PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالاخره 206 sd یا ال90 ؟؟؟؟؟ کدوم سواری و هندلینگ بهتری داره ؟؟؟

dydh
03-01-2011, 16:54
سلام به همه دوستان!
من میخوام یه ماشین بگیرم. ولی بین 206 sd و ال90 موندم !!!
خیلی هم نظرات رو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم!
یکی میگه این! یکی میگه اون!
فکر کنم بیشتر سلیقه ای بحث میشه!
من میخوام بدونم کدوم تو رانندگی بهتره ؟؟ یعنی راحت تره؟ و آدم اخساس آرامش بیشتری داره ؟
هندلینگ کدوم واقعا بهتره ؟
لطفا کمک کنید ! :41:
ممنون

farshad bugatti
03-01-2011, 19:02
هندلینگ با اسایش فرق میکنه!
اگه براتون هندلینگ مهمه یعنی لذت سواری - پایداری - فرمان پذیری و خلاصه قابلیت های رانندگی 100% 206 SD و ترجیحا V8 رو انتخاب کن به خاطر اپشن زیادش.
اما اگه یه ماشین خانوادگی و فوق العاده جادار میخوای که قدرت و شتابش هم خوب باشه تندر 90 گزینه خوبیه.

hamed malekpour
03-01-2011, 20:21
من هم به 206اس دی رای می دهم به خاطر فراوانی قطعات وارزونی قطعات و شیک بودنش.

آرشین
03-01-2011, 20:54
سلام به همه دوستان!
من میخوام بدونم کدوم تو رانندگی بهتره ؟؟ یعنی راحت تره؟ و آدم اخساس آرامش بیشتری داره ؟
ممنون
دو تاشون فرمان هیدرولیک دارن این از هندلینگ

rami_hemi
03-01-2011, 21:30
تنها فرمان هیدرولیک دخیل نیست چخ بسا یه هیدرولیک نا مناسب تاثیر منفی روی هندلینگ بذاره
شاید خیلی ها موافق تباشن ولی من هندلینگ خوبی از ال 90 دیدم یعنی با سرعت بالای 90 کیاومتر توی پیچها مشکلی نداشت و خوب طی میکرد
در مورد اس دی همیشه با شک نگاه میکنم چون ذات یک ماشین هاچبک رو بدون تغییر فاصله محورها به یه صندوقدار تبدیل کردن این خودش میتونه مشکل ساز باشه

total_overdose
03-01-2011, 21:40
سلام
تندر90 فول خیلی ماشین خوبیه اما از نظر هندلینگ و آسایش وی8 کمی بهتره و تو جاداری هم صد در د ال90 بهتره.
در مورد 206 صندوقدار همونطور که حدس میزدم بله قسمت اکسل عقب اس دی نه طراحی ایرانه و نه دوباره طراحی شده بلکه دقیقا همون اکسل مورد استفاده در 206 RC هست که واقعا هندلینگ و نرمیش با هاچ بک قابل قیاس نیست!!
جدیدا عده ای همین اکسل صندوقدار رو رویه هاچ بک هم وصل کردن و واقعا خودشون هم تویه تاثیرش شکه بودن:31:

dydh
04-01-2011, 10:50
از دوستان ممنون که جواب دادن.
ولی بازم 2 نفر گفتن 206 و 2 نفر هم ال 90 ! :31:
من نظرم 206 sd v10 هستش. به خاطر اینکه دوگانه سوزه و امکانتش هم خوبه.
به نظرتون خوبه ؟ الان اصلا این مدل فروش داره ؟

در کل میخوام که ماشین برو باشه. یعنی کم نیاره. کم اذیت کنه.
من داخل این ماشینا ننشستم. میخوام داخل ماشین صدای زیادی نیاد. مثلا صدای موتور یا صدای باد و ...

راستی کدوم از این ماشینا آپشن بهتر و بیشتری داره ؟؟

بازم ممنون :20:

REGISTERED-USER
04-01-2011, 22:29
هندلینگ و اسایش هیچ ماشینی مثل سمند نمیشه :دی

MOHAMMAD2010
04-01-2011, 22:42
هندلینگ و اسایش هیچ ماشینی مثل سمند نمیشه :دی

اونم EF7 نه !!!؟

Mehrdad092000
05-01-2011, 07:57
از دوستان ممنون که جواب دادن.
ولی بازم 2 نفر گفتن 206 و 2 نفر هم ال 90 ! :31:
من نظرم 206 sd v10 هستش. به خاطر اینکه دوگانه سوزه و امکانتش هم خوبه.
به نظرتون خوبه ؟ الان اصلا این مدل فروش داره ؟

در کل میخوام که ماشین برو باشه. یعنی کم نیاره. کم اذیت کنه.
من داخل این ماشینا ننشستم. میخوام داخل ماشین صدای زیادی نیاد. مثلا صدای موتور یا صدای باد و ...

راستی کدوم از این ماشینا آپشن بهتر و بیشتری داره ؟؟

بازم ممنون :20:

من زیاد از ماشین سر رشته ندارم اما من باشم 206 sd میگیرم
دوگانه چرا؟
شما v8 بگیر حالشو ببر
بنظر من اونجور که رو کاغذ خوندم اپشن 206 بیشتره تا l90
206 خوشگل تر از l90 ولی عوضش جاش کمتره

mobin
05-01-2011, 09:02
من يه ساليه ال 90 دارم و ازش راضيم. به نظر من ماشينها رو بايد در رنج قيمت خودش مقايسه كرد . ال 90 به نسبت قيمتش ماشين خوبيه.فقط بزرگترين مشكلش ديد عقب اونه كه با يه سنسور عقب قضيه حله!

MoHaMaD ZaNd
05-01-2011, 10:56
من يه ساليه ال 90 دارم و ازش راضيم. به نظر من ماشينها رو بايد در رنج قيمت خودش مقايسه كرد . ال 90 به نسبت قيمتش ماشين خوبيه.فقط بزرگترين مشكلش ديد عقب اونه كه با يه سنسور عقب قضيه حله!
کاملا موافقم ! البته بیشتر ماشین ها الان مشکل دید عقب رو دارن !
به نظر من عیب تندر هندلینگ و عدم پایداری اون در سرعت های بالاست ( البته بازم بستگی داره با چی مقایسه بشه )

dydh
06-01-2011, 10:10
دو گانه سوز خوب نیست ؟؟ میگن پایه گاز سوزه که ؟؟ بنزین با این قیمتش خب یخورده سخته ! کسی نمیدونه v10 تولید میشه یا بفروش میرسه ؟؟ تو سرعت های بالا یا سر پیچ ها کدوم پایداریه بیشتری داره و آدم خیالش راحت تره ؟؟ مصرف 206 واقعا چقدره ؟ از ال90 کمتره ؟ یعنی تو عمل چجوریه ؟ یکی از دوستان گفته که 206 آپشن های بهتری داره ؟ مثلا چی ؟؟ راستی یه جفت لاستیک پهن و رینگ اسپرت خوب واسه 206 چقدر تموم میشه ؟؟

آرشین
06-01-2011, 23:26
دو گانه سوز خوب نیست ؟؟ میگن پایه گاز سوزه که ؟؟ بنزین با این قیمتش خب یخورده سخته ! کسی نمیدونه v10 تولید میشه یا بفروش میرسه ؟؟ تو سرعت های بالا یا سر پیچ ها کدوم پایداریه بیشتری داره و آدم خیالش راحت تره ؟؟ مصرف 206 واقعا چقدره ؟ از ال90 کمتره ؟ یعنی تو عمل چجوریه ؟ یکی از دوستان گفته که 206 آپشن های بهتری داره ؟ مثلا چی ؟؟ راستی یه جفت لاستیک پهن و رینگ اسپرت خوب واسه 206 چقدر تموم میشه ؟؟
ای بابا مرد حسابی انگار مارو گیر آوردیا
خب زنگ بزن نمایندگی بگو تولید میشه یا نه

Mehrdad092000
07-01-2011, 02:16
ذوگانه سوز توی سری دی ماه گذاشته برای فروش
v2

dydh
07-01-2011, 15:33
v2 آپشن های زیادی نداره ! درسته دیگه ؟؟ کسی از قیمت رینگ اسپرت خبر نداره ؟ قضیه این v2 سفارشی چیه ؟؟ چه چیزایی داره ؟؟

mohamad skystar
09-01-2011, 01:26
سلام به همه دوستان!
ممنون

من هر دو رو داشتم.هر دو هم خوب بودن اما 206 SD یه سرو گردن بالاتره.

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

v2 آپشن های زیادی نداره ! درسته دیگه ؟؟ کسی از قیمت رینگ اسپرت خبر نداره ؟ قضیه این v2 سفارشی چیه ؟؟ چه چیزایی داره ؟؟

دوست گرامی اگه اگه 206 SD آپشن دار بخوای باید مدل V8 سفارشی رو مد نظر قرار بدی.
تجهیزاتش رو در سایت ایران خودرو ببینید.

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

206 دوگانه سوز یک اشتباهه!!!
تکنولوژی موتور این خودرو بر مبنای بنزین هست که متاسفانه خودرو ساز داخلی برا جا انداختن CNG همه رو از دم دوگانه سوز کرد.
جواب بقیه سوالاتون تو تالار های دیگه هست.

dydh
09-01-2011, 14:27
v8 سفارشی چه آپشن هایی داره ؟ تو سایت ایران خودرو چیزی من ندیدم !
گازی هست ؟
همه مدل ها رو دوگانه سوز کرده ؟؟ یعنی همه تیپ ها الان دوگانه سوزه ؟؟!
خب این دوگانه سوز بودن چه مشکلاتی بوجود میاره ؟؟
با تمام آپشن ها قیمت چقدر تموم میشه ؟؟ اصلا کدوم آپشن ها بهتره ؟

dydh
09-01-2011, 14:29
لطفا آدرس تالار های دیگه رو بزارید که جواب بقیه سوال ها رو از اونجا پیدا کنم .
ممنون

Mehrdad092000
10-01-2011, 20:08
لطفا آدرس تالار های دیگه رو بزارید که جواب بقیه سوال ها رو از اونجا پیدا کنم .
ممنون

v8 سفارشی اپشن اضافه نداره نسبت به معمولیش
ظاهری فرق داره دورفرمون روی در ها چرم احتمالا و همچنین چنتا رنگ اضافه داره

همه مدل ها دوگانه نیستن یه v2 الان دوگانه میده
برای فروم های تخصصی خودرو هم تو goole سرچ کنید

dydh
11-01-2011, 19:04
از دست این ایران خودرو !! چقدر مدل ها گیج کننده است !

آقا من میخوام که دوگانه باشه، آپشن هم داشته باشه. یعنی امکانات خوبی هم داشته باشه.
الان چنین مدلی تولید نمیشه ؟؟!
این v10 پس چیه که تو کاتالوگ ایران خودرو هم هست ؟؟

farshad bugatti
11-01-2011, 23:57
از دست این ایران خودرو !! چقدر مدل ها گیج کننده است !

آقا من میخوام که دوگانه باشه، آپشن هم داشته باشه. یعنی امکانات خوبی هم داشته باشه.
الان چنین مدلی تولید نمیشه ؟؟!
این v10 پس چیه که تو کاتالوگ ایران خودرو هم هست ؟؟

V10 که قبلا تولید میشد بعد متوقف شد!
الان اطلاعی در موردش ندارم اما قرار بود دوباره تولید بشه!
دست دومش همبه سختی پیدا میشه!
بعد این تندر دوگانه و سمند پایه گاز سوز برای شما خوبه!

Grand
12-01-2011, 01:32
من 206 SD V9 دارم خیلی باهاش راحتم. از سمند یک سرو گردن بالاتره.

Your Friend
17-01-2011, 14:06
من L90 و SD V8 رو امتحان کرده ام:
1) سیستم تعلیق و هندلینگ SD بهتره... یعنی سواری بهتر!
2) L90 جادار تر و خانوادگی تره
3) ارگونومی و طراحی ساخت SD برتره
4) در کورس سرعت L90 به راحتی جا می مونه
5) ایمنی SD بیشتره... استاندارد تصادف از عقب روسیه رو داره که سخت گیرانه ترین استاندارد جهانه
6) SD استاندارد یورو 4 اروپا رو داره ولی L90 یورو 3 هستش
7) SD آیرودینامیک بهتری داره
8) قدرت موتورهاشون تقریبا یکسانه ولی SD سیستم انتقال نیرو و گیربکس بهتری دارو و این دلیل سرعت بیشتر اونه
9) شتاب صفر تا 100 L90 به دلیل کمی وزنش یه مقدار بیشتره
10) L90 گیربکس Economic داره و مصرف صوختش چند دهم از SD کمتره

dydh
17-01-2011, 18:35
از جواب هاتون ممنون !
من دیگه تصمیم گرفتم که sd بخرم! اسپرتش هم واقعا قشنگ میشه! به نظرم سفیدش خوبه!

راستی من شنیدم که هر مدلی رو که میخوای میگی واست ایران خودرو دوگانه میکنه ! این صحت داره ؟؟

dydh
17-01-2011, 21:01
بین هیوندا ورنا و sd چی ؟؟ کدوم بهتره ؟؟

گفتم اینم یه بررسی کنیم !

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

تو جاده های لغزنده ال90 بهتره یا sd ؟؟ کدوم تعادل بهتری داره ؟؟

Aref_2008
17-01-2011, 21:41
مقایسه تندر 90 و پژو 206 صندوقدار SD 1600

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.jpg

کمپانی : سازندگان این دو خودرو هر دو از خوش نام ترین خودروسازان اروپای غربی در فرانسه بوده و نمی توان برتری برای یکی از این دو بر دیگری قائل شد . حضور رنو در مسابقات فورمول 1 و پژو در مسابقات WRC ، هم گروه شدن پژو با سیتروئن و حضور در مسابقات 24 ساعته لمان که از قدیمی ترین و معتبرترین مسابقات اتومبیل رانی GT در دنیاست از جمله نکات حائز اهمیت برای یک خودروساز می باشد .

طراحی بدنه : قطعا ً طراحی 206 با توجه به طراحی در اروپای غربی و آنچه بظاهر می بینیم کاملا ً متمایز و برتر از رنو لگان یا همان تندر 90 با طراحی در رومانی می باشد . اما با تغییری که در مدل SD نسبت به پژو 206 هاچ بک داده شده 206 از کنار و عقب دیگر از زیبائی هاچ بک بر خوردار نمی باشد اما مقایسه را از این جا به بعد به سلیقه شما می سپاریم .

طراحی داخلی : پژو 206 با بهره وری از مدرن ترین روش های طراحی ، داخلی بسیار جذاب تر

نسبت به تندر 90 دارد

ایمنی : پژو 206 با 4 ستاره ایمنی از حیث ایمنی در سطحی بالاتر از تندر 90 با 3 ستاره می باشد .

ارگونومی : ارگونومی در 206 در سطحی بالاتر از تندر 90 بوده و از 10 امتیاز ، پژو 206 ، 9 و تندر 90 ، 8 را به خود اختصاص می دهد .

موتور : با توجه به برابری در مکانیسم و حجم این دو موتور ، با تفاوت برتری 5 اسب بخار در 206 و 6 نیوتن متر در تندر 90 و در نهایت با یک امتیاز بالاتر ، تندر 90 را دارای موتوری با توان اندکی بیشتر کرده است .

گیربکس : گیربکس 5 سرعته با سنکرونیزه بالا در هر دو خودرو برابری می کند .

ساسپنشن : برابری تقریبی سیستم تعلیق در بخش جلوی این دو خودرو با برتری تندر 90 و در بخش عقب با برتری جزئی پژو 206 در مجموع ساسپنشنی در یک سطح در این دو خودرو ارائه می دهد که تفاوت کاربردی آن بخاطر اختلاف در فواصل محور ها ، توزیع وزن و ارتفاع این دو خودرو می باشد .

ترمز : ترمز 206 در چرخ های عقب با بکارگیری دیسک بر ترمز تندر 90 که از نوع کاسه ایست برتری دارد ، وجود ABS در هر دو ترمز و EBD در تندر 90 این خودرو را در شرایط بکارگیری EBD از پژو 206 مطمئن تر میسازد .

سیستم های پایداری : هر دو فاقد سیستم پایداری می باشند .

آپشن : هر دو خودرو دارای تیپ های مختلف با آپشن های متفاوت می باشند .

تست درایو : برابری این دو خودرو در تمام شرایط همچون شتاب گیری ، سرعت نهائی ، ترمز ، گیربکس و حساسیت فرمان انتخاب بین این دو را کمی مشکل می کند اما کاملا ً در سواری احساس می شود که تندر 90 خودروئی استاندارد تر و دست نخورده است و تغییراتی که در طراحی 206 اس دی نسبت به هاج بک به وجود آمده کمی شرایط این خودرو را تغییر داده و نکات مثبت و منفی به وجود آورده با توجه به تفاوت فواصل محورها در تندر 90 پایداری بیشتری نسبت به 206 در آن احساس می شود و در نتیجه هندلینگی بهتر ، پژو 206 نیز با ارگونومی بالاتر توان کنترلی بیشتر و استرس کمتر را به راننده القا می کند و خودرو بیشتر تحت کنترل راننده است . تندر 90 را نمی توان خودروی زیبائی دانست و از این حیث 206 اس دی با وجود زیبا نبودن قسمت عقب آن تنها بخاطر چهره بهتر کمی دل نشین ترست ، در نهایت با کمی دل چر کینی بنده تندر 90 را انتخاب می کنم و سعی می کنم خیلی از بیرون خودروی خودرا نبینم و بیشتر به کیفیت و کاربرد آن توجه کنم .

نویسنده : بهروز شریفیان

آرام ، آگاه و مطمئن برانید

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

مقایسه تندر 90 و هیوندا ورنا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کمپانی : کمپانی رنو فرانسه سازنده رنو لگان که شرکت های ایران خودرو ، پارس خودرو و سایپا به اتفاق این خودرو را تحت عنوان تندر 90 تولید می کنند . کمپانی هیوندای کره جنوبی سازنده هیوندا ورنا بوده و شرکت کرمان موتور در ایران نمایندگی آن شرکت را به صورت ورود و مونتاژ قطعات در اختیار دارد .

طراحی بدنه : تندر 90 طرحی از یک شرکت طراحی رومانیائی در آواخر ده 90 میلادی می باشد که ظاهر آن تندر 90 را در دسته خودرو های اقتصادی و برای در آمد متوسط معرفی می کند . هیوندا ورنا نیز در همین گروه از خودرو های اقتصادی و مناسب خانواده با در آمد متوسط می باشد . از حیث زیبائی می توان ورنا را در سطحی بالاتر از تندر 90 دانست . اما قدرت ، توانائی و قابلیت مواردی هستند که در چهره تندر 90 بیشتر دیده می شود .

طراحی داخلی : این دو خودرو را می توان از حیث طراحی داخلی ، زیبائی فضای داخل و کاربردی بودن آن در یک سطح معرفی کرد .

ایمنی : تندر 90 و هیوندا ورنا از حیث ایمنی هر دو موفق به دریافت 3 ستاره از 5 ستاره ایمنی شده اند اما در جزئیات ایمنی تندر 90 ( ارجاع به مقاله ایمنی تندر 90 ) مجموعا ً ایمن تر از هیوندا ورنا می باشد .

ارگونومی : ارگونومی در تندر 90 با فاصله کمی برتر از هیوندا ورنا می باشد .

موتور : با توجه به حجم برابر و استفاده از دو میل سوپاپ و 16 ولو در هر دو موتور ، تندر 90 موتوری پر توان تر از هیوندا ورنا دارد .

گیربکس : گیربکس 5 سرعته دستی در هر دو خودرو با برتری سنکرونیزه در تندر 90

ساسپنشن : با توجه به تفاوت مکانیسم تعلیق در بخش عقب این دو خودرو و با استفاده از اتصالات جداگانه در عقب ورنا که روشی برتر از اکسل پیوسته در تندر 90 می باشد ، تندر 90 با توجه به قابلیت اتاق و شاسی با بهره گیری از ساسپنشن سخت و مقاوم در عین انعطاف ، از ساسپنشن و در نتیجه هندلینگی برتر از ورنا برخوردارست .

ترمز : با توجه به استفاده از ترمز دیسکی در عقب ورنا که در مقایسه با ترمز کاسه ای در عقب تندر 90 از برتری برخوردارست اما باز شاهد ترمز بهتر در تندر 90 هستیم .

سیستم های پایداری : هر دو خودرو فاقد سیستم پایداری می باشند .

تست درایو : مقایسه یک خودرو اروپائی با آسیائی نتیجه ای مشخص از همان ابتدای کار دارد ، توان حرکتی ، سطح هندلینگ ، ترمز گیری و پایداری در خودرو های اروپائی در مقایسه با هم رده ای های آسیائی همیشه در سطحی بالاتر بوده ، تندر 90 در شتاب گیری ، رسیدن به سرعت نهائی ، قابلیت های هندلینگی و پایداری در پیچ ها و ترمز گیری کاملا ً بر ورنا چیره می شود . راننده در تندر 90 با احساس بیشتر ایمنی و توان کنترل خودرو را هدایت می کند و همیشه از طرف خودرو به او این حس منتقل می شود حال آنکه کمتر این وضعیت در ورنا ، حتی مدل جدید 1600 اش که مورد بحث این مقاله است دیده می شود . بنده بین این دو خودرو تندر 90 را انتخاب می کنم که با توجه به تمام قابلیت هایش نسبت به ورنا ، ارزان تر نیز هست ( جهت کسب اطلاعات بیشتر به مقالات معرفی این دو خودرو واقع در سایت مراجعه شود ) .

نویسنده : بهروز شریفیان

آرام ، آگاه و مطمئن برانید

Your Friend
19-01-2011, 11:58
بین هیوندا ورنا و sd چی ؟؟ کدوم بهتره ؟؟

گفتم اینم یه بررسی کنیم !

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

تو جاده های لغزنده ال90 بهتره یا sd ؟؟ کدوم تعادل بهتری داره ؟؟

اینا که اصلا قابل مقایسه نیستن!!! ورنای قدرت موتورش ضعیف تره، و هیچکدون از آپشن های SD رو نداره. طرح این خودرو یه تقلید کور و ناشیانه از بنزه که خیلیم بدریخت در اومده...

dydh
05-02-2011, 22:45
بچه ها نظرتون در مورد mvm 530 چیه ؟! 206sd یا mvm 530 ؟؟