ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیش نهاد ADSL شهر بهشهر

mjt10063
03-01-2011, 17:14
سلام به همه برو بچ بهشهری عزیز
خسته نباشید
من الان 4 میشه تو ADSL دوران بهشهر اسم نویشی کردم و مشغول استفاده هستم
الان نزدیک به 1 ماه میشه یه مشکلی برام پیش اومده
سایتی که طراحی کردم
به نشانی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هیچ عنوان بالا نمیاد
به هر کسی هم که این مشکل رو گفتم گفتند که از ISP
به هشون گفتم نه اینکه چیزی بلد نیستن میگن ما هیچ مشکلی نداریم و جالب اینجاست که من
با ISP های دیگه راحت این سایت رو بالا میارم و وقتی بهشون میگم اوناهم از همون سرویسی که منو پشتیبانی میکنند و مورد داره چک میکنند و میبینند که سایت خراب (واقعا هیچی بارشون نیست)
دوستان خواستم بگم شما هم چک بکنید و ببینید این سایت مورد داره یا ...

خلاصه مطلب خواستم بگم
این ADSL دوران بهشهر اصلا به درد نمیخوره و اگر کسی تو بهشهر میخواد سرویس اینترنت پر سرعت بگیره
من بهش پینهاد میکنم که از یه ISP دیگه بگیره
اسم نمیبرم تا تبلیغات نشه
امیدوارم به دردتون بخوره تجربه من.

Setrux
09-04-2011, 14:06
سلام رفیق.من بهشهری نیستم گلوگاهیم.اتفاقا من هم از این ISP استفاده می کنم.آدرس سایت شما را در مرورگر فایرفاکس در سیستم عامل لینوکس نوشتم ولی ‍*یلتر بود.تازه من خودم یه مشکل عجیب پیدا کردم و اون اینه که برای دانلود تورنت با سرعت حدودا 30 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کنه ولی دانلود معمولی خیلی وقتا زیر 10 یا اصلا قطع می شه با ADSL 256 .اگه می دونی مشکل چیه لطفا راهنمایی کن.در ضمن ISP خوب که در گلوگاه هم کار کنه چیه؟ممنون.

Baltaza
20-04-2011, 15:22
دوران که صحبتشو نکن ! من که هر وقت سرعت کم میشه زنگ میزنم سریع میخوان یکی رو با لب تاپ بفرستن چک کنه 5 تومن از ما بگیرن ! آخه اگه مشکل از ما باشه چرا سر صبح یا آخر شب سرعت من سر 32 قفل میشه ولی وسط روز سرعت ریــده هست ! :دی
به هیچ وجع نمیخوان زیر بار این برن که مشکل از خودشون هست ! اگه شب زنده دار هستی ساعت 1-2 زنگ بزن وصل میشه به اپراتور تهران(اگه اشتباه نکن) اونا از این اپراتور های بهشهر بیشتر حالیشونه اینا فقط از روی نوشته میخوانند و چیزی غیر اون بلد نیستند !