ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رشته ریاضیات و کاربرد ها چیست؟

1731
05-01-2011, 11:32
سلام
من دانشجویی ورودی 89، رشته ریاضیات و کاربردها، (دانشگاه تهران) هستم.
دکتر رهبر، رئیس دانشگاه تهران اول سال تحصیلی به ما گفتند که سازمان سنجش بدون مشورت با دانشگاه، به جای دو گرایش ریاضیات محض و کاربردی از نام ریاضیات و کاربردها در دفترچه انتخاب رشته استفاده کرده.

ایشون گفتند که تکلیف معلوم نیست و باید جلساتی در این باره تشکیل بشه و ما لازم نیست که نگران باشیم!!

درست بعد از سخنرانی کارت های بچه ها رو دادند، تو لیست انتخاب واحد من نوشته شده بود ریاضی کاربردی تو لیست انتخاب واحد دوستم نوشته بود ریاضی محض!!( بر اساس حروف الفبا به دو گروه محض و کاربردی تفکیک شدیم!)
البته روی خودکارت نوشته _ریاضیات و کاربردها_

الان با گذشت یک ترم ما هنوز تکلیفمون معلوم نیست
در لیست واحد های ارائه شده ترم بعد، به جای جبر 1 ، از نام مبانی جبر همینطور احتمال 1 ، مبانی احتمال استفاده شده.
جالبه که جبر1 قبلا 4 واحد بود و مبانی جبر 3 واحد است(احتمال هم همینطور)، والان که شب انتخاب واحد ترم دوم است ما هنوز نمی دونیم چه کاره ایم!!

میخواهم از جامعه مدرسین p30world سوال کنم جریان چیه؟
چرا واحد های رشته ریاضیات و کاربردها ارائه نمیشه؟
کسی چیزی میدونه دریغ نکنه
ممنون

MobinN5010
31-01-2011, 20:46
سلام دوست عزیز
بنده هم دانشجوی رشته ریاضیات و کاربردها (ریاضی کاربردی)؛ ورودی 89؛ دانشگاه گنبد کاووس هستم. تکلیف ما از همون ابتدا معلوم شد ... دروس ارائه شده هم بهمون دادن واسه 8 ترم ... درس مبانی ریاضی هم در ترم 2 ارائه شده و چیزی به نام جبر 1 در ترم 2 وجود نداره ... به طور کلی میشه مطمئن شد که رشته شما هم (ریاضی کاربردی) هست...

موفق باشید:20: