مشاهده نسخه کامل
: ويروس كه كلا NOD32 را ضربه فني مي كنهAutorun.inf
سلام
ديروز يه فلش به كامپيوترم زدم . يهو ديدم آيكن nod32 مهو شد . به برنامه درALL Progeram رفتم ولي اجرا نشد
خاستم دو باره اونو نصب كنم ولي آنيستال هم نمي شد. رفتم داخل درايو سي در قسمت پروگرم كه پوشه رو
دستي حذف كنم ولي حذف نشد . با اين وجود رفتم كه برنامه رو نصب كنم اصلا اجازه اومدن پنجره اول هم نمي داد
در صورتي كه برنامه هاي ديگر نصب مي شدند. (در ضمن nod32 رو همين ديروز قبل لز اينكه ويروسي بشه آپديت
كرده بودم)كامپيوتر رو ريسيت كردم كه وارد safe mod بشم ولي وقتي گزينه safe mod رو مي زدم كاپيوتر ري
استارت مي شد و واردsafe mod هم نمي شد .ويندوز رو اوض كردم ولي باز هم پاك نشد . توي تمام درايو هام 2 تا
فايل وجود داره كه با پاك كردنشون باز هم ظاهر مي شدند .يكيشون ايكن پوشه داشت و اسمش هم
RECYCLE.BIN است وديگري Autorun.inf است محتويات فايل autoru.inf اينه :
[Autorun]
open=Explorer file and folder.exe
useAutoplay=1
action=DiskKnight(Protection Against Mobile Disk Viruses)
shell\open\Default=1
shell\open\RECYCLE.BIN\restore.vbp
shell\open\command=RECYCLE.BIN\restore.vbp
محتوياتشو دستكاري كردم و دو بار ذخيره مي كردم ولي وقتي اونو دوباره باز مي كردم دو باره همه محتويات سر
جاشون بودن
حالا بگيد چكار بكنم :41:
csshadows
08-01-2011, 01:04
سلام
ديروز يه فلش به كامپيوترم زدم . يهو ديدم آيكن nod32 مهو شد . به برنامه درALL Progeram رفتم ولي اجرا نشد
خاستم دو باره اونو نصب كنم ولي آنيستال هم نمي شد. رفتم داخل درايو سي در قسمت پروگرم كه پوشه رو
دستي حذف كنم ولي حذف نشد . با اين وجود رفتم كه برنامه رو نصب كنم اصلا اجازه اومدن پنجره اول هم نمي داد
در صورتي كه برنامه هاي ديگر نصب مي شدند. (در ضمن nod32 رو همين ديروز قبل لز اينكه ويروسي بشه آپديت
كرده بودم)كامپيوتر رو ريسيت كردم كه وارد safe mod بشم ولي وقتي گزينه safe mod رو مي زدم كاپيوتر ري
استارت مي شد و واردsafe mod هم نمي شد .ويندوز رو اوض كردم ولي باز هم پاك نشد . توي تمام درايو هام 2 تا
فايل وجود داره كه با پاك كردنشون باز هم ظاهر مي شدند .يكيشون ايكن پوشه داشت و اسمش هم
[Autorun]
useAutoplay=1
shell\open\Default=1
محتوياتشو دستكاري كردم و دو بار ذخيره مي كردم ولي وقتي اونو دوباره باز مي كردم دو باره همه محتويات سر
جاشون بودن
1. nod32 به درد سطل آشغال سیستمت هم نمی خوره عزیز. تفش کن دور.
2. برای حل مشکل این ویروس بهتره از آنتی ویروس norton یا حداقل kaspersky استفاده کنی. البته نورتون سگ در سگ بهتره.
البته برنامه هایی هم هست که فقط این ویروس رو پاک می کنن.
یکیش رو می تونی از زیر دانلود کنی. تو سه تا سرور گذاشتم که راحت باشی. اگه یکی کار نکرد از اون یکی استفاده کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اين كه دوستمون csshadows به همين راحتي نود رو زير سوال مي برن عجيبه..
skyline00
08-01-2011, 02:02
علی جان شما ویندوزت به ملکوت پیوست ، بی احتیاطی کردی دیگه ، پیشنهاد من اینه که Super Hidden سیستم رو روشن بزاری و فلش رو به صورت دستی هم در اولین اتصال چک کنی ، کلیک راست نکنی و فایل های اضافی رو بدون مکس پاک کنی
ویندوز جدید رو نصب کن و قبل از هر کاری آنتی ویروست رو نصب کن ، آپدیت کن و اسکن کن ، 100 جواب میده
--
کلا فصل انتشار ویروس های کامپیوتری حول و حوش کریسمس و سال نو هست ، چون بازار اسپم و فیشینگ داغه
نود 32 هم عشق منه دوست عزیز، یه کم دیر به ویروس ها رو براش تعریف میکنن توی آپدیت ها ، اما محاسنی که داره به همه آنتی ویروس ها می ارزه
من خودم از اولین ورژنش دارم استفادش میکنم تا همین الان، تا الان سیستم من هیچ ویروسی نداشته
skyline00
08-01-2011, 02:02
ببخشید دوبار پست شده بود
csshadows
08-01-2011, 08:26
سلام
[Autorun]
useAutoplay=1
shell\open\Default=1
جاشون بودن
از نورتون آنتی ویروس برای پاک کردن این ویروس استفاده کن یا از نرم افزار Autorun Virus Remover. می تونی از لینک زیر بگیری.
یا
---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
عزیز من دو ترم مسئول سایت خوابگاه دانشگاه بودم. توی این مدت حفظ امنیت برام خیلی مهم بود. دیدم که نود به مفت هم گرونه. جلو آنتی ویروس نورتون و کسپر باید بره لنگ بندازه.
skyline00
08-01-2011, 08:48
علی جان شما ویندوزت به ملکوت پیوست ، عوضش کنی سنگین تری
ویندوز جدیدو که نصب کردی اولین برنامه ای نصب میکنی آنتی ویروس باشه و آپدیت و اسکن
در ضمن من از اوین ورژن نود 32 دارم ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی برام پیش نیومده
بعضی وقتها وظیفه کاربره که سیستم رو نترکونه ، یعنی مثلا : Super hidden رو باز بزاره و خودش فلش رو چک کنه که فایل اضافه نداشته باشه
سایت نا مطمئن نره و از این چیزا
نود 32 یه کم دیر دیتا بیسش میفهمه چی ویروسه و چی نیست ، یعنی ویروس دیر براش تعریف میشه وگرنه خدای آنتی ویروس هاست ، باهوش ، ظریف و بی دردسر و در کل مزیت هاش اینقدر زیاده که من حاضر نیستم یک روز عوضش کنم
با سلام وتشكر از تمام دوستان
من AutorunVirusRemower دانلود كردم ولي چيزي پيدا نكرد . به سايتش رفتم و آخرين نسخه اونو دانلود كردم و ويروس رو پيدا كرد
و به قول خودش اونو از بين برد . ولي وقتي به درايو هاي كامپيوترم رفتم ديدم ويروس ها با هم نشستن و گل ميگن و گل ميشنوند . رفتم برنامه
رو آپديت كنم ولي erorr داد متن erorr اينه : 33Runtime 6546 at 3399544
حالا بگيد چكار كنم
كسي نبود ما رو راهنمايي كنه ؟؟؟
Reza Azimy_RW
10-01-2011, 17:26
سلام دوستان
این کسپر اسکای رو که من هر وقت رو سیستمم نصب کردم 2 روزه ویندوز خراب شده ! خوب وقتی یه نرم افزار ( به اصطلاح انتی ویروس ) به همه برنامه ها و بازیها حتی Explorer گیر میده دیگه نمیشه اسمشو انتی ویروس گذاشت . باید تمام جنبه های کارو در نظر بگیری ! همچنین سنگینی یا سبکی انتی ویروس .
Pessimist
10-01-2011, 19:31
عزیز من شما مطمئنی که جدید ترین آپدیت نود رو دانلود کردی؟آخه میترسم رفته باشی مال چند سال پیش رو دانلود کرده باشی:31:
عزیز من شما مطمئنی که جدید ترین آپدیت نود رو دانلود کردی؟آخه میترسم رفته باشی مال چند سال پیش رو دانلود کرده باشی:31:
آپديت offline كردم . از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود كردم . آپديتش تاريخ 5/1/2011 البته قبلا هر فلشي كه
كامپيوتر مي زدم همه ويروس autorun داشتند و nod32 همه رو مي گرفت . اما ظاهرا اين با اونا فرق ميكنه عزيز
skyline00
10-01-2011, 20:25
درست میشه دوست عزیز
شما ویندوزت رو عوض کن با همون آپدیت توی اولین لاگین هارد رو اسکن کن ، احتمال خیلی قوی مشکل حل میشه
درست میشه دوست عزیز
شما ویندوزت رو عوض کن با همون آپدیت توی اولین لاگین هارد رو اسکن کن ، احتمال خیلی قوی مشکل حل میشه
تا حالا چهار بار ويندوز عوض كردم ولي هيچ فايده اي نداشته چون تو درايوهاي ديگه وجود داره و ويندوز جديد زود آلوده
ميشه .
يه چيز ديگه كه است اينه كه هر پوشه اي يا فايلي كه بخشي از اسمش autorun باشه دستگاه شروع مي كنه به بوق
زدن حتي اگه درون فايل متني اين كلمه باشه باز هم شروع مي كنه به بوق زدن همين حالا كه وارد اين تاپيك شدم
دستگاه شروع ميكنه، تا زماني صفحه تاپيك رو ببندم اونوق قطع ميشه.:41:
Reza Azimy_RW
10-01-2011, 23:41
شما به راهنمایی این رفیقمون گوش کن مشکلت حل میشه :
علی جان شما ویندوزت به ملکوت پیوست ، عوضش کنی سنگین تری
ویندوز جدیدو که نصب کردی اولین برنامه ای نصب میکنی آنتی ویروس باشه و آپدیت و اسکن
در ضمن من از اوین ورژن نود 32 دارم ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی برام پیش نیومده
بعضی وقتها وظیفه کاربره که سیستم رو نترکونه ، یعنی مثلا : Super hidden رو باز بزاره و خودش فلش رو چک کنه که فایل اضافه نداشته باشه
سایت نا مطمئن نره و از این چیزا
نود 32 یه کم دیر دیتا بیسش میفهمه چی ویروسه و چی نیست ، یعنی ویروس دیر براش تعریف میشه وگرنه خدای آنتی ویروس هاست ، باهوش ، ظریف و بی دردسر و در کل مزیت هاش اینقدر زیاده که من حاضر نیستم یک روز عوضش کنم
تا کامپیوترو کامل اسکن نکردیی هیچ درایوی رو غیر از سی دی رام باز نکن . چون ایتوران اجرا میشه و ویروس فعال . من هم قبلا این ویروسو داشتم . یه بار همینجوری مشکلمو برطرف کردم
یه بار انتی ویروس نود 32 میشناختش ولی هرچی پاکش میکرد دوباره میومد ! منم ویندوز 7 نصب کردم ( در کنار اکس پی ) و ویروسو به صورت دستی از درایوام پاک کردم . چون توی ویستا و 7 کار نمیکنه این ویروس . یعنی قبلنا که کار نمیکرد !
اصلا ویندوز 7 بریز خلاص شو ! دیگه کمتر جایی از اکس پی استفاده میکنن .
skyline00
11-01-2011, 02:32
تا حالا چهار بار ويندوز عوض كردم ولي هيچ فايده اي نداشته چون تو درايوهاي ديگه وجود داره و ويندوز جديد زود آلوده
ميشه .
يه چيز ديگه كه است اينه كه هر پوشه اي يا فايلي كه بخشي از اسمش autorun باشه دستگاه شروع مي كنه به بوق
زدن حتي اگه درون فايل متني اين كلمه باشه باز هم شروع مي كنه به بوق زدن همين حالا كه وارد اين تاپيك شدم
دستگاه شروع ميكنه، تا زماني صفحه تاپيك رو ببندم اونوق قطع ميشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
اگر واقعا اون کارا رو کردی و جواب نداده بزن توی دهنش
یه ویندوز Portable یا Acronis رو روی سیستم اجرا کن (( اینها بصورت مجزا از ویندوز هستن و از روی CD خونده میشن و ویروس دراین حالت خبر نداره که سیستم روشنه ))
بعد برو به درایو هات و System Valum Information رو + Recycle درایو هات پاک کن
ویروسی که بعد از ویندوز عوض کردن هم سر جاش بمونه ، روی اعصابه ؛ جاش هم همون جا ها است که گفتم ، Acronis و Portable Windows رو میتونی توی انجمن بیابی
یه جوری ویروس رو با Shift + Delete پاک کن که همه حرصت خالی شه:31:
شما به راهنمایی این رفیقمون گوش کن مشکلت حل میشه :
تا کامپیوترو کامل اسکن نکردیی هیچ درایوی رو غیر از سی دی رام باز نکن . چون ایتوران اجرا میشه و ویروس فعال . من هم قبلا این ویروسو داشتم . یه بار همینجوری مشکلمو برطرف کردم
یه بار انتی ویروس نود 32 میشناختش ولی هرچی پاکش میکرد دوباره میومد ! منم ویندوز 7 نصب کردم ( در کنار اکس پی ) و ویروسو به صورت دستی از درایوام پاک کردم . چون توی ویستا و 7 کار نمیکنه این ویروس . یعنی قبلنا که کار نمیکرد !
اصلا ویندوز 7 بریز خلاص شو ! دیگه کمتر جایی از اکس پی استفاده میکنن .
من Nod32 رو روي CD ندارم اگه الان اونو روي CD رايت كنم ويروس باهاش رايت نمي شه ؟
در ضمن سيستم كامپيوترم قديمي و ميگن ويندوز 7 روش نصب نمي شه .
دوستان
يه چيزه ديگه كه بايد بهش توجه بشه اينه كه دوتا فايل در هر درايو كامپيوترم است كه هر كدوم رو پاك مي كنم بلافاصله دو باره درست ميشه :
autorun.inf
و
RECYCLE.BIN
كه آيكني شبيه آيكن پوشه داره
من فكر مي كنم اين دوتا با هم ربط دارن.
آقا سريعتر جواب بديد :37:
Pessimist
11-01-2011, 20:08
علی آقا منم یه همچین مشکلی داشتم اما وقتی ویندوز 7 رو نصب کردم مشکلم حل شد و اون پوشه ها دیگه ظاهر نشد.
از من میشنوی برو یه سیستم جدید بگیر تا ویندوز 7 رو ساپورت کنه وگرنه مشکل شما حل شدنی نیست.البته ببخشید که توی ذوقت میزنم.
skyline00
12-01-2011, 03:23
دوستان
يه چيزه ديگه كه بايد بهش توجه بشه اينه كه دوتا فايل در هر درايو كامپيوترم است كه هر كدوم رو پاك مي كنم بلافاصله دو باره درست ميشه :
autorun.inf
و
RECYCLE.BIN
كه آيكني شبيه آيكن پوشه داره
من فكر مي كنم اين دوتا با هم ربط دارن.
اینا ویروس ها هستن دیگه ، این ویروس رو قبلا دیدم ، طرز کارش اینطوریه که وقتی ویندوز عوض میکنی توی درایو ویندوز نیست ، اما به محض اینکه لاگین میشی ، از همون 2 تا فایلی که میگی ، منتقل میشن به درایو ویندوز و روز از نو و روزی از نو ...
راه حل هایی که میشه استفاده کنی اینه :
1 : آنتی ویروس ویروس رو بشناسه و پاک کنه
2 : با ویندوز پرتابل بیای بالا و این فایل هایی رو کی میبینی + System Valum information + boot.ini پاک کنی و بعد بدون اینکه ویندوز اصلی رو لاگین کنی ، ویندوز رو پاک میکنی و عوضش میکنی ، اینطوری ویروس از روی همه درایو هات پاک شده و در ویندوز جدید سرایت نمیکنن
3 : F disk
تشكر دوست عزيز
دو تا سوال داشتم .
مي خواستم بدونم اگه ويندوز پرتابل رو از همين سيستم دانلود كنم و بعد اونو روي CD رايت كنم ، ويروس روي CD رايت نميشه ؟
دوم اينكه اگه اون فايل هايي كه گفتيد رو از بقيه درايو هام پاك كنم ؛ اونوقت با عوض كردن ويندوز دوباره درست ميشن ؟
منظورم اينه كه ويندوز جديد اون درايو ها رو ميشناسه ؟ (كلي فايلهاي شخصي بسيار مهم روي اون درايو ها دارم كه فكر فرمت كردن
اون درايو ها بدنم رو مي لرزونه
Pessimist
12-01-2011, 14:18
علی جان اگه با برنامه nero رایت میکنی این گزینه رو موقع رایت کردن غیر فعال کن تا سی دی بسته بشه.
Allow files to be added later(multisession disk)
skyline00
13-01-2011, 03:21
میتونی با برنامه Acronis فایل هات رو روی یک هارد یا فلش دیگه Copy کنی ، حتی اگر هم پاک بشن برنامه ای به اسم GDB هست که معجزه وار همه رو برات بر میگردونه
mehrandiab
24-01-2011, 16:07
من این مشکلو چند وقتیه که باهاش داشتم برای حلش اول باید ویندوز رو دوباره نصب کنید یا اینکه ویندوز رو به تاریخی که ویندوز آلوده نشده بوده restore کنید (چون این ویروس خوشبختانه ریستور رو غیرفعال نمیکنه) سپس بدون اینکه روی درایوها کلیک کنید از طریق Explorer داخل root هر درایو فولدر RECYCLE.BIN با فایل ویروس داخلش restore.vbp رو پاک کنید یا اینکه کلا سرچ کنید و این فایل که توی root همه درایوها رفته پاک کنید . حالا ویندوزتون سالمه . الان برای اینکه دوباره این ویروس رو نگیرید میتونید autorun remover 3.0 رو نصب کنید . در مورد آنتی ویروس ها هم نود 32 از وقتی این پستو مینویسم دو سه روزه این ویروس رو میشناسه کاسپر هم این ویروسو میشناسه.
این ویروسم از طریق فلش منتقل میشه وقتی فلش رو به سیستمتون میزنید از طریق explorer باز کنید یا بذارید نرم افزار autorun remover 3.0 اونو چک کنه و این جور ویروسهای اتورانی رو بشناسه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.