مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ورود به انجمن
taghi_ramzi
07-01-2011, 09:42
با سلام
چند روزیه که وقتی می خوام با اینترنت اکسپلورر وارد انجمن بشم ، این پیغام رو میده :
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
من اول فکر کردم به خاطر مشکل دو سه روز پیش انجمنه ، ولی الان با فایرفاکس امتحان کردم و دیدم وارد شد.
مشکل از کجاست؟
tonbaknavaz
08-01-2011, 15:44
سلام راستش واسه منم اين مشكل پيش اومده بود،چندروزي نميتونستم با اينترنت اكسپلورر وارد سايت شم،ولي هروقت اين مشكل پيش مياد از طريق فاير فاكس ميشه اومد،اگه ممكنه جواب بدين كه چرا اينجور مواقع از طريق اكسپلورر نميشه اومد تو سايت؟
Saeed Dz
05-12-2011, 17:12
با سلام
چند روزیه که وقتی می خوام با اینترنت اکسپلورر وارد انجمن بشم ، این پیغام رو میده :
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
من اول فکر کردم به خاطر مشکل دو سه روز پیش انجمنه ، ولی الان با فایرفاکس امتحان کردم و دیدم وارد شد.
مشکل از کجاست؟
من یه بار این موضوع رو از یکی از دوستان پرسیدم
گفتش که موقع بک آپ گیری از اطلاعات سایت این ارورو میده
حالا نمیدونم
اما اگر با forum.p30world.ir این موقع ها وارد بشید عوما بدون مشکل میتونید به کاراتون برسید
منم دیشب نتونستم لاگین کنم و پیغام اشتباه بودن پسورد را میداد که با عوض کردن پسورد حل شد میخوام ببینم این موضوع سراسری بوده یا فقط من این مشکل رو داشتم ( ه-ک یا مورد دیگه) .ممنون.
احتمالا کپس لاکتون روشن بوده .... یا اینکه کیبوردتون فارسی بوده!
من چند بار تا حالا خواستم لاگین کنم ... دیدم قفل شده اکانتم !
با استفاده از ایمیلی که توسط انجمن برام اومده بود ، تونستم آی پی فرد خرابکار رو پیدا کنم !
ولی اینکه هــک شده باشین بعیــده! مگر اینکه پسوردتون رو ساده انتخاب کرده باشین یا به کسی گفته باشین!
اگر هــک بشین ، اولین کاری که هــکر انجام میــده ، تغییر ایمیل شماست! تا نتونید یوزر رو پس بگیــرید!
یه کاربری بود به اسم رسول خان زبل ! ایشون پسوردش رو داد به یکی از بچه های انجمن ... اونم رفت ایمیل و پسورد رو فوری عوض کرد!
در هر حال اون یوزر بن شد! ولی خب ... دیگه از دستش داده بود :دی نتونست به هیـــچ وجه ممکن پسش بگیــره!
emadpumad
10-03-2012, 00:25
درود بر دوستان و مدیران محترم
من برای ورود به انجمن مشکل دارم جدیدا
و مشکلم اینه که در حالت عادی بیشتر اوقات که می خام وارد سایت بشم سایت لود نمیشه برای من
حتما باید از طریق تغییر آیپی وارد سایت بشم !
و در غیر این صورت وارد نمیشه !
البته در طول روز ممکنه یکی دوبار وارد بشه بدون ( وی پی ....) ولی مثلا وقتی میخام جواب یک پست رو بدم وسط کار دیگه لود نمی شه !
هم به وسیله تبلت و هم به وسیله چندین لبتاب و مرورگر این مشکل رو دارم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
من کمک میخوام .....چطور سوالمو مطرح کنم کجا بنویسم .من فونت سری اچ نازنین رو میخوامممممممممممممممممممم
من کمک میخوام .....چطور سوالمو مطرح کنم کجا بنویسم .من فونت سری اچ نازنین رو میخوامممممممممممممممممممم
برو تو این:
راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم با تاپاتالک ایفون مشکل داشتم از قبل از عید وارد نت نستم بشم تازه دیروز شانسی وارد شدم خیلی هم خوشحال شدم حالا مشکل چیه نمیدونم !!!
iphone4
v/5.1
j...
امروز صبح اومدم دیدم خودم تنها انلاینم!!خیلی جالب بود.مشکل هم زده بود از اینترنال سرور هست.خدا رو شکر که رفع شده!
Mr.World.Wide
20-04-2012, 22:01
سلام
من با کروم وقتی میام این ارور رو میده
Invalid Redirect URL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جالبش این هست که تو داخل تایپیک ها چون پسوردم سیو هست لاگین میشه
ولی تو صفحه اصلی انجمن نمیتونم لاگین بشم
و یک چیز دیگه
تو صفحه اصلی انجمن تالار هنر هفتم حذف شده ولی وقتی روی نمایش پست هام میرم میتونم به انجمن هنر هفتم دسترسی داشته باشم.
neko5089
02-11-2012, 20:00
منم همین مشکل دارم
منم همین مشکل دارم
کدوم مشکل؟ خطایی چیزی میاد؟
بنویس.
با مرورگر دیگه تست کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.