PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *** راهنمايي براي خريد قطعات كيس تا 2 ميليون تومان ***

attaghi
07-01-2011, 12:20
سلام
دوستان عزيز بعد از يك سري تحقيقات براي خريد كارت گرافيك و تشكر از دوستاني كه تو همين جا من و براي خريد كارت گرافيك راهنمايي كردن . البته هنوز نخريدم ولي مدل مد نظرم رو انتخاب كردم . حالا ميخواهم بقيه قطعات سيستم رو هم معرفي كنيد كه كلش البته با كارت گرافيك تا دو ميليون تومن بشه موردي نداره . البته فقط همين كيس رو ميخواهم تا اين قيمت بگيرم . چون مانيتور و اسپيكر و كيبورد دارم .
مانيتورم هم LG E2250T FULL HD هست .
كارت گرافيك مد نظرم : دو تا ati 6970 هست كه ميخواهم اگه گرفتم كراس فاير كنم . (فقط قيمت حدودي اين كارت گرافيك رو هم جزوه اون 2ميليون تومان لحاظ كنيد ، يعني با اين دوتا كارت گرافيك سيستم تا دو ميليون تومان بشه)
يه كولر پردازنده خوب هم براي اين سيستم معرفي كنيد ممنون ميشم .
كيس مد نظرم هم X3 هست ولي يكم بخاطر فضاي كم داخلش مخصوصا براي اين كه كولر پردازنده توش جا نميشه صبر ميكنم تا اون موقعي كه سيستم رو بخواهم بگيرم حدود 2-3 هفته ديگه اين گرين FALCON بياد ببينم اگه خوب باشه و از X3 بهتر باشه همينو ميگيرم .
(در اخر اين رو هم اضافه كنم كه بيشتر كاربرد اين سيستم اول بازي دوم نت سوم كارهاي گرافيكي هم كمي ميكنم بعدش اوركلاك هم شايد يكم بكنم . كلا سيستم زياد ازش كار كشيده ميشه و 24 ساعت روشنه ميخوتاهم يه سيستم خيلي عالي باشه كه با اين خرج تا 3-4 سال كم نياره و تو همه كارا خوب جواب بده)
:11:

Erfan.
07-01-2011, 14:09
سلام.

M.B:Gigabyte X58 UD3
CPU:Intel I7 930
Ram:3X2 Corsair XMS3 1600 CL8
VGA:2X 6950 Sapphire
H.D.D:Seagate 500 7200.12
PSU:Green 1230b
Case:CoolerMaster CM690
CPUCooler:Thermalright 120

البته تغییراتی میشه اعمال کرد فعلا این رو گفتم تا روش بررسی کنیم.

كارت گرافيك مد نظرم : دو تا ati 6970

6950 اختلاف پرفرمنس کمی با 6970 داره و به صرفه تره.

attaghi
07-01-2011, 14:39
سلام.

البته تغییراتی میشه اعمال کرد فعلا این رو گفتم تا روش بررسی کنیم.

6950 اختلاف پرفرمنس کمی با 6970 داره و به صرفه تره.

سلام اقا عرفان عزيز . خوب هستيد ؟ :11: شرمنده باز ما مزاحم شما شديم

اقا عرفان عزيز اختلاف قيمت 6950 با 6970 تقريبا چقدره ؟

در مورد سيستم بالا مادربورد رو نظرم روي x58A-UD7 بود نميدونم نظر شما روي اين چيه ؟

سي پي رو هم 950 فكر نكنم اختلاف قيمت زيادي با 930 داشته باشه .

رم همين مدل مد نظرم بود و عاليه .

هارد هم حتما 2ترابايت ميخواهم . حالا موندم دو تا 1ترابايت Western Digital Black 32mb بگيرم يا يه دونه 2ترابايت همين Western Digital Black 64M ؟

پاور هم همون مدل كه گفتيد مد نظرم هست و خوبه . البته مدل 1200 گلد گرين هست كه فقط يكيم قيمتش بالاست شايد همين مدل معموليش رو بگيرم .

كيس روهم اين مدلي كه شما گفتيد خوبه ولي فعلا كيس رو تصميمش رو ميزارم موقع خريد قطعات يا همين مدلي كه شما گفتيد يا FALCON از شركت گيرين .

در مورد سي پي رو كولرها هم من كلا اطلاعات زيادي ندارم ولي شنيدم اين مدل خوبه : FAN ZALMAN CNPS10X EXTREM نميدونم نظر شما روي اين مدل چيه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Erfan.
07-01-2011, 16:33
سلام اقا عرفان عزيز . خوب هستيد ؟ شرمنده باز ما مزاحم شما شديم

اقا عرفان عزيز اختلاف قيمت 6950 با 6970 تقريبا چقدره ؟

سلام ممنون. خواهش میکنم.

بر اساس سایت Newegg کارت 6950 حدود 300 دلار و 6970 حدود 380 دلار هست.

در مورد سيستم بالا مادربورد رو نظرم روي x58A-UD7 بود نميدونم نظر شما روي اين چيه ؟

سي پي رو هم 950 فكر نكنم اختلاف قيمت زيادي با 930 داشته باشه .

عالین ولی قیمتشون بیشتر میشه من قیمت UD7 رو ندارم...

رم همين مدل مد نظرم بود و عاليه .

اگه قصد OC ندارید رم های خوبی هستن.

هارد هم حتما 2ترابايت ميخواهم . حالا موندم دو تا 1ترابايت Western Digital Black 32mb بگيرم يا يه دونه 2ترابايت همين Western Digital Black 64M ؟

2 تا 1 رو اگه Raid کنید سرعتش بالاتر میشه.در مورد فرق 32 و 64 نمیدونم چه قدر اختلاف پرفرمنس دارن؟

يا FALCON از شركت گيرين .

در مورد جا گرفتن کولر حتما مطمئن بشید... :13:

در مورد سي پي رو كولرها هم من كلا اطلاعات زيادي ندارم ولي شنيدم اين مدل خوبه : FAN ZALMAN CNPS10X EXTREM نميدونم نظر شما روي اين مدل چيه ؟

توی این زمینه اطلاعات ندارم :11: ولی تا جایی که شنیدم تا 80 تومان همون مدل که معرفی کردم عالیه :13:

attaghi
07-01-2011, 16:55
بر اساس سایت Newegg کارت 6950 حدود 300 دلار و 6970 حدود 380 دلار هست.
فرق قدرت اين دو تا چقدره ؟ تو اون قضيه تسليشن ، كدومش بهتره ؟

عالین ولی قیمتشون بیشتر میشه من قیمت UD7 رو ندارم...
قيمت UD7 رو هفته پيش پاساژ ايران 460 بود پرسيدم .

اگه قصد OC ندارید رم های خوبی هستن.
يعني نميشه اين رم رو اوركلاك كرد و مثلا باسش رو به 2000 يا 1866 رسوند ؟

2 تا 1 رو اگه Raid کنید سرعتش بالاتر میشه.در مورد فرق 32 و 64 نمیدونم چه قدر اختلاف پرفرمنس دارن؟
البته قيمت يه دو 2ترا با دوتا 1ترا وسترن ديجيتال سري بلك با هم برابره . و هيچ فرقي نداره كدومش رو بگيرم از نظر قيمت .

در مورد جا گرفتن کولر حتما مطمئن بشید...
توی این زمینه اطلاعات ندارم :11: ولی تا جایی که شنیدم تا 80 تومان همون مدل که معرفی کردم عالیه :13:در مورد كولر هم اگه كيس رديف بشه كولر انتخاب و خريدش مشكلي نداره .
اين haf x بد جور چشمم رو گرفته ولي هم مثل اينكه فعلا پيدا نميشه در ضمن قيمتش هم بالاست .

attaghi
07-01-2011, 21:01
ممنون ميشم دوستان ديگه هم لطف كنند نظراتشون رو بگند .

ess_1362
07-01-2011, 21:48

سيستم خوبي هست
البته هر جور حساب كني قيمتش از 2 ميليون كمتر ميشه
مادربرد هم ميشه روي ASUS X58 SABERTOOTH با قيمت حدود 400 تومن حساب كرد چون به نظر منطقي تر مياد

البته مي تونيد به AMD هم نيم نگاهي داشته باشيد :

CPU : AMD PHENOM II X6 1090T 290000
M.B : ASUS CROSSHAIR IV FORMULA 300000
RAM : 2X2GIG TAEMGROUP XTREMEDARK 1600 CL8 140000
VGA : 2XSAPHAIRE HD6970 830000
PSU : GREEN GP1000B GOLD 255000
HDD : 2XSAMSUNG HD103SJ RAID0 148000
CASE : CM690 100000
CPU COOLER : TONIQ TOWER 120 EXTREME 49000

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](xbt).png

attaghi
07-01-2011, 22:06
ممنونم دوست عزيزم
راستش اصلا سيستم AMD نميخواهم فقط اينتل باشه .
در مورد مادربورد اين دو تا مدل هم هست :
Asus P6T Deluxe
Asus Rampage II Extreme
البته خدمات و تعريف مادربوردهاي گيگابايت رو خيلي شنيدم و همين اسم مادربورد مياد همه گيگابايت رو پيشنهاد ميدن .
در مورد هارد هم شايد يك دونه SSD بگيرم فقط براي درايو C كه ويندوز روش نصب ميشه چون ميگن سرعتش در حد نوره و دو تا هم 1ترابايت وسترن سري بلك بگيرم . البته نميدونم ميشه اينطوري سوار كرد . يعني يك دونه SSD براي يه درايو باشه و دو تا هم SATA براي بقيه درايوها ؟
كارت گرافيك رو هم بايد يكي دو هفته اي صبر كنم 6950 و 6970 بياد ببينم چه طوره .
كولر سي پي يو اون مدلي كه من عكسش رو گذاشتم نميدونم خوبه يا نه ؟
راستي قيمت پاور Green GB1200B Gold رو هم اگه بگيد ممنون ميشم ؟

Erfan.
07-01-2011, 22:19
البته مي تونيد به AMD هم نيم نگاهي داشته باشيد :

CPU : AMD PHENOM II X6 1090T 290000
M.B : ASUS CROSSHAIR IV FORMULA 300000
RAM : 2X2GIG TAEMGROUP XTREMEDARK 1600 CL8 140000
VGA : 2XSAPHAIRE HD6970 830000
PSU : GREEN GP1000B GOLD 255000
HDD : 2XSAMSUNG HD103SJ RAID0 148000
CASE : CM690 100000
CPU COOLER : TONIQ TOWER 120 EXTREME 49000

سیستم بسیار خوبی هست اما کاربرد ایشون گیم هست و به نظرم Intel خیلی بهتر میشه...

attaghi
07-01-2011, 22:24
دوستان اين كه ميگن سي پي يو core i7 950 براي پردازش دو تا كارت گرافيك مثلا 6950 كه ميخواد كراس فاير بشه ممكنه كم بياره و اذيت كنه درسته يا نه ؟

farzad parsa
07-01-2011, 22:31
دقیقا در گیم اینتل خیلی موفق تر عمل میکنه .

D3vil_A
07-01-2011, 23:41
سلام دوستان.
لطفا برای صحبت ها و بحث هایی که میکنید دلیل درست و صحیح بیارید.

موفق باشید.

Erfan.
08-01-2011, 08:49
سلام دوستان.
لطفا برای صحبت ها و بحث هایی که میکنید دلیل درست و صحیح بیارید.

موفق باشید.

سلام.
در این مورد قبلا بحث شده بود به همین خاطر دلیل نیاوردم.

دلیلش هم که معلومه اکثر گیم های حاضر از 3 یا نهایتا 4 هسته استفاده میکنن و قدرت اصلی 1090T نشون داده نمیشه.
و همون طور که توی بنچمارک ها معلومه از CPU های 4 هسته اینتل اکثرا عقبه:

Erfan.
08-01-2011, 08:57
دوستان اين كه ميگن سي پي يو core i7 950 براي پردازش دو تا كارت گرافيك مثلا 6950 كه ميخواد كراس فاير بشه ممكنه كم بياره و اذيت كنه درسته يا نه ؟

خیر... شاید مدل های قویتر فریم بیشتر بدن اما تفاوت چندانی نیست و همین مدل توی این قیمت بهترین کارایی رو داره و هیچ مشکلی نیست.

attaghi
08-01-2011, 11:14
خیر... شاید مدل های قویتر فریم بیشتر بدن اما تفاوت چندانی نیست و همین مدل توی این قیمت بهترین کارایی رو داره و هیچ مشکلی نیست.

ممنونم دوست عزيزم
بين اين 950 و 980 اينتل سي پي رو ديگه نيست كه مثلا اونو بگيريم كه يكيم از 950 قويتر باشه ؟

راستي نظرتون رو درباره اينكه يه هارد ssd براي درايو c كه ويندوز و برنامه ها روش ريخته ميشه ، بگيرم چيه ؟
ميگن سرعت اجراي برنامه و لود ويندوز فوق العاده ميشه !

رم از اين corsair بهتر هم داريم ؟ چيز يكه زمان تاخيرش همين 8 باشه و باسش هم 2000 باشه . البته فن مهم نيست . اخه بهضي رم ها فن هم رو خودشون دارند . همين corsair 6 گيگ با باس 2000 دارم زمان تاخيرش هم 8 هست ولي فن هم همراه خودش داره و قيمتش بخاطر اون فن يكم بالاست .

Erfan.
08-01-2011, 11:44
ممنونم دوست عزيزم
بين اين 950 و 980 اينتل سي پي رو ديگه نيست كه مثلا اونو بگيريم كه يكيم از 950 قويتر باشه ؟

خواهش...

خیر قیمتشون زیادی بالا تره و همون طور که گفتم 950 بهترین انتخاب برای گیم در کل CPU ها هست.(یعنی دربرابر قیمت بهترین کارایی رو داره)

راستي نظرتون رو درباره اينكه يه هارد ssd براي درايو c كه ويندوز و برنامه ها روش ريخته ميشه ، بگيرم چيه ؟
ميگن سرعت اجراي برنامه و لود ويندوز فوق العاده ميشه !

خوبن ولی قیمت هاشون بالاست اگه بودجه تون میرسه عالین!

رم از اين corsair بهتر هم داريم ؟ چيز يكه زمان تاخيرش همين 8 باشه و باسش هم 2000 باشه . البته فن مهم نيست . اخه بهضي رم ها فن هم رو خودشون دارند . همين corsair 6 گيگ با باس 2000 دارم زمان تاخيرش هم 8 هست ولي فن هم همراه خودش داره و قيمتش بخاطر اون فن يكم بالاست .

از Gskill هم مدل های خوب زیاد داریم ولی اطلاع ندارم یه سرچی بکنید.

اگه از همین مدل های عادی Corsair میخواید XMS 3 2000 هم هست.(البته با CL9)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

attaghi
08-01-2011, 11:52
خیر قیمتشون زیادی بالا تره و همون طور که گفتم 950 بهترین انتخاب برای گیم در کل CPU ها هست.(یعنی دربرابر قیمت بهترین کارایی رو داره)

خوبن ولی قیمت هاشون بالاست اگه بودجه تون میرسه عالین!

از Gskill هم مدل های خوب زیاد داریم ولی اطلاع ندارم یه سرچی بکنید.

اگه از همین مدل های عادی Corsair میخواید XMS 3 2000 هم هست.(البته با CL9)

در مورد ssd يعني واقعا اينقدر سرعتش بالاست .
توي اجرا برنامه ها و بازي ها سرعتش اونقدر بالاست هست كه محسوس باشه ؟ منظورم اينه كه مثلا 300 هزار تومان پول ميديم واقعا ميارزه ؟ البته اگه بگيرمم فقط براي درايو c

در مورد رم همون corsair خوبه . شما براي سيستمي كه من ميخواهم و بيشترش گيم هست بنظرتون رمي بگيرم كه زمان تاخيرش كمتر باشه بهتره يا رمي كه باسش بالاتر باشه ؟

در مورد مادربورد هم نظرتون در مورد X58A-UD7 چيه ؟ آيا همين خوبه يا X58A-UD3 هم كار منو راه ميندازه ؟ يا بين اينا چيز بهتري هم هست ؟

Erfan.
08-01-2011, 14:05
در مورد ssd يعني واقعا اينقدر سرعتش بالاست .
توي اجرا برنامه ها و بازي ها سرعتش اونقدر بالاست هست كه محسوس باشه ؟ منظورم اينه كه مثلا 300 هزار تومان پول ميديم واقعا ميارزه ؟ البته اگه بگيرمم فقط براي درايو

سرعت که خب بالاست و محسوسه ولی قیمتش زیاده دیگه... اگه بتونید بگیرید میارزه(مخصوصا از مدل های خوب)

در مورد رم همون corsair خوبه . شما براي سيستمي كه من ميخواهم و بيشترش گيم هست بنظرتون رمي بگيرم كه زمان تاخيرش كمتر باشه بهتره يا رمي كه باسش بالاتر باشه ؟

در رزولیشن های بالا فکر نکنم فرق چندانی داشته باشن و یک مدل قوی از همه نظر کافیه... باز بزارید یه سرچ کنم بهتون میگم.

در مورد مادربورد هم نظرتون در مورد X58A-UD7 چيه ؟ آيا همين خوبه يا X58A-UD3 هم كار منو راه ميندازه ؟ يا بين اينا چيز بهتري هم هست ؟

مدلی که دوستمون صفحه قبل معرفی کردن هم عالیه (Asus)... ولی اگه قصد رکورد زدن توی OC یا CF بیشتر از 2 تا کارت ندارید برای شما چه فرقی میکنه که مثلا 3 تا اسلات PCI E داشته باشه یا 6 تا ؟؟؟

attaghi
08-01-2011, 14:16
سرعت که خب بالاست و محسوسه ولی قیمتش زیاده دیگه... اگه بتونید بگیرید میارزه(مخصوصا از مدل های خوب)
حالا توي اين هاردهاي SSD كدوم مدل از همه بهتره ؟ در ضمن مشخصاتش رو هم بگيد ممنون ميشم ؟

در رزولیشن های بالا فکر نکنم فرق چندانی داشته باشن و یک مدل قوی از همه نظر کافیه... باز بزارید یه سرچ کنم بهتون میگم.
من مانيتورم رو عوض كردم و فول اچ دي گرفتم براي اينكه تو رزوليشن فول بازي كنم . اگه رم تو اين رزوليشن تاثير داره يه مدل بهتر از ايني كه انتخاب كردم اگه هست معرفي كنيد خواب اينطوري تاثيرش بيشتره .
اين corsair رمي كه 6 گيگ باشه (3تا 2گيگ) زمان تاخيرش 8 باشه و باسش هم 2000 باشه نداره ؟

مدلی که دوستمون صفحه قبل معرفی کردن هم عالیه (Asus)... ولی اگه قصد رکورد زدن توی OC یا CF بیشتر از 2 تا کارت ندارید برای شما چه فرقی میکنه که مثلا 3 تا اسلات PCI E داشته باشه یا 6 تا ؟؟؟
والا مادربورد رو شنديم هر چي فاصله اسلات ها بيشتر باشه براي كراس فاير كردن بهتره .
فرق هاي اساسي بين اين UD3 با UD7 در چيه ؟
:11:

attaghi
08-01-2011, 15:36
من هر چي ميبينم اين X58-UD3 با X58-UD7 فرقشون فقط تو اينه كه UD7 دو تا پورت شبكه داره ولي UD3 يكي داره . اسلات ها و بقيه چيزاشون همه شبيه به هم هست ؟ نميدونم اين اختلاف قيمت 100 تومني توي چيه ؟
البته از بردش من زياد سر در نميارم و نميدونم چقدر باهم فرق دارند ولي از ظاهر و امكانات و پورت هاش بنظرم فرقي با هم ندارند .
اين UD7 كه پشتش جاي دو تا USB2 داره دو تا هم با كابل رابط وصل كنيم به دو تا درگاه USB2 كيس . ميشه كلا 4تا . اگه بيشتر بخواهيم بايد هاب يو اس بي وصل كنيم يا راه ديگه اي هم داره . آخه دوستان گفتند جاي 6 تا پورت USB2 داره ؟ والا من كه نديدم .
اين 2تا پورت يو اس بي براي اين مادربورد واقعا خيلي كمه من در عجبم !!!!

ess_1362
08-01-2011, 19:46
در مورد مادربورد اين دو تا مدل هم هست :
Asus P6T Deluxe
Asus Rampage II Extreme
البته خدمات و تعريف مادربوردهاي گيگابايت رو خيلي شنيدم و همين اسم مادربورد مياد همه گيگابايت رو پيشنهاد ميدن .

راستش برد اول را اصلا به هيچ وجه توصيه نمي كنم و بخاطر تكرار مكررات از ذكر دليل خودداري مي كنم
برد دوم هم ديگه تاريخش گذشته

من هر چي ميبينم اين X58-UD3 با X58-UD7 فرقشون فقط تو اينه كه UD7 دو تا پورت شبكه داره ولي UD3 يكي داره . اسلات ها و بقيه چيزاشون همه شبيه به هم هست ؟ نميدونم اين اختلاف قيمت 100 تومني توي چيه ؟

عمده تفاوت اين برد توي قابليت اوركلاك هست و بس اون هم EXTREME OC زير LN2 وگرنه زير AIR COOLING تفاوت محسوسي با هم ندارند

اين UD7 كه پشتش جاي دو تا USB2 داره دو تا هم با كابل رابط وصل كنيم به دو تا درگاه USB2 كيس . ميشه كلا 4تا . اگه بيشتر بخواهيم بايد هاب يو اس بي وصل كنيم يا راه ديگه اي هم داره . آخه دوستان گفتند جاي 6 تا پورت USB2 داره ؟ والا من كه نديدم .

اين برد دو تا پورت USB3 داره كه احتمالا شما با USB2 اشتباه گرفتين
باز هم تاكيد مي كنم كه خريد UD7 براي كاربري عادي جز هزينه اضافي هيچ كارااي خاصي براي شما نخواهد داشت

attaghi
10-01-2011, 17:54
سلام
دوستان عزيز اين نسل جديد سي پي يوهاي اينتل كه بر پايه چيپست 1155 هست كي به بازار مياد ؟
(اگه تا اومدن كارت گرافيك 6970 اين سي پي يو ها و مادربردهاشون هم بياد اين سري رو ميگيرم كه هم جديده هم كاراييشون خيلي بهتر هست نسبت به سري 1366 )
نظرتون رودرباره بقيه قطعاتي كه تا حالا از نظرات شما جمع بندي شده رو هم بگيد ممنون ميشم ؟

Ram: Corsair Dominator GT 2000MHz 6GB CL8 (3×2GB)
VGA: 2x ATI Radeon Sapphire 6970 HD
HDD: 2x Western Digital 1TB Caviar Black 32MB
SSD: ADATA 128GB Read 260 & ADATA 64GB Read 260
DVD RW: HP 1270i 24x & Pionner 24x
Power: Green GP1200b Gold
CPU Cooler : Cooler Master V6GT
Case: Cooler Master HAF X

ess_1362
10-01-2011, 20:39
دوستان عزيز اين نسل جديد سي پي يوهاي اينتل كه بر پايه چيپست 1155 هست كي به بازار مياد ؟

اين سوكت با توجه به رنج قيمتي كه داره كلا براي هدف گرفتن رده ارزان قيمت بازار توليد ميشه
اصلا هم قابل مقايسه با 1366 نيست چون 1366 در حال حاضر براي رده حرفه اي طراحي شده

Ram: Corsair Dominator GT 2000MHz 6GB CL8 (3×2GB)
VGA: 2x ATI Radeon Sapphire 6970 HD
HDD: 2x Western Digital 1TB Caviar Black 32MB
SSD: ADATA 128GB Read 260 & ADATA 64GB Read 260
DVD RW: HP 1270i 24x & Pionner 24x
Power: Green GP1200b Gold
CPU Cooler : Cooler Master V6GT
Case: Cooler Master HAF X

به نظر بنده پاور را GP1000B GOLD بگير
خنك كننده را هم TOWER 120 EXTREME بردار

attaghi
10-01-2011, 21:22
اين سوكت با توجه به رنج قيمتي كه داره كلا براي هدف گرفتن رده ارزان قيمت بازار توليد ميشه
اصلا هم قابل مقايسه با 1366 نيست چون 1366 در حال حاضر براي رده حرفه اي طراحي شده

ممنونم دوست عزيزم
والا خودم هم در اين زيمنه موندم . بعضي ها ميگن اين قدر ميخوا خرج كني صبر كن 1155 بياد اونو بگير كه هم بهتر هست هم قيمتش مناسبتره و هم جديدتره .
بعضي ها هم مثل شما ميگن 1366 خيلي بهتر هست و قابل مقايسه با 1155 نيست .
ولي امري كه الان مشخصه اينه كه 1366 تقريبا 2 سال از عمرش ميگذره و اينتل هيچ وقت نمياد چيز توليد كنه كه خوب نباشه و كاراييش از مدل هاي قبلي پايينتر باشه هميشه تكنولوژي در حال پيشرفت هست و اينكه قيمت قطعات اين سري از سري 1366 پايينتر هست يك مزيت و حسن هست و نباشيد بگيم كه چون ارزونتره خوب نيست و قابل قياس با 1366 نيست . چون الان همه شركت ها ميخواهند محصولات خوبشون رو با قيمت پايين عرضه كنند كه مشتري و طرفدار بيشتر جذب كنند تا عموم ازشون استفاده كنند .

mersoft
10-01-2011, 21:37
حیف که وقتی Phenom2 1100T BE و 890FX Chipset از AMD به قیمتهای مناسب هست خودتون رو ملزم به خرید از اینتل کردین...

Erfan.
10-01-2011, 22:33

ولی با توجه به بنچمارک ها و Review ها میشه گفت از 1366 ها و 1100T بهتر عمل کردن...(اختلاف شاید خیلی نباشه ولی خب میشه گفت قویترن)

مخصوصا 2600K که واقعا قدرتمند عمل کرده...

این هم بنچمارک هایی از Tomshardware و Anandtech :

----------------------------------------------------------

CPU های جدید اینتل واقعا قوی عمل کردن و درسته 1090T در نرم افزار ها و مخصوصا Video Encoding ها قابل رقابته ولی در مقایسه با I7 های قبلی قویترن...

اما هدف اصلی ایشون گیم هست:

-------------------------------------------------------

به نظرم انتخاب I7 950 خوبه ولی اگه میتونن صبر کنن Sandy Bridge گزینه ی بهتری هست (2600K)...

masouti
12-01-2011, 00:02
سلام ، خوبین ؟

دوستان من می خوام یک سیستم بخرم ... چندتا چیز پیشنهادی دارم می نویسم ، اگه مچ نیستن با هم یا تغییراتی مد نظرتون هست بهم بگین حتما !

MainBoard : Asus Rampage II GENE
CPU : Intel Core i7 950
RAM : CORSAIR Triple CHannel 6 GB 1600 Dominator
Monitor : Asus VE228H 22'' LED
Hard : Western 1 TB 64 MB
Power : Cooler Master 700w
Case : Cooler Master HAF X Nvidia Edition
DVD/RW : Pioneer 22x
VGA : ???

یه مشکلی که هست واسه این سیستم نمیدونم چه گرافیکی ببندم ، پیشنهاد بدین لطفا ، کار من با این سیستم گیم هست و می خوام تا 2 3 سال دیگه تقریبا همه بازی ها رو اجرا کنه ، گرافیک هم خیلی گرون نباشه ... اگر هم مقدور هست که قیمت کلی برای این سیستم با اون گرافیک پیشنهادی بهم بدین ، ممنون ! ( یه نکته هم اینکه ترجیها قیمت تا سقف 1.800 یا 1.700 )

یه چیز دیگه هم اینکه یا توجه به استفاده ای که از سیستم دارم نوشتم و اینکه رشته من نرم افزار به نظر شما این سیستم رو بگیرم یا این مدل لپ تاپ Sony VAIO VPCF13AFX/B ؟؟

pasargadd
12-01-2011, 11:42
سلام ، خوبین ؟

دوستان من می خوام یک سیستم بخرم ... چندتا چیز پیشنهادی دارم می نویسم ، اگه مچ نیستن با هم یا تغییراتی مد نظرتون هست بهم بگین حتما !

MainBoard : Asus Rampage II GENE
CPU : Intel Core i7 950
RAM : CORSAIR Triple CHannel 6 GB 1600 Dominator
Monitor : Asus VE228H 22'' LED
Hard : Western 1 TB 64 MB
Power : Cooler Master 700w
Case : Cooler Master HAF X Nvidia Edition
DVD/RW : Pioneer 22x
VGA : ???

یه مشکلی که هست واسه این سیستم نمیدونم چه گرافیکی ببندم ، پیشنهاد بدین لطفا ، کار من با این سیستم گیم هست و می خوام تا 2 3 سال دیگه تقریبا همه بازی ها رو اجرا کنه ، گرافیک هم خیلی گرون نباشه ... اگر هم مقدور هست که قیمت کلی برای این سیستم با اون گرافیک پیشنهادی بهم بدین ، ممنون ! ( یه نکته هم اینکه ترجیها قیمت تا سقف 1.800 یا 1.700 )

یه چیز دیگه هم اینکه یا توجه به استفاده ای که از سیستم دارم نوشتم و اینکه رشته من نرم افزار به نظر شما این سیستم رو بگیرم یا این مدل لپ تاپ Sony VAIO VPCF13AFX/B ؟؟
تاپیک بزنید.

attaghi
12-01-2011, 18:16
سلام
دوستان عزيز NVIDIA GTX 580 هم بالاخره وارد بازار ايران شد . درسته الان قيمتش بالاست ولي بتدريج پايينتر مياد .
حالا نظرتون چيه براي اين سيستمي كه من ميخواهم ببندم به جاي كراس فاير 6970 بيام sli 580 ببندم ؟

Erfan.
12-01-2011, 18:41
sli 580

:18: هر کدومش حدود 650 تومان 2 تاش میشه 1300 !!!

attaghi
12-01-2011, 18:49
:18: هر کدومش حدود 650 تومان 2 تاش میشه 1300 !!!

آره اينو كه خودم ميدونم الان ولي اگه بشه جفتش حول و حوش 950 ميتونم بگيرم .
حالا كلا به غير اين بحث هزينه بنظرتون كاراييش چه طوري ميشه ؟ خوب از اب در مياد ؟ از كراس فاير 6970 بهتر نميشه ؟
در ضمن يه پاور 1200 ميتونه اين دو تا كارت و بقيه قطعات رو بكشه ؟

Erfan.
12-01-2011, 19:29
این بررسی رو بخونید در بنچمارک هاش CF و SLI کارت های مورد نظر وجود داره:

attaghi
12-01-2011, 19:32
این بررسی رو بخونید در بنچمارک هاش CF و SLI کارت های مورد نظر وجود داره:

ممنونم
راستش من زياد تخصص تو ريزه كاري هاي اين كارت گرافيكا ندارم و در ضمن حرف شما براي ما سنده .
شما خودتون بگيد از هر نظر بخواهيم در نظر بگيرم كراس فاير 6970 بهتره يا اس ال آي 580 ؟
راستي توي مادربورهاي چيپست جديد اينتل 1155 sandy brige كدوم مادربورد از همه بهتر هست ميشه مدلش رو بگيد ؟

attaghi
13-01-2011, 17:19
ممنونم
راستش من زياد تخصص تو ريزه كاري هاي اين كارت گرافيكا ندارم و در ضمن حرف شما براي ما سنده .
شما خودتون بگيد از هر نظر بخواهيم در نظر بگيرم كراس فاير 6970 بهتره يا اس ال آي 580 ؟
راستي توي مادربورهاي چيپست جديد اينتل 1155 sandy brige كدوم مادربورد از همه بهتر هست ميشه مدلش رو بگيد ؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mg_mahyar
13-01-2011, 17:37
1155 مگه تو بازار موجوده؟
گرافیک 580 قیمتش حدود 600-650 هست دوتاش میشه 1200 مادربردی که جفتشو ساپورت کنه 300 تومنه حدودا میشه 1500 و پاوری که نیاز داری 140 تومنه. 1640 پردازنده مثلا 300 تومن. 1940 و هنوز رم و کیس و... مونده....
خودتون فکر میکنید 580 sli برای شما مناسبه؟

attaghi
13-01-2011, 17:46
1155 مگه تو بازار موجوده؟
گرافیک 580 قیمتش حدود 600-650 هست دوتاش میشه 1200 مادربردی که جفتشو ساپورت کنه 300 تومنه حدودا میشه 1500 و پاوری که نیاز داری 140 تومنه. 1640 پردازنده مثلا 300 تومن. 1940 و هنوز رم و کیس و... مونده....
خودتون فکر میکنید 580 sli برای شما مناسبه؟

سلام . ممنونم دسوت عزيزم
هنوز 1155 تو بازار ايران نيومده ولي تا 15 روز الي 20 روز ديگه اونطور كه پرس و جو كردم مياد نهايتش يك ماه ديگه . تا اون موقع صبر ميكنم تا قيمتا هم يكم مناسب تر بشه .
مادربورد و سي پي رو رو ميخواهم بهترين باشه قيمتش مهم نيست . من giga x58 ud7 ميخواستم قبل از اينكه تصميم به خريد 1155 بكنم . سي پي يو هم شنيدم core i 7 2600k از همه قويتره .
ولي تو مادربوردهاي اين سري نمدونم كدوم از همه بهتره و با مدل هاش اشنايي ندارم . قيمت تا 450 تومان هم مشكلي نداره .
رم رو همنمدونم براي گيم هر چي زمان تاخيرش كمتر باشه بهتره يا اينكه باسش بالاتر باشه ؟
يه مدل corsair هست باس 2000 زمان تاخير 8 و فن هم داره به قيمت 290 تومان نميدونم خوبه يا نه در ضمن سري Dominator GT قرمز هم هست .
در مورد بقيه قطعات هم به خصوص كارت گرافيك كه به قول شما sli 580 به صرفه نيست اگه نظرتون رو بگيد ممنون ميشم ؟

mg_mahyar
13-01-2011, 17:51
ببین الان نمیشه پس نسخه داد
شما صبر کن ببینیم کدوم برد ها میاد تو ایران کدوم پردازنده ها و....
شاید 400 برای پردازنده و 350 برای مادربرد هزینه کنی.
رم هم خیلی وسواس نداشته باش فعلا بزار ببینیم مادربردهایی که میاد کدوم رم ها رو ساپورت میکنه و...............
اگر میخوای بر اساس x58 برات سیستم ببندم . ولی اگر p67 میخوای باید صبر کنی تا تو بازار بیاد قیمتاش در بیاد و...

attaghi
13-01-2011, 17:57
ببین الان نمیشه پس نسخه داد
شما صبر کن ببینیم کدوم برد ها میاد تو ایران کدوم پردازنده ها و....
شاید 400 برای پردازنده و 350 برای مادربرد هزینه کنی.
رم هم خیلی وسواس نداشته باش فعلا بزار ببینیم مادربردهایی که میاد کدوم رم ها رو ساپورت میکنه و...............
اگر میخوای بر اساس x58 برات سیستم ببندم . ولی اگر p67 میخوای باید صبر کنی تا تو بازار بیاد قیمتاش در بیاد و...

والا من قصد داشتم اول بر پايه 1366 و مادربورد x58 سيستم ببندم ولي دوستان گفتن اين 1155 اينتل هم جديده هم خيلي بهتر از 1366 ها است و هم قيمتش خيلي مناسب تره .
كارت گرافيك رو شما نظرتون چيه ؟
بقيه قطعاتي رو هم كه به تغيير مادربورد و سي پي يو ربطي ندارند اگه پيشنهادتون رو بگيد ممنون ميشم ؟

mg_mahyar
13-01-2011, 18:19
رو هوا نمیشه گفت باید ببینیم چقدر بودجه میمونه.
مثلا رم سه تایی باشه یا دوتایی
کیس توش چه کارتی با چه سایزی باید جا بشه.
یا مثلا چاور مناسب برای کارت
همه چیز با هم هست
شما میتونی
HDD segate 500GB 7200:12 =45
یا یک ترابایتشو با قیمت 65 بخری
و ODD اونم 25 تومن.
بقیه چیزا تا قطعات اصلی رو نخری نمیشه گفت

attaghi
13-01-2011, 18:23
رو هوا نمیشه گفت باید ببینیم چقدر بودجه میمونه.
مثلا رم سه تایی باشه یا دوتایی
کیس توش چه کارتی با چه سایزی باید جا بشه.
یا مثلا چاور مناسب برای کارت
همه چیز با هم هست
شما میتونی
HDD segate 500GB 7200:12 =45
یا یک ترابایتشو با قیمت 65 بخری
و ODD اونم 25 تومن.
بقیه چیزا تا قطعات اصلی رو نخری نمیشه گفت

ممنونم
كلا نظرتون درباره 1366 و 1155 چيه ؟ بهنظرتون ارزش داره صبر كنم سيستم رو بر پايه 1155 ببندم يا همين 1366 رو بگيرم بهتره ؟
در ضمن كيس رو قصد دارم Cooler Master HAF X بخرم . ولي چند جا پرس و جو كردم نداشتند حتي نمايندگي كولر مستر هم زنگ زدم . شما اگه جايي براي خريد اين كيس سراغ داريد تو پيام خصوصي اعلام كنيد ممنون ميشم .
هارد 2ترابايت ميخواهم چون آرشيو زياد دارم . اگه چيزي بودجه بمونه كه بعيد ميدونم ميخواستم يك دونه SSD براي درايو C كه ويندوز و برنامه ها و بازي ها روش نصب ميشه بخرم .

mg_mahyar
13-01-2011, 18:30
من باشم بی خیال اینترنت میشم تا حد اکثر زمانی که میتونم صبر کنم.
کلا شما دستت باز هست بهتره دوتا هارد یک ترابایت بخری البته raid0 نه همینجوری نرمال وصل کنی اینجوری صداش کمتره.

Erfan.
13-01-2011, 19:30
ممنونم

خب از لحاظ قدرت و تسلیشن 580 بهتره ولی واقعا 1400 تومن برای VGA برای گیم به نظرم اصلا نمیارزه :13:

همون طور که قبلن هم بهتون گفتم به صرفه ترین CF 6950 هست که خیلی قوی ظاهر شده و Scale معرکه ای (توی بررسی Tomshardware اکثرا نزدیک 2X بود ) داره...
GTX 570 SLI هم خیلی خوب میشه...

attaghi
13-01-2011, 21:11
خب از لحاظ قدرت و تسلیشن 580 بهتره ولی واقعا 1400 تومن برای VGA برای گیم به نظرم اصلا نمیارزه :13:

همون طور که قبلن هم بهتون گفتم به صرفه ترین CF 6950 هست که خیلی قوی ظاهر شده و Scale معرکه ای (توی بررسی Tomshardware اکثرا نزدیک 2X بود ) داره...
GTX 570 SLI هم خیلی خوب میشه...

نظرتون چيه يه دونه 580 بگيرم ببندم روي سيستم بعدا كه قيمتش اومد پايين و مناسب شد و منم پول دستم اومد يكي ديگه بگيرم sli كنم ؟

Erfan.
14-01-2011, 13:57
نظرتون چيه يه دونه 580 بگيرم ببندم روي سيستم بعدا كه قيمتش اومد پايين و مناسب شد و منم پول دستم اومد يكي ديگه بگيرم sli كنم ؟

در کل Dual کردن کارت رو میگن فاصله نندازید بهتره... ولی کار بدی نیست میشه...

و این رو هم به یاد داشته باشید: با 2 تا 460 میشه اکثر بازی ها رو روی FullHD با بیشترین تنظیمات اجرا کرد و شما با 2 تا 6950 یا 570 میتونید نهایت کارایی رو بگیرید و من نیازی به 2 تا 580 نمیبینم به هیچ عنوان.

باز تصمیم خودتونه من نظر شخصیمو دادم.

omidnejat
14-01-2011, 18:07
این دوستانی که سوکت 1155 رو پیشنهاد میدن چه جوری میگن رو برداش 2 تا کارت بزارین چون چیپ p67 دو تا کارت رو با حالت 8x ساپورت میکنه حیف نیست 2 تا 6950 رو با 8x کراس کرد

attaghi
14-01-2011, 19:25
این دوستانی که سوکت 1155 رو پیشنهاد میدن چه جوری میگن رو برداش 2 تا کارت بزارین چون چیپ p67 دو تا کارت رو با حالت 8x ساپورت میکنه حیف نیست 2 تا 6950 رو با 8x کراس کرد

سلام
دوست عزيز يعني هيچ كدوم از مادربوردهاي اين سري 16x ندارن كه بشه دو تا كارت رو تو اين حالت 16x مثلا sli كرد ؟

mg_mahyar
14-01-2011, 19:31
چرا ندارن. دارن باید ببینی کدوما تو ایران میاد

اینم همه رقمه

mersoft
14-01-2011, 20:49

سلام
دوست عزيز يعني هيچ كدوم از مادربوردهاي اين سري 16x ندارن كه بشه دو تا كارت رو تو اين حالت 16x مثلا sli كرد ؟

چرا ندارن. دارن باید ببینی کدوما تو ایران میاد

اینم همه رقمه

در سوکت 1155 اینتل همانند سوکت 1156،کنترل درگاه PICe2.0 به عهده پردازنده قرار گرفته و این درگاه در کل دارای پهنای باند 16X خاهد بود. هنگامی که پردازنده همراه با چیپست P67 کار کند قادر خاهیم بود این پهنای باند را بین دو عدد درگاه با سرعت 8X تقسیم کنیم.
خدمت اون کاربر محترم هم عرض کنم که نخیر هیچ کدام از مادربردهای این سوکت دو کارت گرافیک را در سرعت 16X پشتیبانی نمیکنند و این مساله ناشی از معماری اینتل است نه شرکتهای تولید کننده مادربرد.

attaghi
14-01-2011, 22:35
در سوکت 1155 اینتل همانند سوکت 1156،کنترل درگاه PICe2.0 به عهده پردازنده قرار گرفته و این درگاه در کل دارای پهنای باند 16X خاهد بود. هنگامی که پردازنده همراه با چیپست P67 کار کند قادر خاهیم بود این پهنای باند را بین دو عدد درگاه با سرعت 8X تقسیم کنیم.
خدمت اون کاربر محترم هم عرض کنم که نخیر هیچ کدام از مادربردهای این سوکت دو کارت گرافیک را در سرعت 16X پشتیبانی نمیکنند و این مساله ناشی از معماری اینتل است نه شرکتهای تولید کننده مادربرد.

ممنونم دوست عزيز
الان تو مادربوردهاي سوكت 1366 قابليت اين هست كه دو تا كارت گرافيك رو روي سرعت 16x ببنديم يا خير ؟
(اون وقت در سوكت 1155 بخواهيم يه كارت گرافيك روي روي 8x ببنديم و يكي رو روي 16x مشكلي پيش نمياد ؟)

mersoft
14-01-2011, 22:48
الان تو مادربوردهاي سوكت 1366 قابليت اين هست كه دو تا كارت گرافيك رو روي سرعت 16x ببنديم يا خير ؟

بعله

(اون وقت در سوكت 1155 بخواهيم يه كارت گرافيك روي روي 8x ببنديم و يكي رو روي 16x مشكلي پيش نمياد ؟)

آخه این کار ممکن نیست که مشکل پیش بیاد یا نیاد. در کل 16X سرعت داری که رو P67 امکان تقسیمش بین چند درگاه هست، البته سرعت 8X تو PCIe2.0 کم نیستا.

edward1357
28-01-2011, 13:09
سلام دوستان
می خواستم یک کارت گرافیک HD6870 بخرم. حدود قیمتش الان چنده توی بازار؟ ضمن اینکه چه برندی بهتر هست بخرم؟ msi یا XFX یا گیگا بایت ؟

Ultra_Black
28-01-2011, 13:17
سلام دوستان
می خواستم یک کارت گرافیک HD6870 بخرم. حدود قیمتش الان چنده توی بازار؟ ضمن اینکه چه برندی بهتر هست بخرم؟ msi یا XFX یا گیگا بایت ؟

سلام
از برند Sapphire حدود 310-315 هست

edward1357
28-01-2011, 13:23
سلام
از برند Sapphire حدود 310-315 هست

تولید کدوم شرکت؟ msi یا XFX یا گیگا بایت یا ... ؟ کدومشون بهتره ؟

Ultra_Black
28-01-2011, 14:00
تولید کدوم شرکت؟ msi یا XFX یا گیگا بایت یا ... ؟ کدومشون بهتره ؟

تولید شرکت Sapphire هست (بزرگترین تولید کننده کارت گرافیکهای ATI/AMD)
همین عالیه!

edward1357
28-01-2011, 14:04
تولید شرکت Sapphire هست (بزرگترین تولید کننده کارت گرافیکهای ATI/AMD)
همین عالیه!

ممنون دوست عزیز از پاسخ کاملتون.

edward1357
28-01-2011, 19:18
سلام کسی قیمت کارت گرافیک HD6950 رو می دونه ؟