ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب اوبنتو

miladma
07-01-2011, 20:21
دوستان متن باز سلام
من چند وقت پيش اوبنتو رو از هلند سفارش كردم و برام فرستادن
بعد از نصب كه در آخر موفقيت آميز بودنش رو نشون داد و اسمش به منو بوت اضافه شد ولي پس از انتخاب نمي دونم چرا يه صفحه سياه داره كه با خط چشمك زن مي زنه و بالا نمياد حتا لايوش هم همين طور لطفا يگيد بايد چي كار كنم
فضاي داريو 10 gb بود VGA 5200 128 mb ‍cpu 3.00 GHZ رم 1 گيگ
يه سوال ديگه اگه لينوكس مجاني پس نويسندگان و شركت هاي اونو درست مي كنن چه هدفي دارن ؟؟؟؟

vahid_d
17-01-2011, 18:51
شما بايد يكي از GUI هاي موجود رو نصب كنيد. ظاهرا بطور پيش فرض لينوكس بدون محيط گرافيكي نصب مي شود. مينونيد KDE يا GNOM رو به سليقه ي خودتون نصب كنيد

taia
17-01-2011, 20:01
دوستان متن باز سلام
من چند وقت پيش اوبنتو رو از هلند سفارش كردم و برام فرستادن
بعد از نصب كه در آخر موفقيت آميز بودنش رو نشون داد و اسمش به منو بوت اضافه شد ولي پس از انتخاب نمي دونم چرا يه صفحه سياه داره كه با خط چشمك زن مي زنه و بالا نمياد حتا لايوش هم همين طور لطفا يگيد بايد چي كار كنم
فضاي داريو 10 gb بود VGA 5200 128 mb ‍cpu 3.00 GHZ رم 1 گيگ
يه سوال ديگه اگه لينوكس مجاني پس نويسندگان و شركت هاي اونو درست مي كنن چه هدفي دارن ؟؟؟؟

سوال در جای اشتباه، واقعا شما تاپیک به اون مهمی به نام اوبونتو رو ندید که جدا براش تاپیک زدید؟ :46:
سوال دومتون هم بیش از 10 بار پاسخ داده شده، بگردید خواهید دید.

شما بايد يكي از GUI هاي موجود رو نصب كنيد. ظاهرا بطور پيش فرض لينوكس بدون محيط گرافيكي نصب مي شود. مينونيد KDE يا GNOM رو به سليقه ي خودتون نصب كنيد

دوست عزیز، انتظار می ره شما حداقل یکبار یک توزیع از لینوکس رو نصب کرده باشید بعد به دیگران راجع به نصب جواب بدید؟!!
تمام نسخه های خانگی توزیع ها دارای محیط گرافیکی هستند و نه به تازگی از خیلی سال پیش، من خودم از 2006 شروع به کار با لینوکس کردم، از اون موقع ندیدم توزیعی در نسخه های دسکتاپ خودش رابط گرافیکی نداشته باشه، امروز حتی به جرات تمام توزیع ها از نصاب گرافیکی استفاده می کنند.

تاپیک بسته شد.