مشاهده نسخه کامل
: مشکل نداشتن صدا تو برنامه یولید!
سلام/من برنامه ulead9 رو تو windows7_32bit نصب کردم، همه چیزش درست کار میکنه ولی تو محیط برنامه صدا ندارم!:13:
به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممنون!:10:
ebicross
11-01-2011, 17:48
- شما از کنار ساعت تنظیمات صدا رو در حالتی که برنامه ی Ulead داره صدا تولید میکنه (و پخش نمیشه) باز کنید و Mixer رو بزنید.
ببینید برای Ulead قسمتی اضافه شده یا نه.
- همچنین در تنظیمات برنامه ی Ulead ببینید ممکنه کارت صوتی شما رو اشتباها Digital Output رو شناخته.
- در سربرگ Advanced بخش Speaker Properties هم چک کنید خروجی صدا در چه Sample Rate و Bit depth داره پخش میشه و ممکنه از این قسمت هم باشه.
- روی آیکون ولوم راست کلیک کنید و Volume Control Option رو بزنید و گزینه ها رو تیک بزنید. شاید از این هم باشه.
- روی همون آیکون دوباره راست کلیک و Sounds رو بزنید و به سربرگ Playback برین و دستگاههای دیگه رو غیر از اصلی Disable کنید.
- شما از کنار ساعت تنظیمات صدا رو در حالتی که برنامه ی Ulead داره صدا تولید میکنه (و پخش نمیشه) باز کنید و Mixer رو بزنید.همه گزینه هاشو دستکاری کردم ولی چیزی نشد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- همچنین در تنظیمات برنامه ی Ulead ببینید ممکنه کارت صوتی شما رو اشتباها Digital Output رو شناخته.
- در سربرگ Advanced بخش Speaker Properties هم چک کنید خروجی صدا در چه Sample Rate و Bit depth داره پخش میشه و ممکنه از این قسمت هم باشه.تو محیط ulead9 اصلا گزینه advanced وجود نداره!
- روی آیکون ولوم راست کلیک کنید و Volume Control Option رو بزنید و گزینه ها رو تیک بزنید. شاید از این هم باشه.اینکارو کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!
- روی همون آیکون دوباره راست کلیک و Sounds رو بزنید و به سربرگ Playback برین و دستگاههای دیگه رو غیر از اصلی Disable کنید.اینکارو هم کردم ولی هیچی نشد متاسفانه!
مدل مادربوردم msi_770_c45 هست!
ebicross
13-01-2011, 10:08
بخش Advance منظورم در قسمت Speaker Properties هستش.
برای این کار روی دستگاه Playback در تنظیمات Sound کلیک کنید و به سربرگ Advanced برین.
این یکی خیلی مهمه چون بعضی بازیها هم با این تنظیمات مشکل دارند.
در ساده ترین حالتش هم اینه که کدکهای صوتی فایلهاتون رو برنامه نمیتونه بخونه. البته اگر در ویندوز XP مشکلی نداشتید بحث فرق میکنه.
به هر حال اگر حل نشد به دوستانی که در انجمن Ulead کار میکنند بگین تا کمک کنند.
بخش Advance منظورم در قسمت Speaker Properties هستش.
برای این کار روی دستگاه Playback در تنظیمات Sound کلیک کنید و به سربرگ Advanced برین.
این یکی خیلی مهمه چون بعضی بازیها هم با این تنظیمات مشکل دارند.
این رو هم تغییر دادم ولی درست نشد!
در ساده ترین حالتش هم اینه که کدکهای صوتی فایلهاتون رو برنامه نمیتونه بخونه. البته اگر در ویندوز XP مشکلی نداشتید بحث فرق میکنه.
به هر حال اگر حل نشد به دوستانی که در انجمن Ulead کار میکنند بگین تا کمک کنند.تو ویندوز xp مشکلی نداشتم(البته با سیستم قبلی).
من این تاپیکو از بخش نرم افزار انتقال دادم اینجا که به جواب برسم/پس کجایید اساتید؟:31:
چرا کسی جواب نمیده! یعنی یه نفر نیست به دادمون برسه؟:41:
Mr Andersson
30-01-2011, 06:04
درود;
فایل شما تو محیط مدیا پلیر صدا داره؟
آیا هیچ فایلی تو یولید صداش پخش میشه (فایلهای صوتی چطور)؟ اگه آره فایلی که باهاش مشکل دارین پسوندش چیه؟
.......
فایل شما تو محیط مدیا پلیر صدا داره؟
بله داره!
آیا هیچ فایلی تو یولید صداش پخش میشه (فایلهای صوتی چطور)؟ اگه آره فایلی که باهاش مشکل دارین پسوندش چیه؟
هیچ فایلی تو یولید صدا نداره!
علي طهماسبي
31-01-2011, 10:29
سلام/من برنامه ulead9 رو تو windows7_32bit نصب کردم، همه چیزش درست کار میکنه ولی تو محیط برنامه صدا ندارم!:13:
به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممنون!:10:
دوست عزيز چرا از ورژنهاي بالاي يولد(يوليدx3 يا همون 13 ) استفاده نمي كني كه هم سازگاري خوبي با وين 7 دارند و هم امكانات بهتري و فكر نكنم اين مشكل رو داشته باشند
يا حق
..........................
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.