مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید گوشی تا 250 تومن
HASTEMENE
11-01-2011, 12:37
سلام.من یه گوشی ویخوام که دوربینش خوبه خوب باشه.لمسی یا غیر لمسی مهم نیست.خوش دست و زیبا باشه.قیمتش تا 250 تومن باشه.بازیهاشم خوب باشه.ممنون:11::40:
aRThaS_08
11-01-2011, 12:55
Samsung S7230E Wave 723
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rawen.west69
11-01-2011, 13:01
شما یه آیپاد تاچ 8 گیگ بخر...بقیه پولت هم بده واسه 1100
salarnight
11-01-2011, 19:23
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!
به نظر من سونی اریکسون Yari بگیر.گوشی خوبیه و ارزونه.دوربینش هم 5.
bibak_fa
11-01-2011, 21:59
به نظره من دبلیو995 هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
البته 290 هزار تومان میباشد
HASTEMENE
12-01-2011, 09:01
منم اول میخواستم یه آیپاد تاچ 8 گیگ بگیرم.یه گوشیه ساده ام که دارم با هم مچ میشن.اما دودلم.نمیدونم چرا!:18:
HASTEMENE
12-01-2011, 09:08
Samsung S7230E Wave 723
از گوشی سامسونگ بدم میاد
HASTEMENE
12-01-2011, 09:27
به نظره من دبلیو995 هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
البته 290 هزار تومان میباشد
این گوشیهای سونی که همشون مثل همدیگهن!
:19:
HASTEMENE
12-01-2011, 09:34
آیپاد تاچ بگیرم یا نه؟
کدم مدلش؟
قیمتش؟
راستی قیمتها توی منطقه آزاد چابهار چجوریه؟
tired friend
12-01-2011, 09:44
من با میلاد موافقم آیپاد تاچ با یه گوشیه ی ساده البته 8گیگ اگه استفادت خیلی زیاد نیس خوبه
ولی زیاد بود یه 16گیگ بگیر
aRThaS_08
12-01-2011, 12:51
مخالفم!
شما خیلی از اوقات دوست نداری آیپادتو با خودت ببری چون سخته نگهداریش!
اینو خودم و دوستانم تجربه کردیم. زیاد!
همون گوشی خیلی بهتره!
گوشی خیلی بهتره.نمیشه هر دفعه که خواستی اهنگ گوش کنی اینو بگیری دستت هر دفعه خواستی اس ام اس بدی گوشی رون که!
سخته.
در ضمن به نظر من یه گوشی بخر که بشه روش نرم افزار نصب کرد چون رو ایپاد که نمیتونی تمام فرمت های مختلف رو پخش کنی ولی حداقل یه گوشی بخر با سیستم عامل (مثل اندروئید یا با قیمت پایین تر بادا) که هزار جور نرم افزار مختلف باهاشه!
این گوشی هم سیستم عامل بادا داره و قمتش بدون گارنتی حدود 250-260 تومنه.
Samsung S7230E/S7233 Wave 723
aRThaS_08
12-01-2011, 15:59
رو ایپاد که نمیتونی تمام فرمت های مختلف رو پخش کنی
البته که آیپاد نمیتونه جای گوشی رو بگیره! اما آی او اس از آندروید قوی تره در این زمینه! فعلن
tired friend
12-01-2011, 16:41
ios در تمام زمینه ها برتره
من که جای شما بودم کار خودمو می کردم
هر چن جای گوشیو نمی گیزه ولی ازخیلی گوشیای دیگه بسیار بسیار سرتره
P I R A N H A
12-01-2011, 20:49
منم باSamsung S7230E Wave 723موافقم
bibak_fa
12-01-2011, 23:05
:19:
سونی اریکسون که طراحی های بسیار خوب و زیبای داره
دبلیو 995 هم در کنار طراحی زیبا امکانات مولتی مدیای بسیار خوبی داره به خصوص از نظر گوش دادن به موسیقی
Atropates
13-01-2011, 02:08
از گوشی سامسونگ بدم میاد
بازیهاشم خوب باشه.
خوش دست و زیبا باشه.
پس میمونه HTC و اندروید . 290 میتونی بدی Wildfire بگیری ؟
-----------------
اگه تجربه ی حمل دو دستگاه به صورت همزمان رو نداری عجله نکن خوب رو این موضوع فکر کن یا اگه میتونی با دو دستگاه امتحان کن (یه گوشی و یه MP3 Player ) ببین میتونی همیشه همراهت حملشون کنی , چون خیلیا بودن قبل خرید گفتن آره میتونیم ولی بعدا دیدن نه همون اوایل که آدم زیاد ذوق و شوق داره میتونه بعد یکی دو ماه فقط توو مسافرت و اینا یاد آدم میفته برش داره بقیه مواقع توو خونه جا میمونه توو مواقعی که احساس میکنی الان باید پیشت میبود تا باهاش بازی کنی مثلا اونقوت آدم ضد حال میخوره , اینم که برش نداری نه اینکه یادت بره هااا , اکثرا به این خاطر که کم کم سختت میاد برش داری
HASTEMENE
13-01-2011, 11:50
-----------------
اگه تجربه ی حمل دو دستگاه به صورت همزمان رو نداری عجله نکن خوب رو این موضوع فکر کن یا اگه میتونی با دو دستگاه امتحان کن (یه گوشی و یه MP3 Player ) ببین میتونی همیشه همراهت حملشون کنی , چون خیلیا بودن قبل خرید گفتن آره میتونیم ولی بعدا دیدن نه همون اوایل که آدم زیاد ذوق و شوق داره میتونه بعد یکی دو ماه فقط توو مسافرت و اینا یاد آدم میفته برش داره بقیه مواقع توو خونه جا میمونه توو مواقعی که احساس میکنی الان باید پیشت میبود تا باهاش بازی کنی مثلا اونقوت آدم ضد حال میخوره , اینم که برش نداری نه اینکه یادت بره هااا , اکثرا به این خاطر که کم کم سختت میاد برش داری
دقیقا صحبت های شما درسته.
ولی از ظاهر آیپاد خیلی خوشم اومده.:5:
اگه بازیهاش و نرم افزاراش عالی باشن که همین آیپدو انتخاب میکنم.
نظر شما چیه؟
راستی کار با آیپد راحته؟از همون اول میشه باهاش راحت کار کرد؟یعن به مشکلی بر نمیخورم؟
aRThaS_08
13-01-2011, 11:57
آیپاد که گوشی نیست!
درضمن خرید آیپاد 8گیگ اشتباه محضه! 4تا آهنگ و 2تا بازی بریزی پر میشه! 32 باید بخرید حداقل که 350-360تومنه!
HASTEMENE
13-01-2011, 12:37
باتوجه به صحبت های دوستمون در رابطه با آیپاد8 گیگ که نمیدونم درسته یا نه!که خدا کنه درست نباشه چون پولم اونقدری نیست که 16 بگیرم.
من گوشی سامسونگ رو بررسی کردم نظرم بهش از 10.تقریبا شش تا هفته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما کدومو پیشنهاد میدین؟
آیپاد 8گیگ
سامسونگ
Wildfire
من یه گوشی ساده دارم.میتونم دو وسیله رو همزمان بگیرم دستم.شما فقط از نظر کاربردشون نظر بدید لطفا
P I R A N H A
13-01-2011, 14:04
ipod8gروکه بیخیال شوفکرکنم فیفا11ش حدود800مگه حالاحساب کن چنتانرم افزاروآهنگ بریزی تمام حافظش پرمیشه
Atropates
13-01-2011, 14:21
اگه میدونید میتونید دو وسیله رو همزمان حمل کنید که چه بهتر iPod 4g بگیرید + گوشی ای که دارید , خیلی هم خوبه . منتها اینکه آقا وحید گفتن آیپاد 8 گیگ یکم ممکنه اذیتتون کنه برا اینه که مثلا بازی فیفا برا iOS حدودا 900 مگابابیت هستش , درسته اندروید هم بازی های 700 600 مگابابتی داره ولی در حالت کلی بازی های توو iOS فضای بیشتری می خوان نسبت به اندروید مثلا و کسی که وسیله ای با سیستم عامل iOS میخره باید به فکر حافظه ی وسیله شم باشه , حالا شما پنج شیش تا بازی با گرافیک نصب کنی رو آیپاد 8 گیگت ده پونزده تا هم موزیک ویدیو با کیفیت بالا ریختی میبینی دیگه هیچی جا نداره آیپادت ! من الان با گوشی که 16 گیگ حافظه ی داخلی داره از لحاظ حافظه ی گوشی به مشکل برخوردم و در به در دنبال یه کرت حافظه ی 16 یا 32 هستم , چون الان هرچیزی که میاد حجمش کم نمیشه که هیچ روز به روز بیشتر میشه , از بازی بگیر تا هرچی
حیف آیپاد های جدید نسخه 16 گیگ ندارن , پیشنهاد من اینه 32 گیگ بخرید ولی اگه نمی خواید اینقدر هزینه کنید 8 گیگ رو بخرید منتها باید یکم مراعات کنید و حوصله هم داشته باشید , غیر حافظه ی کم و گوشی نبودن iPod 4g 8gig هیچ مشکلی نداره و عالیه , چه از لحاظ قیمت و کارایی چه از لحاظ زیبایی
HASTEMENE
14-01-2011, 12:49
پس با حرفهای شما آیپادو حتما میخرم.ازتون ممنونم:11::40:
اگه حافظه آیپاد پر بشه گیر نمیکنه؟
bibak_fa
14-01-2011, 18:25
پس با حرفهای شما آیپادو حتما میخرم.ازتون ممنونم:11::40:
اگه حافظه آیپاد پر بشه گیر نمیکنه؟
یکی از خوبی های ایپاد یا ایفن اینه که هنگ نداره.
سیستم بسیار روونیه.اگرم بخواد داشته باشه خیلی کم و نا چیز و اصلن قابل با مقایسه با هیچ یک از دستگاه های هم رده ی خودش نیست.بسیار روون و بی هنگ
-----------------
HTC WildFire که خوب نیست.بزرگترین مشکلش رزولوشن بسیار پایین صفحه است(240*320)...
اگه بگیری اشباه محزه.از هیچ بازی اندروئیدی ای نمیتونی استفاده کنی به علت پایی ن بودن این رزولوشن...
HASTEMENE
16-01-2011, 11:54
راستی بچه ها ممکنه تا قبل یا بعد عید قیمت آیپاد بیاد پایین؟
ایپاد 32 ممکنه پایین بیاد ولی هشت قیمتش تغییر نمیکنه.
HASTEMENE
20-01-2011, 11:21
سلام
آیپاد4 دقیقا مثل آیفونه فقط سیم کارت نمیخوره؟
اگه مثل همدیگه هستند چرا قیمتاشون اینقدر فرق میکنه؟
Atropates
21-01-2011, 04:21
سلام
آیپاد4 دقیقا مثل آیفونه فقط سیم کارت نمیخوره؟
اگه مثل همدیگه هستند چرا قیمتاشون اینقدر فرق میکنه؟
1. Camera Resolution
While both the iPhone and iPod touch have two cameras, the iPhone 4's camera is substantially better than the 4th-generation iPod touch's. The cameras break down this way:
iPhone 4
Back camera: 5 megapixels, records 720p HD video
User-facing camera: 640 x 480, video at 30 frames/second
4th Gen iPod Touch
Back camera: 960 x 720, records 720p HD
As you can see, from a photo-quality perspective, the iPhone 4's back camera is substantially better than the 4th-generation iPod touch's.
2. Camera Flash
This is a short one: the iPhone 4 camera has a flash, so you can take better photos in low light situations. The iPod touch camera doesn't have a flash, so you have to make do with whatever lighting is available to you.
3. HDR Photos
HDR, or High Dynamic Range, photos combine multiple exposures of the same image to create better-looking, more-detailed, more-accurate photos. The iPhone 4 offers HDR photos as an optional setting, while the iPod touch doesn't.
4. Capacity
Here's the first category in which the 4th-generation touch has the edge. Its high-end model offers 64GB of storage, meaning you can hold about twice the music, movies, games, and apps as the iPhone 4, which tops out at just 32GB.
5. 3G/Phone
While the iPod touch can only access the Internet when there's an available WiFi network, the iPhone 4 can get online anywhere there's phone service. That's because it has a 3G cellular data connection that uses the phone network to provide Internet access. And, as that indicates, the iPhone has a phone, while the touch doesn't. And though this gives the iPhone more features, it also costs more: iPhone users have to pay at least US$54.99/month in service fees, while iPod touch users don't have to pay any subscription fees.
6. Size and Weight
Since it packs in more features, the iPhone 4 is a bit bigger and heavier than the 4th generation iPod touch. Here's how they stack up:
Dimensions (in inches)
iPhone 4: 4.5 tall x 2.31 wide x 0.37 deep
iPod touch: 4.4 tall x 2.3 wide x 0.28 deep
Weight (in ounces)
iPhone 4: 4.8
iPod touch: 3.56
7. Cost
This is an interesting situation. In some ways and with some models, the iPod touch is more expensive than the iPhone 4 even though it offers less. The only instance in which it doesn't offer less is when you take into account the iPhone's monthly fees - in that case touch owners are saving.
Upfront Cost
iPhone 4 - 16GB: $199 (with two-year contract)
iPod touch - 16GB: $229
iPhone 4 - 32GB: $299 (with two-year contract)
iPod touch - 32GB: $299
iPod touch - 64GB: $399
Monthly Cost
iPhone 4: $54.99-$99.99
iPod touch: none
----------------
به ترجمه نیاز داشتید بگید
HASTEMENE
23-01-2011, 08:55
1. Camera Resolution
While both the iPhone and iPod touch have two cameras, the iPhone 4's camera is substantially better than the 4th-generation iPod touch's. The cameras break down this way:
iPhone 4
Back camera: 5 megapixels, records 720p HD video
4th Gen iPod Touch
Back camera: 960 x 720, records 720p HD
As you can see, from a photo-quality perspective, the iPhone 4's back camera is substantially better than the 4th-generation iPod touch's.
2. Camera Flash
This is a short one: the iPhone 4 camera has a flash, so you can take better photos in low light situations. The iPod touch camera doesn't have a flash, so you have to make do with whatever lighting is available to you.
3. HDR Photos
HDR, or High Dynamic Range, photos combine multiple exposures of the same image to create better-looking, more-detailed, more-accurate photos. The iPhone 4 offers HDR photos as an optional setting, while the iPod touch doesn't.
4. Capacity
Here's the first category in which the 4th-generation touch has the edge. Its high-end model offers 64GB of storage, meaning you can hold about twice the music, movies, games, and apps as the iPhone 4, which tops out at just 32GB.
5. 3G/Phone
While the iPod touch can only access the Internet when there's an available WiFi network, the iPhone 4 can get online anywhere there's phone service. That's because it has a 3G cellular data connection that uses the phone network to provide Internet access. And, as that indicates, the iPhone has a phone, while the touch doesn't. And though this gives the iPhone more features, it also costs more: iPhone users have to pay at least US$54.99/month in service fees, while iPod touch users don't have to pay any subscription fees.
6. Size and Weight
Since it packs in more features, the iPhone 4 is a bit bigger and heavier than the 4th generation iPod touch. Here's how they stack up:
Dimensions (in inches)
iPhone 4: 4.5 tall x 2.31 wide x 0.37 deep
iPod touch: 4.4 tall x 2.3 wide x 0.28 deep
Weight (in ounces)
iPhone 4: 4.8
iPod touch: 3.56
7. Cost
This is an interesting situation. In some ways and with some models, the iPod touch is more expensive than the iPhone 4 even though it offers less. The only instance in which it doesn't offer less is when you take into account the iPhone's monthly fees - in that case touch owners are saving.
Upfront Cost
iPhone 4 - 16GB: $199 (with two-year contract)
iPod touch - 16GB: $229
iPhone 4 - 32GB: $299 (with two-year contract)
iPod touch - 32GB: $299
iPod touch - 64GB: $399
Monthly Cost
iPhone 4: $54.99-$99.99
iPod touch: none
----------------
به ترجمه نیاز داشتید بگید
ممنون میشم اگه ترجمشو بگید:11:
موتورولا ve66 , zn5
200 هزار تومان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.