ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال در مورد طراحی سایت واسم پیش اومده!

TURBO_BOY2006
05-01-2011, 17:42
سلام دوستان

من چند تا سوال دارم ...اول از همه بگم من html بلدم و یکم هم asp و جاوا اسکریپ!

1- چطور سایتها که با html طراحی میشن وقتی رو بعضی از لینکها کلیک میکنی آخر آدرسشون html نیست؟ مثلآ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- چطور باید واسه مطالب سایتم لینک بدم یا فرضا همه مجموعه پستهایی که در مورد موضوع X هست رو بیاره بدون اینکه واسش یه صفحه html دیگه بسازم نمیدونم متوجه شدید....مثلآ من یه سایت نرم افزار دارم و توش نرم افزار های مختلف دارند و هر کدوم مثلا نرم افزار اولی دوتا ویژگی داره (یکی واسه ویندوز 7 هست یه ویژگیش هم فرضآ بازی هست ) و همینطور نرم افزار دوم و سوم هرکدوم چند تا ویژگی دارن....من مثلا میخوام یه صفحه اونا رو بر اساس ویندوز 7 ساپورت بودن نشون بده یه صفحه هم بر اساس بازی بودن....یعنی واسه هر موضوع باید یه صفحه جدید طراحی کنم؟

3- این سایتهایی مثلا مثل وبلاگها هستن و به صورت پست اند و چطور میشه درست کرد؟ مثل همین صفحه اصلی و فروشگاه یا نرم افزار های سایت خودمون؟

4- این آدرس رو ببیند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آخرش بعد php نوشته f=382 یعنی اینکه یه id داده به این صفحه !!! ها؟! یعنی چی؟

سوالام زیاد شدن ....ببخشید .... ممنون میشم راهنمایی کنید...

hosseyn90
07-01-2011, 05:49
سلام دوست عزیز

- چطور سایتها که با html طراحی میشن وقتی رو بعضی از لینکها کلیک میکنی آخر آدرسشون html نیست؟ مثلآ :

کد:

معمولا این جور آدرسها برای بهبود در SEO سایت به وسیله سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس تولید میشه

2- چطور باید واسه مطالب سایتم لینک بدم یا فرضا همه مجموعه پستهایی که در مورد موضوع X هست رو بیاره بدون اینکه واسش یه صفحه html دیگه بسازم نمیدونم متوجه شدید....مثلآ من یه سایت نرم افزار دارم و توش نرم افزار های مختلف دارند و هر کدوم مثلا نرم افزار اولی دوتا ویژگی داره (یکی واسه ویندوز 7 هست یه ویژگیش هم فرضآ بازی هست ) و همینطور نرم افزار دوم و سوم هرکدوم چند تا ویژگی دارن....من مثلا میخوام یه صفحه اونا رو بر اساس ویندوز 7 ساپورت بودن نشون بده یه صفحه هم بر اساس بازی بودن....یعنی واسه هر موضوع باید یه صفحه جدید طراحی کنم؟

تو وردپرس ما می توانیم دسته بندی مختلفی برای سایتمون ایجاد کنیم.
لازم نیست تک تک بیایم لینک بدیم وردپرس خودش این کار رو برای ما انجام میده
برای نصب وردپرس نیاز به دیتابیس داریم مه تو هاستت می تونی درست کنی.
برای اطلاعات بیشتر برو تو سایت پشتیبانی فارسی وردپرس

- این سایتهایی مثلا مثل وبلاگها هستن و به صورت پست اند و چطور میشه درست کرد؟ مثل همین صفحه اصلی و فروشگاه یا نرم افزار های سایت خودمون؟

4- این آدرس رو ببیند کد:

آخرش بعد php نوشته f=382 یعنی اینکه یه id داده به این صفحه !!! ها؟! یعنی چی؟
این مثالی که زدی فروم که میتونی بری اینجا از اسکریپتهای مخصوص خودش استفاده کنی

بله این ?f=387 آی دی هست خوده vBulletin می ده
برای ساخت وبلاگ شخصی یا سایت دانلود و سایت خبری و فروشگاه وردپرس می تونه برات گزینه خوبی باشه
چون منبع آموزشی به فارسی خیلی زیاده و افزونه های زیادی هم داره

DaRiOuShJh
07-02-2011, 14:20
در مورد 1 این گزینه هم اضافه کنم که در استاتیک هم میشه داخله دایرکتوری یا همون فولدر ها رو همچین کاری کرد یعنی آدرسه اصلی به قولی

یا همچین چیزی هست که پیش فرض همون ایندکس رو میشناسه

2.

در این مورد هم علاوه بر توضیحات دوستمون شما چندین راه دارید! بستگی داره سیستمه سایتتون چی باشه و از چه روشی استفاده کنید
طراحی صفحات جداگانه معمولا برای طراحی استاتیک هست که تقریبا داره منسوخ میشه

3.

اینا زبون برنامه نویسیشون پیشرفته تر هست و کلا عالم دیگه ای دارن! شما دیگه تو این سایت ها مطالب رو مستقیم قرار نمیدید از دیتا بیس میگیرن شما فقط جای نشون دادنشون رو مشخص میکنید و تحت سرور اجرا میشند
خودش به سال ها تجربه و یادگیری نیاز داره

4.

این هم موضوعش مثله همون مورد 3 هست
این کدها با کدهای html معمولی فرق دارند و پردازش میشن و از سرور خروجی میگیرن برای همین صرفا پسونده خاصی لازم نیست داشته باشند