مشاهده نسخه کامل
: میخوام حجم یه موزیکی رو خیلی کم کنم لطفا کمک کنید.
AriAdownloader
09-01-2011, 18:14
نمی دونم اینجا جاشه یا نه ولی یه موزیکی دارم که حجمش خیلی بالاس میخوام حجمشو به زیر 2 مگابایت تا حدود 1 مگابایت برسونم هر چی کمتر باشه بهتره باید از چه نرم افزاری کمک بگیرم .
کسی میتونه این کارو واسم انجام بده اینم لینک موزیکه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز میتوانید نرم افزار mp3resizer را دانلود وفایلهای صوتی خود را کم حجم کنید
موفق باشید
کانورت کن به فرمت acc
کیفیتش خوبه و حجمش میاد پایین.
موفق باشی
AriAdownloader
10-01-2011, 18:07
ممنون از کمکتون.
من با Jetaudio تونستم حجمشو تا 500 کیلو بایت کم کنم خیلی باحال بود:
اینم آموزشش:
saeed-constantine
11-01-2011, 22:23
ممنون از کمکتون.
من با Jetaudio تونستم حجمشو تا 500 کیلو بایت کم کنم خیلی باحال بود:
اینم آموزشش:
پیش ما هم بیا
بهترین نرم افزار مربوط به فایل ها صوتی Absolute MP3 Splitter هست که با یک سرچ ساده میتونین دانلود کنید در ضمن کار باهاش عین آبخوردنه و یک فایل صوتی رو تا 70% و گاهی بیشتر کم حجم تر میکنه بدون افت کیفیت!!!!
این نرم افزار چند کاره هست convert - split -merge که برای کم حجم کردن فایل هاتون باید به قسمت convert برید و با دستکاری تنظیمات (همه چیش هم معلومه و سادست) نهایت بهره رو ببرید.
من با نرم افزارهای زیادی کار کردم این نرم افزار و امکاناتش بینظیره.و محیطش هم کاربرپسنده.
بهترین نرم افزار مربوط به فایل ها صوتی Absolute MP3 Splitter هست که با یک سرچ ساده میتونین دانلود کنید در ضمن کار باهاش عین آبخوردنه و یک فایل صوتی رو تا 70% و گاهی بیشتر کم حجم تر میکنه بدون افت کیفیت!!!!
این نرم افزار چند کاره هست convert - split -merge که برای کم حجم کردن فایل هاتون باید به قسمت convert برید و با دستکاری تنظیمات (همه چیش هم معلومه و سادست) نهایت بهره رو ببرید.
من با نرم افزارهای زیادی کار کردم این نرم افزار و امکاناتش بینظیره.و محیطش هم کاربرپسنده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.