ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای ( تق تق کردن ، خرخر کردن ) هارد ! اگه هارد شما هم صدا میده بیا اینجا

alil1369
09-01-2011, 19:46
هارد های سرعت بالا اکثر مدل های مکستور و سیگیت در دور بالا نویز و صدای زیادی تولید میکنن ! که بخاطر جابجایی سریع هد است این صدا در هارد های وسترن و سامسونگ و هیتاچی و ... هم وجود دارد ولی با نویز کمتر و در مواردی هم حتی بیشتر از حد !
پس مورد نگران کننده ای نیست در حالت معمول و استاندارد
ولی به نظر بعضی ها این صدا ها دایمی نیست و تازه بوجود اومده که ممکنه :
- تازه به صدای هارد دقت کرده باشند و این وسواس از زمان خوندن بعضی از پست ها باشه و نگرانی هایی هم همراه داشته باشه
- هارد در زمان بی کاری و هنگام کار با دور کم اصلا نویز و صدا تولید نمیکنه پس اگه میبینید این صدا دایمی نیست ممکنه هارد با دور کم کار میکنه و زمانی که دور میره بالا این صدا ها ایجاد شه
- یکنواخت نبودن صدا بخاطر دسترسی به سکتور های مختلف هست و زمان دسترسی
- علل مختلف دیگری هم هست .

اما چه موقع باید نگران این صدا ها (تق تق ها خر خر ها) شد و به عملکرد هارد شک کرد !

- واقعا باور داشته باشید که به تازگی این صدا ها شروع شده
- موقع ایجاد صدا هارد لرزش شدید و غیر عادی داشته باشد و بلرزد ! ( توجه هارد های سالم هم موقع حرکت موتور و هد تکان و لرزش دارند )
- بخشی از اطلاعات موجود در هارد مربوطه پاک شود یا قابل استفاده نباشد
- از برنامه هایی که برای تست درایو از طرف تولید کننده ساخته شده اند استفاده کنید و هارد را تست کنید !
برای مثال برنامه Seatools برای تست هارد های مکستور و سیگیت هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در این برنامه های ارایه شده شیوه های مختلف تست وجود دارد از حالت هایی که طی چند ثانیه و بدون دست خوردن به فایل های شما درایو را تست میکند و حالت های پیشرفته ای که با فرمت کردن و صرف ساعت ها زمان هارد را اسکن و تست میکنند
پشتیان گیری قبل از استفاده از این برنامه ها ضروری میباشد !
- با استفاده از خود ویندوز درایو را تست کنید و بد سکتور ها را تعمیر کنید
- گارانتی !! تعویض و مشکل خود را با گارانتی کننده محصول در میان بزارید

------ در ضمن دایما از اطلاعات مهم و ضروری خود پشتیبان ( بک اپ ) تهیه فرمایید تا خیالتان همیشه راحت باشد ------
به صورت روزانه - هفتگی و ماهانه از اطلاعات مهم و ضروری خود کپی و پشتیبان تهیه کنید
فایل هایتان را در هاردی دیگر ( نه در پارتیشن دیگری از همان هارد درایو ) ذخیره کنید
در صورت امکان از RAID استفاده کنید تا خیالتان راحت تر باشد
به یک پشتیبان اکتفا نکنید فایل های مهمتر را در CD یا DVD داشته باشید

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خودم یه هارد نو مکستور دارم اکسترنال هست ( Maxtor Onetuch 4 ) و تازه شروع به استفاده کردم ولی صدای تق تق بدی میده
هارد نو هست و مشکلی تو کارکرد نداره !
تو تاپیک های مختلف دیدم خیلی در مورد صدای هارد بحث شده !
حالا تست میکنم خبرش رو میدم
حالا هرکی هاردش صدا میده بیاد مدل و مشخصات رو بده ببینیم ایا همه این مشکل رو دارن و عادی هست یا نه !؟

برا هرکی هم امکانش هست صدای هارد رو ضبط کنه و اینجا بزاره

behzad_zn
10-01-2011, 00:47
hitachi 1 t وسط کار خرخر میکنه!

alil1369
10-01-2011, 17:39
hitachi 1 t وسط کار خرخر میکنه!
پست بالا رو ویرایش کردم .. اونجا رو بخون

artoor32
11-01-2011, 03:05
منم خیلی وقته یه هارد 320 مکستور دارم که هنگام کپی کردن فایل در یکی از درایو ها صدای موتور هواپیما میده و سیستم واسه چند ثانیه هنگ میکنه و یه تق تق می کنه و همه چی عادی میشه!
یکبار درایو رو به طور کامل فرمت کردم و خوب شد ولی الان که درایو دوباره داره فول میشه روز از نو روزی از نو.
راه حل مشکل این هارد چیه؟ مرسی از تاپیکتون.

alil1369
12-01-2011, 19:48
باید یه تستش بکنی از سایت لینک پست اول Seatools رو نصب کن و هاردت رو تست کن و ببین نتیجه چیه ؟
بعد به نظر من یکی از پلاتر ها یا هد ها مشکل داره ! چون میگی تو یکی از درایو ها و چون هاردت هم 320 هست 3 تا هد و پلاتر هم هاردت بیشتر نداره نهایتا پس دومی یا سومیش مشکل داره

arash_7
14-01-2011, 01:29
منم یک ماکستور 80گیگ دارم مدتی بود وسط کار تق تق میکرد چند ثانیه بعد سیستم هنگ (موس کیبورد ازکار میوفتاد)میکرد مجبور به ریستارت بودم تا اینکه زود به زود این اتفاق میوفتاد روز آخری که روشن کردم تق تق کرد دیگه سیستم بالا نیومد با سی دی ویندوز درایو سی رو فرمت کردم خواستم ویندوز نصب کنم که وسط کار باز تق تق و هنگ کرد با یه سیستم دیگه هاردم بعنوان سلیو بالا اومد دیتا رو انتقال دادم هاردمو وصل کردم به سیستم خودمو ویندوز هم روی درایو دی و ای نصبیدم الان مشکلی نداره خودم احتمال میدم روی درایو سی بد سکتور وجود داره موندم الان اطلاعاتمو روی هاردم برگردونم یا نه دیگه در درایو سی ویندوز نصب نمیکنم اما میخوام اطلاعات روش بریزم نظرتون چیه

alil1369
14-01-2011, 02:51
مشکل بد سکتور نمیتونه باشه از نظر من !!
اول یه بک اپ کامل بگیر از فایل های مهم بعد با Seatools تست بزن هاردت رو و Advanced Format کن !! تو این حالت هم هارد فرمت میشه و چک میشه و اگر بد سکتور هم داشته باشه بهت میگه و در صورت امکان درستش میکنه !!

artoor32
14-01-2011, 20:34
باید یه تستش بکنی از سایت لینک پست اول Seatools رو نصب کن و هاردت رو تست کن و ببین نتیجه چیه ؟
بعد به نظر من یکی از پلاتر ها یا هد ها مشکل داره ! چون میگی تو یکی از درایو ها و چون هاردت هم 320 هست 3 تا هد و پلاتر هم هاردت بیشتر نداره نهایتا پس دومی یا سومیش مشکل داره

الان که یه درایو دیگه فول شد اونم همین صدارو میده!!
کل هارد رو فرمت کردم با EASEUS Partition Master پارتیشن بندی کردم,برنامه SeaTools for Windows رو گرفتم و همه تست ها پاس شد ولی هر وقت که برنامه رو اجرا می کنم و در حال اسکن و جستجو هارد هست این صدا رو میده.
advanced تست هم زدم که بعد میگه f8 بزن .f8 زدم و فرمت که میگه Test Unavailable .بدم گارانتی؟ قبول میکنن به خاطر این صدا , چه جوری بهشون ثابت کنم؟؟ چند روز اول خوب بود ولی بعد از مدتی این صدا ایجاد شد!

alil1369
15-01-2011, 06:01
الان که یه درایو دیگه فول شد اونم همین صدارو میده!!
کل هارد رو فرمت کردم با EASEUS Partition Master پارتیشن بندی کردم,برنامه SeaTools for Windows رو گرفتم و همه تست ها پاس شد ولی هر وقت که برنامه رو اجرا می کنم و در حال اسکن و جستجو هارد هست این صدا رو میده.
advanced تست هم زدم که بعد میگه f8 بزن .f8 زدم و فرمت که میگه Test Unavailable .بدم گارانتی؟ قبول میکنن به خاطر این صدا , چه جوری بهشون ثابت کنم؟؟ چند روز اول خوب بود ولی بعد از مدتی این صدا ایجاد شد!
اگه گارانتی داره خوب ازش استفاده کن !
Test Unavailable هم بخاطر مارک دستگاه هست این تست فقط برای سیگیت هست
البته نگران نباش ولی بهتره از گارانتی استفاده کنی

arash_7
15-01-2011, 13:35
مشکل بد سکتور نمیتونه باشه از نظر من !!
اول یه بک اپ کامل بگیر از فایل های مهم بعد با Seatools تست بزن هاردت رو و Advanced Format کن !! تو این حالت هم هارد فرمت میشه و چک میشه و اگر بد سکتور هم داشته باشه بهت میگه و در صورت امکان درستش میکنه !!
seatools لینک دانلودش کجاست؟آموزش کار کردن باهاش هم میخوام advanced format کل هارد رو فرمت میکنه یا درایو سی الان ویندوز تو درایو دی نصب هست ومشکلی نداره برا کار با seat tools باید هارد رو به یه سیستم دیگه وصل کنم یا با سیستم خودم این کار رو کنم؟

alil1369
15-01-2011, 15:43
لینکش تو پست اول هست
بعد نصب باید یه سی دی بوت باهاش درست کنی و سیستم رو با اون بوت کنی و فرمت کنی
مثل روز اولی میشه که خریدیش همه چی پاک میشه !! و مشکلات و بد سکتور هاش در صورت امکان برطرف میشه

reza1281
02-03-2011, 14:10
سلام منم یک هارد هیتاچی یکترابایت 7200 نو خریدم که از همون لحظه اول صدا میده همون صدای خرخر خفیف ولی وقتی سیستم بیکاره صدا نداره. تستشم کردم سالم بود ولی صدا داره.قبلشم یه سگیت داشتم صدا میداد فرستادم گارانتی این هیتاچی هم صدا میده پاورم گرین 435 eps هست

alisam44
03-03-2011, 10:30
با سلام

من هم 4 ماه پيش هارد 1 ترا اينترنال وسترن ديجيتال مدل caviar black 7200 خريدم از همان اول خر خر مي كرد!!
چند وقت پيش با قسمت فني سازگار ارقام تماس گرفتم گفت طبيعي و در اين دسته هاردها سرعت اولويت بوده نه صدا!!گفت اگر صدا مهمه بايد از سري ديگر ما استفاده كنيد كه اولويت به كمبود صدا دادند!البته اسمي از مدل نياورد اما فكر كنم سري green منظورش بود!!

onehellsing
05-03-2011, 15:46
صدای هارد از چند دلیل هم میتونه باشه 1: ظرفیت هر پارتیشن رو پر کرده باشی اصولا نباید 1ز 13 درصد کمتر جا بمونه میتونین از قسمت properties--> tools ---> defragments now ببینین چقدره (هر پارتیشن رو جدا نوشته) 2 : پارتیشن ها و درایوها نیاز به دفراگ کردن داشته باشن اونم از همونجا ببینین روی هر پارتیشن یک بار انالیز رو بزنین اگر میزان فراگ ها بیشتر از 5 درصده دفراگ کنین در مدت دفراگ اصلا هیچ برنامه ای کار نکنید حتی ماوس رو هم تکون ندید 3: اگر در ویندوز سون باشید و احتمالا از بایوس ahci فعال باشه ولی درایور اون در ویندوز نصب نباشه موقع بالا اومدن یا خاموش کردن صداهای بدی از هارد میاد4: کابل برق هارد شل باشه !!!

toshish
25-04-2011, 18:14
من یه هارد مکستور دارم
موقع خاموش شدن یه صدای تق شنیده میشه
به نظرتون چیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟؟

saeid1987
04-12-2011, 17:30
سلام دوستان...بنده لپتاپ مدل f22cfx دارم..مدل هاردش هم 640 tooshiba سرعت 7200
ولی هاردش صدا میده..مثل صدای خرده شدن چوب توسط موریانه..البته صداش فقط در سکوت مطلق میاد..ولی نگرانم کرده.کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟
مشکلم با صدای جیر جیر شه ..لطفا راهنماییم کنید

amirtoudeh
07-12-2011, 05:05
حالا مشکل منو ببین
یکی از همکارانم که خدا لعنتش کنه بهم یه بازی داد گفت بازی BF3 رو نصب کن از وقتی که نصب کردم سرعت هارد به شدت کم، سرو صدا به شدت بالا و پیغام ویندوز مبنی بر این که هارد خرابه و اطلاعاتو به هارد دیگه منقل کن و اینو بندازش دور نمایش داده میشه. یه نرم افزار به نام Hard.Drive.Inspector داشتم که یه هو اومد بالا گفت که Reallocated Sector Count به مقدار 0 رسیده. اطلاعاتو جا به جا کردم بعد این هاردو هرچی فرمت، پارتیشن بندی، کوفت و زهرمار کردم این مشکلاتش حل نشد که نشد. فقط یه متخصص هارد می تونه به دادم برسه برسه اگه تو انجمن باشه که من مخلصشم هستم. فقط سریع به دادم برسید.

keyvan14468
21-11-2012, 12:30
سلام
من یه هارد سیگیت 1 ترا دارم که وقتی برق را وصل میکنم تق تق میکنه و دیگه بالا نمیاد یعنی اصلا وصل نمیشه
امروز اینطوری شده

saber2298
09-02-2015, 11:22
سلام و عرض ادب خدمت دوستان.
من جدیدا یه هارد 2 ترابایت گرفتم. روی سیستمم یه هارد 1 ترابایت بود.
منتهی این هارد نو رو وقتی واردش میشم و میخوام کاری بکنم و یا چیزی میخوام توش کپی بگیرم اکثر مواقع غرغر میکنه.(البته خرخر نه،صدای غرغره)
این هارد رو هم بیشتر بخاطر بکاپ از اطلاعاتم گرفتم،الان توش موندم چیکار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
باتشکر

TS.datarecovery
08-03-2015, 21:45
این یک مشکل نیست و کاملا عادی است اگر کمبود سرعت در خواندن و نوشتن اطلاعات ندارین پس نگران نباشید

HDana
02-03-2018, 10:13
سلام
یه هارد قدیمی 160 مکستور دارم خیلی صدای تق و تق میکنه و همون اول بایوس دیتکت نمیشه
جای مطمئن و آشنا کجاست بدم برای تعمیر؟
چند درصد احتمال داره اطلاعاتم دست نخورده به من تحویل داده بشه؟
مرسی