مشاهده نسخه کامل
: گزارشگيري با فست ريپورت
greenemo
10-01-2011, 19:03
سلام خدمت همه دوستان
در مورد (چاپ يك ركورد مورد نظر در فست ريپورت) برنامه م روي سيتم خودم گزارش ميگيره اما روي سيستم مقصد در صفحه چاپ هيچ ركوردي رو چاپ نمي كنه .
ديتابيس رو كنار فايل اجرايي گذاشتم / حتي همون مسيري برنامه در هارد خودم رو روي سيستم مقصد درست كردم / اما باز خروجي چاپ ندارم.
مي دونيد علتش چيه ؟؟ ممنون
as13851365
16-01-2011, 11:21
به احتمال زیاد شما از فونت خاصی در سیستم خودتان استفاده کردید که در سیستم مقصد این فونت وجود ندارد
برای رفع این مشکل کافیست که فونت رو روی سیستم مقصد هم نصب کنید ( روش نصب فونت رو هم که حتما بلدید ! )
آیا صفحه پرینت سفید رنگ است یا اصلا صفحه خالی است ؟
اگر سفید رنگ باشد بیشتر مشکل فونت است ولی اگر صفحه خالی باشد مشکل از جای دیگری است به هر حال شما کمی بیشتر توضیح بدید بهتر است
مثلا آدرس بانک رو چطوری وارد می کنید ؟ ( آدرس کامل یا آدرس نسبی )
greenemo
20-01-2011, 20:18
به احتمال زیاد شما از فونت خاصی در سیستم خودتان استفاده کردید که در سیستم مقصد این فونت وجود ندارد
برای رفع این مشکل کافیست که فونت رو روی سیستم مقصد هم نصب کنید ( روش نصب فونت رو هم که حتما بلدید ! )
آیا صفحه پرینت سفید رنگ است یا اصلا صفحه خالی است ؟
اگر سفید رنگ باشد بیشتر مشکل فونت است ولی اگر صفحه خالی باشد مشکل از جای دیگری است به هر حال شما کمی بیشتر توضیح بدید بهتر است
مثلا آدرس بانک رو چطوری وارد می کنید ؟ ( آدرس کامل یا آدرس نسبی )
سلام دوست عزیز
می خوام اطلاعات هر رکورد از بانک اکسس رو روی فرم دلفی بیارم و گزارش بگیرم .
اما در صفحه پرینت تعداد رکورد برای چاپ 0 است . البته روی سیستم های مقصد اینطوریه .
+ راهنمایی خوبیه . باید فونت B titr رو که استفاده کردم روی سیستم های دیگر یه بار کپی بذارم.
+راستی این پرینت اطلاعات روی گواهینامه سایز A4 است اما خروجی پرینت من مثل سایز A5 جمع میشه و خروجی پرینت میده . سایز رو چیکار کنم.
+ ممنون
as13851365
21-01-2011, 01:43
1- می خوام اطلاعات هر رکورد از بانک اکسس رو روی فرم دلفی بیارم و گزارش بگیرم .
2- اما در صفحه پرینت تعداد رکورد برای چاپ 0 است . البته روی سیستم های مقصد اینطوریه .
3- + راهنمایی خوبیه . باید فونت B titr رو که استفاده کردم روی سیستم های دیگر یه بار کپی بذارم.
4- +راستی این پرینت اطلاعات روی گواهینامه سایز A4 است اما خروجی پرینت من مثل سایز A5 جمع میشه و خروجی پرینت میده . سایز رو چیکار کنم.
بند 1 :
خوب وقتی که دیتابیس رو با جدول نشان می دید هر دستور sql که روی جدول اعمال کنید و همان تعداد هم در گزارش گیری شما مشهود خواهد بود
بند 2 :
ببینید قبل از گرفتن پرینت بررسی کنید که جدول خالی نباشد اگر خالی بود پرینت نگیرید برای این کار می تونید از کدی به صورت زیر استفاده کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بند 3 :
اگر فونت استفاده شده در برنامه در سیستم مقصد موجود نباشه برنامه با فونت پیش فرض پرینت می گیره و پرینت گرفته شده اونی نخواهد بود که طراحی شده است
بند 4 :
تا اونجایی که من می دونم صفحه به صورت پیش فرض a4 است اگر مشکل از فرم پرینت نباشد باید هنگام پرینت تنظیمات پرینتر رو چک کنید برای این کار هم روشهایی در انجمن قبلا معرفی شده است
greenemo
21-01-2011, 13:19
بند 1 :
خوب وقتی که دیتابیس رو با جدول نشان می دید هر دستور sql که روی جدول اعمال کنید و همان تعداد هم در گزارش گیری شما مشهود خواهد بود
بند 2 :
ببینید قبل از گرفتن پرینت بررسی کنید که جدول خالی نباشد اگر خالی بود پرینت نگیرید برای این کار می تونید از کدی به صورت زیر استفاده کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بند 3 :
اگر فونت استفاده شده در برنامه در سیستم مقصد موجود نباشه برنامه با فونت پیش فرض پرینت می گیره و پرینت گرفته شده اونی نخواهد بود که طراحی شده است
بند 4 :
تا اونجایی که من می دونم صفحه به صورت پیش فرض a4 است اگر مشکل از فرم پرینت نباشد باید هنگام پرینت تنظیمات پرینتر رو چک کنید برای این کار هم روشهایی در انجمن قبلا معرفی شده است
سلام دوست عزیز
با دید باز و خیلی خوب راهنمایی می کنی
این نکات رو بررسی می کنم ببینم چطور میشه . واقعا ممنونم که وقتت رو گذاشتی
شاد باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.