مشاهده نسخه کامل
: Stronghold 3
E.G_band
08-04-2012, 10:55
یه چیز دیگه هم ازت می خوام:
ترینری که پول وچوب و ازاین چیزا بده.
راستی:می شه دو تا ترینرو همزمان اجرا کرد؟
اولین مرحله باید ملکه رو نجات بدی.
شما به همراه3-4تا شوالیه باید نفر به نفر نیروهای دشمن رو بکشی وبه سمت علامت مشخص شده بری همین.
در مورد ترینر هم خودت یه سرچ بکن پیدا میکنی.اما بدرد شما نمیخوره!
چون برای ساختن سرباز باید آدم به قلعه شما اضافه بشه که این کار هم محدود میکنه نیروهای شما رو!
شماحتی اگه امکانات کافی داشته باشی وتمام منابع رو داشته باشی تازه باید وایسی یکی یکی تولید نیرو کنی!
بهرحال بگردی پیدا میکنی.
این ترینره تو دستو بالت هست؟
توی پروفایلت برات گذاشتم.
میشه به ما هم بدید؟
ممنون از شما
سلام ودرود
ترینر بازی خودم هم امتحان کردم ......
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mojtaba54
31-07-2012, 21:13
واقعا بازی مزخرفیه حالم از هر چه بازی استراتژی بهم خورد قربون همون بازی اولیه جنگهای صلیبی.
M,ANGEL,N
15-01-2013, 16:49
سلام دوستان
ترینر بازی stronghold3 farsi میخواستم،لطفا کمک کنید
سلام دوستان
ترینر بازی stronghold3 farsi میخواستم،لطفا کمک کنید
درود
اینجا رو نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M,ANGEL,N
15-01-2013, 17:16
درود
اینجا رو نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این جوابمو نداد و اصلا کار نمیکنه اگه میشه یکیدیگه بذارید
بازی هم ورژن 1.8
stronghold 3
09-02-2013, 13:36
سلام .... ببخشید دوستان ... من تازه عضو شدم ... ماشا... زیاد پست دادید حال نداشتم همه رو بخونم ... ولی انصافا سری قلعه بسیار خوب هست شاید میتونم بگم خیلی محبوب ... خودم اولین بازی که که کردم قلعه بود که بعدش جنگهای صلیبی اومد و الان سری جدید قلعه 3 که اونی که اژدها داره نیست ...
داستان بازی:
نسخه اول سری بازی stronghold داستان شخصی به نام the boy را روایت می کند که قصد انتقام گرفتن از رت و اشخاص دیگری را داشت که پدرش رو به قتل رسانده بودند ...
ماجرای نسخه سوم 10 سال پس از اتفاقات نسخه اول رخ میدهد و دوباره داستان تازه ای از the boy را روایت می کند ... دشمن او که ولف نام داشت دوباره برگشته .... او همچنان زنده است و درحالیکه که همه فکرمی کردند او مرده است نقشه های تازه ای را طراحی کرده است ... حال اوست که میخواهد که از the boy انتقام بگیرد و به همین دلیل به شهرها وروستاهای مختلف حمله کرده و تمام آنجا را به آتش می کشد.... اوترسی دردل مردم ایجاد کرده است تنها کسی که می تواند جلویش رو بگیرد the boy هست ....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من این بازی رو باصدای گویندگان صدا وسیما بازی کردم و بسیار خوب صدا گزاری شده است.........
arash1348
02-06-2013, 20:56
سلام به همه:n18:
من می بینم اکثر نظرات دوستان در مورد این بازی منفیه!:n03:
اما دوستان من!:n26:
بازی استراتژیک یعنی همین دیگه! یعنی اینکه شما با فکر و درایت راهکار پیروزی در بازی رو کشف کنی! در هر مرحله از بازی، یه راهکار وجود ادره که با کمی فکر می شه اونو پیدا کرد. مثلا همون مرحله اول اکونومیک، با قطع درختان و در مرحله دوم با بستن دره و بعد بقیه قسمتها، جلوی گرگ ها رو بگیریم...
تموم اینها می شه سرگرمی که هممون دنبالشیم!!!دیگه چرا به منطق بازی ایراد بگیریم....این بازی محصول همون کمپانی هست ...به جای غر زدن، کمی زبان مون رو بهتر کنیم و یه کم با انصاف تر باشیم و از موسیقی های بی نظیر و شاهکار بازی لذت ببریم....
ممنون که حرفام رو گوش دادین! :n01:
دوستتون دارم!:n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.