ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در انتخاب cms

popp
04-01-2011, 19:41
سلام
من یه سایت دانلود میخوام بسازم.
ولی دقیقا نمیدونم کدوم سیستم مدیریت محتوا بدردم میخوره؟
این سایتهای معروف از چه سیستمی استفاده میکنن؟
من خودم با پی سی ورد میخوام بسازم ولی بعضی دوستان میگن این واسه نوشتن وبلاگ هست بیشتر.
و بعضی ها میگن از جومولا. نمیدونم چی کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین و سیستم بهتری اگه برای این کار سراغ دارین بگین. رایگانهاشو

یه دنیا ممنون از جوابتون

Elmira 021
04-01-2011, 19:43
ورد پرس براتون بهترین انتخاب میتونه باشه

popp
04-01-2011, 20:00
ورد پرس براتون بهترین انتخاب میتونه باشه

لطفا دلیلشو هم توضیح بدید
و بفرمایید تفاوت عمده این دو در چه چیزایی هست؟

MaSoUd555
04-01-2011, 20:17
اینی که پیسی روشه برای درست کردن وبلاگ نیست برای درست کردن انجمنه

برای وبلاگ میتونی از بهتریناش هم از نظر پشتیبانی هم افزونه ها و پلاگین ها و قالب های خوب از وردپرس استفاده کنی

جوملا امکانات بیشتری رو در اختیار داره و برای یک وبسایت کاملا کارآمده اما اگه یه جا میخوای که مطالبت رو فقط شیر کنی از همون ورد پرس که وبلاگ هستش استفاده کن

Nuke هم خوبه

یه چیزی هم بگم رفع زحمت کنم
میخوای بهترین چیز رو انتخاب کنی خودت انتخاب کن!!!همرو خودت نصب کن باهاشون کار کن از هر کدوم خوشت آمد با توجه به نیازات از همون استفاده کن

nightmare
04-01-2011, 20:19
الان مقایسه واقعاً سخته. یه جورایی خیلی‌هاشون خوب هستن و امکانات مشترک زیادی دارن.

رقابت سیستم‌های مدیریت محتوا هم مثل انتخاب مرورگر داره میشه. سلیقه‌ای و بر اساس راحتی کاربر.

شما باید بگی چه فاکتور‌هایی مد نظرتون هست، بعد راحت تر میشه گزینه داد.

مثلاً اگر قالب سایت و طراحی براتون مهم باشه، میتونید برید طرف وردپرس و جوملا که قالب‌های گرافیکی زیادی دارن.
باهاشون کار کنید و ببینید پنل مدیریتی کدوم براتون راحت‌تر هست و اون رو می‌پسندید.

اگر امنیت و -- نشدن مهمه ، مثلا دروپال به امنیتش شهره هست. ( البته این به این معنی نیست که اونای دیگه ضعف امنیتی دارن! )

یا مثلا وردپرس نسبت به جوملا سبک‌تر هست. ولی خوب سنگینی جوملا‌ هم برمیگرده به ماژولها و دیتابیس پیشفرضی که در حین نصب با خودش داره و در اونهای دیگه شما باید اونهارو دستی نصب و پیاده‌سازی کنید.

البته واقعاً در مقام مقایسه‌ی حرفه‌ای در ساختار کد نویسی هر کدوم اینها من هیچ تخصصی ندارم و ادعایی هم نمی‌کنم.

در نهایت ببینید خودتون با کدوم راحت‌تر هستین و اینکه منابع و آموزش‌های فارسی در مورد انتخابتون چقدر هست که کمکتون کنه.

تا بعد...

Elmira 021
04-01-2011, 20:24
لطفا دلیلشو هم توضیح بدید
و بفرمایید تفاوت عمده این دو در چه چیزایی هست؟

من همه ی این cms ها رو نصب کردم ودر اخر به این نتیجه رسیدم که وردپرس گزینه بهتریه.
دلیلشم پلاگینها وابزارک های متنوع.
قالبهای متنوع.
امنیت بالا.
راحتی کار و یوزر فرندلی بودن.
راحتی نصب.
و ...

Ahmad24
04-01-2011, 21:51
3 تا سیستم به صورت عمده در دنیای Open Source حرف اول رو میزنن.
Joomla - Wodpress -Drupal

البته تنوع زیاده.ضمنا اگر سرورت ویندوزی باشه سیستمهای مبتنی بر asp بهتره.
انتخاب نوع سیستم با نظر به سطح مهارت شما و کارکرد سایت کاملا میتونه متغیر باشه چند تا سیستم انتخاب کن و در موردشون تحقیق کن.وب سایت زیر سیستمها رو به صورت فنی مقایسه میکنه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وردپرس و جوملا یادگیریشون ساده هست و امکاناتشون بسیار زیاده.شما سریعا میتونی وبسایتتو راه بندازی.وردپرس عمده ترین سیستم مدیریت محتوی هستش.جوملا به سرعت در حال توسعه هست و شاید روزی جای وردپرس رو بگیره.یادگیری دروپال سختتره و به اندازه 2 سیستم قبلی گسترش پیدا نکرده.زیرا فنی تر هست و میشه سایتهای پیچیده رو باهاش طراحی کرد.اما نیاز به دانش برنامه نویسی داره و برای شروع توصیه نمیشه.

ifu
05-01-2011, 13:50
من همه ی این cms ها رو نصب کردم ودر اخر به این نتیجه رسیدم که وردپرس گزینه بهتریه.
دلیلشم پلاگینها وابزارک های متنوع.
قالبهای متنوع.
امنیت بالا.
راحتی کار و یوزر فرندلی بودن.
راحتی نصب.
و ...

تایید میشه!
وردپرس برای این کار فوق العاده است و الان تقریبا اکثر وبسایتهای دانلود از وردپرس استفاده میکنند.

naderfar
05-01-2011, 14:10
سایت دانلود زدن این روزا خیلی مشکل شده

معلوم نیست حجم و پهنای باند این سایتای دانلود ایرانی چقدره!