ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد Action Script 3.0

Ps_ Dude
04-01-2011, 00:29
سلام.
من مدتی هست که دارم فلش کار میکنم. دونستن زبانی که تو این برنامه نیاز دارم Action Script 3.0 هست.
از دوستان چند تا سوال داشتم:
1) یه تعریف علمی و آکادمیک از Action Script 3.0 میخواستم
2) تفاوت این زبان با Action Script 2.0 چیه؟
3) زبان مشابه به این زبان چیه؟
4)آیا کلاس ها و یا CD های آموزشی برای یاد گیری این زبان وجود داره?
5) من گرافیک کار میکنم، و نمیخوام زیاد در گیر برنامه نویسی شم، ولی از اونجا که تا ته قضیه رو در نیارم بیخیال نمیشم! از دوستان میخوام هر راهنمایی که در این زمینه دارن دراختیار بنده قرار بدن.

پیشاپیش ممنون.

Ps_ Dude
08-01-2011, 23:11
واقعا خسته نباشید!
انجمن رو نگاه....

anvar.net
09-01-2011, 01:13
با سلام

دلیل این که جوابی نیومده شاید این باشه که : بیشتر بچه های این تالار برنامه نویس هستند نه گرافیست, بنابراین عدم اشنایی با action script چندان دور از انتظار نیست.

جواب 1 : نسخه 3 اکشن اسکریپت در واقع همان نسخه 2 هست به همراه تغییرات بنیادی که روش انجام شده. بعنوان مثال کامپایل شدن این نسخه نیاز به کامپایلری دارد که از صفر برای این نسخه طراحی شده (یعنی base نسخه قبلی را ندارد همان AVM2) به همین دلیل از نظر سرعت و کارایی حدود 10 برابر سریعتر از نسخه 2 ان عمل می کند. از نظر انعطاف پذیری هم تغییرات قابل توجهی بر روی آن اعمال شده است. اسکریپت های نوشته شده با این ورژن با توجه به این که نیاز به ماشین مجازی خاص خود دارند فقط بر روی پلیر نسخه 9 و بالاتر کار می کنند و از پلیرهای قبلی (که ماشین مجازی 1 رو ساپورت می کنند) پشتیبانی نمی شود.

اگر هم در یک کلام بخواهیم تعریف جامعی ازش بکنیم میشه : شکل دهنده بنیاد API های فلکس هست که یه چیزی شبیه به اژاکس میشه. از نظر تفاوت ها به نظر من بالاترین مشخصه ان افزودن قابلیت هایی (گرچه محدود) در کار با DirectX و OpenGL (پلت فرم های گرافیک سه بعدی) هست که در این نسخه ساپورت میشه. مورد دوم هم ایجاد بستر مناسبی برای کار با فایل های پایگاه داده و XML هست که در این نسخه بخوبی پشتیبانی میشود ..... البته احتمالا تغییرات خیلی کلی تر از اینها هستند چرا که تا جایی که من اطلاعا دارم حتی بعضی از نوع داده ها هم تغییرایت داشته اند و برای ایجاد اشیاء هم API های جدیدی اضافه شدند

سوال 3 : از نظر زبانی به نظر من نسبتا (حداقل در نسخه 2) مشابه با جاوا اسکریپته اما از نظر شمای کلی با توجه به OOP مشابه با جاوا و C++ میشه

در موزد کتاب و CD من اطلاعی ندارم اما مطمئنا به زبان انگلیسی کتاب و حتی CD گیر می یاد.
وب سایت رسمی Adobe , انجمن های تخصصی فلش می تونن بهترین راهنمای شما باشن

در پناه حق