ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رده‌بندی برترین لیگ‌های جهان سال 2010

nw_nk
11-01-2011, 12:46
گزارش روز: اسپانیا بهترین لیگ دنیا را دارد
لیگ ایران سی و یکمین لیگ جهان

لیگ ایران سی و یکمین لیگ جهان در سال 2010 است.

سایت گل- سایت فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال رده بندی لیگهای برتر دنیا را معرفی کرد که بر این اساس لیگ ایران در رده سی و یکم این رنکینگ قرار گرفت.

به نقل از این سایت در این رده بندی لیگ خلیج فارس در رده سی و یکم برترین لیگهای دنیا قرار گرفته است. این در حالی است که جی لیگ ژاپن در رده بیست و هفتم و کی لیگ کره در رده بیست و نهم این رده بندی جای گرفته اند. همچنین ام ال اس آمریکا در رده چهل و دوم قرار دارد.

رده بندی ده لیگ برتر جهان به شرح زیر است:

1) اسپانیا
2) انگلیس
3) ایتالیا
4) برزیل
5) آلمان
6) فرانسه
7) آرژانتین
8) پرتغال
9) هلند
10) اوکراین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2011/1/11

nw_nk
11-01-2011, 12:48
The strongest National League in the World 2010
by IFFHS

The strongest National League in the World 2010: Spain

1. España 1092,0
2. England 1039,0
3. Italia 1021,0
4. Brasil 982,0
5. Deutschland 932,0
6. France 884,0
7. Argentina 861,0
8. Portugal 789,5
9. Nederland 787,5
10. Ukraine 709,0
11. Belgique 703,0
12. México 690,0
13. Ecuador 662,5
14. Russia 660,0
15. Greece 636,5
16. Perú 624,5
17. Danmark 613,5
18. Paraguay 611,0
19. Türkiye 596,0
20. Chile 585,5
20. Colombia 585,5
22. Schweiz 542,0
23. Egypt 533,0
24. Scotland 531,0
25. Uruguay 522,5
26. Česká Republika 519,0
27. Japan 516,0
28. România 510,0
29. Republic of Korea 470,5
30. Österreich 465,0
31. Iran 437,5
32. Israel 437,0
33. Belarus 434,0
34. Bulgaria 421,0
35. Cypern 409,0
36. Algérie 406,0
37. Hrvatska 398,0
38. Moldova 384,5
39. Srbija 382,5
40. Georgia 375,5
...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید11.01.2011

farshidshd
11-01-2011, 13:03
جالبه که اسرائیل فقط نیم امتیاز از ایران کمتر داره!!!

B3HZ@D
11-01-2011, 13:19
و باز هم سری آ نشون داد که از آلمان بهتره :8:

بردیا
11-01-2011, 13:24

شما به همین چیزا دلتو خوش کن:31:

کلا انتخابای این فدراسیون آمار و کوفت و زهرمار از سر شکم سیری و معیاراشون معلوم نیست چیه

معلوم نیست چرا لیگی مثل اسپانیا که کاملا 2قطبیه و همه تیما میان که فقط بیشتر از 3تا نخورن از رئال و بارسا باید از لیگ انگلستان امتیاز بیشتری بگیره
این افتخارات مال خودتون:11:

گرافيكار
11-01-2011, 13:26
قرار گرفتن ليگ آلمان بعد از برزيل ديگه خيلي بي انصافيه

B3HZ@D
11-01-2011, 13:28
هه :31:
حالا اگه این امار به سود المان بود که شما دهنمون رو سرویس میکردی
هر چی هست همه عالم و ادم میدونن که از نظر سطح بازی ها لیگ ایتالیا بالاتر از المان قرار داره
المان از نظر سخت افزاری بهتر از ایتالیا بوده

بردیا
11-01-2011, 13:31
هه :31:
حالا اگه این امار به سود المان بود که شما دهنمون رو سرویس میکردی
هر چی هست همه عالم و ادم میدونن که از نظر سطح بازی ها لیگ ایتالیا بالاتر از المان قرار داره
المان از نظر سخت افزاری بهتر از ایتالیا بوده

اتفاقا سطح بازی تو ایتالیا از نظر من پایین تر از آلمانه
فقط مزیت ایتالیا اینه که تیماش مطرح تر تو سطح اروپا بیشتر داره به جز المان که فعلا بایرن نمایندشه.

البته شاید شما طرفدار بازی فیزیکی و دفاعی و خسته کننده ای هستی که تیمای ایتالیایی ارائه میدن(از نظر من)

masoudtr
11-01-2011, 13:37
82.UAE
این جالبه بعد این بچه پول پرست ها میرفتن اونجا بازی میگفتن سطحش بالاست

B3HZ@D
11-01-2011, 13:45
این که میگی ایتالیا فقط بخاطر مطرح بودن تیمهاش امتیاز بیشتری اورده باید خدمتت بگم که دلیل اصلی اون عملکرد خوب تیم های ایتالیایی توی این دوران و قهرمانی های اونا بوده که باعث شده تیم های اون مطرح بشن
در ضمن بازیکنان مطرحی هم توی این تیم ها بازی میکردن که باعث شده اسم این تیم ها بیشتر از این مطرح بشه

شما مثل این که بازی های ایتالیا رو ندیدی که میگی خسته کننده
حالا اگه ما همچین لفظی رو برای المان به کار میبردیم شما کلی طلبکار میشدی که لیگ آلمان فلانه و غیره
این که گل های کمی توی ایتالیا زده میشه به دلیل اینه که قواعد دفاعی توی اون بخوبی رعایت میشه و مدافعان خوبی توی سری آ بازی میکنن و دروازه بان ها هم کیفیت خوبی دارن
کلا ایتالیا همیشه به عنوان دارنده بهترین مدافعان مطرح بوده و هست
یک بار یک مقاله خوندم که یکی از مفسران لیگ انگلیس در مورد همین کیفیت مدافعان و دروازه بانان لیگ ایتالیا صحبت کرده بود و گفته بود یکی از دلایلی که گلهای کمتری نسبت به لیگ اسپانیا یا انگلیس زده میشه همین قدرت بالای تدافعی تیمهاست

در ضمن ساپورت و پخش تلویزیونی سراسری بازی ها همه چیزو بخوبی نشون میده
اگه بازی های ایتالیا خسته کننده بود که این همه شبکه مختلف اون رو ساپورت نمیکردن

و در آخر همونطوری که شما کم شدن سهمیه ایتالیا و اختصاص دادن اون به المان رو درست و یک کار کارشناسی شده میدونی
اینجا هم امثال من و شما این نتیجه رو صادر نکردن و بالاخره چند نفری بودن که فوتبال رو بهتر از ما بفهمن و نظر بدن

pcforlife
11-01-2011, 13:46
باز جای شکرش باقیه که IFFHS کلا یه تشکیلات آلمانیه و هیچ رقمه ایتالیایی نیست!:20: ضمنا شایان ذکره سال 2009 همین سازمان بوندسلیگا رو سومین لیگ معتبر دنیا معرفی کرده بود...:5:

Erfan64
11-01-2011, 14:05
1) اسپانیا
2) انگلیس

به این میگن یه آمار دقیق و بی نقص
:27:

بردیا
11-01-2011, 14:20
این که میگی ایتالیا فقط بخاطر مطرح بودن تیمهاش امتیاز بیشتری اورده باید خدمتت بگم که دلیل اصلی اون عملکرد خوب تیم های ایتالیایی توی این دوران و قهرمانی های اونا بوده که باعث شده تیم های اون مطرح بشن
در ضمن بازیکنان مطرحی هم توی این تیم ها بازی میکردن که باعث شده اسم این تیم ها بیشتر از این مطرح بشه

شما مثل این که بازی های ایتالیا رو ندیدی که میگی خسته کننده
حالا اگه ما همچین لفظی رو برای المان به کار میبردیم شما کلی طلبکار میشدی که لیگ آلمان فلانه و غیره
این که گل های کمی توی ایتالیا زده میشه به دلیل اینه که قواعد دفاعی توی اون بخوبی رعایت میشه و مدافعان خوبی توی سری آ بازی میکنن و دروازه بان ها هم کیفیت خوبی دارن
کلا ایتالیا همیشه به عنوان دارنده بهترین مدافعان مطرح بوده و هست
یک بار یک مقاله خوندم که یکی از مفسران لیگ انگلیس در مورد همین کیفیت مدافعان و دروازه بانان لیگ ایتالیا صحبت کرده بود و گفته بود یکی از دلایلی که گلهای کمتری نسبت به لیگ اسپانیا یا انگلیس زده میشه همین قدرت بالای تدافعی تیمهاست

در ضمن ساپورت و پخش تلویزیونی سراسری بازی ها همه چیزو بخوبی نشون میده
اگه بازی های ایتالیا خسته کننده بود که این همه شبکه مختلف اون رو ساپورت نمیکردن

و در آخر همونطوری که شما کم شدن سهمیه ایتالیا و اختصاص دادن اون به المان رو درست و یک کار کارشناسی شده میدونی
اینجا هم امثال من و شما این نتیجه رو صادر نکردن و بالاخره چند نفری بودن که فوتبال رو بهتر از ما بفهمن و نظر بدن

تیما تدافعی بازی میکنن و این از نظر من خسته کنندست
گفتم که این نظر منه
همین خیلی از بچه های این انجمن هم میگن بازیای آلمان کسل کنندست و اصلا نگاه نمیکننش(جالب اینه که تو عمرشون یه بازی بوندسلیگا رو هم ندیدن و میگن کسل کنندست)
من دیدم و میگم از سبک بازی تیمای ایتالیایی خوشم نمیاد چون نتیچه گیر ترین تیما تو اروپا ایتالیاییا هستن چون فوتبال زیبا به هیچ وجه براشون اهمیت نداره
من پارسال بازیای میلان رو نگاه میکردم چون با حضور رونالدینیو و حرکاتش بازیشون جالب بود ولی این فصل نگاه نکردم بازی از ایتالیا رو و انکارم نمیکنم چون همونطور که گفتم به هیچ وجه فلسفه و سبک کاری فوتبال ایتالیا رو نمیپسندم.
بازیاشونم کم گله چون تیما اصلا حمله نمیکنن تا زمانی که واقعا احتیاج نداشته باشن چون فلسفه بیشتر تیماشون اول گل نخوردن هست بعد به فکر گل زدن هستن.
منم طرفدار همچین سبکی نیستم با اینکه این سبکم طرفدارای خاص خودشو داره.

از نظر حق پخش تلویزیونی هم هر 2 لیگ پارتنرای تی وی خودشونو دارن و توی کشورای مختلف شبکه های مختلفی بازیای این 2لیگ رو میبرن رو آنتن.

مگر اینکه ملاک شما از حق پخش هم مثل بعضی دیگه از طرفدارای ایتالیا پخش بازیاشون از صداسیما باشه که نشون میده کدوم لیگ بهتره.

بعدشم عنوان سومی سری آ به خاطر عملکرد اینتر بوده که با کسب کردن 5جام امتیاز لیگ ایتالیا رو برده بالاتر.

shutdown
11-01-2011, 17:43
بچه ها اینایی که میگم نظرات شخصی خودم و دیدگاه من نسبت به این قضیه هست ممکنه شما باهاش مخالف باشید....
از نظر من لیگی مثل اسپانیا نمیتونه رده اول باشه اولین و مهمترین چیزی که الان تو ذهن همتون میاد این 2قطبی بودنش هست که کاملا هم درست هست....لیگ انگلیس رقابت ها واسه قهرمانی عملا بین 5تیم برگزار میشه...به نظرم شایستگی اول شدن لایق انگلیس هست... از نظر فرهنگ مردم هم حساب کنی همین طور هست...تو اسپانیا 40 متر تماشاگر با زمین مسابقه فاصله داره یه حصار 5متری هم میکشن باز یکی با پرچم تیمش میپره تو زمین ولی تو انگلیس خودتون میبینید که تماشاگر بلند شه و یک قدم بیاد جلو تو زمین هست...البته مشخص هست که معیار این ها نیس من کلی گفتم...
اما در مورد المان و ایتالیا....به نظرم ایتالیا فقط فوتبال بازی میکنه و هیچ جذابیتی تو فوتبال ایتالیا نمیبینم....و المان نمیگم خیلی ولی سرتر هست...فقط نمیدونم چرا فوتبال المان دیده نمیشه....همیشه همه تیم ها مدعی هستند....یادمه تیمی مثل دورتموند خیلی قدیما ازش میشنیدم ولی الان به دلایلی که نمیدونم کمرنگ شده....المان چه از نظر سبک بازی و چه از نظر محبوبیت(دقت کنید نگفتیم معروف بودن)از ایتالیا بهتر هست...حداقل ائن سبک تدافعی و خسته کننده ایتالیا رو نداره...

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

دوستان من که گفتم تداففعی و خسته کننده منظورم بازی میلان مثلا با لچه نیس...مشخصا میلان مقابل لچه تدافعی بازی نمیکنه...مقابل تیم های بزرگ عرض کردم...چه کشور خودشون چه تو اروپا...

errmii
11-01-2011, 17:59
شما مواضعت ضد و نقیضه!
شما جالبه که رده بندی حساب شده ی یوفا رو که میگه لیگ آلمان بالاتر از ایتالیاست قبول نداری و رفتی واسه اون مقاله غیر علمی کارلو گارگانزه تاپیک زدی
اونوقت به این رده بندیهای سایت آمار و ارقام فیفا که همه میدونن چقدر مسخرست و زیاد دیدیم که چقدر قبلا رده بندیهای عجیب غریب ارائه داده استناد می کنی و میگی این نشون میده لیگ ایتالیا بهتر از آلمان هست!

LiverBarca
12-01-2011, 00:10
هههههههههههههوووووووووووو ووررررررررررررراااااااااا اااااااااااا:31:
میدونستم اسپانیا بهترین لیگه...........:46:به همه هم گفته بودم...........:46:
دیگه انگلیسیها نگین انگلیس اوله(ناسلامتی خودم هم انگلیسی همستما:31:)
المان هم که معلومه بدتر از سری ا هستش...:46:

H A M A S
12-01-2011, 12:05
کالچو تاکتیکی ترین لیگ دنیاست
این حرف من نیست-حرف بنیتس هست که سه تا لیگ انگلیس-اسپانیا-ایتالیا رو تجربه کرده

nw_nk
13-01-2011, 03:25
La Liga Is The Best In The World And Premier League Can Learn From It – Sepp Blatter

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدJan 12, 2011

sAeEd_kHaAn
13-01-2011, 09:00
جالبه واقعا دوستان هرجا به نفعشون باشه ميگن نظر كارشناسا حساب شده است ولي هرجا به نفعشون نيست ميگن اين امار و ارقام بي حساب و كتابه !!! خدارو شكر اين عزيزان ثمتي ندارن تو فيفا وگر نه همه افتخارات واسه بوندس ليگا و بازيكنان الماني و مربيان الماني بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(كلا يه حرف منطفي و بدون غرض من نشنيدم از بعضي ها ) :17:
كاش يكم منصف بوديم نه ؟

errmii
13-01-2011, 10:57
باز جای شکرش باقیه که IFFHS کلا یه تشکیلات آلمانیه و هیچ رقمه ایتالیایی نیست!:20: ضمنا شایان ذکره سال 2009 همین سازمان بوندسلیگا رو سومین لیگ معتبر دنیا معرفی کرده بود...:5:
IFFHS یه تشکیلات آلمانیه ولی فکر کنم کارشناس هاش افغانی باشن!:27:(البته با عرض معذرت از افغانیها!! :31:)
چون رده بندیهاش به همه چیز شبیهه جز رده بندی ! :31:

جالبه واقعا دوستان هرجا به نفعشون باشه ميگن نظر كارشناسا حساب شده است ولي هرجا به نفعشون نيست ميگن اين امار و ارقام بي حساب و كتابه !!! خدارو شكر اين عزيزان ثمتي ندارن تو فيفا وگر نه همه افتخارات واسه بوندس ليگا و بازيكنان الماني و مربيان الماني بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(كلا يه حرف منطفي و بدون غرض من نشنيدم از بعضي ها ) :17:
كاش يكم منصف بوديم نه ؟
آخه امار داریم تا امار
این سایت آمار و ارقام فیفا رو که همه ازش شاکین
تو یه تاپیک دیگه هم که لیورپول رو بالاتر از منچستر گذاشته تو بهترین تیم های سال!که منچستریها هم شاکی بودن اونجا
اصلا لیگ ایتالیا هم میگیم قبول بالاتر از لیگ آلمان بوده ولی برزیل چی؟لیگ برزیلم لابد بهتر از آلمانه!!؟
ما نمیگیم همه امار و ارقام رو به نفع آلمانیها بدن میگیم حق رو به حقدار بدن و امار غیر منطقی ندن

B3HZ@D
14-01-2011, 01:11
حرف های جناب davy jones به شدت تائبد میشه
صحبت هاشون هم بدون هیچ تعصب و غرض ورزی بود...
ما که هر چی گفتیم سری آ بهترین مدافعان رو داره کسی گوشش بدهکار نبود
توی سری آ اصول دفاعی به بهترین نحو ممکن به اجرا در میاد و همین کار بقیه تیم ها رو برای گلزنی سخت میکنه
ولی برای بعضی ها بازی هایی که به بسکتبال شباهت دارن جذابیت بیشتری از فوتبالی داره که در اون قواعد یک بازی فوتبالی رعایت میشه

pcforlife
14-01-2011, 15:46
بالاخره ما نفهمیدیم گل زدنi تیم هایi لیگی، نشانه تهاجمی بودن تیم های اون لیگه یا چرت بودن خط دفاعه حریفه اون تیم ها در اون لیگه!!!
همچنین بالاخره متوجه نشدیم که گل نخوردنه تیم هایه لیگی، نشون دهنده قدرت خط دفاعی تیم هایه اون لیگه یا چرت بودن خط حمله حریف اون تیم ها در اون لیگ!!!

واقعا مولانا میگه: "هر کسی از ظن خود شد یار من" راست میگه!!

تو لالیگا که تیم ها اتومات آبکش میشن میگه به به بارسا و رئال بهترین خط حمله رو دارن! تو ایتالیا وقتی تیم های ایتالیایی کم گل میزنن میگن اون تیم ها عرضه حمله کردن ندارن!
وقتی تو لالیگا تیم ها بازی هاشون رو با تعداد گل کم یا بدون گل تموم میکنن، میگن بارسا و رئال بهترین خط دفاع دنیا رو دارند! اما وقتی تو ایتالیا تیم ها حریف هاشون رو آبکش می کنن میگن اونا عرضه دفاع کردن ندارن!!
والا من که تو کفه این حرفا موندم! شما رو نمیدونم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داری از یه لیگی دفاع میکنی که امسال در حد ایران هم نیست.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز! داری به لیگی از طریق قیاس غلط توهین می کنی که تیم های اون لیگ بیشتر از تیم های هر لیگ اروپایی دیگه تونستند CL رو ببرن! داری راجع به لیگی اینقدر اشتباه صحبت میکنی که معتبرترین جام اروپایی فصل گذشته به تیمی عضو سری آ رسیده! همین امسال که شما می فرمایید!!، قهرمان جام باشگاه های جهان اینتر از سری آ بوده دوست گرامی!!
یاعلی:11:

Reza31001
14-01-2011, 22:27
اینجا چرا دعواست؟!!

ولی اگر فرض کنیم حالا یه سال فوتبال اسپانیا از انگلیس بهتر شده اینکه سطح لیگ ایران با کره و ژاپن فقط چند رده باشه برام خیلی عجیبه ( گرچه شاید به خاطر موفقیت ذوب آهن باشه)

nw_nk
18-01-2011, 12:12
نظرسنجی: اگر لالیگا، بهترین لیگ دنیا نیست؛ چه تیمهایی می تواند رئال و بارسا را شکست دهند!

این روزها صحبتهای فراوانی در این رابطه که لالیگا، شبیه یک سیرک است که در آن همه تیمها در حد متوسط هستند و رئال و بارسا با اندک تفاوتی که نسبت به سایر تیمها دارند، به پیش می تازند و یک دو قطبی انحصاری را به راه انداخته اند. خیلی راحت و با دلایل منطقی می توان گفت که رئال و بارسلونا تیمهای شکست نایذیری هستند و بهترین و بزرگترین تیمهای دنیا، در کنار تیم ملی اسپانیا که نماینده حکمرانی فوتبال اسپانیا در دنیاست می باشند. اگر این طور نیست، کدام تیمها می توانند رئال و بارسا را از پیش رو بردارند.

سایت گل- این روزها گزارشهای مختلفی در مورد ساختار «دو قطبی» فوتبال اسپانیا منتشر می شود و خیلی ها رئال و بارسا را دو تیم قدرتمند در فوتبال اسپانیا می دانند که حکمرانی مطلق را در دست گرفته و سایر تیمها حرفی برای گفتن در لالیگا ندارند.

با این وجود با توجه به نظرسنجی های به عمل آمده در سایت های مختلف ورزشی، خیلی ها لالیگا را بهترین لیگ دنیا می دانند و معتقدند که رئال و بارسا تیمهای شکست ناپذیری هستند.

الان می خواهیم از شما سوال کنیم که به نظر شما کدام یک از تیمهای سرشناس دنیا، توانایی غلبه بر رئال مادرید و بارسلونا را دارند.

حتی اگر موافق این نیستید که لالیگا بهترین لیگ دنیاست و این رقابتها را رقابتهایی بد یا متوسط می دانید، و با انتخاب برترین لیگ فوتبال دنیا از دیدگاه فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال مخالفت دارید، نظرتان را با ما در میان بگذارید.

فکر می کنید که شالکه، چلسی، منچستریونایتد، آرسنال، بایرن مونیخ ،میلان، اینتر ، المپیک لیون و یا هر تیم بزرگ و صاحب نام دیگری می توانند رئال یا بارسا را به زانو در بیاورند؟

بازیکنانی مثل مسی، چابی، اینیستا، پدرو، بوسکتس، کریستیانو رونالدو، ژابی آلونسو، کاسیاس و یا دی ماریو مربیانی مثل پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو و ورزشگاه هایی مثل نوکمپ و یا برنابئو، حامی فوتبال اسپانیا، لالیگا و حکمرانی این لیگ بر فوتبال دنیا هستند.

اگر نظر شما این نیست، مثل همیشه نظرتان را با ما در میان بگذارید:

2011/1/15

iceweek
18-01-2011, 15:39
بارسلونا را شاید هیچ تیمی به پاش نرسه ولی رئالو میشه برد.
با حضور این همه ستاره و خرج این همه پول این تیم ها کمتر ازین باشن باید تعجب کرد.ولی رو حساب این دوتا تیم نمیشه گفت اسپانیا اوله.الان انگلیس 5 تا تیم (2تا منچستری و 3تا لندنی)در بالاترین سطح فوتبال هستن ولی اسپانیا فقط 2تا تیم البته 2-3 تا دیگه هم هستن که قوی هستن ولی با اون تیم های انگلیسی قابل مقایسه نیستن
ولی به نظر من 3تا تیم توی اروپا از همه بهترن.بارسلونا.منچستر یونایتد و آرسنال.هرکدوم ویژگی های منحصر به فردی دارن که واقعا تیم های دیگه نمیتونن مثل اینها این ویژگی ها را داشته باشن.حداقل تا حالا ندیدم و اگرم بوده تداوم نداشته

shutdown
18-01-2011, 17:18
خبر عجیبی بود!!!
حتی سانتیاگو برنابئو(زنده یاد:31:) و نو کمپ رو هم عامل انتخاب اسپانیا به عنوان بهترین لیگ میدونست!!!
این که 2تیم رئال و بارسلونا تیم های خوبی هستند در اون شکی نیس....ولی چه ارتباطی بین لیگشون هست؟؟
یعنی این همه تیم تو لالیگا مو حساب میشن فقط این 2تا؟؟؟!!!
همین رئال سال 2010 به دست لیون حذف شد و بارسا هم به دست اینتر....حالا به هر شکلی...پس نمیشه گفت شکست ناپذیر....الان تو انگلیس قهرمانی بین 5تا تیم هست که با فاصله نردیک همدیگه رو دنبال میکنن و تو اروپا هم خوب کار میکنن....همینطور المان....ایتالیا....همین تاتنهام که 5مین تیم برتر انگلیس هست دیدید که مقابل اینتر تیم برتر ایتالیا 10نفره چه کار کرد.....به نظرم انتخاب اسپانیا درست نبود...

fr0st
18-01-2011, 20:40
خبر عجیبی بود!!!
حتی سانتیاگو برنابئو(زنده یاد:31:) و نو کمپ رو هم عامل انتخاب اسپانیا به عنوان بهترین لیگ میدونست!!!
این که 2تیم رئال و بارسلونا تیم های خوبی هستند در اون شکی نیس....ولی چه ارتباطی بین لیگشون هست؟؟
یعنی این همه تیم تو لالیگا مو حساب میشن فقط این 2تا؟؟؟!!!
همین رئال سال 2010 به دست لیون حذف شد و بارسا هم به دست اینتر....حالا به هر شکلی...پس نمیشه گفت شکست ناپذیر....الان تو انگلیس قهرمانی بین 5تا تیم هست که با فاصله نردیک همدیگه رو دنبال میکنن و تو اروپا هم خوب کار میکنن....همینطور المان....ایتالیا....همین تاتنهام که 5مین تیم برتر انگلیس هست دیدید که مقابل اینتر تیم برتر ایتالیا 10نفره چه کار کرد.....به نظرم انتخاب اسپانیا درست نبود...

اتفاقا حرف شما به نظر من عجیب هست
اینتر با چه کیفیّتی تونست از سد بارسا بگذره؟ حتی کل کارشناسا هم بعد از بازی از کیفیت بالای بارسا صحبت میکردن

بله می‌شه با ضدّ فوتبال یا بازی تخریبی‌ از رئال یا حتی بارسا امتیاز گرفت ولی‌ فقط تو بازی‌های حذفی
اگه همین بارسا رو تو هر لیگ دیگه هم بزارن قول میدم همین کیفیت رو نشون بده ولی‌ بحث بازی حذفی فرق داره کلا تیما هدف گذاریشون و کل انرژی خودشون رو تو اون دو بازی می‌تونن بزارن ولی‌ هیچوقت نمی‌تونن اون کیفیت رو تو ۳۸ بازی لیگ نشون بدن
پس لطفا لیگ رو با بازی تو چمپیون لیگ مقایسه نکنین.

مگه همین تیم میلان تو بهترین فرمش که با اختلاف تو کالچو تو رتبه ۱ جدول بود با رئال بازیشو ندیدین؟ خیلی‌ راحت تو برنابئو امتیاز داد تو سن سیرو هم واقعاً حرفی‌ برای گفتن نداشت و با اشتباه محرز داور و گٔل آفساید تونست یه امتیاز بگیره بعد همین تیم رئال میاد ۵ تا از بارسا میخوره و عملا هیچ حرفی‌ برای گفتن نداره وقتی‌ که احساس میکنه میتونه با "فوتبال هجومی و اون مهره‌ها" از بارسا امتیاز بگیره

یا مگه همین منچستر تو بازیش با والنسیا واقعاً می‌تونم بگم یه برد شانسی "اگه بازی رو دیده باشین" تو مستایا بدست اورد تو اولترافورد هم با بدبختی تو بازی که سراسر توپ و میدون دست تیم ولنسییا بود یه مساوی یک یک بدست اورد
اینقدر هم نگین ۲ قطبی ۲ قطبی تیمهایی که مقابل بارسلونا قرار میگیرند هیچ کدوم از قبل دوست ندارند بازنده باشند! فراموش نمی کنم همین تیمها بودند که سالهای 2007 و 2008 یا قبل از 2003 گاهی تا مرز تحقیر بارسا هم پیش میرفتند اسپانیول، ویارئال، والنسیا،‌ دپورتیوو، بتیس و ... هیچ رقیب آسونی نبودند حتی وقتی که می باختند با اختلاف کم یا با شانس ما همراه بود اما این تیم فعلی بارسا انگار از آینده اومده و داره با تیمهای گذشته بازی میکنه، فاکتوری که از گذشته همیشه با بارسا همراه بود یعنی مالکیت بیشتر توپ، در حال حاضر تقریبا به مرحله تکامل رسیده جلوی تمام تیمها انواع پرس به بهترین نحو انجام میشه بقول زلاتان وقتی توپ رو از دست میدند مثل زنبورهایی که کندویشان مورد حمله قرار گرفته به حریف هجوم میارند و توپ رو بازپس میگیرند سالهای قبل وقتی توپ از دست تیم خارج میشد باید کامل آماده دریافت یک گل یا موقعیت خطرناک از سوی حریف می بودیم اما این تیم فعلی حتی اجازه فکر کردن حریف به حمله رو نمیده و این البته به خاطر آمادگی بدنی فوق العاده بازیکنهاست در فوتبال تیمی که صاحب توپ هست فشار فیزیکی و جسمانی زیادی به بازیکنانش وارد میشه برای همین هست که تیمها معمولا در برهه هایی از بازی توپ رو به حریف میسپارند تا ریکاوری کنند اما برای بازیکنان بارسا این فشار نه تنها کاملا نهادینه شده و بلکه وقتی توپ رو از دست میدند از همه تیمها بهتر پرس میکنند و همه اینها رو پپ برامون انجام داده.

این بازی که الان بارسا ارائه میده واقعاً همچین کیفیّتی رو هیچ تیم دیگه‌ای حتی نتونسته نزدیکشو ارائه بده
حتی میلان ۸۹ ساکی یا بارسا کرایف یا ...

تیم و باشگاه بارسلونا روی یک نوار پایدار حرکت میکنه، 18 ، 19 سال پیش یک نفر به نام کرویف اومد و گفت از امروز روش بازی و فلسفه ما اینه، نتیجه همیشه ناپایداره حتی همین الان تا آخر فصل ممکنه با چند مصدومیت یا اتفاقات دیگه فوتبالی این جایگاه رو از دست بدیم، اما طرفدار بارسلونا هستیم چون وقتی یک بازی تموم میشه فقط نتیجه نمیتونه خوشحال یا ناراحتمون کنه شور و اون روحی که در فوتبال بارسلوناست باعث لذت بردن ما و هواداریمون از بارسلوناست.

*M!L4D*
18-01-2011, 21:31
یا مگه همین منچستر تو بازیش با والنسیا واقعاً می‌تونم بگم یه برد شانسی "اگه بازی رو دیده باشین" تو مستایا بدست اورد تو اولترافورد هم با بدبختی تو بازی که سراسر توپ و میدون دست تیم ولنسییا بود یه مساوی یک یک بدست اورد

اگه بازیارو دیده باشی میفهمی که هم توی بازی رفت یونایتد برتر بود هم بازی برگشت ... بازی برگشت راحت والنسیا میتونست 4.5 تا نوش جان کنه که نشد ...
..............
کیفیت لیگ ربطی به بردن رئال و بارسا نداره ... توی یه لیگ فک کنم بیشتر از 2 تا تیم باشن ... به نظر من لیگی جذاب هست که بازیاش جذاب باشن و ارزش دیدن داشته باشن .. منظورم از ارزش داشتن اینه که نتیجه مشخص نباشه ... نه مثل بازیای بارسا بردش مشخص هست

fr0st
18-01-2011, 22:01
بی خیال داداش، شما هم خودتو مث من بزن به بیخیالی. اینطوری خودتم راحت تری. برخی از دوستان بارسایی گویا هنوز فرق بهترین تیم رو با بهترین لیگ نمیدونن. چرا که از روی استدلال هاشون میشه به راحتی دید که وقتی میخوان دلیل بیارن میگن که چون بارسا رو اگه تو هر لیگی بذاری، احتمالا قهرمان میشه، پس لالیگا بهترین لیگ دنیاست! (تو رو خدا استدلال رو نیگا):13:

89/10/28

فکر نکنم شما خودتون رو به بیخیالی زده باشین چون این پست شما گویای همه چی‌ هست ولی‌ چون اصولاً بازی با کلمات و مغلطه تو فرهنگ ما رخنه کرده اینطوری مخالفتمون رو نشون میدیم و بعد میگیم ما که چیزی نگفتیم و ...
کل کسانی‌ که این "انتخاب" رو زیر سوال میبرن اولین دلیلی‌ که ارائه می‌کنن اینکه بابا جمع کنین لالیگا رو چون به شدت "دو قطبی" هست ولی‌ چون این غروره نمیذاره متاسفانه. نمیخوان اختلاف سطح این ۲ تیم رو با تیمهای مطرح اروپا ببینن
تناقص جملهٔ شما میدونین چیه؟
به طور مثل تو انگلیس از سال ۲۰۰۵-۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹-۲۰۱۰ کلا ۲ تیم فاتح لیگ برتر شدن "منچستر سه بار و چلسی دو بار"این چی‌ رو نشون میده؟ امسال هم که باز منچستر ۹۹% برنده این ماراتن هست چون بقیه تیما کیفیت بالائی ندارن حتی آرسنال یا چلسی.
عزیز دل‌ برادر بهترین لیگ سر جذابیت، "جذابیت اون چیزی نیست که حتما باید بازی مساوی باشه دقیقه ۹۰ یه تیم گٔل بزنه بگی‌ واو" حق پخش، مارکتینگ،با مهمترین دلیل کیفیت بازیها انتخاب می‌شه.
در مورد لیگ کالچو ایتالیا نگین تو رو خدا که بعد رسوایی کالچو پولی‌ مرد رفت "ممکن بگی‌ اینتر قهرمان شد آقا جان ولی‌ اونم یه جرقه مثل قهرمانی یونان تو مسابقات یورو ۲۰۰۴ بود.
انتخاب بهترین لیگ رو هم نه من نوعی انجام میدم نه شما یه عده‌ خبره که کل مسائل رو در نظر میگیرن این انتخابو می‌کنن نه اینکه بشینن بگن خوب امسال لالیگا رو بهترین می‌کنیم ببینیم سال دیگه هم میدیمش به لیگ قطر چون خوب دارن پول خرج می‌کنن.

جمیعا موفق باشین.
89/10/28

شما هم موفق باشین :31:

entezar1
18-01-2011, 22:02
لیگ ایران در آسیا چندمین لیگ است؟

shutdown
18-01-2011, 22:14
اتفاقا حرف شما به نظر من عجیب هست
اینتر با چه کیفیّتی تونست از سد بارسا بگذره؟ حتی کل کارشناسا هم بعد از بازی از کیفیت بالای بارسا صحبت میکردن

بله می‌شه با ضدّ فوتبال یا بازی تخریبی‌ از رئال یا حتی بارسا امتیاز گرفت ولی‌ فقط تو بازی‌های حذفی
اگه همین بارسا رو تو هر لیگ دیگه هم بزارن قول میدم همین کیفیت رو نشون بده ولی‌ بحث بازی حذفی فرق داره کلا تیما هدف گذاریشون و کل انرژی خودشون رو تو اون دو بازی می‌تونن بزارن ولی‌ هیچوقت نمی‌تونن اون کیفیت رو تو ۳۸ بازی لیگ نشون بدن
پس لطفا لیگ رو با بازی تو چمپیون لیگ مقایسه نکنین.

مگه همین تیم میلان تو بهترین فرمش که با اختلاف تو کالچو تو رتبه ۱ جدول بود با رئال بازیشو ندیدین؟ خیلی‌ راحت تو برنابئو امتیاز داد تو سن سیرو هم واقعاً حرفی‌ برای گفتن نداشت و با اشتباه محرز داور و گٔل آفساید تونست یه امتیاز بگیره بعد همین تیم رئال میاد ۵ تا از بارسا میخوره و عملا هیچ حرفی‌ برای گفتن نداره وقتی‌ که احساس میکنه میتونه با "فوتبال هجومی و اون مهره‌ها" از بارسا امتیاز بگیره

اینقدر هم نگین ۲ قطبی ۲ قطبی تیمهایی که مقابل بارسلونا قرار میگیرند هیچ کدوم از قبل دوست ندارند بازنده باشند! فراموش نمی کنم همین تیمها بودند که سالهای 2007 و 2008 یا قبل از 2003 گاهی تا مرز تحقیر بارسا هم پیش میرفتند اسپانیول، ویارئال، والنسیا،‌ دپورتیوو، بتیس و ... هیچ رقیب آسونی نبودند حتی وقتی که می باختند با اختلاف کم یا با شانس ما همراه بود اما این تیم فعلی بارسا انگار از آینده اومده و داره با تیمهای گذشته بازی میکنه، فاکتوری که از گذشته همیشه با بارسا همراه بود یعنی مالکیت بیشتر توپ، در حال حاضر تقریبا به مرحله تکامل رسیده جلوی تمام تیمها انواع پرس به بهترین نحو انجام میشه بقول زلاتان وقتی توپ رو از دست میدند مثل زنبورهایی که کندویشان مورد حمله قرار گرفته به حریف هجوم میارند و توپ رو بازپس میگیرند سالهای قبل وقتی توپ از دست تیم خارج میشد باید کامل آماده دریافت یک گل یا موقعیت خطرناک از سوی حریف می بودیم اما این تیم فعلی حتی اجازه فکر کردن حریف به حمله رو نمیده و این البته به خاطر آمادگی بدنی فوق العاده بازیکنهاست در فوتبال تیمی که صاحب توپ هست فشار فیزیکی و جسمانی زیادی به بازیکنانش وارد میشه برای همین هست که تیمها معمولا در برهه هایی از بازی توپ رو به حریف میسپارند تا ریکاوری کنند اما برای بازیکنان بارسا این فشار نه تنها کاملا نهادینه شده و بلکه وقتی توپ رو از دست میدند از همه تیمها بهتر پرس میکنند و همه اینها رو پپ برامون انجام داده.

این بازی که الان بارسا ارائه میده واقعاً همچین کیفیّتی رو هیچ تیم دیگه‌ای حتی نتونسته نزدیکشو ارائه بده
حتی میلان ۸۹ ساکی یا بارسا کرایف یا ...

تیم و باشگاه بارسلونا روی یک نوار پایدار حرکت میکنه، 18 ، 19 سال پیش یک نفر به نام کرویف اومد و گفت از امروز روش بازی و فلسفه ما اینه، نتیجه همیشه ناپایداره حتی همین الان تا آخر فصل ممکنه با چند مصدومیت یا اتفاقات دیگه فوتبالی این جایگاه رو از دست بدیم، اما طرفدار بارسلونا هستیم چون وقتی یک بازی تموم میشه فقط نتیجه نمیتونه خوشحال یا ناراحتمون کنه شور و اون روحی که در فوتبال بارسلوناست باعث لذت بردن ما و هواداریمون از بارسلوناست.
نظر من هم کاملا مخالف نظر شماست...به نظرم شما خیلی عجیب نظر دادید!!!
چون چندین سال پیش بتیس و ویارئال و اتلتیکو خوب بودن الان لیگ اسپانیا 2قطبی نیس؟؟؟؟!!!!
این رو فقط ما نمیگیم تمامی کارشناس های فوتبال تو همه جای دنیا میگن.....از کل پستی که شما دادید فقط این مساله خودنمایی میکرد که فقط بارسا داره قشنگ بازی میکنه....در صورتی که بارسا در نوع خودش قشنگ بازی میکنه...حرفاتون راجع به بازی منچستر والنسیا که فاجعه بود!!!اگه پاس گل کریک به مهاجم والنسیا تو الترافورد نبود که....
درکل فکر میکنم بحث کردن با شما بی فایده باشه چون نظرات هر دومون مخالف هم هست....
یا علی:11:

fr0st
18-01-2011, 22:51
اگه بازیارو دیده باشی میفهمی که هم توی بازی رفت یونایتد برتر بود هم بازی برگشت ... بازی برگشت راحت والنسیا میتونست 4.5 تا نوش جان کنه که نشد ...
..............
کیفیت لیگ ربطی به بردن رئال و بارسا نداره ... توی یه لیگ فک کنم بیشتر از 2 تا تیم باشن ... به نظر من لیگی جذاب هست که بازیاش جذاب باشن و ارزش دیدن داشته باشن .. منظورم از ارزش داشتن اینه که نتیجه مشخص نباشه ... نه مثل بازیای بارسا بردش مشخص هست

بدون شرح:
بازی رفت که منچستر طبق روال خوش شانسیاش تو یک بازی که اصلا سزاوار برد نبود برنده شد.

تو باز برگشت هم تا گٔل اول بازی در اختیار والنسیا بود تو اولترافورد! بعد گٔل هم نکنه انتظار داشتین منچستر با این همه دب دبه کب کبه حمله نکنه؟ ولی‌ جالبیش اینه که بعد از گٔل مساوی هیچ حمله‌ای نمی‌کنه و بازی باز طبق روال نیمه اول دست والنسیا بود خیلی‌ خوش شانس هم بود دروزش باز نشد باز.

ارزش گذاری رو خوشبختانه شما یا دوستانی که تفکری نزدیک به شما دارن انتخاب نمیکنن وگرنه می‌شه از لیگ مالدیو هم به عنوان یه لیگ خوب و با جذابیت بالا نام برد که دو قطبی نیست.
در هرصورت تا بوده اینجوری بوده که واقعیت رو نمیخواین قبول کنین ولی‌، فعلا که این لیگ بعنوان بهترین لیگ دنیا انتخاب شده بارسا هم بهترین تیم دهه اخیر
پ ن: وقتی‌ که شما میگی‌ بازیهای بارسا ارزش دیدن نداره و جذاب نیست کلا بحث کردن بی‌ فایده هست.
موفق باشید.