مشاهده نسخه کامل
: نظرتون راجع به شاسی بلند MVM چیه؟
یکی از دوستان بدجور رفته تو نخ شاسی بلند MVM فکر کنم 333 بود مطمئن نیستم! میگه امکاناتی که رو این ماشینه رو ماشین های 35 به بالا هستش.
کیفیت ساخت مونتاژ قطعه یدکی هندلینگ لیفتینگ کلا هر چی میدونید بفرمایید. خوبه انتخابش؟ نمیخواد بالای 30 باشه
از مگان و آوانته به این رسید
فک کنم موتورش 2000 باشه.ویتارای ژاپنی با موتور 2000 از نظر سرعت و شتاب تعریفی نداره چه برسه به این چینی...
به نظر من
ماشین جالبی نیست
البته یه نظر غیر کارشناسی هستش
والا هر چه گفتیم گوش ندادند و سفارششو دادند! گارانتی مدیران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز تحویل ندادند ولی حول و حوش28 تومنه. دستیه. کمهای مکفرسون آمریکایی!!!! و چیزهای عجیب غریب
کسی از دوستان خریده از این نوع mini SUV
SIMON137
04-05-2011, 01:57
یه مبحثی هست به نام جو
آدمو جو میگیره از یه ماشینی خوشش میاد دیگه ول کن نیست ، حالا هی بگو اون یکی ماشین بهتره ، گوش نمی کنه
مثل من که الان جو آمریکایی گرفتتم هیچی تو مخم نمیره :دی
امیدوارم چرخش براشون بچرخه و راضی باشن ، حالا گرفتن یه تستی باهاش بکن نتایجشو بگو
kiaelectro
28-05-2011, 18:22
مدل X33 شاسي بلند تحويل يكماهه 29 مليون
Mojtabaf
28-05-2011, 19:40
یکی از دوستان بدجور رفته تو نخ شاسی بلند MVM فکر کنم 333 بود مطمئن نیستم! میگه امکاناتی که رو این ماشینه رو ماشین های 35 به بالا هستش.
کیفیت ساخت مونتاژ قطعه یدکی هندلینگ لیفتینگ کلا هر چی میدونید بفرمایید. خوبه انتخابش؟ نمیخواد بالای 30 باشه
از مگان و آوانته به این رسید راستي من هم سوارش شدم و هم كامل موتورش رو مورد بررسي قرار دادم! حتي 1 درصد هم چنگي به دل نميزد!! با موتوره 2000 سي سي ش !
در كل ، اصلا خوشم نيومد ازش! و يه مسئله هم هست اين خود رو ها تازه وارد شدن و نبايد اين طور با عجله اونارو خريد! كار اشتباه نكنيد ... يه مدل ديگه هم داشت كه سواري بود با موتور 2000 ! اونم بررسي كردم ! كه 20 تومن ميگفت! اون بازم كمي خوب بود ولي شاسي بلنده اصلا ..
از بيرون خوب خودش رو نشون ميده ولي از داخل اصلا خوب نبود ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.