ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گیر کردن و کاهش سرعت در ویندوز XP

GENERAL_RAAAM
08-01-2011, 23:12
سلام
من یه کام÷یوتر دارم که مال بابامه :31: سرعت و این چیزا برای کارشون خیلی حیاتیه ...
یه مدتیه سرعتش کم شده و بعضی وقت ها تا 1 دقیقه فریز می کنه و بعد خودش درست میشه ...
آنتی ویروسش کس÷ر 2011 به روز شده هست ولی فایده ای نداشته . بعضی مواقع که کام÷یوتر کاری باهاش انجام نمیشه سی ÷ی یو روی 50 هست . از Registry Booster و Speed Up My Pc استفاده کردم ولی فایده ای نداشته ... بعضی مواقع هم USB را نمیشناسه و سرعت خوندن USB هم کلا کم شده ...
هرچی خواستم از موتور سرچ سایت اسفاده کنم برای مطالب مشابه ، موتور خراب بود ، مجبور شدم یه تا÷یک جدید بزنم . ببخشید
ممنون :40:

منتظر راهنمایی ... :11:

LadyS
09-01-2011, 10:35
در این مواقع چندین سوال پیش میاد که چرا آهسته شده !؟
تمامی راه های زیر رو چک کنید :

1 - فضای خالی موجود بر روی درایو ویندوز کم باشد
2 - بعضی از نرم افزار هـا که بعد از نصب یا پاک شدن از خودشون Bad File جا گذاشتند
3 - خراب شدن فایل هـای ویندوز
4 - اگر آپدیت کردید ، آپدیت هـاتون ممکنه گم شده باشه !
5 - سخت افزار نامناسب یعنی CPU کم و RAM ضعیف

علت میتونه هر کدوم از اینا باشه ، امیدوارم خوب توضیح داده باشم

با تشکر

GENERAL_RAAAM
09-01-2011, 10:55
خیلی خیلی ممنون.
1. فضا خیلی اضافه موجود هست.
2.نرم افزار زیاد روش نصب نکردم که بخوام پاک کنم .
3. در این مورد باید چکار کنم ؟ اگه بخوام عوض کنم ، باید همه درایو ها را فرمت کنم ؟ یا اصلا راهی جز عوض کردن ویندوز هست ؟
4. آپدیت نکردم.
5.CPU 2.40 GHz و رم 2 گیگ . قبلا مشکلی نداشتم اصلا

کامپیوتر خودم هم خیلیییییییییییییی صفحه لود ویندوزش طول می کشه ( صفحات قبلیشم همینطور ) . ویندوز سون هست مال خودم . و تا گوشیم را با حالت Mass Storage وصل می کنم ، بعد از 5 دقیقه که میشناسه ، تا مثلا می خوام برم تو قسمت آهنگ ها ، 30 دقیقهههه طول می کشه ...

ممنون :10:

Dark Shine
09-01-2011, 11:36
برای شروع لازمه بگید از task manager استفاده می کنید یا نه؟
اگه استفاده کرده اید میزان رم و CPU رو چک کردید؟
وارد سربرگ Processes بشید (توی همون Task manager)
توی سربرگ مورد نظر به ستون CPU نگاه کنید و ببینید کدوم یکی از برنامه ها/ویروس ها در حال استفاده شدید از CPU هستند؟ (هر کدوم عدد بالاتری داشته باشن)

SURIV
09-01-2011, 13:15
شاید ویروسی شده باشه! بعضی ویروسها {مخصوصا سالیتی} سرعت سیستم رو به شدت کم می کنن

GENERAL_RAAAM
09-01-2011, 13:38
ممنوووووون
1.چک می کنم ، این جور که من یادمه فقط System Idle Process رو 90 و اینا بود . این هم مربوط به سیستم خودم و هم سیستم پدرم هست ...
2. این ویروس سالیتی را چجوری میشه حالشا گرفت ؟

ممنون :31:

Dark Shine
09-01-2011, 13:48
تا جایی که میدونم اون پروسس مربوط به مدیریت حافظه ی سیستم عامل است
System Idle Process تاثیری بر کارایی سیستم شما نداره .
این پروسه توسط ویندوز ایجاد میشه و قابل بسته شدن نیست.
هر زمان برنامه ایی برای اجرا کردن وجود نداشته باشه، مصرف سی پی یو System Idle Process بالا میره. در واقع ویندوز با اجرای این پروسه اجازه نمیده CPU هیچ وقت بیکار باشه.
در واقع، System Idle Process به شما نشون میده CPU چه مقدار منابع آزاد برای اجرای برنامه ها داره.
در حقیقت system idle process همون طور که گفتم زمان بیکاری CPU رو نشون میده و هر چه میزان اون بیشتر باشه cpu کار کمتری رو انجام می ده و آماده اجرای دستورات است.
اگه وقتی task manager رو باز می کنید به ایکن اون کنار ساعت سیستم دقت کنید میبینید که هروقت یه برنامه رو اجرا می کنید مثل رقص نور ضبط اون آیکن تغییر می کنه و رنگش عوض می شه. این نشون می ده که چه قدر سی پی یو فعال شده و اگه هیچ برنامه ای در سیستم در حال اجرا نباشه اون ایکن هم بی کاره. ولی در زمان بیکاری سی پی یو دقیقا system idle process روی 97 یا 98 % می چرخه.
system idle process زمان بیکاری سیستم و سی پی یو رو نمایش میده ویکی از روشهای مطمئن شدن از درست کار کردن ویندوز همین آیتم است

راجع به کند شدن هم بگم که

مشکل ممکنه که بخاطر دلایل زیر باشه :

1. نصب تعداد زیادی نرم افزار در درایو ویندوز.

2. عدم Restart کردن ویندوز بعد از نصب نرم افزارهای حجیم و سنگین.

3. عدم استفاده از نرم افزارهای بهینه ساز.

4. عدم Defragment کردن درایوها توسط ویندوز یا نرم افزارهای جانبی دیگر.

5. Load شدن تعداد زیادی از نرم افزارها به هنگام بالا اومدن ویندوز.

6. چک کردن درایوها توسط آنتی ویروس های وقتگیر و کند کننده مانند Kaspersky.

7. مشکل اساسی در خود ویندوز.

موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GENERAL_RAAAM
09-01-2011, 14:03
بازم ممنون
ممکنه مشکل دیر بالا اومدن سیستم خودم با دیفرگ کردن درست شه ؟
یا کار دیگه ای لازمه انجام بدم ؟

Dark Shine
09-01-2011, 14:22
یه Defrag بکنید که مشکلی بوجود نمیاد :31:
با Nod 32 اپدیت شده یه Full Scan هم بکنید ! :40:

GENERAL_RAAAM
10-01-2011, 20:37
ممنون:40:
یه مشکل دیگه روی پی سی خودم ...
من چراغ هاردم از اول که کامپیوتر روشن میشه تا آخرش روشنه و چشمک نمیزنه ... چرا ؟!؟!؟! آیا دلیلی بر ویروس و این چیزاس ؟
همچنین ، درایو سی دی یا دی وی دی را هم اصلا نشون نمیده تو My Computer .
ممنون میشم راهنمایی کنید ...

skyline00
10-01-2011, 21:32
1 : توی Task manager چند تا پروسه در حال اجرا هستن ؟ هر چی زیاد باشه سرعت سیستم داغون تره دیگه

2 : توی Run برو به Msconfig -->> Services بعد Hide All Miscrosoft Services رو بزن و بیین چیا در حال اجرا هستن و اگر برنامه سنگین و غیر ضروری هست غیر فعال من

در همون Msconfig استارت آپ رو هم از برنامه های غیر ضروری خالی کن و ریست کن

--

اگر مشکلات همچنان پا برجا بود و Usage سی پی یو هنوز بالا بود احتمالا ویندوز خراب شده

skyline00
10-01-2011, 21:40
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
یه مشکل دیگه روی پی سی خودم ...
من چراغ هاردم از اول که کامپیوتر روشن میشه تا آخرش روشنه و چشمک نمیزنه ... چرا ؟!؟!؟! آیا دلیلی بر ویروس و این چیزاس ؟
همچنین ، درایو سی دی یا دی وی دی را هم اصلا نشون نمیده تو My Computer .
ممنون میشم راهنمایی کنید ...

چراغ های روی کیس مال 2 چیز هستن معمولا

پاور و هارد ، اگر سیم این چراغ ها به مادر بورد وصل نباشه کلا روشن نمیشن و مشکلی هم پیش نمیاد

اما

چراغ پاور یعنی که سیستم روشنه

چراغ هارد یعنی هارد داره کار میکنه (( مثلا کپی میشه ، کپی میکنه ها غیره )) معمولا در حالت معمولی این چراغ هر چند دقیقه به بار چشمک میزنه و درحالت کپی مرتب چشمک میزنه

در سیستم شما احتمالا چراغ هارد وصل نیست و فقط چراغ پاور وصله به Main board

GENERAL_RAAAM
11-01-2011, 09:30
ممنون
من قبلا حواسم بود که هرچند وقت یک بار خاموش روشن میشه ، الان واقعا 1 بار هم چشمک نمیزنه ... جدی می گم ...

GENERAL_RAAAM
11-01-2011, 13:44
میگم من روی سیستم پدرم تا می زنم یه چیزی سرچ بشه ، همونجا ، همون پنجره سرچ کامل فریز می کنه !
دلیلش چیه ؟:31:

skyline00
12-01-2011, 03:08
ممنون
من قبلا حواسم بود که هرچند وقت یک بار خاموش روشن میشه ، الان واقعا 1 بار هم چشمک نمیزنه ... جدی می گم ...

شاید اینقدر سیستم درگیره هنگه که دیگه به فرمان چشمک اون نمیرسه ، شایدم مادربورد مشکل داره

میگم من روی سیستم پدرم تا می زنم یه چیزی سرچ بشه ، همونجا ، همون پنجره سرچ کامل فریز می کنه !
دلیلش چیه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

خرابه دیگه ، احتمالا میره توی هنگ آپ، مشکل سیستم که حل بشه همه اینها هم حل میشه ایشالا

GENERAL_RAAAM
13-01-2011, 10:26
خوب خرابه به چه درد من موخوره
چطوری درستش کنم ؟
ممنون :11:

skyline00
14-01-2011, 22:20
خوب خرابه به چه درد من موخوره
چطوری درستش کنم ؟
ممنون

باید دید خرابی اش چیه عزیز جان

اگر ویندوز داغونه ، باید عوض شه

اگر ویروسیه ، باید ویروس ها رو از بین برد

اگر مشکل سخت افزاریه هم که تعویض قطعه ...

کل مسائل تاپیک واسه رسیدن به همین جواب بود دیگه