مشاهده نسخه کامل
: لاک شدن آیدی !! چطور آنلاک کنیم !؟
amir_tehran
07-01-2011, 00:34
سلام
بعضی اوقات وقتی می خوام توی یاهو لاگین کنم میگه که یوزر یا پسورد اشتباهه ولی توی سایت می تونم لاگین کنم... به نظر میاد که آیدی لاک شده باشه
ولی وقتی توی ایمیل و سایت یاهو لاگین میکنم آنلاک نمیشه
حتی پسورد رو هم عوض میکنم ولی بازهم آنلاک نمیشه
امروز یه اتفاق جالب افتاد من وقتی دیدم آیدی لاک شده یه بار دیسی شدم دوباره کانکت کردم تا آیپی عوض شه و سعی کردم با لاگین توی سایت آیدی رو آنلاک کنم ولی نشد !
ولی وقتی با وی پی ان سعی کردم آیدی لاگین شد !
برای من این مشکل لاک شدن هر یکی دو هفته حداقل یک بار پیش میاد :( (بد خواه زیاد دارم :D )
از دوستان آیا کسی راه حلی داره که بتونم بدون صبر کردن چند ساعته آیدی رو به سرعت آنلاک کنم !؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ تون
joe_satriani
07-01-2011, 13:33
با سلام
خیر دوست عزیز نمیشه
شما باید وایسید تا همون پروسه زمانی بگذره تا یاهو واستون اتومات باز کنه
خوب اکانتتون رو عوض کنید
موفق باشید.
amir_tehran
07-01-2011, 14:04
سلام
آخه اگه اینجوری باشه که کسی نمی تونه چت کنه که فقط کافیه یکی به یه آیدی گیر بده بعد هر موقع دلش می خواد آیدی رو 12 ساعت لاک کنه
اینطوری به نظرم خیلی مسخره میاد
حتما باید یه راه حلی وجود داشته باشه !
sazanrayan
02-03-2011, 00:02
سلام
آیدی منم لاک شده.بااینکه مطمئنم من هیچ استفاده نابجایی از آیدیم نکردم.الان بعدمدتهاچندماه هنوزبازنشده و خیلی لز اطلاعاتم رفت.آیاممکنه کسی به محتویات آیدی من دسترسی پیداکرده باشه؟:41:می تونم امیدداشته باشم که یه روز بازبشه؟
joe_satriani
02-03-2011, 21:05
سلام
آیدی منم لاک شده.بااینکه مطمئنم من هیچ استفاده نابجایی از آیدیم نکردم.الان بعدمدتهاچندماه هنوزبازنشده و خیلی لز اطلاعاتم رفت.آیاممکنه کسی به محتویات آیدی من دسترسی پیداکرده باشه؟:41:می تونم امیدداشته باشم که یه روز بازبشه؟
با سلام
معمولا اگه مدت زيادي مثلا يك سال آي دي رو اصلا باز نكنيدش خودش خود به خود قفل ميشه
اما اگه يهويي قفل شده ديگه نزنيد و بذاريد تا قفلش باز بشه
اما نميتونيد اطلاعاتي كه از بين رفته رو دوباره برگردونيد
موفق باشيد.
Hamed Shams
02-03-2011, 23:32
توسط این چت کلاینت میتونید آی دی یاهو رو آنلاک کنید:
Y! Supra: YSupra.Com
عضو شید و دانلود کنید. :11:
javadsm1370
02-04-2013, 18:54
سلام
بعضی اوقات وقتی می خوام توی یاهو لاگین کنم میگه که یوزر یا پسورد اشتباهه ولی توی سایت می تونم لاگین کنم... به نظر میاد که آیدی لاک شده باشه
ولی وقتی توی ایمیل و سایت یاهو لاگین میکنم آنلاک نمیشه
حتی پسورد رو هم عوض میکنم ولی بازهم آنلاک نمیشه
امروز یه اتفاق جالب افتاد من وقتی دیدم آیدی لاک شده یه بار دیسی شدم دوباره کانکت کردم تا آیپی عوض شه و سعی کردم با لاگین توی سایت آیدی رو آنلاک کنم ولی نشد !
ولی وقتی با وی پی ان سعی کردم آیدی لاگین شد !
برای من این مشکل لاک شدن هر یکی دو هفته حداقل یک بار پیش میاد :( (بد خواه زیاد دارم :D )
از دوستان آیا کسی راه حلی داره که بتونم بدون صبر کردن چند ساعته آیدی رو به سرعت آنلاک کنم !؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ تون
سلام دوست عزیز اگر رمز عبور خود را داشته باشین میتونین از لینک زیر لوگین بشین و پسورد رو عوض کنین مشکلتون حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] config%2Fchange_pw%3F.scrumb%3D0%26.done%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3A%252F%252Fedit.europe.yahoo.com%252Fconfig%252Fe val_profile%253F%2526.scrumb%253Dxi.zhTMwP%252Fy
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.