیلیشن و تنظیمات کیفیتش هم بستگی داره

Wolf of aria
12-01-2011, 12:55
منتال ری با paint effect مایا سازگاری داره یا نه ؟