PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام حجم یه موزیکی رو خیلی کم کنم لطفا کمک کنید.

AriAdownloader
09-01-2011, 18:14
نمی دونم اینجا جاشه یا نه ولی یه موزیکی دارم که حجمش خیلی بالاس میخوام حجمشو به زیر 2 مگابایت تا حدود 1 مگابایت برسونم هر چی کمتر باشه بهتره باید از چه نرم افزاری کمک بگیرم .
کسی میتونه این کارو واسم انجام بده اینم لینک موزیکه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بابک11
09-01-2011, 23:53
سلام

دوست عزیز میتوانید نرم افزار mp3resizer را دانلود وفایلهای صوتی خود را کم حجم کنید
موفق باشید

S 7 N
10-01-2011, 15:50
کانورت کن به فرمت acc
کیفیتش خوبه و حجمش میاد پایین.
موفق باشی

AriAdownloader
10-01-2011, 18:07
ممنون از کمکتون.
من با Jetaudio تونستم حجمشو تا 500 کیلو بایت کم کنم خیلی باحال بود:
اینم آموزشش:

saeed-constantine
11-01-2011, 22:23
ممنون از کمکتون.
من با Jetaudio تونستم حجمشو تا 500 کیلو بایت کم کنم خیلی باحال بود:
اینم آموزشش:

پیش ما هم بیا

mhd1368
22-01-2011, 01:41
بهترین نرم افزار مربوط به فایل ها صوتی Absolute MP3 Splitter هست که با یک سرچ ساده میتونین دانلود کنید در ضمن کار باهاش عین آبخوردنه و یک فایل صوتی رو تا 70% و گاهی بیشتر کم حجم تر میکنه بدون افت کیفیت!!!!

این نرم افزار چند کاره هست convert - split -merge که برای کم حجم کردن فایل هاتون باید به قسمت convert برید و با دستکاری تنظیمات (همه چیش هم معلومه و سادست) نهایت بهره رو ببرید.

من با نرم افزارهای زیادی کار کردم این نرم افزار و امکاناتش بینظیره.و محیطش هم کاربرپسنده.

mhd1368
22-01-2011, 01:41
بهترین نرم افزار مربوط به فایل ها صوتی Absolute MP3 Splitter هست که با یک سرچ ساده میتونین دانلود کنید در ضمن کار باهاش عین آبخوردنه و یک فایل صوتی رو تا 70% و گاهی بیشتر کم حجم تر میکنه بدون افت کیفیت!!!!

این نرم افزار چند کاره هست convert - split -merge که برای کم حجم کردن فایل هاتون باید به قسمت convert برید و با دستکاری تنظیمات (همه چیش هم معلومه و سادست) نهایت بهره رو ببرید.

من با نرم افزارهای زیادی کار کردم این نرم افزار و امکاناتش بینظیره.و محیطش هم کاربرپسنده.