PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع مشکل عدم دیتکت هارد اکسترنال 2.5 اینج

dastan2
03-01-2011, 11:58
با سلام به شما دوستان شاید به مشکل عدم دیتکت هارد برخورده باشید و یا حتی دیر دیتکت شدن هارد اکسترنال .
با توجه به رونق زیاد این دیوایس که در میان کاربران با استقبال خوبی مواجه شده لازم دیدم مطلب خود را عنوان کنم .امید دارم مورد توجه قرار گیرد.
باتوجه به این مطلب که هارد های 2.5 اینچی برای راه اندازی به ولتاژ 5 ولت تقریبا 1 آمپر نیاز دارند اگر شرایطی کمتر از این برای هارد محیا کنیم هارد برای سیستم قابل شناسایی نیست و حتی ممکن است به هارد آسیب هم برسد .
برای رفع این مشکل و اصلی ترین مطلب در این رابطه که باید به ان توجه کرد کابل ارتباطی یو اس بی است که مورد استفاده قرار میگیرد . متاسفانه به علت گران بودن فلز مس کارخانه های سازنده کابل برای سرفه جویی در ساخت کابل به جای مس از الیاژ مس و آهن استفاده میکنند که چون آهن از لحاظ ارتباط دهی ویا بهتر بگوییم خاصیت کووالانسی پایین خاصیت رسانایی خوبی ندارد و باعث میشود برق کافی به هارد نرسد و هارد دیتکت نمیشود .
راه اول استفاده از کابل مرغوب و استفاده از یو اس بی پشت کیس ( چون یو اس بی جلو ی کیس با یک کابل به مادر برد متصل شده و به افت برق کمک میکند و مناسب نیست )
برای تست کابل میتوانید از یک آهن ربا قوی استفاده کنید . آهنربا نباید سیم یو اس بی را جذب کند .چون در صورت جذب آهنربا سیم ما از جنس مس خالص نیست .توجه داشته باشید کانکتور یو اس بی اگر آهن باشد موردی ندارد ولی سیم نباید جذب آهنربا بشود .
در ضمن جدیدا مشاهده شده از ترکیب مس و الومینیوم سیم یو اس بی درست میکنند که حتی آهنربا آن ر ا جذب نمیکند .البته این روش کمی جدید است .به هر حال اگر سیم یو اس بی قدیمی و مطمئن دارید قدر آن را بدانید .
در ضمن کوتاه بودن سیم یو اس بی هم مفید است و باعث بهتر کار کردن دیوایس ما میشود .
امید وارم مطلب من برای شما مفید بوده و باشد .
پاینده باشید

alixpop
27-04-2014, 10:55
دم شما گرم خدایی ... منم از این باکسهای اکسترنال برای هارد 2.5 گرفتم 10 بار یکی دیتکت میشه... ممنون