مشاهده نسخه کامل
: LG Optimus Black اولین گوشی اندرویدی LG با ضخامت 9 میلیمتر
yee_pesare
08-10-2011, 13:06
دوست عزیز قیمتو جدیدا ندارم کم شده رفته بالا,ولی بار جدید بیاد شرکت بیاره دوباره ارزون میشه,در ضمن نمایندگی گفت رنگ سفیدم این دفعه میاد
sooshians_8919
09-10-2011, 23:31
دوست عزیز قیمتو جدیدا ندارم کم شده رفته بالا,ولی بار جدید بیاد شرکت بیاره دوباره ارزون میشه,در ضمن نمایندگی گفت رنگ سفیدم این دفعه میاد
سلام. شما کی از نمایندگی واسه رنگ سفیدش پرسیدین؟ نگفت حدودا کی میاره؟؟
yee_pesare
10-10-2011, 11:24
من ١٥ روز پیش, هر وقت تو بازار اومد به صورت عمده این دفعه سفیدم هست, خیلی خوشکله ماکتشو دیدم
sooshians_8919
10-10-2011, 23:31
یعنی بنظزتون اگه تا وسطای آبان صبر کنم سفیدش میاد؟ میارزه تا اون موقع صبر کنم؟ یا اینکه الان برم همون مشکی رو بگیرم؟؟ ممنونم
آقا من با یکی شون کار کردم
خیلی خیلی خوشدست هست و خیلی عالی طراحی شده
کلا از سونی arc روون تر هست
kalepoook
11-10-2011, 21:45
سلام
من یه سوال داشتم
به نظر شما با کدوم گوشیا که در رنج قیمتی هستن میشه مقایشه کرد و یا اینکه بهتر از گوشیای کوجوده
ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا من با یکی شون کار کردم
خیلی خیلی خوشدست هست و خیلی عالی طراحی شده
کلا از سونی arc روون تریه توی تجربه عملی من با هر دو تاشون
والا ما به این ملت میگیم گوشی توپیه باور نمیکنن :31::31::31:
Pedram_mrn
11-10-2011, 22:39
والا ما به این ملت میگیم گوشی توپیه باور نمیکنن :31::31::31:
مبارک باشه ایشالا... اصلا فکر نمیکردم بری سراغ ال جی تو یه فازای دیگه بودی!!!
حتما گوشیه خوبیه که رفتی دنبالش البته قیمت خیلی خوبی هم نسبت به هم رده هاش داره!!
حتما تو لیست پیشنهاداتم قرار میدمش
سرعتش چجوریاس؟ لگ مگ که نداره؟ ساپورتش خوبه از طرف ال جی؟ رام فارسی اصلی داره که یه وقت اگه گوشی ای که میگیری فارسی نباشه رام فارسی براش بریزی مثل اچ تی سی؟(کلا منظورم ساپورت اس ام اس و وب هست) رابط کاربریش چجوریه؟ کیفیت فیلم برداریش در چه حدیه؟
مهم اندرویده که میخواستم .... دیزاینش هم منو با خودش برد و دلم رفت پیشش و گرفتمش :31:
در مجموع گوشی خوبیه...فول ساپورت فارسی در وب و اس ام اس و ....
من که با رابط کاربریش خیلی حال کردم ...به ال جی میشه گفت ایمان آوردم...قراره 2.3 رسمی تا آخر این ماه براش بیاد و فکر کنم آخرین ورژن اندروید هم براش ریلیز یشه.
دیزاینش خیلی عالیه وخیلی خوش دسته جنس خوبیم داره.کیفیت صفحه نمایشش خوبی هم داره .
یه کم لگ تو یه بازی ریس مشاهده شد و دیگر هیچ ...جالبه تا حالا نه ریست دیدم نه هنگ و منگی ( 20 روزی میشه دارمش و حسابی برنامه توش ربختم )
من که تا حالا با هاش مشکلی نداشتم البته صدای اسپیکرش چندان قوی نیست ولی با توجه به قیمت واقعا گوشی ارزشمندیه.
من که ازش راضی هستم خدا هم ازش راضی باشه. :31:
قربان لطفت ...شاد باشی
دوستان عزیز
شخصا زیاد راضی نیستم از گوشی به چند دلیل
اولا گوشی به نظرم اصلا خوش دست نیست بدین صورت که کف دست جا بگیره و راحت بتونی باهاش کار کنی
پشتش خیلی سریع خط میافته
چندین بار توی دو هفته مشکل هنگ کردن داشتم البته موقع تایپ کردن حروف قاطی میشن و باید گوشی ریستارت بشه
شاید هم موتورولا منو بد عادت کرده چون گوشیه قبلیم موتورولا دیفای بود که دزدیده شد و تاچ اون و سرعتش با اینکه 800 بود قابل مقایسه با این نبود همچنین سنسور گوشی در قبال افقی و عمودی بودن خیلی کند عمل میکنه در قیاس با دیفای
تاچش هم خیلی ضعیف تر از موتورولاست
کیفیت صدای مکالمه هم که یه چیزی تو مایه های افتضاحست ! یادت بخیر موتورولا ...
ضمنا گوشی رو با گارانتیه اصلی خریدم
برنامه sygic رو برای مکانیابی روش نصب کردم اکثر وقتا نمیتونه مکان رو شناسایی کنه و اگرم شناسایی کنه حدود پنج دقیقه باید تحمل بفرماییم !
باید ببینیم با آپدیت گوشی چه تغییراتی حاصل میشه
البته بنده در قیاس با موتورولا دیفای گوشی رو ضعیف دیدم در مقایسه با گوشیهای دیگه احتمالا سر تر باشه و اینکه دیفای الان 380 قیمتشه و من گوشی رو 450 خریدم
دوستان عزیز
اولا گوشی به نظرم اصلا خوش دست نیست بدین صورت که کف دست جا بگیره و راحت بتونی باهاش کار کنی
پشتش خیلی سریع خط میافته
چندین بار توی دو هفته مشکل هنگ کردن داشتم البته موقع تایپ کردن حروف قاطی میشن و باید گوشی ریستارت بشه
شاید هم موتورولا منو بد عادت کرده چون گوشیه قبلیم موتورولا دیفای بود که دزدیده شد و تاچ اون و سرعتش با اینکه 800 بود قابل مقایسه با این نبود همچنین سنسور گوشی در قبال افقی و عمودی بودن خیلی کند عمل میکنه در قیاس با دیفای
ضمنا گوشی رو با گارانتیه اصلی خریدم
برنامه sygic رو برای مکانیابی روش نصب کردم اکثر وقتا نمیتونه مکان رو شناسایی کنه و اگرم شناسایی کنه حدود پنج دقیقه باید تحمل بفرماییم !
البته بنده در قیاس با موتورولا دیفای گوشی رو ضعیف دیدم در مقایسه با گوشیهای دیگه احتمالا سر تر باشه و اینکه دیفای الان 380 قیمتشه و من گوشی رو 450 خریدم
به حق چیزای ندیده و نشنیده : دی
من اون مشکلاتی که دوستمون گفت رو باگوشیم ندارم.
البته گوشی بی مشکلی نیست ولی نه به این حادی که ایشون فرمودن البته گوشی من این مشکلاتو بغیر از یکی دو مورد نداره
در مورد جی پی اس کاملا به محل شما وابسته است بعضی جاها خوبه بعضی جاها بد گوشی های دیگه هم همینطورن شما باید دو تا گوشی مختلف رو همزمان با یک نرم افزار واحد در یک جا تست کنید که من میخواستم با گالگسی دوستم این کارو انجام بدم که هنوز نشده.مطمن باشید این تست رو انجام میدم و اینجا خبرشو میزارم.
در مورد خط افتادن,من گوشیم همچنان بی خط و خش مونده.... باید گوشی رو مراقبت کرد همه گوشی ها این حالتو دارن تازه این گوشی به نظر من از لحاظ جنس بدنه از خیلی ها بهتره. (این مورد رو با دیفای مقایسه نکنید)
در مورد حساسیت تاچ با حرف دوستمون موافق نیستم خیلی عالی عمل میکنه ( حساسیت تاچ بیشتر از این من نمی دونم یعنی چی واقعا ) در مورد تغییر وضعیت به لند اسکیپ و بالعکس موافقم ولی چندان حاد هم نیست ( اینو قبل از خرید اینجا هم گفتم چون تو سایت تچ رادار به این مسئله اشاره شده بود ).در مورد مشکلی که موقع تایپ پیش میاد بله یک بار تو این یک ماه برای من پیش اومد که فکر کنم مربوط به کانفلیکت نرم افزاری باشه,در مورد هنگ وریست اصلا تو این یک ماه من همچین موردی رو نداشتم دوست من گالگسی داره تازه مثل منم خوره نرم افزار نیست همش از هنگ و ... میناله ولی من واقعا همچین مشکلی رو ندارم.... کیفیت مکالمه خوبه من تا به حال چه او بیرون و درون ساختمون باهاش مشکلی نداشتم ولی قدرت پخش صدا تعریفی نیست و میشه گفت ضغیفه البته موقعی که میرم کانال efilm و فیلم میبینم کیفیت صدا اونجت خوبه :31: و اینکه بر خلاف نطر دوستمون به نظر من گوشی خوش دست و باحالیه با کیفیت صفحه نمایش عالی.
البته بهرحال همه گوشیها محاسن و معایبی دارن.
یه نکته مثبت این گوشی که من متوجه شدم مدیریت خیلی خوب انرژی موقعی است که به وایفای وصله من همزمان با 7 ال 8 ( جی میل و چی تالک و جی پلاس و سی ان ان و یاهو مسنجر و یاهو میل و وایبر و ...... ) نرم افزار به اینترنت ارتباط دارم و باید بگم تو مصرف باتری در اینجا خوب غمل میکنه
مشکل اساسی این گوشی به نظر من بر میگرده به ساپورت ال جی که خیلی شله دوستانی که دنبال رام و .... هستند زیاد به این گوشی دل نبندن.
قیمت دیفای هم بدون گارانتی اون قیمته .... اپتیموس بلک هم بی گارانتی دوستان 390 قیمت دادن با گارانتی 2 ساله من 430 خریدم . ( پس قیمتشون حدودا تو یه رنجه )
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
.:PAR3A:.
13-10-2011, 14:58
میگ جان :) :دی میتونی تمام ایرادای این گوشی رو بگی؟؟؟ من توی هفته گذشته دقیقا به 4 نفر بلک توصیه کردم که بخرن : ))
میگ جان :) :دی میتونی تمام ایرادای این گوشی رو بگی؟؟؟ من توی هفته گذشته دقیقا به 4 نفر بلک توصیه کردم که بخرن : ))
پارسا جان ایرادهای این گوشی بستگی به نیاز یه نفر از یک گوشی داره که بعضی از مشکلات بزرگ به نظر میاد و بعضی ها کوچیک .....
به نظر من صدای اسپیکرش تعریفی نیست البته تو هدست کیفیت خوبی داره یعنی تفکیک صداش خوبه لااقل از نوت بوک سونی وایو من بهتره :31:
مورد جی پی اس رو واقعا نمیشه نظر داد همونطور که گفتم بعضی اوقات واقعا جالب نیست ولی اونائی که گوشی های متفاوتی داشتن می دونن نمیشه دقیق نظر داد مگر اینکه همونجور که گفتم تست بگیرن.
باتریشم قبلا گفتم بدک نیست ولی خیلی خوبم نیست .
ولی نکته ای که منم متوجه اون شدم همون سرعت کم شدن تایپ اس ام اس و ... که ناچار میشید گوشی رو ریستارت کنید البته برای من یک بار ( تو این یک ماه ) پیش اومد ولی اون دوستمون میگن برای ایشون بیشتر بوده من فکر کنم نصب برنامه ای یا یه همچین چیزی باعث این مشکل میشه الان نمیتونم نظر بدم تا ببینم بازم برام این مشکل پیش میاد یا نه ( دوستان دیگری که این گوشی رو دارن بیان بگن این مسذله رو داشتن یا نه ).
در مورد هنگ و ریست خود به خود شدیدا این موضوع رو تکذیب میکنم :31: تو این یک ماه به هیچ عنوان گوشی من نه هنگ کرده نه ریست ( حدود 85 تا برنامه و بازی رو گوشیم نصب کردم که باهاشون کار هم میکنم ) از یه گوشی با این قدرت سی پی یو و رم واقعا چقدر باید انتطار داشت ؟
حساسیت تاچشم واقعا خوبه و هیچ مشکلی نداره .
دیزاین و طراحی این گوشی و صفحه نمایش این گوشی به نظر من خیلی عالی است و جای بحثی نیست من موقعی که این گوشی رو گرفتم اصلا فکر نمیکردم ال جی یه روز بگیرم ولی به جرات میگم تمامی همکاران من که گوشی رو دیدن از طراحی گوشی واقعا لذت بردن .( چه خانوم چه آقا ) :31:
من بواسطه شغلم زندگی آنلاینی دارم تقریبا :46: این گوشی من بیشتر مواقع به اینترنت وصله با نرم افزار های متقاوت و من در این خصوص ازش واقعا راضی هستم.
من از رابط کاربری گوشی واقعا خوشم اومد باهاش کار کنید متوجه میشید که واقعا جالبه....گوشی خیلی بی دردسری هست موقعی که میخری فارسیش ردیفه و .... شروع کن برنامه هاتو نصب کن و حالشو ببر.
من مورد جدی دیگه ای ندیدم دوستان دیگه بیان تجربیاتشونو بگن.
البته اینم بگم ال جی خیلی دیر آپدیت ها رو میده بیرون ولی به نظر من رو شون خوب کار میکنه که تا حد ممکن استیبل باشه ... در کل بازم میگم در قبال پولی که میدید در مجموع گوشی خوبی میگیرید با تمام خوبی ها و بدیها. پارسا جان این گوشی در مجموع رضایت کاربرشو جلب میکنه .
واقعا تو این رنج قیمت چی باید گرفت ؟شما به من بگید ....
yee_pesare
13-10-2011, 16:55
دوست عزیز همه گوشیها معایبی دارن, ولی نگران نباش این گوشی معایبش خیلی کمه و طوریه که اگه فردیم بخره ناراحت نمیشه, بعضی گوشیهارو میخری حالت گرفته میشه احساسه بدی پیدا میکنی از معایبس ولی این اینطوری نمیشه,
من این مشکل تایپ اس ام اسو ندارم اصلا
من حرفه دوستمونو تایید میکنم باید ببینی چقدر پول دادی واسه گوشی نباید با گوشیهای گرون مقایسه شه,
الان هم قیمت این یکم بالا پایین
سامسونگ اس ال, نکسوس اس, ace, اچ تی سی سالسا دیزایر ,سونی نیو , مینی پرو. و ری هستن
چه مزیتی دارن نسبت به این؟,
yee_pesare
13-10-2011, 17:17
از نظر طراحی واقعا خوبه همکارا و دوستان منم که دیدن واقعا خوششون اومد,
در ضمن مثلا گالاکسی اس و دیزایر اس که گرونتر از اینن درسته تو gpu یکم قویترن ولی اینم برتریهای خوبی نسبت به اونا داره,
در مقایسه با ارک دوستم درسته یه مقدار دوربین بهتری داره ارک ولی کیفیت ال سی دی و سرعت اینترنته این بیشتره..., این دو موردو تست کردیم
دوستان عزیز
پشتش خیلی سریع خط میافته بامزی : نمی دونم
ضمنا گوشی رو با گارانتیه اصلی خریدم بامزی : گارنتی اصلی فعلا توی بازار ندیدم
با احترام فکر کنم نظر شما کاملا شخصی هست :31: . من خودم با این گوشی کار کردم . اصلا اینجوری به نظرم نبودا
[/COLOR]
پارسا جان ایرادهای این گوشی بستگی به نیاز یه نفر از یک گوشی داره که بعضی از مشکلات بزرگ به نظر میاد و بعضی ها کوچیک .....
به نظر من صدای اسپیکرش تعریفی نیست البته تو هدست کیفیت خوبی داره یعنی تفکیک صداش خوبه لااقل از نوت بوک سونی وایو من بهتره :31:
مورد جی پی اس رو واقعا نمیشه نظر داد همونطور که گفتم بعضی اوقات واقعا جالب نیست ولی اونائی که گوشی های متفاوتی داشتن می دونن نمیشه دقیق نظر داد مگر اینکه همونجور که گفتم تست بگیرن.
باتریشم قبلا گفتم بدک نیست ولی خیلی خوبم نیست .
ولی نکته ای که منم متوجه اون شدم همون سرعت کم شدن تایپ اس ام اس و ... که ناچار میشید گوشی رو ریستارت کنید البته برای من یک بار ( تو این یک ماه ) پیش اومد ولی اون دوستمون میگن برای ایشون بیشتر بوده من فکر کنم نصب برنامه ای یا یه همچین چیزی باعث این مشکل میشه الان نمیتونم نظر بدم تا ببینم بازم برام این مشکل پیش میاد یا نه ( دوستان دیگری که این گوشی رو دارن بیان بگن این مسذله رو داشتن یا نه ).
در مورد هنگ و ریست خود به خود شدیدا این موضوع رو تکذیب میکنم :31: تو این یک ماه به هیچ عنوان گوشی من نه هنگ کرده نه ریست ( حدود 85 تا برنامه و بازی رو گوشیم نصب کردم که باهاشون کار هم میکنم ) از یه گوشی با این قدرت سی پی یو و رم واقعا چقدر باید انتطار داشت ؟
حساسیت تاچشم واقعا خوبه و هیچ مشکلی نداره .
دیزاین و طراحی این گوشی و صفحه نمایش این گوشی به نظر من خیلی عالی است و جای بحثی نیست من موقعی که این گوشی رو گرفتم اصلا فکر نمیکردم ال جی یه روز بگیرم ولی به جرات میگم تمامی همکاران من که گوشی رو دیدن از طراحی گوشی واقعا لذت بردن .( چه خانوم چه آقا ) :31:
من بواسطه شغلم زندگی آنلاینی دارم تقریبا :46: این گوشی من بیشتر مواقع به اینترنت وصله با نرم افزار های متقاوت و من در این خصوص ازش واقعا راضی هستم.
من از رابط کاربری گوشی واقعا خوشم اومد باهاش کار کنید متوجه میشید که واقعا جالبه....گوشی خیلی بی دردسری هست موقعی که میخری فارسیش ردیفه و .... شروع کن برنامه هاتو نصب کن و حالشو ببر.
من مورد جدی دیگه ای ندیدم دوستان دیگه بیان تجربیاتشونو بگن.
البته اینم بگم ال جی خیلی دیر آپدیت ها رو میده بیرون ولی به نظر من رو شون خوب کار میکنه که تا حد ممکن استیبل باشه ... در کل بازم میگم در قبال پولی که میدید در مجموع گوشی خوبی میگیرید با تمام خوبی ها و بدیها. پارسا جان این گوشی در مجموع رضایت کاربرشو جلب میکنه .
واقعا تو این رنج قیمت چی باید گرفت ؟شما به من بگید ....
حالا به زور نمی خاد رو گوشیت عیب بزاری . :31: فقط مبارک باشه گوشیت :40:
از نظر طراحی واقعا خوبه همکارا و دوستان منم که دیدن واقعا خوششون اومد,
در ضمن مثلا گالاکسی اس و دیزایر اس که گرونتر از اینن درسته تو gpu یکم قویترن ولی اینم برتریهای خوبی نسبت به اونا داره,
در مقایسه با ارک دوستم درسته یه مقدار دوربین بهتری داره ارک ولی کیفیت ال سی دی و سرعت اینترنته این بیشتره..., این دو موردو تست کردیم
کاملا تایید میشه . این گوشی کاملا با این سه تای دیگه رقابت میکنه و درسته که شاید از نظر دوربین از آرک عقب تره اما این خیلی روون تر بود . در ضمن بین گلکسی اس و دیزایر اس و بلک من خودم شخصا با این بلک بیشتر حال کردم . اما گلکسی اس هم cool هست . این سامسونگ جدیدا واقعا توی بازار حرف برای گفتن داره اما اگر توی دوربین یه کم بهتر بود می تونست شاخ بازار باشه.
------------------------------------------------------------------
در ضمن به این این گوشی lg نازکترین اندروید این کمپانی هست . واقعا توی دست با حاله
با گارانتی رو هم توی توی علائذین ندیدم البته من فقط طبقات بالا رفتم
راستی چرا گارانتی دارش توی بازارت اصلا نبود ؟
این بلک نازکترینه توی این رنج قیمت
14-10-2011, 18:55
LG Optimus Black = 9.2
Samsung Galaxy S II = 8.5
Xperia Arc = 8.7
به چی داشتین فکر میکردین که گفتین بلک نازکترینه؟؟؟!!!
بامزی : گارنتی اصلی توی بازار نیست اصلا
گارانتی کامتل هم آب هویج بستنی در نظر میگیریم :46: :دی
بابا واقعا نازکترینه اونای دیگه اندازه نازکترین قسمتشون رو می نویسن اما بلک کلا کفش صافه
پس گارانتی ما دیگه نایاب شده ;(
دوستان از این قابهای محافظ که مشبک هست و فقط پشت گوشی سوار میشه برای این مدل نیومده?
mociuamin
15-10-2011, 16:21
احتمالا تا 10 روز دیگه این گوشی رو میخرم...به نظرتون طی این 10 روز ارزون تر نمیشه؟؟؟:20:
توصیه ی خاصی موقع خرید ندارید؟؟؟:19:
بهتره از کجا بخرم؟؟؟؟؟به نظرتون بازار موبایل بهتر از علاءالدین نیست؟؟؟ علاءالدین تو اون شلوغی با اون فروشنده های کذا و کذاش به دل آدم نمیشینه زیاد......:2:
15-10-2011, 16:24
یا از طبقات بالای علاالدین بگیرین یا بازار موبایل :)
LG Optimus Black = 9.2
Samsung Galaxy S II = 8.5
Xperia Arc = 8.7
به چی داشتین فکر میکردین که گفتین بلک نازکترینه؟؟؟!!!
این اعدادی که برای GS II و Arc دادی تو نازک ترین قسمت گوشی هستش ! ...
اگه بخوایم کلفت ترین قسمت رو در نظر بگیریم هم Arc و هم G S II حتی از iPhone 4 هم کلفت ترن !
به دو طرف Arc و قسمت پایین GS II بنگر !
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
حالا Black
هیچ جاش برآمدگی نداره !
.
بله ضخامت گفته شده برای ال جی مربوط به کلفتترین جای گوشی هست در صورتی که برای دو گوشی دیگه نازکترین قسمت رو بیان کرده ضمن اینکه لبه های این گوشی فقط 6 میلیمتر ضخامت دارند ولی در کل این مورد زیاد مهم نیست هکه چیز گوشی روی هم باید سنجیده بشه در کل هم به نظر من برای یک استفاده متوسط به بالا و بدون دردسر با توجه به قیمتش بهترین انتخاب است ولی هر کس استفاده و سلیقه خاص خودش رو داره و باید گوشی رو بر اساس انتظارات و سلیقه خودش انتخاب کنه من این گوشی رو انتخاب کردم و دنبال یک جای مطمئن برای خرید هستم اگر جایی رو سراغ دارید حتماً بهم بگید
kalepoook
18-10-2011, 21:35
سلام
از دوستانی که این گوشی رو خریدن خدا نکرده ناراضی هستن
من یه optimus one خریدم چند روزه اگه مایل بودن تعویض میکنم مابقی قیمتش رو هم تقدیم میکنم
19-10-2011, 20:16
این مدل خروجیه تلویوزیون نداره؟
نه این مدل HDMI و TV Out نداره
mh_rayaneh
20-10-2011, 02:33
سلام
من میخام این گوشیو بخرم
از کجا بخرم؟با گارانتی بی گارانتی؟
تو جعبش چیا هست؟ساخت کدوم کشوره؟
کدوم نرم افزار یا سخت افزارشو چک کنم؟
سلام
من با گارانتی که گرفتم تو جعبه سوای چیزای معمول ( شارژر و ..... ) یه رم 2 گیگ هم بود.
گارانتی پارس کامنل یه لیبل قرمز رنگ باحال دور جعبه داره.
من از بازار موبایل گرفتم ....
دوربین و ال سی دی ( پیکسل سوخته نداشته باشه ) و تماس و ... چک کن مثل همه گوشی ها
ساخت کره هستش.
موفق باشید
970#*3845#
خب اینم یه کد کاربردی برای اپتیموس بلک که می تونید با اون به اکثر تنطیمات گوشی وارد بشید و قسمت های مختلف رو چک کنید .
توجه :
دوستانی که برای خرید میرن میتونند این کد رو برنند و بعد از منوی که میاد device test رو انتخاب کنند و قسمت های مختلف گوشی مثل صفحه نمایش رو تست کنند .
منبع فریم ویرهای اپتیموس بلک
اینم منبع تمامی فریم ویرهای اپتیموس بلک ، برای اینکه مدل فریم ویر گوشیتون رو ببینید برید تو setting و از اونجا about phone در اون بخش به Software version دقت کنید مال من زده LG-P970-V10C که این آخری یعنی V10C رو اگه دقت کنید و با جدول فریم ویر که در لینک زیر هست مقایسه کنید متوجه میشید که تنها فریم ویری هست که نسخه خاورمیانه ( امارات ) داره و پشتیبانی از زبان فارسی و الی ....
این لینک فریم ویرها هم برای آشنائی و هم برای دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان دقت کنند برای خرید گوشی این مدل فریم ویر ورگوشیشون باشه اگه زیان فارسی براشون مهمه ( البته مطمئن نیستم فقط همین فریم ویر زبون فارسی داشته باشه ولی از شواهد چنین بر میاد :31:
سلام
من با گارانتی که گرفتم تو جعبه سوای چیزای معمول ( شارژر و ..... ) یه رم 2 گیگ هم بود.
گارانتی پارس کامنل یه لیبل قرمز رنگ باحال دور جعبه داره.
من از بازار موبایل گرفتم ....
دوربین و ال سی دی ( پیکسل سوخته نداشته باشه ) و تماس و ... چک کن مثل همه گوشی ها
ساخت کره هستش.
موفق باشید
اولاً مبارکتون باشه
چند خریدی حالا ؟ و کی ؟ الان چنده ؟
قربان شما ، من 430 گرفتم با 2 سال گارانتی کامتل از بازار موبایل... الان قیمت ندارم.
دوستان رنگ سفید این گوشی وارد بازار نشده? ترجیحا گارانتی دارش...
قربان شما
velvet revoulver
24-10-2011, 17:40
دوستان رنگ سفید این گوشی وارد بازار نشده? ترجیحا گارانتی دارش...
قربان شما
من چند روز پیش بازار بودم رنگ سفید پیدا نکردم تازه سیاهش هم خیلی کم بود...من سفیدش رو از نزدیک ندیدم به نظرتون کدوم رنگش قشنگ تره؟:13:
به نظر من سفیدش برای خانوما خیلی مناسبه,الانم امار سفیدشو برای دو تا خانوم گرفتم.
من که خیلی باهاش حال می کنم رنگ مشکیشم که دارم خیلی خوبه و دیزاین گوشی هم عالیه ایکاش ال جی همین دیزاین رو بزرگ میکرد و سایز صفحه رو به ٤.٥ تا ٥ اینچ میرسوند.
خبر داری سفیدش کی میاد و قیمتش چنده ؟
absorb3000
26-10-2011, 10:52
سلام.برای خرید گوشی بین چند تا گوشی هم قیمت گیر کردم !
1- گلکسی اس با حدود قیمت 450
2- ال جی بلک با حدود قیمت 460
3- اچ تی سی دیزایر hd کارکرده در حد آک 480
4- سونی آرک 480
خوشحال میشم راهنمایی کنید
26-10-2011, 15:55
بلک قیمتش 380ــه :دی و بین اینا آرک و گلکسی اس به نظر من بهترن...
velvet revoulver
26-10-2011, 17:25
بلک قیمتش 380ــه :دی
ارزون شده؟!!! شما کی قیمت گرفتی؟ از کدوم بازار؟ با گارانتی اصلی؟؟
خبر داری سفیدش کی میاد و قیمتش چنده ؟
نه متاسفانه,خودم برای دوستام منتظرم بیاد
velvet revoulver
27-10-2011, 16:56
به نظرم ال جی داره بسیار بسیار ضعیف عمل میکنه...اولین گوشی دوهسته ای دنیا رو ال جی معرفی کرد اما این سامسونگ و بقیه رقبا بودند که دوهسته ای هاشون رو خیلی سریعتر به بازار عرضه کردند از اونطرف گوشی 3d ال جی دستگاه بسیار خاص و جالبیه که میتونه با تبلیغات و بازاریابی مناسبتر جز پر فروشترینها بشه ..اما ال جی خیلی کند عمل میکنه..در حالیکه همه ی برندها دارن روی دو هسته ایها و حتی بالاتر کار میکنن و خیلی وقته که گوشیهای تک هسته ایشون بازار رو قبضه کرده اما ال جی هنوز نتونسته بلک رو تو بازار جا بندازه و گهگاه بلک و بقیه گوشی های الجی به سختی تو بازار پیدا میشن...... هنوز بلک داره از فرویو استفاده میکنه (البته شاید تا الان اپدیت جدید اومده باشه که خیلی دیره !! ) .. ال جی تو زمینه ی عرضه ی کالا و پشتیبانی از محصولاتش خیلی تعلل میکنه متاسفانه ...
بله تنها ایرادی که واقعا وارده همین ساپورت ضعیفه,الان همه ازورژن ٤ اندروید حرف میزنن ما باید منتظر ٢.٣ باشیم....
AryanLand
28-10-2011, 03:13
به نظرم ال جی داره بسیار بسیار ضعیف عمل میکنه...اولین گوشی دوهسته ای دنیا رو ال جی معرفی کرد اما این سامسونگ و بقیه رقبا بودند که دوهسته ای هاشون رو خیلی سریعتر به بازار عرضه کردند از اونطرف گوشی 3d ال جی دستگاه بسیار خاص و جالبیه که میتونه با تبلیغات و بازاریابی مناسبتر جز پر فروشترینها بشه ..اما ال جی خیلی کند عمل میکنه..در حالیکه همه ی برندها دارن روی دو هسته ایها و حتی بالاتر کار میکنن و خیلی وقته که گوشیهای تک هسته ایشون بازار رو قبضه کرده اما ال جی هنوز نتونسته بلک رو تو بازار جا بندازه و گهگاه بلک و بقیه گوشی های الجی به سختی تو بازار پیدا میشن...... هنوز بلک داره از فرویو استفاده میکنه (البته شاید تا الان اپدیت جدید اومده باشه که خیلی دیره !! ) .. ال جی تو زمینه ی عرضه ی کالا و پشتیبانی از محصولاتش خیلی تعلل میکنه متاسفانه ...
سلام.
البته در قبال سامسونگ که باید بگیم یجور سیاسته کاریه این نوع عملکرد ال جی, چونکه ال جی و سامسونگ هر دو مال یک نفره(البته بهتره بگیم یک خانواده ) ( یک پدر و دو پسرش).:11:
yee_pesare
29-10-2011, 11:37
:41:سلام به دوستان عزیز, بچه ها سری جدید بلاک نمایندگی اورده, بازار موبایل ٤٣۰. رنگ سفیدم هست که خیلی شیکو قشنگه, در ضمن اندروید. ٢.٢.٣. روش نصبه که یکسری افکتهای جذاب بهش اضافه شده که گوشیه من نداره
تو اپدیت جدید باتریش قوی تر نشده؟؟؟؟؟ اینجوری بدرد نمیخوره
:41:سلام به دوستان عزیز, بچه ها سری جدید بلاک نمایندگی اورده, بازار موبایل ٤٣۰. رنگ سفیدم هست که خیلی شیکو قشنگه, در ضمن اندروید. ٢.٢.٣. روش نصبه که یکسری افکتهای جذاب بهش اضافه شده که گوشیه من نداره
خوب رو مال من 2.2.2 نصبه...یعنی اون افکت های جداب بخاطر همین 1 آخریه:31::31:
ممنون ....حالا این افکت ها وتغییرات شامل چیه؟
قربانت.
**دوستانمونو بفرستیم بگیرن :31: **
yee_pesare
29-10-2011, 21:45
تغییرات انچنانی نیست بیشتر تو شکل منوها ..., مثلا سطل اشغال که برنامه هارو میخای از صفحه اصلی برداری تکون میخوره, باطریو نمیدونم دوستان گرفتن ببینیم چی میگن,
آپدیت قدم به قدم اپتیموس بلک به سیانوژن 7 ( اندروید 2.3.5 )....
البته هنوز گیرائی داره و کامل نیست و بعضی جاها گیر داره و البته خودم هم نصب نکردم و اینم بگم هر کی نصب کنه خیلی شاس میزنه :31: چون اندروید 2.3 رسمی بزودی میاد ...گفته باشم :31:
خبر توپ...اندروید 2.3 رسمی برای بلک تا آخر این ماه (میلادی ) ریلیز میشه ....:31:
انصافا این گوشی خیلی cool تر و بهتر از این سونی آرک هست .:40:. حالا که آپدیت جدید توی راهه دیگه مهم ترین ایرادش بر طرف شد . انصافا هر کی این گوشی رو داره خیلی راضی بوده :5:
amirfiri
06-11-2011, 11:11
خبر توپ...اندروید 2.3 رسمی برای بلک تا آخر این ماه (میلادی ) ریلیز میشه ....:31:
شد ایا؟
velvet revoulver
07-11-2011, 00:46
سلام.
البته در قبال سامسونگ که باید بگیم یجور سیاسته کاریه این نوع عملکرد ال جی, چونکه ال جی و سامسونگ هر دو مال یک نفره(البته بهتره بگیم یک خانواده ) ( یک پدر و دو پسرش).:11:
من منظور شما رو درک نکردم:13:...ایا منظورتون اینه که ال جی داره به نفع سامسونگ کم کاری میکنه و ضرر میده؟اگر منظورتون همین باشه و استنباطم از حرف شما درست بوده باشه بعید میدونم همچین فرضیه ای صحت داشته باشه...ال جی یه شرکت غول اسا هست که چندین هزار کارمند در سرتاسر دنیا داره و گردش مالی و درآمد این شرکت باید به حدی باشه که بتونه جوابگوی پرداخت دستمزد کارکنان و هزینه های اداری, تولیدی , و غیره وذلک باشه و در نهایت سودی هم عایدش بشه.... الان طبق اخباری که تو رسانه ها اعلام شده ال جی تو سه ماهه ی اخیر( علیرغم نواوری ها و پیشرفتهای تکنولوژیکی که داشته) در دپارتمان مربوط به موبایل ضرر مالی داده ...بعید میدونم این ضرر و زیان و کم کاری عمدی بوده باشه و سیاستی پشت این مساله باشه..شاید هم من منظور شما رو درست متوجه نشدم؟؟
شد ایا؟
23 روز تا آخر ماه جاری میلادی عزیز مونده :31: تازه اول گویا برای اروپا میاد...یعنی ورژن خاورمیانه اون احتمالا دیرتر ریلیز میشه.
hatef_motahhary
09-11-2011, 18:30
دوستان کسی خبر نداره که این گوشی از طرف شرکت کامتل،چه زمانی به اندروید 3 آپدیت میشه؟
دوستان کسی خبر نداره که این گوشی از طرف شرکت کامتل،چه زمانی به اندروید 3 آپدیت میشه؟
آندروید 4فکر کنم منظورتون باشه
ربطی به کامتل نداره ال جی باید آپدیت کنه که فکر نکنم بکنه
باید چشممون به کاستوم رام باشه
اگه کسی آدرس محل فروش یا شماره تلفن یا سایت اینترنتی سراغ داره که رنگ سفید داشته باشن با گارانتی اصلی لطفاً سریع خبر بده فوریهههه
yee_pesare
12-11-2011, 14:34
دوست عزیز بازار موبایل که البته یکم گرونتره .. و سفیدم داره و اگه نداشت طبقه ٥ و ٦ علاالدین ٤٢۰ تومن اکثر مغازه ها دارن, مخصوصا ٦
yee_pesare
12-11-2011, 18:52
دوستان مثل اینکه الجی اپتیموس. Sol با صفحه امولد و سی پی یو ١ اومده تو بازار البته با اندروید ٢.٣ اینم گزینه خوبیه
اولین دو سیم کارت اندروید هم ال جی داده مثله اولین دو هسته ای و اولین تری دی و اولین صفحه نمایش با روشنایی بالا,
ایتیموس نت مثله اینکه تو بازارم هست با اندروید ٢۰٣,
گزینه خوبیه یه طرف از دیتا ایرانسل و همراه اول.....
velvet revoulver
13-11-2011, 02:12
اولین دو سیم کارت اندروید هم ال جی داده مثله اولین دو هسته ای و اولین تری دی و اولین صفحه نمایش با روشنایی بالا
این ال جی هم فقط اولین ها رو میزنه و بعد هم ولشون میکنه به امون خدا...:31:..الان اگه هر کدوم از کمپانی های دیگه این کارها رو میکردن تا حالا 60 میلیون بار کرده بودنش تو بوق و کرنا بوسیله ی تبلیغات و بازاریابی و...!!..امان از این ال جی با این تبلیغات و ساپورت و کارای عجیب و غریب دیگه ش!!!...ظاهرا ال جی تو ایران وظایف بازاریابی و تبلیغات و ساپورت مشتری رو که تو دنیای تجارت مدرن جز اصول اولیه و زیربنایی هر کمپانی هست یادش رفته...
دوست عزیز بازار موبایل که البته یکم گرونتره .. و سفیدم داره و اگه نداشت طبقه ٥ و ٦ علاالدین ٤٢۰ تومن اکثر مغازه ها دارن, مخصوصا ٦
بله ممنون من دیشب رنگ مشکی رو با گارانتی اصلی خریدم 420 و 15 تومن هم دادم مموری 2 همراهش رو با 8 عوض کردم کلاً شد 435 بدون هیچ چیز اضافه ای سفیدش رو هم زیاد داشتند سری جدید سفید بود ولی مشکیش بیشتر خوشم اومد
دوستان لطفاً کمک کنید من مموری گوشی رو وقت خرید عوض کردم میخوام بدونم چه فایلهایی روش بوده ؟ حجمشون چقدره ؟ کسی از دوستان میتونه فایلها رو برام بفرسته ؟
yee_pesare
16-11-2011, 09:49
چطور مگه مشکلی پیش اومده برات ؟ فکنمیکنم فایلهای سیستمی رو مموری باشه, البته دقت نکردم چون روی گوشی بوده ممکنه. باشه,
نه مشکلی نیست دنبال lg pc suite میگردم نوشته روی اون مموری بوده
کسی از دوستان گوشی رو آپدیت کرده ؟ مال من روژن v10f داره ولی هنوز هم آپدیت براش میاد 230 مگ هم هست من نزدم آپدیت کنه کسی آپدیت کرده تغییراتش رو بگه ؟
کسی از دوستان گوشی رو آپدیت کرده ؟ مال من روژن v10f داره ولی هنوز هم آپدیت براش میاد 230 مگ هم هست من نزدم آپدیت کنه کسی آپدیت کرده تغییراتش رو بگه ؟
نه نکن .....بزار یه 10 تا 20 روز دیگه بزن برای 2.3 دیگه چه کاریه این کار :31:
من اون ال جی پی سی سوئیت رو دارم حجمش حدود 140 مگابایته خیلی برات واجبه بگو یه جا برات آپ کنم :46:
راستی گوشی مبارک ....
NINTENDO_DS
19-11-2011, 16:13
بدیه ال جی اینه که دیر آپدیت واسه سیستم عامل میده
الان که همه دارن میرن روی 4 این تازه میخواد 2.3 بده
نه نکن .....بزار یه 10 تا 20 روز دیگه بزن برای 2.3 دیگه چه کاریه این کار :31:
من اون ال جی پی سی سوئیت رو دارم حجمش حدود 140 مگابایته خیلی برات واجبه بگو یه جا برات آپ کنم :46:
راستی گوشی مبارک ....
دستت درد نکنه آقا از سایتش نشد دانلود کنم ولی یکی آپلودش کرده بود از جای دیگه دانلود کردم. محض کنجکاوی گفتم آپدیت کنم اگه آپدیت کردم خبرش رو میدم.
کلا هم گوشی خوبیه کلی برنامه روش نصب کردم مشکلی نداشت برنامه واسه وی پی ان وی خواستم که بدون روت کردن کار کنه پیدا نکردم زیاد هم واجب نیست واسه مارکت که کلی برنامه دیگه هست. فیسبوک هم با برنامه خودش راحت میره بقیه سایت ها رو هم با مینی اپرا راحت میره
yee_pesare
21-11-2011, 08:47
جالبه برای اولین بار تو رنکینگ جی اس ام ارنا دو تا الجی هستن. نت و بلک
velvet revoulver
21-11-2011, 19:03
جالبه برای اولین بار تو رنکینگ جی اس ام ارنا دو تا الجی هستن. نت و بلک
آره ..جالبه ..ظاهرا ال جی داره کم کم جا میافته...(حاشیه : یه نکته ی جالب دیگه اینه که مدتهای زیادیه که سامسونگ WAVE 1 تو رنکینگ جی اس ام ارینا جزو 3 گوشی برتره..قبل از اومدن GS II دوم بود حالا سوم شده)
امروز 28 نوامبر و ما منتظر انتشار اندروید 2.3 برای این گوشی هستیم اگر خبری شد اطلاع رسانی کنید لطفاً
yee_pesare
28-11-2011, 15:49
دوستان مثله اینکه قراره اندروید ٤ براش به همراه 3d و 2x بیاد,دسامبر,تو صفحه فیسبوکه ال جی زده
آره اینجا هم زده خبر خیلی خوبیه....
ولی من ردش کردم رفتم بلک بری گرفتم :31:
velvet revoulver
28-11-2011, 17:37
ولی من ردش کردم رفتم بلک بری گرفتم :31:
چی شد عوض کردی ؟:18: مگه راضی نبودی از گوشی؟ من تا اونجایی که میدونم و خودت هم گفتی خیلی راضی بودی ازش...
هر رد کردنی دلیل بر این نیست که آدم راضی نباشه ....اتفاقا خیلی ازش راضی بودم ولی واقعیتش احساس کردم کلا با تاچ حال نمی کنم و رفتم دنبال یه گوشی کی بورد دار...چون از چند سال پیش ( حدود 4 سال پیش ) دنبال بلک بری بودم موقعیت پیش اومد و اینو خریدم و اپتیموس بلک رو هم دادم به یکی از بستگان که اتفاقا اونم خیلی راضیه این 4 هم که داره براش میاد .... کولاک :31:
SonyEricsson
28-11-2011, 22:43
قیمت گوشی الان چنده؟ سرویس دهی ال جی چطوره؟ یعنی آپدیت میکنه گوشی هاشو؟ چون سامسونگ روی گالکسی خیلی خوب ساپورت میکنه
فعلاً که آخرین ورژن V10I هست و البته برای ایران V10G صبور باشیم البته من دارم به V10G آپدیت میکنم
میشه لطفا نحوه اپدیت رو آموزش بدین + آخرین ورژن رو هم آپلود کنید پیشاپیش ممنون.
راه اصلیش اینه که با نرم افزار LGMobile update چک کنی آپدیت جدید رو که حدود 220 مگ هست دانلود و نصب کنی راه فرعیش هم اینه که اول ببینی چه آپدیتی به گوشیت می خوره و فایلش رو دانلود کنی بعد با برنامه دیگه ای گوشی رو آپدیت کنی
دوست عزیز میشه لطفا بگی چطوری چون من وقتی می خوام lg mobile update نصب کنم یه خورده پر میکنه بعدش گیر میکنه و نصب نمیشه منظورم اینه که همینطوری میمونه.
آره برنامه اش خیلی کند هست ولی باید به اینترنت وصل باشی و چند دقیقه ای صبر کنی تا بیاد بالا
kalepoook
09-12-2011, 20:04
سلام
از دوستایی که
گوشی بلک رو میخوان بفروشن
من یه اپتیموس وان دارم تعویض میکنم مابقی قیمت رو تقدیم میکنم
ممنون
خبرهای جدیدی از آپدیت جدید آندروید 2.3.5 در فیسبوک ال جی ایتالیا منتشر شد ورژن V20K امیدوارم زودتر از راه برسه
mehdi30nema
20-12-2011, 00:19
من امروز رفتم بازار موبایل و این گوشی را با گارانتی برای یکی از همکارام خریدم 425 تومان . که البته با مموری و محافظ ال سی دی و کیف 460 شد . گوشی الان دستمه فقط چند تا سوال دارم :
1 - این گوشی چیزی مثل task manager گالکسی اس نداره که بشه برنامه های نصب شده را پاک کرد یا مثلا برنامه های خالی را بست و ... ؟
2 - الان آندروید 2.2.2 روشه . فعلا تا چه آندرویدی میشه آپدیت کرد ؟
البته فعلا همین دو تا سوال را دارم ولی اگه بیشتر با گوشی کار کنم احتمالا بازم باید ازتون سوال کنم .
با تشکر
mehdi30nema
20-12-2011, 11:18
سوال فوری :
بچه ها من گوشی را به کامپیوتر وصل کردم و شناختش و کلی برنامه ریختم . حالا که میخام از گوشی برم اونا رو نصب کنم اصلا نمیدونم از کجا باید وارد قسمت فلدرها بشم . ؟
لطفا راهنماییم کنید .
ashkan.t
27-12-2011, 07:15
سلام خسته نباشید میخاستم بدونم این گوشی تو گیمای hd کم نمیاره آخه gpu PowerVR SGX530 من بیشترین استفادم گیمه مرسی
PersiAndroid
27-12-2011, 11:05
این گوشی تو سه ماهه ی سوم 2012 به اندروید 4 آپدیت میشه :
sAeEd_kHaAn
27-12-2011, 12:09
سوال فوری :
بچه ها من گوشی را به کامپیوتر وصل کردم و شناختش و کلی برنامه ریختم . حالا که میخام از گوشی برم اونا رو نصب کنم اصلا نمیدونم از کجا باید وارد قسمت فلدرها بشم . ؟
لطفا راهنماییم کنید .
اندروید پیشفرض فایل منیجر نداره شما با خود گوشی برو تو اینترنت سرچ کن astro file manager.apk اینو رو دان کن بعد با این برنامه به حافظه گوشیت دسترسی داری و میتونی هرچی ریختی توش نصب کنی
این گوشی به شکل پیش فرض نوعی فایل منیجر داره .....
باید از برنامه آفیس گوشی استفاده کنید از اونجا قادر به مدیریت قایل و نصب برنامه هستید ....
البته نصب یه فایل منیجر قابلیت های بیشتری میده توصیه من astro هست.
amirfiri
10-01-2012, 14:23
خبری از آپدیت نیست ؟
حداقل 3ماه باید صبر کنید
واقعا همچین چیزی اومده ؟!؟:18:
کجا داره بریم بگیریم ؟
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
سلام
اون باتری جدیده رو ندیدی برای بلک اومده 80هزار تومنه که باتری رو سه برابر افزایش میده؟؟
واقعا همچین چیزی اومده ؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا داره بریم بگیریم ؟
amirfiri
22-01-2012, 10:01
واقعا همچین چیزی اومده ؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا داره بریم بگیریم ؟
از باتری معمولی بزرگتره و ضخامت گوشیت رو خیلی زیاد می کنه.
فکر کنم 3500mA بود.
yee_pesare
24-01-2012, 11:41
مثله اینکه اپدیت جدید اومده کاربرا در هند و اروپا دریافت کردن
PersiAndroid
24-01-2012, 16:23
یه آپدیت جدید واسه بلک... :40:
Gingerbread update for LG Optimus Black starts rolling out
As promised by LG, the Android 2.3 Gingerbread update for the Optimus Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Flg_optimus_black_p970-3704.php) has started rolling out. However, for now, only people in India and Europe have reported to receiving the update.
The update upgrades the phone to Android 2.3.4, which is oddly three versions prior to the latest Gingerbread update, 2.3.7. Then again, the later versions only brought minor changes and improvements so you won't be missing out on much.
LG has also released a change log for the new update, which reads as follows:
Improved power management
Enhanced mobile gaming experience
Improved UI to enable faster access and control and a more intuitive user experience
One-touch word selection and copy/paste:
Better Download management
Support for new media formats such as AAC, AVC, MPEG 4 and H.263
New features and other improvements: active app management, shortcuts, widgets, icons, app groups, updated calendar options, camera geotagging, better email synching and more precise camera auto-focus.
App updates and pre-loaded Google+ app
If you're in the above mentioned regions you may already be enjoying the Gingerbread experience on your Optimus Black whereas others may have to wait a bit longer. Do remember that LG has also promised ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Flg_reveals_android_ice_cream_sandwich_update_sche dule-news-3574.php) Ice Cream Sandwich upgrade for the Optimus Black, which is expected in Q3, this year.
Source 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%2F01%2Flg-optimus-black-getting-gingerbread-update-in-india%2F) • Source 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F2012%2F01%2F23%2Flg-optimus-black-gingerbread-disponibile-in-india-ed-europa-e-altri-paesi-ma-in-italia%2F)
سلام بچه یه خبر خوب اینکه آپدیت فارسی احتمالا 1 فبریه ریلیز بشه اینو یکی از کارمندای مادیران میگفت (پشتیبانی گوشی های الجی) و اینکه جدیدا کشف کردم با نگه داشتن ولوم بالا و پاور به مدت 10 ثانیه گوشی ریست میشه.
babakgol70
02-02-2012, 22:00
انصافا galaxy s i9000 يا lg black?
PersiAndroid
03-02-2012, 02:04
گلکسی اس بهتر هست.
اما بستگی به قیمت هم داره شنیدم این گوشی حدود 500 هم پیدا میشه (نمیدونم چقد صحت داشته باشه چون گفتن اپتیموس 3دی هم 650 هست ولی امروز قیمت کردم 900 ) ولی گلکسی اس میگن حدود 680
اگه اختلاف قیمت انقد باشه بلک بهتره
ولی اگه مث قبل که قیمت ها یکسان بود بشه و بازار برگرده صد در صد گلکسی اس بهتره
نظر شخصیه من گلکسی اس هستبه دلایلی مث صفحه نمایش - چیپ گرافیکی -دوربین بهتر و ....
bahmanhtm
04-02-2012, 18:38
من امروز این گوشی رو گرفتم.ولی یه دونه پیکسلش سوخته.مشمول گارانتی میشه ؟
04-02-2012, 19:33
نمیدونم چقد صحت داشته باشه چون گفتن اپتیموس 3دی هم 650 هست ولی امروز قیمت کردم 900
3دی رو من 710 فیکس قیمت دارم...
------------------------------:41:
دوستان عزیز کسی آپدیت 2.3 رو نصب کرده ،
گوشی شاپ زده با گارانتی کامتل 475 درسته این قیمت؟؟؟؟
به نظرتون اگه برم علائدین طبقه های بالا چند گیر میارم بدون گارانتی؟؟؟
ارزش خرید داره یا نه؟
580 تا 600 قیمت دیروز علاالدین
سلام
قصد خرید lg optimus black دارم به آندروید 4 آپدیت میشه؟
انتظارات:
ساپورت بازیها و نرم افزار hd
پردازنده قوی
دوام باطری
اندازه صفحه نمایش
fffarshiddd
17-03-2012, 18:56
تو علاالدین پیدا نکردم
فقط تو بازار موبایل 650 دیدم!
سلام دوستان من امروز بردم مادیران به ٢۰٣ اپدیت کرد برام زنگ بزنید شماره پشت کار گارانتی بتون میگه چکار کنید فقط قبلش از اطلاعاتتون بک اپ بگیرین.
در جواب دوستمونم باید بگم ٣ ماه سوم به اندروبد ٤ اپ میشه بقیه جوابت بله است بجز باتری که استفاده زیاد باید اخر شب شارژ بشه.حرف نداره انصافا از اذر تا حالا دارم هیچ مشکلی نداشتم.
hatef_motahhary
08-04-2012, 17:20
الان راضی هستی؟
مصرف باتریش بهتر نشد؟
فونت فارسیش از جهت ظاهری تغییر نکرد؟
پول که نگرفتن؟
سلام.
به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراجعه کن
hatef_motahhary
15-04-2012, 20:32
کامتل هم دیگه الجی وارد نمی کنه گویا
dash_mehdi
15-04-2012, 20:51
دوستان من این گوشیو دارم
شنیدم خیلی نایاب شده
الان قیمتش تو بازار چنده؟
hatef_motahhary
20-04-2012, 10:45
بعید میدونم پیدا بشه.سفیدشو تو بازار موبایل دیدم هفته ی پیش ولی قیمتشو نپرسیدم.
behzadpart
24-04-2012, 00:51
سلام
2 روزه که یک مشکل عجیب پیدا کردم
گوشی با وایرلس به جی میل ، جی تاک و ooVoo و یک سری برنامه های دیگه وصل نمیشه ولی با اینترنت سیم کارت میشه !!!!
سرعت وایرلس خوبه و خیلی از برنامه های دیگه که احتیاج به اینترنت داره کار میکنن و فقط اون برنامه هایی که گفتم کار نمی کنن.
اصلا معلوم نیست چه مرگشه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا دارم خل میشم
behzadpart
26-04-2012, 23:49
لطفا کمک کنییییییییییید:
با وایرلس جی میلم سینک نمیشه ، جی تاک کار نمیکنه ، ooVoo کار نمیکنه و ...... ولی به راحتی برنامه دانلود می کنم و با براوزر گوشی همه جا می تونم برم بنابراین وایرلس مشکلی نداره و سرعت هم خوبه . اما با اینترنت خود گوشی به راحتی جی میل سینک میشه و بقیه اون برنامه ها که گفتم هم کار میکنه . واقعا عجیبهههههههههههههه . لطفا کمک کنید اگر می دونید مشکل از کجاست .
hatef_motahhary
03-05-2012, 17:52
منم همین مشکلو دارم!!
hatef_motahhary
04-06-2012, 10:59
دوست عزیز
با ایمیل خود گوشی برو و همه ی اشتراکهای ایمیلتو توش وارد کن
ایمیل الجی همه ی ایمیلها از جمله جی میل رو هم باز میکنه
hatef_motahhary
25-07-2012, 18:27
اندروید 4 واسه این گوشی نمیاد؟
PersiAndroid
27-07-2012, 14:41
سری اکسپریای 2011 Jelly Bean رو دریافت نمی کنن.
و o2x و بلک ics رو دریافت نمی کنن...
2011Xperias won't get Jelly Bean, no ICS for Optimus 2X and Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_2x_and_black-news-4570.php)
Every time Google announces a new version of its Android mobile OS, every droid user out there starts asking - will my smartphone get it? Well, we have some bad news for Sony Ericsson phones regarding Android 4.1 Jelly Bean and worse still - LG cancelled the ICS update for two of its phones.
Sony (actually, Sony Ericsson at the time) made sure to announce early on that its 2011 Xperia lineup will be updated to Android 4.0 Ice Cream Sandwich (even if the company wasn't so quick to actually deliver the updates). And now is has revealed that the Xperia arc S and Xperia mini pro won't be getting Jelly Bean.
This is coming from John Cooper, UK Product Manager for Sony Mobile, and while he didn’t say anything about other models, they all use the same chipset (with the arc S using an overclocked version). This means it's more than likely that the entire 2011 lineup will be missing out on the Android 4.1 JB fun.
As for the 2012 Xperia phones, Cooper says they're still reviewing which handsets are "the best for the Jelly Bean update" and promised Sony will announce its decision on Facebook once it figures it out.
No Jelly Bean sounds rough, but LG Canada had some worse news for some of its users - no Ice Cream Sandwich update for the LG Optimus 2X and Optimus Black. The LG Optimus 2X was expected to get Ice Cream Sandwich in Q2 but got delayed to Q3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and the Optimus Black was originally scheduled for Q3.
@PaddyJJ16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) The Optimus 2X will not be receiving the ICS upgrade. The original upgrade announcement was a general statement issued from HQ.Wed Jul 25 2125 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) via Twitter for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])LG Canada ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LGCanada
@Peter_Soi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) The Optimus Black will not be receiving the ICS upgrade. The original upgrade announcement was a general statement issued from HQThu Jul 26 1403 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) via Twitter for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])LG Canada ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LGCanada
Now it turns out that the ICS update for both phones has been canceled - in Canada, at least. The statement doesn't make it entirely clear if this is a country-specific thing or if all Optimus 2X and Black phones will remain stuck on Gingerbread.
Source 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Via ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) • Source 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arius.anthesious
08-08-2012, 22:59
با سلام
من چند روزیه که یک ال جی p970 خریدم
من تو خونه اینترنت adsl دارم بدون وایرلس
می خواستم با گوشی ازطریق کامپیوتر به اینترنت وصل شم ولی نتونستم
تو کامپیوتر یک ad hoc ساختم و internet sharing رو هم فعال کردم ولی گوشی اون رو نمی شناسه
و تازه برای امتحان هم به یک وایرلس وصل شدم ولی موقع اتصال همش این کار رو انجام میده
scan------ip obtaining-----------disconeccted
لطفا در این زمینه کمکم کنید
با تشکر
در ضمن هرچه ساده تر توضیح دهید:44::44::44::44::44::17::17::17::sad::sad: :sad::worried::worried::worried::worried::worried:
سلام.
دوستانی که این گوشی را دارند، ازش راضی هستند؟
من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت این گوشی تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
ساخت کره هست، نه؟
یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)
Punisher_2008
17-08-2012, 11:30
سلام.
دوستانی که این گوشی را دارند، ازش راضی هستند؟
من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت این گوشی تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
ساخت کره هست، نه؟
یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)
سلام..
الانشم قیمتش حدود 440 هست..
گوشی عالی هست.. من خودم این گوشی رو داشتم..
کیفیت نمایشگرش خیلی خوبه..
پردازشگر 1ghz از نوع Cortex A8 هست که جز بهترین تک هسته ای ها هست..
پردازنده گرافیکشم PowerVR SGX530
گوشی خیلی خوبیه.
...
الانشم قیمتش حدود 440 هست...
...
سلام.
ای بابا، رفتم به باباهه میگم چند، میگه 580! نمیدونم این قیمتو از کجاش در آورده میگه...
شما تهرانی هستید؟
فکر کنم توی تهران 440 گیر بیاد، ولی شهر ما نه... . فکر کنم باید به بچه بگم برام بخرند، بفرستند... .
سلام.
ای بابا، رفتم به باباهه میگم چند، میگه 580! نمیدونم این قیمتو از کجاش در آورده میگه...
شما تهرانی هستید؟
فکر کنم توی تهران 440 گیر بیاد، ولی شهر ما نه... . فکر کنم باید به بچه بگم برام بخرند، بفرستند... .
دست دوم این گوشی ارزش خرید داره؟
من تاحال دست دو نخریدم، یکم می ترسم.
Arius.anthesious
18-08-2012, 11:52
دوست عزیز گوشی خیلی خوبیه ولی نباید انتظار داشته باشی مثل دوهستهای ها کار کنه
ولی تو رنج خودش عالیه من اینو دارم ازش بنچمارک گرفتم از galay s یه چند تا گوشی عقب تر بود جالب که گوشی htc desire hd:18: فقط چند امتیاز بالا تر بود
در کل گوشیه عالیه
من الان چند وقته دارمش عالی کار میکنه راضیم
در ضمن دیجی کالابا گارانتی یاس زده 490 تومان
اگه با گارانتی میخوای فقط یاس بگیر گر جه من بدون گارانتی تو کرمانشاه خریدم 400
البته یه ماه پیش
الان احتمتلا باید 450 تومانی باشه
حتما خر در ضمن خودش فارسی داره نری بدی فارسی کنن و برنامه براش زیاد پیدا میشه:31:
دسته دو نخر احتمال مشکلش زیاده مگر نه من خودم یه بار برام پیش اومد آیپد 400 بخرم نگاش کردم سالم بود
ول وقتی اونجا امتحان کردم بایکی از دوستام فهمیدم یارو تبلت رو ترکونده:5:
دوست عزیز گوشی خیلی خوبیه ولی نباید انتظار داشته باشی مثل دوهستهای ها کار کنه
ولی تو رنج خودش عالیه من اینو دارم ازش بنچمارک گرفتم از galay s یه چند تا گوشی عقب تر بود جالب که گوشی htc desire hd:18: فقط چند امتیاز بالا تر بود
در کل گوشیه عالیه
من الان چند وقته دارمش عالی کار میکنه راضیم
در ضمن دیجی کالابا گارانتی یاس زده 490 تومان
اگه با گارانتی میخوای فقط یاس بگیر گر جه من بدون گارانتی تو کرمانشاه خریدم 400
البته یه ماه پیش
الان احتمتلا باید 450 تومانی باشه
حتما خر در ضمن خودش فارسی داره نری بدی فارسی کنن و برنامه براش زیاد پیدا میشه:31:
دسته دو نخر احتمال مشکلش زیاده مگر نه من خودم یه بار برام پیش اومد آیپد 400 بخرم نگاش کردم سالم بود
ول وقتی اونجا امتحان کردم بایکی از دوستام فهمیدم یارو تبلت رو ترکونده:5:
برای روتش مشکلی نداری؟ اصلا روتش کردی؟ اگه روتش کردی، می تونی روششو بگی. می خوام بدونم گوشی پر دردسری نیست. فروم خاصی برای روت این گوشی هست؟
Arius.anthesious
23-08-2012, 11:19
نه روتش نکردم
کلا من خودم روت نمیکنم چون به نظرم خطر داره
سلام.
دوستانی که این گوشی را دارند، امکانش هست که محتویات داخل جعبه گوشی را با ذکر مدل هر قطعه در اینجا بگذارند؟ البته اگه همراه با عکس هم باشه که خیلی بهتره.
ضمنا اگر امکانش هست یک عکس هم از جعبه گوشی بزارند. من دیدم که جعبه خیلی بزرگی داره (توب بررسی ها) ولی مثل اینکه این جعبه برای خریداران نیست بلکه برای کسانی است که می خواهند گوشی را بررسی کنند!
پشت گوشی دقیقاً زده "Made in Korea" ؟؟ یا چیز دیگری؟
می خواهم قبل از خرید مطمئن بشم.
ممنون از شما
Arius.anthesious
25-08-2012, 09:13
دوست عزیز این جعبه ای که من گرفتم مثل اونایی که تو فیلم نیست ولی جعبه بازم شیکه
داخل جعبه یه رم 2g
یه هندزفری
یه اداپتور usb چند تا برگه و کتابچه و باتری 1500
یه کابل usb هست
همین
پشت گوشی زیر باتری یه نوشته هست که روش بارکد و این چیز هاست و made in korea هست
در ضمن دوست عزیز این قدر xطولش نده اگه یه گوشی می خوای که اندروید روش بدون مشکل باشهو برای کار معمولی و بازی های متوسط رو عالی و بازی های بالا رو خوب اجرا کنه رو بخر مطمين باش بهترینه
بیشتر وایسی بخدا گرونتر میشه
شما نهایتا چقدر میخوای بدی گوشی
شما کجا زندگی میکنی
در ضمن موقع خرید هیچی نذار رزش بریزن چون خودش فایل منجر داره
خودش همه چی داره بقیه رو هم میتونی از اینترنت مثل بازی و اینجور چیز ها بگیری
حجمشون زیاد نیست
الان تهران قیمت بالای 520البته با گارانتی فقط یاس بگیر
بدون گارانتی هم که 500
از من به شما نصیحت بدون گارانتی هیچ مشکلی نیست فقط اونجا چک کن ببین مشکلی نداشته باشه مثلا پیکسل های صفحش نسوخته باشه
یا اینکه جعبش پلمپ باشه
هر مشکلی هم بود بگو حلش میکنیم
فقط اون سوال های بالا رو جواب بده
..... بیشتر وایسی بخدا گرونتر میشه
یه سری مشکلات دارم و اینقدر سرم شلوغه که نمی تونم فعلا بگیرم. ولی به امید خدا چند وقت دیگه میگیرم. من یه برآورد کردم، دیدم بیشتر از 410 تا 420 هزار تومان نمی ارزه (حدا و تا یک ماه دیگه به این قیمت بر میگرده.... احتمالا میدم بچه ها از تهران برام بگیرند.
..... شما نهایتا چقدر میخوای بدی گوشی
شما کجا زندگی میکنی .....
من حداکثر 440 تومان می خواهم هزینه کنم. بیشتر از این را جالب نمی دونم
........ در ضمن موقع خرید هیچی نذار رزش بریزن چون خودش فایل منجر داره .......
من خودم قبلا آندروید داشتم (XPERIA™ mini pro). تمام جیکو بوک اونو میدنم. فقط شصت بار زدم پدرشو در آوردم و دوباره رام روش نصب کردم و از اینجور کارا!!!
..... الان تهران قیمت بالای 520البته با گارانتی فقط یاس بگیر
بدون گارانتی هم که 500 .....
بدون گارانتی می گیرم.
..... یا اینکه جعبش پلمپ باشه .....
مگه پلمپ هم پیدا میشه؟
..... هر مشکلی هم بود بگو حلش میکنیم .....
چشم. شما آقایی ..... .
ممنون ... .
Arius.anthesious
25-08-2012, 09:45
خوبه منم میگم بیشتر از 430 نمیارزه
انشالله میخریش
موفق باشی
راجع به محل زندگی هم قصد فضولی نبود خواستم ببینم میتونم برات تو اون محل قیمت خوب پیدا کنم
منظورم از پلمپ این بود که روش رام غیر رسمی نباشه
خوبه منم میگم بیشتر از 430 نمیارزه
انشالله میخریش
موفق باشی
راجع به محل زندگی هم قصد فضولی نبود خواستم ببینم میتونم برات تو اون محل قیمت خوب پیدا کنم
منظورم از پلمپ این بود که روش رام غیر رسمی نباشه
من همدانیم.... .
Arius.anthesious
25-08-2012, 09:59
با تشکر من قیمت همدان پیدا نکردم ولی تهران همونی که گفتم
وایسا تا قیمت ها بیاد پایین
دوستان منم دارم میگیرم این گوشی رو احتمالا فردا میخرم
قیمت هم 420 با گارانتی ماناتل
گارانتی یاس هم 480
دوستان منم دارم میگیرم این گوشی رو احتمالا فردا میخرم
قیمت هم 420 با گارانتی ماناتل
گارانتی یاس هم 480
از کجا؟
گرفتی، یه ندا به ما بده.
از کجا؟
گرفتی، یه ندا به ما بده.
فردا میرم میگیرم هنوز نگرفتم
2روز پیش تست کردم هم اینو هم GS1 و هم xperia u انصافا از همه لحاظ برتره
همونجا برات بدون هزینه به آندروید 2.3 آپ میکنن
از بازار موبایل
.... از بازار موبایل
این بازار موبایل، تهرانه؟
آدرس دقیقشو میتونی بزاری؟ (بگم برام بگیرند)
آره تهرانه
خ حافظ پایینتر از خ جمهوری بازار موبایل
دوستان اندروید 4برای این گوشی خیلی وقته اومده !!!
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
خوب رام رسمی اندروید 4 برای ایران هم برای اپتیموس بلک اومد گوشی را آپدیت کنید و از اندروید 4 و رابط مهیج ال جی لذت ببرید
قابل توجه اونایی که دائما میگن ال جی در پشتیبانی ضعیفه و از شرکت های دیگه فقط تعریف میکنند شاید ال جی ضعیف و کند باشه اما اگر کاری انجام میده دقیق و مطمئن و بدون عیب انجام میده:n02:
همین دوستان میگفتند چون سامسونگ برای گالکسی اس آندروید 4 رسمی نداده چون گوشی کم میاره:n09: ال جی هم نمیتونه بده اما دیدیم که ال جی آپدیت را انجام داد و گوشی مشکل که نداره هیچ خیلی باگها هم رفع شده
زنده باد ال جی:n08:
اینم رام رسمی
Amateِur
11-02-2013, 16:42
سلام دوستان
1 سالي ميشه اين گوشي رو دارم.
اين اواخر خيلي اذيت ميكنه واقعا رو مخمه.
ازش راضي ام اما متاسفانه باگ زياد داره.
مثلا در هنگاه ظبط ويدئو وقفه ميافته وسطش! و مورد هاي ديگه.
حالا چند سوال. آيا الان نمايندگي ال جي كه تو بازار موبايله اندرويد 4 رو ارائه ميده؟ بعد چه تغيراتي در رابط كاربريش ايجاد ميشه؟ مثلا چرخش اتومات صفحه مثل ايفون ميشه؟
بعد مشكل اصليم كه اين پستو بخواطرش دادم اينه: عكسايي كه با دوربينم ميگيرم و از كامپيوتر ميريزم تو گوشي با سرعت بسيار بسيار پاييني نشون ميده و تعداد زيادي از عكس هارو هم كلا تار نشون ميده و Loading اش بعد 1 ساعتم تموم نميشه. خيلي اصابمو خورد كرده. بعد من از منوي تنظيمات / پريويسي ، ريست فكتوريش كردم شايد درست شه و حتي رم 8 گيگبيتيم رو هم كه رو به پر شدن بود رو با تمام محتوياتش :( فرمت كردم اما باز هم اين لعنتي درست نشد. تسك منيجر ريختم همش رمم بالاي 50% هست. ديگه نميدونم چيكارش كنم. همين روزاس كه بندازمش سطل زباله.
دوستان ترو خدا كمكم كنيد اين مشكل رو حل كنم و اين رو هم بگيد كه آيا با اپديت اندرويد 4 اين مشكل حل ميشه و در كل سرعت افتضاح اين گوشي بالاتر ميره؟
ويرايش: اينم بدبختي جديدم با اين گوشي كه همين الان فهميدم. گوشيمو ديشب ريست كارخونه كردم اما قبلش تمام كانتكت هامو ريختم تو سيم كارت، الان كه اومدم وارد كنم به گوشي از سيم كارت هيچ كدمش نيست. وااااااي لعنت به اين گوشي
اول اینکه منم 8 ماهی میشه این گوشی را دارم انصافا تو این 8 ماه نه باگ داشته نه تاحالا ریست فاکتوری کردم نه باطری درآوردم نه brick شده گوشی!
تمام مشکلات شما احتمالا برمیگرده به نوع رمی که داخل گوشی گذاشتید و کلاس پایین و نامرغوب بودن اون!
در مورد آندروید 4 بله نمایندگی اگر گارانتی دارید انجام میده اما کار بسیار راحتی هستش و اگر بخواهید من طریقه انجامشو در سایت قرار میدم
در مورد تغییرات که کلا رابط ال جی جدید و جذاب بسیار زیبا شده - مصرف باطری خیلی کمتر شده - فیلمبرداری HD شده - کیفیت عکسها کمی تغییرات مثبت داشته - و خیلی تغییرات دیگه که حتما پیشنهاد میکنم آپدیت را انجام بدین
در مورد مشکل عکس ها که با دوربین میگیرید احتمالا مثلا عکسهای 10 مگاپیکسل به بالا میگیرید که مشکل داره در لود شدن که طبیعی هم هستش!
در مورد کانتکتها هم دیگه مشکل از بی توجهی خودتون بوده و باید قبلش یه بک آپ در پی سی سوییت میگرفتید که این مشکل پیش نمیومد
Amateِur
12-02-2013, 14:24
اول اینکه منم 8 ماهی میشه این گوشی را دارم انصافا تو این 8 ماه نه باگ داشته نه تاحالا ریست فاکتوری کردم نه باطری درآوردم نه brick شده گوشی!
تمام مشکلات شما احتمالا برمیگرده به نوع رمی که داخل گوشی گذاشتید و کلاس پایین و نامرغوب بودن اون!
در مورد آندروید 4 بله نمایندگی اگر گارانتی دارید انجام میده اما کار بسیار راحتی هستش و اگر بخواهید من طریقه انجامشو در سایت قرار میدم
در مورد تغییرات که کلا رابط ال جی جدید و جذاب بسیار زیبا شده - مصرف باطری خیلی کمتر شده - فیلمبرداری HD شده - کیفیت عکسها کمی تغییرات مثبت داشته - و خیلی تغییرات دیگه که حتما پیشنهاد میکنم آپدیت را انجام بدین
در مورد مشکل عکس ها که با دوربین میگیرید احتمالا مثلا عکسهای 10 مگاپیکسل به بالا میگیرید که مشکل داره در لود شدن که طبیعی هم هستش!
در مورد کانتکتها هم دیگه مشکل از بی توجهی خودتون بوده و باید قبلش یه بک آپ در پی سی سوییت میگرفتید که این مشکل پیش نمیومد
بسيار ممنون
اما رم من كلاس 4 هست و انقدم پايين نيست :n13:
اگه زحمت قرار دادنشو بكشيد ممنون ميشم.
فيلمبرداري كه اچ دي هست.
عكس هم بله 10.1 مگا هست:n02: ولي دليل نميشه انقد طول بده.
Amateِur
16-02-2013, 02:33
30vil جان اموزش اندرويد 4 كردنش رو بزاري بسيار ممنون ميشم
بسيار ممنون
اما رم من كلاس 4 هست و انقدم پايين نيست :n13:
عكس هم بله 10.1 مگا هست:n02: ولي دليل نميشه انقد طول بده.
کلاس 4 پایینه گفتم همه مشکلات شما از رم هستش کلاس 6 یا 10 بگیرید
30vil جان اموزش اندرويد 4 كردنش رو بزاري بسيار ممنون ميشم
چشم در پست بعدی آموزش را قرار میدهم
رام رسمی را از آدرس زیر دانلود کنید
برنامه اسمارت فلش تولز را از اینجا دانلود کنید
کانورتور فایل kdz را از اینجا بگیرید
بعد از دانلود فایل kdz آنرا داخل پوشه که کانورتور را دانلود کرده اید قرار دهید و کانورتور را اجرا کنید
1 را بزنید و enter کنید کانورتور شروع به ساخت فایل AP و CP میکنه بعد از ساخته شدن دو فایل
برنامه اسمارت فلش تولز را باز کنید به تگ rom copy / dl بروید فایل CP fls را در قسمت CP bin و فایل bin را داخل AP bin وارد کنید خیلی دقت کنید که اشتباه وارد نکنید
mode را normal انتخاب کنید
حالا باتری گوشی را خارج کنید و کلید ولوم را به سمت بالا نگه دارید و کابل را وصل کنید تا عبارت s/w upgrade pls wait... روی صفحه گوشی نمایان شود حالا روی کلید start در برنامه کلیک کنید تا رام نصب شود تا ریست شدن گوشی کابل را به هیچ وجه جدا نکنید
اکنون از آندروید 4 لذت ببرید:n02:
Amateِur
16-02-2013, 11:16
رام رسمی را از آدرس زیر دانلود کنید
برنامه اسمارت فلش تولز را از اینجا دانلود کنید
کانورتور فایل kdz را از اینجا بگیرید
بعد از دانلود فایل kdz آنرا داخل پوشه که کانورتور را دانلود کرده اید قرار دهید و کانورتور را اجرا کنید
1 را بزنید و enter کنید کانورتور شروع به ساخت فایل AP و CP میکنه بعد از ساخته شدن دو فایل
برنامه اسمارت فلش تولز را باز کنید به تگ rom copy / dl بروید فایل CP fls را در قسمت CP bin و فایل bin را داخل AP bin وارد کنید خیلی دقت کنید که اشتباه وارد نکنید
mode را normal انتخاب کنید
حالا باتری گوشی را خارج کنید و کلید ولوم را به سمت بالا نگه دارید و کابل را وصل کنید تا عبارت s/w upgrade pls wait... روی صفحه گوشی نمایان شود حالا روی کلید start در برنامه کلیک کنید تا رام نصب شود تا ریست شدن گوشی کابل را به هیچ وجه جدا نکنید
اکنون از آندروید 4 لذت ببرید:n02:
مرسي دوست عزيز
الان رفتم استعلام مانده ترافيكمو گرفتم متاسفانه 290 مگ بيشتر ندارم كه خوب نميرسه :n28:
حالا همه ي اين كارا رو بايد در گوشي انجام بديم ديگه نه؟ :دی مثلا دانلود رو نميشه از پي سي انجام داد؟
مرسي دوست عزيز
الان رفتم استعلام مانده ترافيكمو گرفتم متاسفانه 290 مگ بيشتر ندارم كه خوب نميرسه :n28:
حالا همه ي اين كارا رو بايد در گوشي انجام بديم ديگه نه؟ :دی مثلا دانلود رو نميشه از پي سي انجام داد؟
خواهش میکنم
ببین 2 راه دیگه هم هست اما این بهترین راهه
اگر براتون سخته و اینترنت پرسرعت دارید میتونید با pc suit آپدیت را انجام بدید یا برنامه LGMobile Support Tool را نصب کنید و با اون آپدیت کنید
Amateِur
16-02-2013, 17:25
30vil جان از راهنمايي هات بسيار ممنونم.
امروز ظهر رفتم بازار موبايل اپديت كردم. ووووو چه رابط كاربري اي. شده عينه 4ايكس. ايول
اولین ورژن سیستم عامل پورت شده اوبنتو Optimus Black (برای تست)
روش نصب
1. فایل های زیر رو دانلود کنید
2. فایل ها رو در مموری قرار بدید
3. ریبوت داخل
ریکاوری
4.
wipe
data,
wipe
Cache,
wipe
Dalvik
cache
5. نصب cm-10.1-ubuntu-v0.1-p970.zip و بعد ubuntu-main-img.zip and then upd-v3.zip از
ریکاوری
ریست و تمام
flashdesign
05-04-2013, 14:35
سلام دوستان:5:
مشخصات فعل گوشی:
پشتیبانی از GPRS و EDGE و 3G داره
سلام وقت بخیر
ببخشید میدونم این قسمت مال 2 سال پیشه ولی برام جالب بود آخه درباره LG Optimus Black سوال داشتم و میخواستم ببینم شاید اینجا بپرسم راهنماییم کنند
من حدود 2 سال پیش LG Optimus Black تهیه کردم و حالا یه سیمکارت رایتل خریدم و انداختم توش، مطمئنم سیمکارتم سالمه چون توی تبلت ام جواب میده و کار میکنه(گلکسی تب2)ولی با اینکه میگن این مدل گوشی3G داره ولی اصلا سیمکارت رو نمیخونه تماس تصویری که هیچ تماس صوتی هم نمیشه باهاش برقرار کرد و اصلا آنتن نداره .
ممنون میشم اگه کسی درباره این موضوع اطلاعاتی داره راهنماییم کنه میخوام ببینم واقعا 3Gداره یا نه.
سلام وقت بخیر
ببخشید میدونم این قسمت مال 2 سال پیشه ولی برام جالب بود آخه درباره LG Optimus Black سوال داشتم و میخواستم ببینم شاید اینجا بپرسم راهنماییم کنند
من حدود 2 سال پیش LG Optimus Black تهیه کردم و حالا یه سیمکارت رایتل خریدم و انداختم توش، مطمئنم سیمکارتم سالمه چون توی تبلت ام جواب میده و کار میکنه(گلکسی تب2)ولی با اینکه میگن این مدل گوشی3G داره ولی اصلا سیمکارت رو نمیخونه تماس تصویری که هیچ تماس صوتی هم نمیشه باهاش برقرار کرد و اصلا آنتن نداره .
ممنون میشم اگه کسی درباره این موضوع اطلاعاتی داره راهنماییم کنه میخوام ببینم واقعا 3Gداره یا نه.
3G داره دوست عزیز شما از قسمت mobile network تیک use only 2G را بردارید درست میشه
flashdesign
05-04-2013, 18:57
3G داره دوست عزیز شما از قسمت mobile network تیک use only 2G را بردارید درست میشه
سلام و درود بر شما
دقیقا درست فرمودید و راهنماییتون عالی بود
همینکار را انجام دادم و درست شد.
تونستم تماس صوتی و هم تصویری برقرار کنم.
بینهایت ســـــــــــــــــــــپاس گذارم:n16:
shadli_m7
05-04-2013, 19:22
30vil جان از راهنمايي هات بسيار ممنونم.
امروز ظهر رفتم بازار موبايل اپديت كردم. ووووو چه رابط كاربري اي. شده عينه 4ايكس. ايول
لطفا از رابط کاربری جدید عکس بذارین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 77817761776178217811777.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG Touch LED Notification
با این برنامه میشه از کلیدهای پایین گوشی،بعنوان LED Notification استفاده کرد.
لینک دانلود
:Supported devices
(LG Optimus 2X/T-Mobile G2X/Star (P990/P999/SU660
(LG Optimus Black (P970
(LG Optimus 3D (P920
(LG Nitro (P930
(LG Optimus ME (P350
(LG Marquee (LS855
(LG Prada 3.0 (P940
(LG Optimus 4X (P880
(va Optimus Vu (P985
flashdesign
11-04-2013, 08:26
LG Touch LED Notification
با این برنامه میشه از کلیدهای پایین گوشی،بعنوان LED Notification استفاده کرد.
لینک دانلود
:Supported devices
(LG Optimus 2X/T-Mobile G2X/Star (P990/P999/SU660
(LG Optimus Black (P970
(LG Optimus 3D (P920
(LG Nitro (P930
(LG Optimus ME (P350
(LG Marquee (LS855
(LG Prada 3.0 (P940
(LG Optimus 4X (P880
(va Optimus Vu (P985
واااااااااااای
ممنون
خیلی عالی بود.:n16:
این برنامه را از دست ندید
QTranslator
V3.0.117
که با Optimus L9 معرفی شد.
با این برنامه میتونید هر کلمه، یا متنی دلخواهی رو روبروی دوربین گوشی بگیرید و متن ترجمه شده رو از گوشی بگیرید.
از قابلیت های خوب برنامه، ساپورت نسبتا خوب زبان فارسی هست.
نحوه نصب:
به صورت عادی ، Apk ها را به حافظه منتقل کنید و سپس نصب کنید.
اول QTranslator ، بعد DioDict3
سازگار با
- LG Optimus 4XHD
- LG Optimus Vu
- LG Optimus Black
لینک دانلود
flashdesign
22-04-2013, 12:53
سلام
من یه گوشی LG Optimus Black دارم و میخوام با سیمکارت رایتل به اینترنت متصل بشم
با اینکه هم با خط همراه اولم و هم با خط ایرانسلم میتونم خیلی راحت باهاش بیام نت ولی وقتی سیمکارت رایتل میزارم توش هر سایتی رو میزنم مینویسه دسترسی به این صفحه امکان پذیر نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنید ک چطور از اینترنت سیمکارتم استفاده کنم.
سلام
من یه گوشی LG Optimus Black دارم و میخوام با سیمکارت رایتل به اینترنت متصل بشم
با اینکه هم با خط همراه اولم و هم با خط ایرانسلم میتونم خیلی راحت باهاش بیام نت ولی وقتی سیمکارت رایتل میزارم توش هر سایتی رو میزنم مینویسه دسترسی به این صفحه امکان پذیر نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنید ک چطور از اینترنت سیمکارتم استفاده کنم.
دوست عزیز تنظیمات رایتل را باید دستی وارد کنید
Settings / More / Mobile networks / Access point names
دکمه منو رو بزنید و بعد new apn رو بزنید
حالا :
Name : rightel-GPRS
APN :
Port :
زنگ بزنید رایتل و APN و پورت را بپرسید وارد کنید
به بقیه گزینه ها کاری نداشته باشید.
تمام
flashdesign
22-04-2013, 20:01
حالا :
APN :
Port :
تمام
آقا بینهایت سپاس
الان دارم با اینترنت گوشیم این پیام تشکر رو میفرستم
دقیقا کارایی ک فرمودید مو ب مو رعایت کردم و در کمتر از دو دقیقه تونستم کانکت بشم
وااااااااااقعا ممممممننننننننووووووووننن :n16:
flashdesign
22-04-2013, 20:11
حالا :
APN :
Port :
تمام
آقا واجب شد من دوباره از شما تشکر کنم
با سیمکارت رایتل با تبلتم هم نمیتونستم بیام نت (یکی برای گوشیم گرفتم و یکی برای تبلتم) ولی نمیشد و دوباره تنظیماتی ک شما فرمودید رو برای اون هم انجام دادم و دقیقا درست شد و بعد از مدتها تونستم از اینترنت هر دو سیمکارتم استفاده کنم
خخخخخخخخخخخخیییییییییییلی متشکرم و بینهایت سپاس مجدداً:n16:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amateِur
29-07-2013, 11:42
سلام
دوستان و عزیزان
ورژن 4.1 برای بلک میاد؟
یجورایی باید گفت رابط کاربری این گوشی در اپدیت به اندروید 4.0 خیلی ساده شده. منو ها خیلی ساده و بدون افکت باز و بسته میشن. این واقعا خیلی ناراحت کنندس. تنها نکته مثبت اندروید 4 در رابط کاربری چرخش رابط کاربری هست که مثل آیفون شده. البته محیط کاربری بسیار زیبا شده اما رابطش نه مناسفانه. کسی راه حلی نداره؟ (به جز ریختن لانچر)
Amateِur
06-08-2013, 08:46
سلام
دوستان و عزیزان
ورژن 4.1 برای بلک میاد؟
یجورایی باید گفت رابط کاربری این گوشی در اپدیت به اندروید 4.0 خیلی ساده شده. منو ها خیلی ساده و بدون افکت باز و بسته میشن. این واقعا خیلی ناراحت کنندس. تنها نکته مثبت اندروید 4 در رابط کاربری چرخش رابط کاربری هست که مثل آیفون شده. البته محیط کاربری بسیار زیبا شده اما رابطش نه مناسفانه. کسی راه حلی نداره؟ (به جز ریختن لانچر)
سلام دوستان
کسی کمک نمیکنه؟؟
با تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم با ریختن رام کاستوم میشه این مشکل رو حل کرد. حالا بحث اینجاست که بهترین رام چیه و چجوری نصب میشه
دوستان در حال حاضر ورژن بلکم 4.0 هست . میخوام ببینم رام های 4.1.2 بهش میخوره؟ و آیا رابط کاربری تغییر مثبتی داره؟ یه رام مثل رابط کاربری IOS داریم برای این گوشی؟:دی
دوستان خواهشا کمک کنید
Amateِur
07-08-2013, 18:23
تعطيله؟؟؟؟؟؟؟؟
تعطيله؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز تنها راه حل این مشکل ریختن رام غیر رسمی هستش شما باید گوشی را بوت کنید و ریکاوری نصب کنید و کاستوم رام بریزید کاستوم های جیلی بین هم موجوده
بهترین رام هم رام Miui 3.8.2 هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.