PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرافیک در ++c (کمکم کنیییییییییییییید)

soroush98
03-01-2011, 13:16
سلام به تمام دوستان گل این انجمن

اول اینکه من برنامه ای که در ویژوال ++c مینویسم چجوری باید تبدیلش کنم به یک فایل exe ؟که وقتی روش کلیک کنم run شه؟برنامه هایی که مینویسم همه درست کامپایل میشه ولی بلد نیستم به عنوان فایل exe درش بیارم

سوال دوم:چه جوری محیط گرافیکی در ++c ایجاد کنم؟چه توابعی داره و چه جوری باید استفاده کنم ارشون در برنامه؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:

ممنون

afceaglee2013
04-01-2011, 23:18
در ویژوال سی ++ هر بار که برنامه رو اجرا میکنید خودش فایل exe میسازه
دقیقا یادم نیست ولی فکرکنم در مسیری که برنامه رو سیو کردید پوشه ای به اسم debug باید باشه اونجا رو بگردید میتونید پیداش کنید..

lordhippo
12-01-2011, 02:31
این یکی از مشکلات اساسی Visual Studio هستش که برنامه ها رو به معنای واقعی به exe تبدیل نمی کنه. در واقع اونا رو برای اجرا توسط .Net farmework آماده میکنه. برا همین به مراتب کند تر از مثلاً gcc عمل میکنه.
برا گرافیک هم شدیداً openGL رو پیشنهاد میکنم. اگه می خوای ساده تر باشه از QT استفاده کن به جای Visual Studio. هم سریع تره، هم خودش توابع سطح بالایی بر پایه openGL داره.
اگر هم خیلی کارت فوریه، SDL رو پیشنهاد می کنم. کند تره، ولی آسون تره و برا پروژه های کوچیک کار را میندازه.

MicrosoftH
15-03-2011, 11:54
دوست عزیز یه سر برو وبلاگ زیر 2 تا PDF هست در مورد گرافیک در سی و سی پلاس پلاس حتما کمکت میکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی