ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات جدی در ویندوز

desertwolf
05-01-2011, 12:57
سلام دوستان.
مشکل من از اونجا شروع شد که بعد از بروز مشکلاتی در ویندوزم که به دلیل از کار افتادن یه سری قابلیت ها (مثلا منوی استارت کاملا تغییر کرده بود و کلا تغییرات کلی کرده بود) ویندوزم رو دوباره نصب کردم. قابل ذکر هستش که من از KIS 2010 استفاده میکردم که موقع بروز مشکل، مدتی بود که آپدیت نشده بود. بعد از تعویض مدتی دوباره KIS 2010 رو نصب کردم که نتونستم آپدیتها رو دستی وارد کنم و بعد از پاک کردنش، KIS 11 رو نصب کردم. بعد از اینکه آنتی ویروس کاملا آپدیت شد، پیغام بلاک شدن کی رو داد. بعد از چند ساعت، اعلام کرد که دیتابیس corrupt شده و یه سری از component ها رو نمیتونه پیدا کنه. خلاصه از کار افتاد. الانم بعد از هربار راه اندازی سیستم، این اتفاق برا کسپر میافته و بعد از چندی، ویندوز پیغام زیر رو میده:
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close.
و برای لحظاتی ظاهر اون تسک بار زیر، به حالت کلاسیک در میاد که همین الان که دارم تایپ میکنم، تغییرش دائمی شده و به حال اول برنگشته. در ضمن در اینترنتم هم اختلالاتی رخ داده و کمی که از زمان کانکت شدن میگذره، دیگه سایتی رو باز نمیکنه و بعد از دیسکانکت، آیکن اینترنت ناپدید نمیشه و دیگه نمیشه کانکت شد. یعنی پنجره کانکشن مودم ظاهر نمیشه و مجبور میشم سیستم رو ری استارت کنم.

میخوhستم راهنماییم کنید. ممنون! راستی تو همه درایوهام هم فولدر recycler دیده میشه که نمیدونم تروجان هست یا نه. البته تو بقیه فولدرها نیست و فقط در ریشه درایو هست به همراه system volume information

یه نکته دیگه هم بگم. من همیشه این مشکل ریست شدن ناگهانی کامپیوتر رو داشتم. اکثر اوقات هم که میخواستم فول اسکن کنم با کسپر، وسط کار سیستم ری استارت میشد!

پیشاپیش از کمکتون ممنونم!

saeed774
05-01-2011, 14:10
به احتمال زياد از SP2 استفاده ميکنين . اين پيغام هم مربوط ميشه به باگي که تو اين ويندوز هست و راه رو براي منتشر شدن ويروس ها باز ميکنه . شما اگه برات مقدوره از Sp3 استفاده کن .

راستی تو همه درایوهام هم فولدر recycler دیده میشه که نمیدونم تروجان هست یا نه. البته تو بقیه فولدرها نیست و فقط در ریشه درایو هست به همراه system volume information

نه ، اينا پوشه هاي سيستمي هستند که اولي مربوط به سطل بازيافت و دومي مربوط به سيستم ريستور ويندوز هست .

اگه برات نصب ويندوز مقدور نيست روش زيرو اعمال کن :

از لينک زير نرم افزار زيرو دان و اجرا کن : با گزينه هاي سبز کاري نداشته باش و گزينه هاي قرمز و نارنجي ، کليد روبروي اونا رو بزن و سيستم رو يکبار ريست کن .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد فايل زيرو که مايکروسافت براي ترميم اين باگ منتشر کرده رو نصب کن :

desertwolf
05-01-2011, 14:31
به احتمال زياد از SP2 استفاده ميکنين . اين پيغام هم مربوط ميشه به باگي که تو اين ويندوز هست و راه رو براي منتشر شدن ويروس ها باز ميکنه . شما اگه برات مقدوره از Sp3 استفاده کن .

ممنون دوست عزیز! بله از sp2 استفاده میکنم. راه دوم رو امتحان میکنم!:20:
درباره این مشکل مختل شدن دیتابیس کسپر نظری ندارید؟!

desertwolf
06-01-2011, 07:43
کاری که گفتی رو انجام دادم. کسپر هم درس شد و ویندوز هم خوبه!
فقط اون مشکل ری استارت شدن هنگام فول اسکن هنوز هست!

saeed774
06-01-2011, 14:20
فقط اون مشکل ری استارت شدن هنگام فول اسکن هنوز هست!

مشکل ریستارت عمدتا سخت افزاری میشه ، زمانی که شما فول اسکن میزنی دزصد زیادی از cpu مشغول میشه و این درصد منجر به تولید گرمای بیشتر در Cpu میشه . شما فن cpu رو هم کنترل کن مشکلی نداشته باشه

بجای فول اسکن با کلیک راست روی درایوها عمل اسکن رو انجام بده .
میتونی از نرم افزارهای سبک تر هم برای اسکن مثله نود یا آویرا هم استفاده کنی :
نرم افزار زیر هم برای اسکن تروجانها عالی هست :