مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي در مورد خريد SX 30 يا SX210 IS
kamyar_s
08-01-2011, 11:51
با سلام خدمت اساتيد محترم من يه دوربين SX210 دارم و ميخوام با SX 30 عوضش كنم ولي ديشب وقتي دو تا دوربينو در حالت اوتو باهم مقايسه كردم كيفيت SX30 به نظرم پايين تر اومد و كلا عكسها ته مايه رنگ زرد داشت از دوستان با تجربه ميخوام منو راهنمايي كنن در ضمن ميخواستم بدونم كيفت G12 توي نور روز با SX30 چه قدر فرق داره ايا تفاوط محسوسه يا نه ممنون
کیفیت SX30 با توجه به نوع حسگر و اندازه اون فرق زیادی با SX210 نداره
ولی G12 مثلمآ کیفیت تصویر بهتری داره در روز یا شب فرقی نداره :5:
با سلام خدمت اساتيد محترم من يه دوربين SX210 دارم و ميخوام با SX 30 عوضش كنم ولي ديشب وقتي دو تا دوربينو در حالت اوتو باهم مقايسه كردم كيفيت SX30 به نظرم پايين تر اومد و كلا عكسها ته مايه رنگ زرد داشت از دوستان با تجربه ميخوام منو راهنمايي كنن در ضمن ميخواستم بدونم كيفت G12 توي نور روز با SX30 چه قدر فرق داره ايا تفاوط محسوسه يا نه ممنون
این دو دوربین گرچه CCD شبیه هم دارند(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در زمینه اپتیک و کنترلر تفاوت خای اساسی دارند.و اصولا امکان گرفتن عکس های بهتر با SX30 خیلی بیشتره.
اما در مورد ته رنگ زرد باید بگم این لحجه ی خاص تمام کنون هاست.این لحجه در تمام برندهای دیگر اتفاقا خیلی آزاردهنده تر وجود داره.شاید در رده SLR بدلیل قابل کنترل شدن رنگ کمتر محسوس باشد.
G12 از اپتیک متفاوت(رنج کمتری) نسبت به SX30 برخورداره اما کیفیت عکس هاش بسیار بهتره که دلایل زیادی داره و مفصلا قبلا در مورد SX20 و G11 بحث شده میتونی مطالعه کنی
kamyar_s
09-01-2011, 10:01
با تشكر از دوستان عزيز بابت راهنمايي هاشون ميخواستم بدونم در هنگام عكاسي با g12 و با توجه به داشتن 5x زوم اپتيكال با مشكل روبه رو نميشه واينكه همونطور كه قبلا پرسيدم تفاوط عكس g12 با sx 30 توي نور روز كاملا مشهوده يعني با نگاه غير تخصصي هر كسي متوجه ميشه يا نه
با تشكر از دوستان عزيز بابت راهنمايي هاشون ميخواستم بدونم در هنگام عكاسي با g12 و با توجه به داشتن 5x زوم اپتيكال با مشكل روبه رو نميشه واينكه همونطور كه قبلا پرسيدم تفاوط عكس g12 با sx 30 توي نور روز كاملا مشهوده يعني با نگاه غير تخصصي هر كسي متوجه ميشه يا نه
بنظر من زوم اپتیک در عکاسی کاربرد های خاصی داره ولی برای مصارف عمومی و عکاسی معمولی
فکر کنم همون 5 X هم کفایت کنه
این که در یه نگاه معمولی اونم یه شخص عادی بتونه تفاوت عکسهای G12 رو با SX30 اونم در نور روز بتونه تشخیص بده
من بعید میدونم ولی شما باید بدونی از دوربینی که میخوای بخری چه توقعی داری تا اونجوری انتخاب برات راهتر بشه:5:
kamyar_s
09-01-2011, 18:36
با تشكر فراوان از اساتيد محترم من خواستم از دوربين كيفيت عكس بالا و وضوح تصوير خوبه و دليل طرح اين سوالاتم اينكه بدونم براي من كه يك كاربر در حد معمول هستم اگر كيفيت عكس sx30 و g12 تفاوط چنداني نداره زوم 35x + قيمت پايين تر نقاط قوطي هست كه به راحتي نميشه ازش گذشت اما اگر تفاوط زياد باشه خوب مطمئنا انتخابم g12 هست با تشكر از راهنمايي هاي شما
flasher_for_nokia
10-01-2011, 17:52
دوست عزیز من ساده راهنمایی کنم:
1- اگر به زوم نیاز دارین مثلا عکس برداری طبیعت از سوژه های با فاصله دور انجام می دین و کلا تو این زمینه ها می خواین عکس بگیرین SX30 انتخاب بهتری هست.
2- اگر عکی برداری خانوادگی یا سوژه های با فاصله کمتر رو برای عکس برداری انتخاب می کنین و کیفیت عکس و حداقل نویز مهم هست و مخصوصا در محیط کم نور داخل اتاق یا شب عکاس می کنین و یا عکس برداری مراسم خوب G12 انتخاب بهتری هست.
من خودم به دلیل مورد 2 از خیر دوربین زوم بالا گذشتم البته من به دلیل کوچکی و سبکی LX5 پاناسونیک گرفتم.
tirdad_60
10-01-2011, 18:06
گفته های دوست عزیز flasher_for_nokia درسته و شما باید ملاک خودتون از خرید دوربین رو تعیین بعد اقدام به خرید نمایید
kamyar_s
10-01-2011, 20:53
با تشكر از همه دوستان بابت راهنمايي هاشون
مسلما ملاك من در درجه اول همون كيفيته از دوستان خواهش ميكنم اگر كسي نمونه عكس اين دو تا دوربينو داره برام بزاره چون به عكسهاي سايتهاي ديگه نميشه اعتماد كرد بيشتر جنبه تبليغاتي داره ميخوام اختلاف كيفيتشونو متوجه بشم در چه حده ممنوننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننن
flasher_for_nokia
10-01-2011, 23:28
اگه کیفیت عکس مهم هست و نویز کمتر حتما باید از دوربین با سنسور بزرگتر استفاده کنین پس SX30 کنار میره خوب در این رنج قیمت دوربین های زیادی هست شما باید از دوربین های حرفه ای یا نیمه حرفه ای سنسور بزرگ استفاده کنین. نمونه عکس در تاپیک ها زیاده می تونین به این تاپیک مراجعه کنین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.