مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دریافت یارانه ها و اعلام شماره حساب - کمک کنید
Jang Bogo
03-01-2011, 18:08
سلام.
نمیدونستم این سوال رو کجا باید بپرسم. گفتم اینجا مطرح کنم. من الان توی سایت refahi.ir وقتی شماره ملی و شماره مسلسل شناسنامه مادرم رو وارد میکنم نمیذاره شماره حساب برای دریافت یارانه وارد کنم و این پیغام رو نشون میده:
هموطن گرامی
شما دارای یکی از شرایط زیر هستید:
1.اطلاعات اقتصادی خود را به مرکز آمار اعلام ننموده اید، در این صورت لازم است در زمان اعلام شده توسط مرکز آمار ایران نسبت به ارائه اطلاعات اقتصادی خانوار اقدام نمایید و پس از فراخوان وزارت رفاه نسبت به ثبت شماره حساب خود اقدام نمایید.
2.اطلاعات اقتصادی شما در مرکز آمار ایران ثبت شده اما هنوز به این سامانه اعلام نشده است، در این صورت منتظر فرخوان وزارت رفاه جهت ثبت شماره حساب باشید.
3.اطلاعات هویتی شما دارای اشکال است، در این صورت لازم است در زمان مشخص شده توسط مرکز آمار، جهت اصلاح آن اقدام نمایید و پس از فراخوان وزارت رفاه نسبت به ثبت شماره حساب خود اقدام نمایید.
4.شاغلین نیروهای مسلح به یگان خود مراجعه کنند.
5. شما سرپرست خانوار نیستید، یارانه صرفا برای سرپرست خانوار واریز خواهد شد.
6. سرپرست خانوار شما فوت کرده است، در این صورت شماره ملی و شماره حساب مسن ترین فرد خانوار را وارد کنید.
تلویزیون مثل اینکه اعلام کرده کسانی که مشکل با وارد کردن شماره حساب دارند باید به فرمانداری مراجعه کنند. کسی میدونه فرمانداری کجا هست؟ کجا باید مراجعه کنیم؟
ما تهران ساکن هستیم.
پدرم فوت کرده و مادرم سرپرست هست. فقط من و مادرم زندگی میکنیم ، 2 نفریم.
ممنون.
naser_2006
03-01-2011, 23:48
امیدوارم کمکتون کنه:
سامانه رفاهی جهت ارسال شماره حساب ، موقتا بسته ولی دوباره فعال میشود
رئیس مرکز آمار : سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از پانزدهم دی ماه امسال به طور موقت بسته و پس از چند روز دوباره فعال می شود؛ در صورتی که سامانه همواره سیال باشد نمی توان اطلاعات را به شکل فایل جمع بندی کرد بنابراین بسته شدن موقتی سامانه فرصتی برای بررسی اطلاعات اقتصادی خانوار است
رئیس مرکز آمار ایران گفت: سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از پانزدهم دی ماه امسال به طور موقت بسته و پس از چند روز دوباره فعال می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا،عادل آذر، رئیس مرکز آمار ایران،افزود: پس از آنکه اطلاعات خانوارهای جدید جمع آوری و با سازمان ثبت و احوال راستی آزمایی شد، اطلاعات به وزارت رفاه تحویل داده می شود تا شهروندان بتوانند در خصوص اعلام شماره حساب، اقدام کنند.
وی تاکید کرد: در صورتی که سامانه همواره سیال باشد نمی توان اطلاعات را به شکل فایل جمع بندی کرد بنابراین بسته شدن موقتی سامانه فرصتی برای بررسی اطلاعات اقتصادی خانوار است.
آذر با اشاره به تعداد خانوارهایی که طی ۴۵ روز گذشته در سامانه اطلاعات اقتصادی خانوار ثبت نام کرده اند، گفت: هنوز آمار دقیقی در این مورد جمع آوری نشده است اما تعداد خانوارهای جدید زیاد نبوده و بیشتر خانوارها برای اصلاح اطلاعات اقتصادی به سامانه مراجعه کرده اند.
وی گفت: با توجه به اینکه هنوز آمار دقیقی در خصوص تعداد خانوارهای جدید ثبت نام شده اعلام نشده است به نظر می رسد هنوز مجموع افرادی که ثبت نام کرده اند همان حدود ۷۰میلیون نفر باشد.
نرخ بیکاری فصول تابستان و پاییز روند نزولی داشته است
رئیس مرکز آمار ایران گفت: روند بیکاری فصول تابستان و پاییز روند نزولی داشته اما هنوز آمار دقیقی از این نرخ اعلام نشده است.
وی اعلام کرد: نرخ بیکاری فصول گذشته به زودی اعلام می شود اما نمی توانم تاریخ دقیقی را برای آن اعلام کنم
در ضمن شما یه تماسی با شماره های زیر بگیرید:
09620
85107708-16
این سایت فرمانداری تهران
لیست مناطقی که فرمانداری دارن هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنگ بزنی 118 تلفن هم بهت میدن
من اگه بخوام شماره حسابی رو که پول یارانه به اون واریز میشه و به اسم پدرم هست با شماره حساب خودم عوض کنم باید چیکار کنم ؟ در ضمن در سایت yaraneh.amar.org.ir هم با گزینه تغییر سرپرست , خودمو سرپرست کردم پس منطقی هست که شماره حساب هم عوض بشه باید چیکار کنم ؟
ممنون
رآيند اعلام شماره حساب جهت دريافت يارانه
با داشتن اطلاعات كارت ملي و سريال شناسنامه و مراجعه به سايت refahi.ir شماره حساب خود را اعلام نماييد.
1- آماده بودن اطلاعات لازم
1. شماره ملی و سریال شناسنامه
2. شماره کارت یا شماره حساب (ترجیحا شماره کارت)
3. شماره تلفن همراه سرپرست خانوار یا یک فرد مورد اطمینان او
2- مراجعه به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورت عدم نمایش صفحه اول سایت ممکن است یکی از موارد زیر رخ داده باشد:
1. مشکل اتصال به اینترنت از طرف کاربر
2. مشکل سایت
3. پرترافیک بودن سایت
در حالات فوق در وقت مناسب دیگری وارد سایت شوید
3- خواندن دقیق توضیحات و نیز مراجعه به بخش پرسش و پاسخ (درصورت لزوم)
4- انصراف از اعلام شماره حساب درصورت عدم نیاز به دریافت یارانه
در این حالت کلید خروج را کلیک کنید.
5- وارد نمودن شماره ملی و صرفا عدد سریال شناسنامه (بدون کسر) به صورت دقیق:
6- وارد نمودن، شماره ملی، سریال شناسنامه و کد 5 رقمی به صورت دقیق
در صورت نشان ندادن کد 5 رقمی یا خوانا نبودن آن، عبارت «فراخوانی مجدد» را کلیک کنید.
درصورت وارد نشدن به سایت پس از وارد کردن شماره ملی و سریال شناسنامه و دریافت پیام «کد 5 رقمی اشتباه است»، بار دیگر شماره ملی، سریال شناسنامه و کد 5 رقمی را وارد کنید.
کسانی که نمیتوانند وارد سایت شوند و شماره ملی و/یا سریال شناسنامه آنان پذیرفته نمیشود به نکات زیر دقت کنند
1. ممکن است شماره ملی خود را به اشتباه یا با خط تیره (-) و امثال آن وارد کرده باشید. در این صورت بار دیگر به صورت صحیح وارد کنید.
2. ممکن است شماره ملی سرپرست خانوار را وارد نکرده باشید و شماره ملی فرد دیگری را وارد کرده اید. در این صورت صرفا شماره ملی سرپرست خانوار را وارد کنید.
3. اگر در استان دیگری فرم را تحویل دادهاند، تا زمان اعلام حساب برای آن استان صبر کنند و سپس اقدام نمایند.
4. در نهایت امکان دارد اطلاعات اقتصادی شما در زمان تحویل فرم به صورت اشتباه وارد شده باشد. در این صورت تا زمان اصلاح اطلاعات صبر کنید و در آن زمان ضمن اصلاح اطلاعات خود، شماره حساب خود را وارد کنید.
7- وارد نمودن شماره کارت بانکی به صورت دقیق و صرفا عدد و بدون علامتهایی مانند خط فاصله و تأیید آن
درصورت نداشتن شماره کارت، پس از مراجعه به لینک شماره حساب، شماره حساب سرپرست خانوار وارد شود. در این مرحله بانکهایی که سرپرست خانوار در آنها حساب متمرکز دارد به صورت برجسته (Highlight) نمایش داده میشوند که پیشنهاد میشود از همین حسابها استفاده گردد.
پس از انجام مرحله فوق یکی از دو حالت زیر رخ میدهد:
حالت اول: تأیید شماره کارت یا حساب
در این حالت با فشردن کلید تأیید فرایند را تکمیل کنید.
حالت دوم: شماره کارت یا حساب وارد شده مورد تأیید نمیباشد و پیام «چنین حسابی در پایگاه اطلاعات ثبت نشده…» مشاهده میشود. در این حالت ضمن یادآوری به شما درمورد عدم صحت شماره کارت یا حساب، از شما درخواست میشود آن را مجددا وارد کنید.
در این حالت ممکن است یکی از موارد زیر رخ داده باشد:
1. شماره کارت یا حساب را صحیح وارد نکردهاید: در این حالت با بازگشت به صفحه قبل، آن را اصلاح کنید
2. اشتباها به جای شماره کارت یا حساب شماره دیگری مانند شماره ملی را وارد نمودهاید: در این حالت با بازگشت به صفحه قبل، آن را اصلاح کنید
3. شماره کارت یا حساب را جابهجا وارد کردهاید: در این حالت با بازگشت به صفحه قبل، آن را اصلاح کنید
4. حساب را اخیرا باز نمودهاید و ممکن است اطلاعات مربوط به آن در پایگاه اطلاعات وزارت رفاه موجود نباشد: در این صورت با وارد نمودن مجدد آن، و اعلام یک شماره تلفن همراه، فرایند را تکمیل کنید
5. شماره حساب شما مربوط به یک حساب متمرکز نیست: در این حالت یا شماره یک حساب متمرکز یا شماره کارت را وارد کنید یا پس از افتتاح یک حساب متمرکز، در این مرحله یا مراحل بعد اقدام کنید.
6. شماره کارت یا حساب متعلق به سرپرست خانوار (کسی که با شماره ملی و سریال شناسنامه او وارد شدهاید) نیست: در این صورت باید پس اخذ شماره کارت یا حساب سرپرست خانوار، صرفا شماره او را وارد کنید.
اگر در این مرحله نمیتوانید بانکی را که در آن حساب دارید مشاهده کنید و شماره کارت یا حساب را وارد کنید، تا قبل از اتمام زمان طرح چند بار دیگر برای اعلام حساب اقدام کنید و اگر تا پایان مهلت نتوانستید، در زمان اصلاح اطلاعات اقدام نمایید.
آدرس پست الکترونیکی hesab@refah.gov.ir آماده پاسخگویی به سؤالات شما میباشد.
پیشنهاد میشود قبل اعلام شماره حساب یا هرگونه تماس در صورت بروز مشکل، لینک «پرسش و پاسخ» موجود در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنید.
درهر صورت این اطمینان به مردم داده شود که در صورت عدم موفقیت در اعلام شماره کارت یا حساب ، در مرحله بعد این فرصت فراهم میشود؛ هرچند بهتر است در همین مرحله انجام شود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.